2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Tabi ki hatırlıyorum canım. Ben çarşı da oturuyorum. İnşallah uygun olduğumuzda buluşuruz. Mesaj atar haber verirsin gelince.

Benim bu zamana kadar ki doktorum Ahmet Güler sizin hastaneye geçti Hem mükemmel bir doktor, hem çok iyi bir insan, kibar.

:)))))canımm duygusallık artık hat safhada bende 2 gündür tvde olmayacak şeylere ağlıyorum:)))

Ağlamaya başlayınca fenalık basıyor bana, aklımda endişeler sıralanıyor bebeğime nasıl anne olacağımla başlayan...
Bazen de haberlere ağlıyorum, artık hiç haber izlemez oldum :)

bak kendin söylüyosun yüzlerine söylesem kırılırlar diye.
bırak kırılsınlar. onlar seninle konuşurken dikkat ediyolarmı ki hemde hamilesin.
onlar seni kıracağına sen onları incit. bebeğimi şöyle yıkarım böyle giydiririm. gibi şeyler söyle ki sende izinsiz müdahale edemeyeceklerini anlasınlar.

Canim Nst ye baglamiolar ebe burda. Yamulma hic mi olmuyor sende bebek totosunu ya da sirtini karna yasliyor oyle bisey bu sanirim. O anda nefes darligi oluyor

Ya kızlar ben şu kasılma olayını bir türlü anlayamadım sanırım. Dün doktora gittim herşey iyiydi, akşam benimki sürekli karnıma baskı yaptı. Epack'ın dediği gibi sürekli bir yerlerini yaslıyor. Bazen o kadar çıkartıyor ki elimle tutucam sanıyorum. Sonra biraz da ağrım vardı (adet sancısı gibi) gece acile gittik. Ama acilde kadın doğumcu olmayınca bişey yapamadılar. Kalp atışlarını dinledi doktor, tansiyon, şekere baktı geldik. Benim en büyük derdim neyin normal, neyin problem olduğunu anlayamam. Bu yüzden biraz evham yapıyorum sanırım.
Açıklamalarınızı bekliyorum :)

herkeslere günaydın yine uykusuz bi gece geçirdim ağrılar sıcak basmaları sıkıntılı geceler tam gaz devam ediyo ne olck böle bilmiyorum

Böyle böyle geçecek, ağır şeyler yemeyin yiyorsanız. Geceleri çok kötü etkiliyor. ben artık akşam yemeklerini hafif yapıyorum.

Kizlar yatakta donmemeye calisiyorum ama hele ki donmeye kalkissam hem genital bolge kemikleri cok aciyor hem de tam ortaya falan gelince omurilige baskidan sanirim feci agirlik oluyor aciyor. Sizin de boyle mi?

Ben de her dönüşümde acıyla uyanıyorum. Benim karnım, belim çok acıyor. Giderek zorlaşıyor herşey. Zaman da geçmek bilmiyor sanki.

Bu haftada bitti yarın sabah 6da uyanıp işe gelmek yok :) herkese güzel bir haftasonu dilerim... Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın kızlarr..

Canim Nst ye baglamiolar ebe burda. Yamulma hic mi olmuyor sende bebek totosunu ya da sirtini karna yasliyor oyle bisey bu sanirim. O anda nefes darligi oluyor

Benim karnım gün içinde yamuluyor ama çok sert olmuyor. Taş gibi oluyorsa kasılmaymış o.

Kizlar yatakta donmemeye calisiyorum ama hele ki donmeye kalkissam hem genital bolge kemikleri cok aciyor hem de tam ortaya falan gelince omurilige baskidan sanirim feci agirlik oluyor aciyor. Sizin de boyle mi?

Acaba senin bebek doğum yoluna mı girdi ki? Benim o kadar olmuyor. Belim ağrıyor ama ön tarafta pek sıkıntı yok. Bir hafta önce bir iki kez senin dediğin gibi olmuştu bende de.

bızım bebegın toplanması dıye bıldıgımız sey aslında kaasılma.benım cok fazla oluyor.yurudugunde gobek sertlesme seklınde oluyorsa braxton-hicks yanı doguma hazırlayıcı kasılmalar 34 haftalarda dahada sık oluyormus buarada..

( yapı olarak sessiz biri olduğum icin cvp vremiyorum.iş işten geçtikten sonra şöyle deseydim böyle deseydim diyorum... eşimin rahatszligi yüzünden ona yansitmamaya çalışıyorum.. sen sanslisin evet ben hergun goruyorum altli ustlu oturuyoruz cunku..ben cok ilgiyi sevmiyorum senin gibi hemen bunaliyorum kendime bebegime sikinti yapiyorum sadece..

Anlayissiz ve dusuncesizler... k.validem oldugundan duygusal herseye agliyor..sanirsinki o hamile...napicami sasirdim.. susmamak en iyisi sanirim.. soyliceksin rahatlicaksin..saatlrdir agliyorum, aklima geldikce gozlerim doluyo.. hormonlarim tavan yapti.....

Ağlamaya başlayınca fenalık basıyor bana, aklımda endişeler sıralanıyor bebeğime nasıl anne olacağımla başlayan...
Bazen de haberlere ağlıyorum, artık hiç haber izlemez oldum :)

o bendede oluyor.nasıl anne olucam ya çocuğumu üşütür hasta edersem diye.ilk annelik telaşı galiba bunlar.:))) ilk haftalrdan sonra herşey yoluna giricek inş.

canım eğerkarnın taş gibi bi anda setleşyosa o bebeğin popo yada sırtı değil.kasılma.fakat diyelimki minicik bi topik geldi avcuna sen elini koyunca kayboldu oda büyük ihtimal ayak topuğu yada diz kapağı.

Herseyin hayirlisi ne diyim... cvp vermiyorum doye boyle oluyo biliyorum ben.. kirmadan cvbimi vermeliyim ki ustume gelmesinler, dedigin gibi sahiplejici bi anne oldugumu anlasinlar... tesekkur ederim cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…