Kızlar öncelikle herkese iyi geceler.. kendi kendime dert edindim resmen... sorun kayinvalidemlerin hamileleigimi fazla abartisi... hamilelikten mi bilmiyorum. bi türlü uyuyamadim sağa don sola don hep aklımda kendimi kötü hissediyorum.. en iyisi buraya içimi dokmek dedim.. kayinvalidemleri severim iyiler Allaha şükür, hiç birinden bi sıkıntım yok.. arada kayinvalidemde alttan laf sokus oluyo o kadarda olsun diye dusunuyorm, ne kayinvalideler var. Duyuyoruz çevreden.. ama bu hamileligimi çok fazla abartıyolar.. kayinvalidemin her gördüğünde ege paşa diye karnimi oksamasi çocuk dilinde anlarsiniz ya, beni rahatsız ediyo.. ya da kayinpederimin torunumu ben yetistiricem ben banyo ettiricem güvenmiyorum size deyişi? Ne yani bu bebeğin annesi ya da babası ölmuş mu?? Dert edindim kendime yaa. Ağzımı acamiyorum. Başkası olsa lafını esirgemez. Yapı olarakta sessiz biriyim. Gecen hafta bebek alisverisine gittik ailece? Kayinpederimden tutun kaynima kadar.. benim annem babam uzaktalar.hadi kayinvalidem gelsin yanimda bilgili biri olur, gorumcemde gelsin bayan ve 15 yasinda neticede... ya digerleri.. ilk bebegim oldugu icin kiuafetlerde secici davraniyorum pamuk olsun istiyorum k.validemin anneside hicbiseyi begenmiyo diyisi beni çok üzdü mesela alttan alttan laf soktuu yine. Ya da bisey begeniyorum mesela, yunlu sicak tutar kisin diyorum pis o ııy diyip igreniyo hevesimi kaciriyo. Ben mi mi yanlisim söyleyin nolur. En azından abartiyorum dicem.........
Canım k.validem eşimin yanında annesi karar versin diyo üstüne basa basa eşim yokken karisiyo sorun orda.. esimde vitiligo rahatsizligi var sıkıntı yapmasın diye ona bişey soyleyemiyorm yoksa çok kafasına takar .. ve ben daha çok kafama takarim.. onun sıkıntı yapması beni dahada üzerya napicam bilmiyorm çok müdahale ediyolar yuzlerine soylesem kirilirlar eminim napicam bilmiyorum ama inanılmaz sıkıntı yapıyorum......
Hu Huuuuuuuuuuuuuuu günaydıııııııııııııııııııııııın:)))
güzel bir gün dilerim cnm sen yine erkencisin :)
valla canım bugün geç bile kalktım.artık böyle uyuyamıyorum.dün gecede saat 4te kalktım ne yedim tahmin edin.5 adet bol yağlı un kurabiyesi:)))) bu son haftalarda nası olcam neye benzicem bilemiyorum:))))
Ben yiyorum sonra bana değil bebişime yarasın diyorum :):) çok fazlada kilo almadım bebek besleniyor genelde.. nette okuduğum bi yazıda diyorki çok açıktıgımız anda agzıma attığımız herşey bebeğe yarıyormuş o yüzden bende iştede evdede içim kazınınca hemen bi kaç yudum süt içiyorum sonra atıştırmaya başlıyorum. bunu yaptıgımdan beride bebek çok güzel kilo almaya başladı 28. haftada 1515 gr olmuştu oğlusum. sizede tavsiye ederim. tabi kilodan önce saglıklı olması önemli ama ben kış bebeği olacak birde kilosu az olursa diye hep endişeliydim.
allah yardımcın olsun
Günaydın canmm....Hu Huuuuuuuuuuuuuuu günaydıııııııııııııııııııııııın:)))
Teşekkür ederim canm motive oldum.. artık öyle yapicam zaten.. ne bebegimi ne kendimi üzmicem.. soylicem yüzlerine..canım hiiiiç takma kafana sen harika bi anne olucaksın.onlar bşraz bilmiş galiba.hiç sallama bebeğini kucağına alacağın günü düşün ama arada sıradada bence biraz sende lafını söyle ben anne olucam tabikide bebeğime bakabilirim.yada k.validen bişeyi beğenmeyince ben çok beğendim valla alıcam de:)) o daha gıcık eder bi süre sonra karışmazlar artık.herşeyede çok karıştırmaama zaten bu hamlelikte hormonlar tavan öyle çok sert konuşup kalp kırmayada gerek yok bence.az kaldı sabret düşünme bunları.herşey allahın izniyle çoooooooooook güzel olacak.:)) evrene olumlu mesajlar gönderelim olmazmı:))öpüyorum anniş:)
Sustukca daha çok üstüme geliniyo zaten bunu farkettim..canım bu arada bu tarz olayları eşlere yansıtmayı çok doğru bulmuyorum ben.sen kendin birazcık laf söylemeyi ve cevap vermeyi öğrenmelisin bence ufak ufak başla derim :)))))))))))) ilerde daha büyük sorunlar yaşamaman için.sonuçta eşinin annesi en fazla ne diyebilirki.
kızlar ben göbeğimin en alt kısmından ta göbek deliğime kadar çatladım
göbek bölgem oldukça yağlıydı zaten 5 aylık hamile gibi duruyordum normalde neyse 2.ayımda başladı çatlaklar badem yağı, zeytin ağı ve bulduğum her kremi sürdüm nemli kalması için tabi engel olamadım
aslında çok kafama takmıyordum bu durumu ama artık çok kaşınmaya ve acımaya başladı geceleri kaşınmaktan uyuyamıyoum ve küçük küçük yaralar olmaya başladı kaşıntıdan dolayı napıcamı bilemez haldeyim eşim bugün dermatolog a somuş kakao yağı sürün demiş bolca. sağolsun almış gelmiş eşimde bolca sürdü masaj yaparak ama kaşıntım geçmiyo derilerimi yırtmak istiyorum hem ağlıyorum hem kaşınıyorum yardım edin lütfennnn
Aynen dediğini yapmak en doğrusu olcak sanırım..... bana sadece taşıyıcı muamele yapmalarına izin vermemeliyim... annesi ne der ne düşünür , bu kız hamile alınır kırılır hiç dusunmuyolar bunları.. zaten bebeğim olduktan sonra hiç esirgemem lafimi.. doğduktan sonra bana sadece bakıcı muamelesi yapmalarından korkuyorum.. umarım hevestir. Ilk torunları. Hevesleri gelir geçer bi süre sonra, öyle avutuyorum kendimi napiyim, oooh be rahatladım ne yalan soyliyim. ne anneme ne esime hiç kimseye bişey anlataadigim icin dert olmuştu.. birazcikta olsa rahatladım, ama onlara bişey söylemeden tam rahatlamicam sanırım
o yamulma kasılma olabilir. bilmiyorum kasılmaların varmı ama doktoruna danış geçmiş olsun.
benı merak eden oldu mu bılmıyorum pazartesi itibarıyle izne ayrıldım. salı gunu ağır preeklampsi gecırdım.
üniversite hastanesinde acıle aldılar 18 19 tansiyonla ameliyata gırdım tansiyon 20 yı bulmus hem benı hem bebeklerı kaybedebilirlermis
cok sukur bebeklerrim dogdu ama küvezdeleer
dualarınızı eksık etmeyın cok ama cok zor zamanlar gecırdım daha yenı eve geldım
bebekler yok tabı
Allah hepinizi hayırlısıyla kurtarsın
dediğim gbi ben aksoyda oturuyorum.32 yaşındayım.çınarlı hastanesine gidiyorum doktorum reşat bozoklar.allaha şükür herşey yolunda şimdilik öyle işte :) neden yatak istirati verdiler erken doğum ihtimalimi vardı geçmiş olsun canım dikkat et o zman kendine...
kızlar 1 hamiş bayan ayetel kürsi okuyabilirmi? 40 okundu 1 kaldı
kızlar ben göbeğimin en alt kısmından ta göbek deliğime kadar çatladım
göbek bölgem oldukça yağlıydı zaten 5 aylık hamile gibi duruyordum normalde neyse 2.ayımda başladı çatlaklar badem yağı, zeytin ağı ve bulduğum her kremi sürdüm nemli kalması için tabi engel olamadım
aslında çok kafama takmıyordum bu durumu ama artık çok kaşınmaya ve acımaya başladı geceleri kaşınmaktan uyuyamıyoum ve küçük küçük yaralar olmaya başladı kaşıntıdan dolayı napıcamı bilemez haldeyim eşim bugün dermatolog a somuş kakao yağı sürün demiş bolca. sağolsun almış gelmiş eşimde bolca sürdü masaj yaparak ama kaşıntım geçmiyo derilerimi yırtmak istiyorum hem ağlıyorum hem kaşınıyorum yardım edin lütfennnn
Kızlar öncelikle herkese iyi geceler.. kendi kendime dert edindim resmen... sorun kayinvalidemlerin hamileleigimi fazla abartisi... hamilelikten mi bilmiyorum. bi türlü uyuyamadim sağa don sola don hep aklımda kendimi kötü hissediyorum.. en iyisi buraya içimi dokmek dedim.. kayinvalidemleri severim iyiler Allaha şükür, hiç birinden bi sıkıntım yok.. arada kayinvalidemde alttan laf sokus oluyo o kadarda olsun diye dusunuyorm, ne kayinvalideler var. Duyuyoruz çevreden.. ama bu hamileligimi çok fazla abartıyolar.. kayinvalidemin her gördüğünde ege paşa diye karnimi oksamasi çocuk dilinde anlarsiniz ya, beni rahatsız ediyo.. ya da kayinpederimin torunumu ben yetistiricem ben banyo ettiricem güvenmiyorum size deyişi? Ne yani bu bebeğin annesi ya da babası ölmuş mu?? Dert edindim kendime yaa. Ağzımı acamiyorum. Başkası olsa lafını esirgemez. Yapı olarakta sessiz biriyim. Gecen hafta bebek alisverisine gittik ailece? Kayinpederimden tutun kaynima kadar.. benim annem babam uzaktalar.hadi kayinvalidem gelsin yanimda bilgili biri olur, gorumcemde gelsin bayan ve 15 yasinda neticede... ya digerleri.. ilk bebegim oldugu icin kiuafetlerde secici davraniyorum pamuk olsun istiyorum k.validemin anneside hicbiseyi begenmiyo diyisi beni çok üzdü mesela alttan alttan laf soktuu yine. Ya da bisey begeniyorum mesela, yunlu sicak tutar kisin diyorum pis o ııy diyip igreniyo hevesimi kaciriyo. Ben mi mi yanlisim söyleyin nolur. En azından abartiyorum dicem.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?