- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
Cnm bence hic abartmiyorsunbu kadar müdahale etmeye haklari yok esin ne diyor bu laf sokmalarda sen soyleyemiyorsan o söylesin bu kadar karışmayin diye
Canım ben Eski Foça'dayım. Doktora tepecik kadın doğuma gidiyorum, doğumum orda olcak inşallah. 32 yaşındayım:) Metroyla İzmire gelmek yoruyor beni artık ama siz buraya gelirseniz kahveler benden:)
Ben yeni girne caddesinin devamında otobanın üst tarafındayım. Lemok foçada. Ben 28 yaşındayım, Ege Üniversitesinde doğum yapacağım nasipse. Alsancak te Sait Yücebilginin özeline gidiyorum. Yatak istirahatim var. Hiç dışarı çıkamıyorum maalesef( .
Sende neler var
Canım k.validem eşimin yanında annesi karar versin diyo üstüne basa basa eşim yokken karisiyo sorun orda.. esimde vitiligo rahatsizligi var sıkıntı yapmasın diye ona bişey soyleyemiyorm yoksa çok kafasına takar .. ve ben daha çok kafama takarim.. onun sıkıntı yapması beni dahada üzerya napicam bilmiyorm çok müdahale ediyolar yuzlerine soylesem kirilirlar eminim napicam bilmiyorum ama inanılmaz sıkıntı yapıyorum......
Anladim cnm:44: zor bir durum ama boylede sen uzuluyorsun bebek olduktan sonra senin stres yapmaman gerekiyor sutun icin bebisin icinbence onlar senin kirilmani onemsemiyorlarsa sende yeri geldiginde abartmadan lafını sok
Anladim cnm:44: zor bir durum ama boylede sen uzuluyorsun bebek olduktan sonra senin stres yapmaman gerekiyor sutun icin bebisin icinbence onlar senin kirilmani onemsemiyorlarsa sende yeri geldiginde abartmadan lafını sok
Yada heryere eşinde gelsino olmayinca bahane bul gitme alışverişe bu arada ben yasamadim boyle şeyler cok şükür:44: bu yuzden soylemesi kolay diyebilirsin :44: ama şurası net kimse senden ve bebegin den kıymetli degil
Ooooooooffffff cildiracagim uyuyamiyorum, tikli gibi vücudum segriyor resmen, midem yaniyor, kasilmalar var, kasinti var. Allahim ne olur birazcik uyuyayim noluuuuurrr :-(
allah yardımcın olsunKızlar öncelikle herkese iyi geceler.. kendi kendime dert edindim resmen... sorun kayinvalidemlerin hamileleigimi fazla abartisi... hamilelikten mi bilmiyorum. bi türlü uyuyamadim sağa don sola don hep aklımda kendimi kötü hissediyorum.. en iyisi buraya içimi dokmek dedim.. kayinvalidemleri severim iyiler Allaha şükür, hiç birinden bi sıkıntım yok.. arada kayinvalidemde alttan laf sokus oluyo o kadarda olsun diye dusunuyorm, ne kayinvalideler var. Duyuyoruz çevreden.. ama bu hamileligimi çok fazla abartıyolar.. kayinvalidemin her gördüğünde ege paşa diye karnimi oksamasi çocuk dilinde anlarsiniz ya, beni rahatsız ediyo.. ya da kayinpederimin torunumu ben yetistiricem ben banyo ettiricem güvenmiyorum size deyişi? Ne yani bu bebeğin annesi ya da babası ölmuş mu?? Dert edindim kendime yaa. Ağzımı acamiyorum. Başkası olsa lafını esirgemez. Yapı olarakta sessiz biriyim. Gecen hafta bebek alisverisine gittik ailece? Kayinpederimden tutun kaynima kadar.. benim annem babam uzaktalar.hadi kayinvalidem gelsin yanimda bilgili biri olur, gorumcemde gelsin bayan ve 15 yasinda neticede... ya digerleri.. ilk bebegim oldugu icin kiuafetlerde secici davraniyorum pamuk olsun istiyorum k.validemin anneside hicbiseyi begenmiyo diyisi beni çok üzdü mesela alttan alttan laf soktuu yine. Ya da bisey begeniyorum mesela, yunlu sicak tutar kisin diyorum pis o ııy diyip igreniyo hevesimi kaciriyo. Ben mi mi yanlisim söyleyin nolur. En azından abartiyorum dicem.........
Bana da hep kız gibi geliyordu, içimdeki his kızdı. belki öyle istediğimdendir. kız olsa adı bile belliydi. Allah'ın gücüne gitmesin tabi. sağlığı yerinde olsunda. Ama oğluşumuz olacak :)
Benim içime yanlış doğmuş ama ben oğluşumu çok seviyoruuummm..
Fidoşumm benimm.. Onur Alp çok güzel ve şık bence
canım çok haklısın ben hiç mi hiç su içmiyorum yani su içmeden yattığım oluyor. çok üzülüyorum vicdan azabı yaşıyorum ama içim almıyor, midem bulanıyorne yapacağımı şaşırdım ve üzülüyorummmm...
benı merak eden oldu mu bılmıyorum pazartesi itibarıyle izne ayrıldım. salı gunu ağır preeklampsi gecırdım.
üniversite hastanesinde acıle aldılar 18 19 tansiyonla ameliyata gırdım tansiyon 20 yı bulmus hem benı hem bebeklerı kaybedebilirlermis
cok sukur bebeklerrim dogdu ama küvezdeleer
dualarınızı eksık etmeyın cok ama cok zor zamanlar gecırdım daha yenı eve geldım
bebekler yok tabı
Allah hepinizi hayırlısıyla kurtarsın
herkese iyi akşamlar nasılsınız
kızlar ben şimdiye kadar çatlağım yok diye seviniyordum ama bugün fark ettim ki alt taraftan başlamış hemde kırmızı kırmızı canım sıkıldı bunlar doğumdan sonrada böyle kırmızı mı kalcaklar? Çocuklarımız sağlıklı olsun her şeye razıyız tabi ama yinede öle görünce üzüldüm biraz vücudum evrim geçirdi zaten kilolar geçici ama bunlar kalıcı
Çook geçmiş olsun canım. Lieracın ampülleri var onlardan mı alsan ki.
Bu arada çok uzun zamandır ağlamıyordum, yarım saat falan ağladımyeni sakinleştim. Sebep yok ağlamama üstelik.
kizlar bebek karni yamultunca karin disa cikinca nefes darligi yasiyorum nabzim yukseliyor bi garip oluyo gibi var mi bole yasayan?
kizlar bebek karni yamultunca karin disa cikinca nefes darligi yasiyorum nabzim yukseliyor bi garip oluyo gibi var mi bole yasayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?