canım senle konuşmuştuk ya ben arada geliyorum foçaya çünkü aslen foçalıyım annemler orda evimiz falan var yani ama k.yakada oturuyorum devamlı.mesela geçen haftasonu foçadaydım büyük ihtimal haftaya haftasonu da orda olabilirim :) sen foçada ne tarafta oturuyosun ben eski barbaros büfenin ordayım jandarmaya gelmeden yani :) işallah uyarsa görüşmek isterim :)
dediğim gbi ben aksoyda oturuyorum.32 yaşındayım.çınarlı hastanesine gidiyorum doktorum reşat bozoklar.allaha şükür herşey yolunda şimdilik öyle işte :) neden yatak istirati verdiler erken doğum ihtimalimi vardı geçmiş olsun canım dikkat et o zman kendine...
:)))))canımm duygusallık artık hat safhada bende 2 gündür tvde olmayacak şeylere ağlıyorum:)))
Canım k.validem eşimin yanında annesi karar versin diyo üstüne basa basa eşim yokken karisiyo sorun orda.. esimde vitiligo rahatsizligi var sıkıntı yapmasın diye ona bişey soyleyemiyorm yoksa çok kafasına takar .. ve ben daha çok kafama takarim.. onun sıkıntı yapması beni dahada üzerya napicam bilmiyorm çok müdahale ediyolar yuzlerine soylesem kirilirlar eminim napicam bilmiyorum ama inanılmaz sıkıntı yapıyorum......
Canim Nst ye baglamiolar ebe burda. Yamulma hic mi olmuyor sende bebek totosunu ya da sirtini karna yasliyor oyle bisey bu sanirim. O anda nefes darligi oluyor
herkeslere günaydın yine uykusuz bi gece geçirdim ağrılar sıcak basmaları sıkıntılı geceler tam gaz devam ediyo ne olck böle bilmiyorum
Kizlar yatakta donmemeye calisiyorum ama hele ki donmeye kalkissam hem genital bolge kemikleri cok aciyor hem de tam ortaya falan gelince omurilige baskidan sanirim feci agirlik oluyor aciyor. Sizin de boyle mi?
Canim Nst ye baglamiolar ebe burda. Yamulma hic mi olmuyor sende bebek totosunu ya da sirtini karna yasliyor oyle bisey bu sanirim. O anda nefes darligi oluyor
Kizlar yatakta donmemeye calisiyorum ama hele ki donmeye kalkissam hem genital bolge kemikleri cok aciyor hem de tam ortaya falan gelince omurilige baskidan sanirim feci agirlik oluyor aciyor. Sizin de boyle mi?
Ya kızlar ben şu kasılma olayını bir türlü anlayamadım sanırım. Dün doktora gittim herşey iyiydi, akşam benimki sürekli karnıma baskı yaptı. Epack'ın dediği gibi sürekli bir yerlerini yaslıyor. Bazen o kadar çıkartıyor ki elimle tutucam sanıyorum. Sonra biraz da ağrım vardı (adet sancısı gibi) gece acile gittik. Ama acilde kadın doğumcu olmayınca bişey yapamadılar. Kalp atışlarını dinledi doktor, tansiyon, şekere baktı geldik. Benim en büyük derdim neyin normal, neyin problem olduğunu anlayamam. Bu yüzden biraz evham yapıyorum sanırım.
Açıklamalarınızı bekliyorum :)
Senin kvaliden de benimkine benziyormuş canım. Seni çok iyi anlıyorum. Benimkilerde çok iyiler, kötü niyetleri yok ama ben de bunalıveriyorum senin gibi. Çocukça konuşmalar, gelip gidip göbeğe yapışmalar, sürekli yeni fikirler, rahat hareketler...
Ama ben şanslıyım ayda 2 en çok gördüğüm. Alışverişimin çarşı kısmını birlikte yaptık biz de. Ama ben listemi yaptım, herşeyi seçtim, onlara bir tek ödeme kısmı kaldı :) Çok fazla karıştırma, yeri geldiğinde ben de bilgi sahibiyim böyle olacak demeyi bil.
Seninle bir ortak noktamız daha var, benim eşim de vitigelo hastası
Kirmizi ve mor renkli carlaklar gecme ihtimali olanlar, beyaza dondukten sonra kalici hale geliyor ;(
bak kendin söylüyosun yüzlerine söylesem kırılırlar diye.
bırak kırılsınlar. onlar seninle konuşurken dikkat ediyolarmı ki hemde hamilesin.
onlar seni kıracağına sen onları incit. bebeğimi şöyle yıkarım böyle giydiririm. gibi şeyler söyle ki sende izinsiz müdahale edemeyeceklerini anlasınlar.
Ağlamaya başlayınca fenalık basıyor bana, aklımda endişeler sıralanıyor bebeğime nasıl anne olacağımla başlayan...
Bazen de haberlere ağlıyorum, artık hiç haber izlemez oldum :)
Ya kızlar ben şu kasılma olayını bir türlü anlayamadım sanırım. Dün doktora gittim herşey iyiydi, akşam benimki sürekli karnıma baskı yaptı. Epack'ın dediği gibi sürekli bir yerlerini yaslıyor. Bazen o kadar çıkartıyor ki elimle tutucam sanıyorum. Sonra biraz da ağrım vardı (adet sancısı gibi) gece acile gittik. Ama acilde kadın doğumcu olmayınca bişey yapamadılar. Kalp atışlarını dinledi doktor, tansiyon, şekere baktı geldik. Benim en büyük derdim neyin normal, neyin problem olduğunu anlayamam. Bu yüzden biraz evham yapıyorum sanırım.
Açıklamalarınızı bekliyorum :)
canım benim eşimin ailesi de öyle biraz.. bebeğimi benden çok sahiplenmeye çalıştılar, hatta eşimin babannesi ''bebeği öpme mikrop kapar'' bile dedi (şaka gibi) ama ben her defasında cevabımı verdim, bebeğimi herkesden çok sevdiğimi, üzerine titreyen sahiplenici bir anne olacağımı belli ettim artık benden çekiniyorlar bilekırmadan yavaş yavas cevaplarını vereceksin, yoksa her şeye karışıyorlar.. doğmadan ben de senin gibi olaylar yaşadım bakalım doğduktan sonra neler olacak..
Aaaaaa ben varım canım :-D
Ben varim Ankaradannn:)))hergun buradayim.arada yaziyorum biseyler ama cok sohbet etme sansim olmadi
ben demetevlerdeyim canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?