2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

maşallah. ben 58 le kalmayı düşünürken 68 kiloyla hamile kaldım hep kilo problemim vardı ama 65 in üzerine pek çıkmışlıım yoktu. bi ara 70 oldum ondada hemen sporla 58 e düştüm. ama evlenince kendimimi saldım bilmiorum 68 i buldum yine bide doğum kontrol hapları mahvetti beni

acaba öylesi daha mı iyiydiki şimdi çok mu sakınıyoruz. sakınılan göze çöp batarmış ya bilemedim. şimdi bide herşey ilaçlı bizdemi o dönemde yaşasaymışızki. herşey doğal. valla anneannem maşallah hepimizden sağlam. benim bünyem hele o kadar zayıfki hemen etkileniyorum bebişde o yüzden sarsıyo bu kadar

Bilemedim bende şimdi benim bünyemde çok zayıf azıcık bişey taşısam hemen kolum ağrıyo. bişey olsa hemen başım ağrıyo işte şanslı olduğumuz tek konu varsa herşeyi çok biliyo olmamız bence bu konuda imkanımız çok

Son düzenleme:
Daha dün görmedin mi kız :))) ben en son kese gördüm o da ayın 7 sinde

gördümmmmm ama olsun özledım bıdaha goruyımmmm nolcakk
oyy baya gecmısss p tesı gıdıcen dımı canım hadı bakalımm bende arkanıza salı gunu
ii dayanıonn aslında duyulur kalp atısı senın

ben de duymak istiyorum ama daha haftaya cuma günü randevum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…