2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Cnm bence hic abartmiyorsun bu kadar müdahale etmeye haklari yokesin ne diyor bu laf sokmalarda sen soyleyemiyorsan o söylesin bu kadar karışmayin diye

Canım k.validem eşimin yanında annesi karar versin diyo üstüne basa basa eşim yokken karisiyo sorun orda.. esimde vitiligo rahatsizligi var sıkıntı yapmasın diye ona bişey soyleyemiyorm yoksa çok kafasına takar .. ve ben daha çok kafama takarim.. onun sıkıntı yapması beni dahada üzer ya napicam bilmiyorm çok müdahale ediyolar yuzlerine soylesem kirilirlar eminim napicam bilmiyorum ama inanılmaz sıkıntı yapıyorum......

Canım ben Eski Foça'dayım. Doktora tepecik kadın doğuma gidiyorum, doğumum orda olcak inşallah. 32 yaşındayım:) Metroyla İzmire gelmek yoruyor beni artık ama siz buraya gelirseniz kahveler benden:)

canım senle konuşmuştuk ya ben arada geliyorum foçaya çünkü aslen foçalıyım annemler orda evimiz falan var yani ama k.yakada oturuyorum devamlı.mesela geçen haftasonu foçadaydım büyük ihtimal haftaya haftasonu da orda olabilirim :) sen foçada ne tarafta oturuyosun ben eski barbaros büfenin ordayım jandarmaya gelmeden yani :) işallah uyarsa görüşmek isterim :)

dediğim gbi ben aksoyda oturuyorum.32 yaşındayım.çınarlı hastanesine gidiyorum doktorum reşat bozoklar.allaha şükür herşey yolunda şimdilik öyle işte :) neden yatak istirati verdiler erken doğum ihtimalimi vardı geçmiş olsun canım dikkat et o zman kendine...

Anladim cnm:44: zor bir durum ama boylede sen uzuluyorsun bebek olduktan sonra senin stres yapmaman gerekiyor sutun icin bebisin icin bence onlar senin kirilmani onemsemiyorlarsa sende yeri geldiginde abartmadan lafını sok

Anladim cnm:44: zor bir durum ama boylede sen uzuluyorsun bebek olduktan sonra senin stres yapmaman gerekiyor sutun icin bebisin icin bence onlar senin kirilmani onemsemiyorlarsa sende yeri geldiginde abartmadan lafını sok

Yada heryere eşinde gelsin o olmayinca bahane bul gitme alışverişebu arada ben yasamadim boyle şeyler cok şükür:44: bu yuzden soylemesi kolay diyebilirsin :44: ama şurası net kimse senden ve bebegin den kıymetli degil

Son düzenleme:

Aynen dediğini yapmak en doğrusu olcak sanırım..... bana sadece taşıyıcı muamele yapmalarına izin vermemeliyim... annesi ne der ne düşünür , bu kız hamile alınır kırılır hiç dusunmuyolar bunları.. zaten bebeğim olduktan sonra hiç esirgemem lafimi.. doğduktan sonra bana sadece bakıcı muamelesi yapmalarından korkuyorum.. umarım hevestir. Ilk torunları. Hevesleri gelir geçer bi süre sonra, öyle avutuyorum kendimi napiyim, oooh be rahatladım ne yalan soyliyim. ne anneme ne esime hiç kimseye bişey anlataadigim icin dert olmuştu.. birazcikta olsa rahatladım, ama onlara bişey söylemeden tam rahatlamicam sanırım

Yada heryere eşinde gelsin o olmayinca bahane bul gitme alışverişebu arada ben yasamadim boyle şeyler cok şükür:44: bu yuzden soylemesi kolay diyebilirsin :44: ama şurası net kimse senden ve bebegin den kıymetli degil

Zaten yarın eşimle gidicektim işleri yoğun.. eşime soylesem ikiletmez ki neden annemlerle gitmiyoruz demez... pazar günü gideriz dedi mesela rahat rahat gezeriz ikimiz dedi.. okonuda anlayislidir çok şükür..... ben sadece kayinvalidemlerin düşüncesiz olmalrina sinirleniyorum o kadar... ne güzel iki arada bi derede kalmamak :)) k.valide uzakta galiba ?

Ooooooooffffff cildiracagim uyuyamiyorum, tikli gibi vücudum segriyor resmen, midem yaniyor, kasilmalar var, kasinti var. Allahim ne olur birazcik uyuyayim noluuuuurrr :-(

Ooooooooffffff cildiracagim uyuyamiyorum, tikli gibi vücudum segriyor resmen, midem yaniyor, kasilmalar var, kasinti var. Allahim ne olur birazcik uyuyayim noluuuuurrr :-(

Bende uyuyamiyorum, saga dön sola dön rahat edemiyorum. Ayaklarim ates gibi yaniyor, nefes alamiyorum, bi yandan bebis ayagini batiriyor canimi acitiyor. Ohhh esim yanimda horul horul uyuyor.

allah yardımcın olsun

sevilmezmi annesi onlar bizim mis kokulu meleklerimiz.seninde benimde allahın izniyle 2.çocuğumuz kız olsun sağlıcakla.ben hep erkek istedim.rabbim gönlüme göre verdi.ama bi anne için kız çocuğu daha farklı oluyo sanki.hem kız hem erkek evlat allah herkese nasip etsin:))))siparişimizi verdik hadi bakalım:))

canım bende normalde hiç su içmeyenlerdenim ama yanıma koca bi bardak su aldım yudum yudumla başladım sonrasında bi baktım günde 2lt.ye yakın su içyorum gerçi şimdi havalar biraz serinledi.daha azaldı ama nereye gitsem ne içersiniz deseler sadece su diyorumki mecburen içeyim:))))

Ayyy canımmmm geçmiş olsun.bende geçen düşündüm bilgecebuk görünmüyor nolduki diye.kuzularına allah sağlık versin en kısa zamanda kucağına alırsın inşallah.kaç kilo doğdular nasıllar.dualarımız senle ve kuzularınla.

canım aynı dediğin gibi bende geçen haftalarda altlarda farkettim üzüldüm biraz.ama napalım anneliğin bedelleri.yavrularımız sağlıklı olsunlarda başka bişey istemiyorum.ben bio oil kullanıyodum şimdi mustela aldım çatlakları görünce sanki o daha iyi gibi geldi keşke en başından beri onu kullansaymışım diyorum.bu çatlaklar bi süre sonra beyaz olcak kırmızı kalmıcak.

Günaydın kızlar. ..
Dertlerimiz biraz artmis mi ne.
Gececek bu gunler uykusuzluk.
Benim de belim agriyo. Gece sebepsiz yere agladim canim yavrumu da uzdum
Sabah düşündüm de 2013 yilinin tumu hamilelikle geçti be.
Ne uzun süreçmis bu hamilelik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…