2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım hiiiiç takma kafana sen harika bi anne olucaksın.onlar bşraz bilmiş galiba.hiç sallama bebeğini kucağına alacağın günü düşün ama arada sıradada bence biraz sende lafını söyle ben anne olucam tabikide bebeğime bakabilirim.yada k.validen bişeyi beğenmeyince ben çok beğendim valla alıcam de:)) o daha gıcık eder bi süre sonra karışmazlar artık.herşeyede çok karıştırmaama zaten bu hamlelikte hormonlar tavan öyle çok sert konuşup kalp kırmayada gerek yok bence.az kaldı sabret düşünme bunları.herşey allahın izniyle çoooooooooook güzel olacak.:)) evrene olumlu mesajlar gönderelim olmazmı:))öpüyorum anniş:)

canım bu arada bu tarz olayları eşlere yansıtmayı çok doğru bulmuyorum ben.sen kendin birazcık laf söylemeyi ve cevap vermeyi öğrenmelisin bence ufak ufak başla derim :)))))))))))) ilerde daha büyük sorunlar yaşamaman için.sonuçta eşinin annesi en fazla ne diyebilirki.

herkeslere günaydın yine uykusuz bi gece geçirdim ağrılar sıcak basmaları sıkıntılı geceler tam gaz devam ediyo ne olck böle bilmiyorum

Herkeze Günaydın. Güzel bit hafta sonu geçirsin herkes inşallah

Bugün kizimin beşiği geliyor. Kiyafetlerini yikadim dün, bugün teyzemiz gelecek beraber utuleyip yerleştireceğiz inşaallah

günaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir.kızlar bu günlerde belime ağrılar giriyor sanki adet olucakmışım gibi ve beyaz şeklinde olan akıntılarım çoğaldı gün içersinde ağrılar 4 yada 5 kez yoklama yapmaya başladı beni 3 dk sürüyor sonra geçiyor.ağrı gelince kaşlarımı çattırıyor suratım buruşturuyorum olduğum yerde kalıyorum geçince kendime geliyorum az kaldı ama sancılar bizi yorucak galiba.bu sabah 4 te bende kalktım ve çay yaptım ve resmen yemek yedim sabahın 4 de uyku yok zaten şimdiden minik kuşlarımız annelerini nöbet tutturuyor babalar mışıl mışıl uyuyor maşallah

valla canım bugün geç bile kalktım.artık böyle uyuyamıyorum.dün gecede saat 4te kalktım ne yedim tahmin edin.5 adet bol yağlı un kurabiyesi:)))) bu son haftalarda nası olcam neye benzicem bilemiyorum:))))

Ben yiyorum sonra bana değil bebişime yarasın diyorum :):) çok fazlada kilo almadım bebek besleniyor genelde.. nette okuduğum bi yazıda diyorki çok açıktıgımız anda agzıma attığımız herşey bebeğe yarıyormuş o yüzden bende iştede evdede içim kazınınca hemen bi kaç yudum süt içiyorum sonra atıştırmaya başlıyorum. bunu yaptıgımdan beride bebek çok güzel kilo almaya başladı 28. haftada 1515 gr olmuştu oğlusum. sizede tavsiye ederim. tabi kilodan önce saglıklı olması önemli ama ben kış bebeği olacak birde kilosu az olursa diye hep endişeliydim.

valla bende bu ara bol bol muz yiyorum kilosunu çok merak ediyorum inş.çok düşük çıkmaz.perşembe gününü merakla bekliyorum:))

allah yardımcın olsun

Amin canm.. Allah sıkıntısı olan herkesin yardımcısı olsun..
Hu Huuuuuuuuuuuuuuu günaydıııııııııııııııııııııııın:)))
Günaydın canmm....
Teşekkür ederim canm motive oldum.. artık öyle yapicam zaten.. ne bebegimi ne kendimi üzmicem.. soylicem yüzlerine..
Sustukca daha çok üstüme geliniyo zaten bunu farkettim..

yorucu bir gecenin sabahından herkese günaydınnn

ne yaparsan yap çatlayacaksan çatlıyormuşsun... ben kendi çatlaklarımdan şikayet ederken doktorum öyle dedi... sürülen yağlar kremler sadece kaşınmayı biraz azaltır kaşımadığın için de ekstra çatlaklar olmaz ama yine de çatlarsın bari kimyasal bir şey kullanma dedi benim doktor...
duşta beyaz sabun kullanmıyorum kurutmasın diye iiyice bide çıkmadan bebe yağı sürüyprum biraz sonra tekrar durulanıyorum...
çatladım ama anneminde çok çatlağı var hazırlıklıydım yani bu duruma...

canım benim eşimin ailesi de öyle biraz.. bebeğimi benden çok sahiplenmeye çalıştılar, hatta eşimin babannesi ''bebeği öpme mikrop kapar'' bile dedi (şaka gibi) ama ben her defasında cevabımı verdim, bebeğimi herkesden çok sevdiğimi, üzerine titreyen sahiplenici bir anne olacağımı belli ettim artık benden çekiniyorlar bile kırmadan yavaş yavas cevaplarını vereceksin, yoksa her şeye karışıyorlar.. doğmadan ben de senin gibi olaylar yaşadım bakalım doğduktan sonra neler olacak..

çok geçmiş olsun canım.. bebişlerin ve sen iyi durumdasıznız çok şükür.. Allah tez zamanda kucağına almayı nasip etsin.

27. haftamda suyum geldi. 6 haftadan beri sızıntı şeklinde gelmeye devam ediyor. Bebeğin suyu tehlikeli sınırlara kadar indi. 3 haftadır iyiye gidiyor. Artık az geliyor su. Şimdi normalin alt sınırında. O yüzden yatıyorum canım.

Canım yağını sür ama sakın kaşıma, herkes kaşıyınca iz kaldığını söylüyor. Böyle sever gibi okşucan karnını kaşımak yerine :)
Bu arada benim karnımda bişey yok da göğüslerim evrim geçirdi, bakalım ne olcak?

Kizlar yatakta donmemeye calisiyorum ama hele ki donmeye kalkissam hem genital bolge kemikleri cok aciyor hem de tam ortaya falan gelince omurilige baskidan sanirim feci agirlik oluyor aciyor. Sizin de boyle mi?

Senin kvaliden de benimkine benziyormuş canım. Seni çok iyi anlıyorum. Benimkilerde çok iyiler, kötü niyetleri yok ama ben de bunalıveriyorum senin gibi. Çocukça konuşmalar, gelip gidip göbeğe yapışmalar, sürekli yeni fikirler, rahat hareketler...
Ama ben şanslıyım ayda 2 en çok gördüğüm. Alışverişimin çarşı kısmını birlikte yaptık biz de. Ama ben listemi yaptım, herşeyi seçtim, onlara bir tek ödeme kısmı kaldı :) Çok fazla karıştırma, yeri geldiğinde ben de bilgi sahibiyim böyle olacak demeyi bil.
Seninle bir ortak noktamız daha var, benim eşim de vitigelo hastası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…