Kızlar öncelikle herkese iyi geceler.. kendi kendime dert edindim resmen... sorun kayinvalidemlerin hamileleigimi fazla abartisi... hamilelikten mi bilmiyorum. bi türlü uyuyamadim sağa don sola don hep aklımda kendimi kötü hissediyorum.. en iyisi buraya içimi dokmek dedim.. kayinvalidemleri severim iyiler Allaha şükür, hiç birinden bi sıkıntım yok.. arada kayinvalidemde alttan laf sokus oluyo o kadarda olsun diye dusunuyorm, ne kayinvalideler var. Duyuyoruz çevreden.. ama bu hamileligimi çok fazla abartıyolar.. kayinvalidemin her gördüğünde ege paşa diye karnimi oksamasi çocuk dilinde anlarsiniz ya, beni rahatsız ediyo.. ya da kayinpederimin torunumu ben yetistiricem ben banyo ettiricem güvenmiyorum size deyişi? Ne yani bu bebeğin annesi ya da babası ölmuş mu?? Dert edindim kendime yaa. Ağzımı acamiyorum. Başkası olsa lafını esirgemez. Yapı olarakta sessiz biriyim. Gecen hafta bebek alisverisine gittik ailece? Kayinpederimden tutun kaynima kadar.. benim annem babam uzaktalar.hadi kayinvalidem gelsin yanimda bilgili biri olur, gorumcemde gelsin bayan ve 15 yasinda neticede... ya digerleri.. ilk bebegim oldugu icin kiuafetlerde secici davraniyorum pamuk olsun istiyorum k.validemin anneside hicbiseyi begenmiyo diyisi beni çok üzdü mesela alttan alttan laf soktuu yine. Ya da bisey begeniyorum mesela, yunlu sicak tutar kisin diyorum pis o ııy diyip igreniyo hevesimi kaciriyo. Ben mi mi yanlisim söyleyin nolur. En azından abartiyorum dicem.........
Canim Nst ye baglamiolar ebe burda. Yamulma hic mi olmuyor sende bebek totosunu ya da sirtini karna yasliyor oyle bisey bu sanirim. O anda nefes darligi oluyor
çok yakınmışız hemde :)
Kızlar öncelikle herkese iyi geceler.. kendi kendime dert edindim resmen... sorun kayinvalidemlerin hamileleigimi fazla abartisi... hamilelikten mi bilmiyorum. bi türlü uyuyamadim sağa don sola don hep aklımda kendimi kötü hissediyorum.. en iyisi buraya içimi dokmek dedim.. kayinvalidemleri severim iyiler Allaha şükür, hiç birinden bi sıkıntım yok.. arada kayinvalidemde alttan laf sokus oluyo o kadarda olsun diye dusunuyorm, ne kayinvalideler var. Duyuyoruz çevreden.. ama bu hamileligimi çok fazla abartıyolar.. kayinvalidemin her gördüğünde ege paşa diye karnimi oksamasi çocuk dilinde anlarsiniz ya, beni rahatsız ediyo.. ya da kayinpederimin torunumu ben yetistiricem ben banyo ettiricem güvenmiyorum size deyişi? Ne yani bu bebeğin annesi ya da babası ölmuş mu?? Dert edindim kendime yaa. Ağzımı acamiyorum. Başkası olsa lafını esirgemez. Yapı olarakta sessiz biriyim. Gecen hafta bebek alisverisine gittik ailece? Kayinpederimden tutun kaynima kadar.. benim annem babam uzaktalar.hadi kayinvalidem gelsin yanimda bilgili biri olur, gorumcemde gelsin bayan ve 15 yasinda neticede... ya digerleri.. ilk bebegim oldugu icin kiuafetlerde secici davraniyorum pamuk olsun istiyorum k.validemin anneside hicbiseyi begenmiyo diyisi beni çok üzdü mesela alttan alttan laf soktuu yine. Ya da bisey begeniyorum mesela, yunlu sicak tutar kisin diyorum pis o ııy diyip igreniyo hevesimi kaciriyo. Ben mi mi yanlisim söyleyin nolur. En azından abartiyorum dicem.........
sevilmezmi annesi onlar bizim mis kokulu meleklerimiz.seninde benimde allahın izniyle 2.çocuğumuz kız olsun sağlıcakla.ben hep erkek istedim.rabbim gönlüme göre verdi.ama bi anne için kız çocuğu daha farklı oluyo sanki.hem kız hem erkek evlat allah herkese nasip etsin:))))siparişimizi verdik hadi bakalım:))
ya banada sanki onur alp olcakmış gibi geliyor.:))
canım bende normalde hiç su içmeyenlerdenim ama yanıma koca bi bardak su aldım yudum yudumla başladım sonrasında bi baktım günde 2lt.ye yakın su içyorum gerçi şimdi havalar biraz serinledi.daha azaldı ama nereye gitsem ne içersiniz deseler sadece su diyorumki mecburen içeyim:))))
Herkeze Günaydın. Güzel bit hafta sonu geçirsin herkes inşallah
Bugün kizimin beşiği geliyor. Kiyafetlerini yikadim dün, bugün teyzemiz gelecek beraber utuleyip yerleştireceğiz inşaallah
Böyle böyle geçecek, ağır şeyler yemeyin yiyorsanız. Geceleri çok kötü etkiliyor. ben artık akşam yemeklerini hafif yapıyorum.
güzel bir gün dilerim cnm sen yine erkencisin :)
Herkeze Günaydın. Güzel bit hafta sonu geçirsin herkes inşallah
Bugün kizimin beşiği geliyor. Kiyafetlerini yikadim dün, bugün teyzemiz gelecek beraber utuleyip yerleştireceğiz inşaallah
güzel bir gün dilerim cnm sen yine erkencisin :)
valla canım bugün geç bile kalktım.artık böyle uyuyamıyorum.dün gecede saat 4te kalktım ne yedim tahmin edin.5 adet bol yağlı un kurabiyesi:)))) bu son haftalarda nası olcam neye benzicem bilemiyorum:))))
canım cok iyi anlıyorum seni benim çok sükür kayınvalidem çook iyi biri akrabamız zaten cok severim zaten erzurumda cok uzakta onla hiç sıkıntım yok ama burda bir görümcem var bir de malesef yakında oturuyor bigün onun yüzünden deliricem rahatsızlanıyorum falan o zaman kalkıp diyor ki aman kendine dikkat et su cocugu sag salim doğur bize verde falan diyor deli mi ne ya sürekli arıyor gelmiyormusun nerdesin ben üniversite son sınıftayım okula gidiyorum aksama kadar dersteyim yoruluyorum eve zor atıyorum kendimi arıyo niye gelmiyorsun yorgunum ya diyorum dinleniyorum diyorum cocuguda kendin gibi alıştırcaksın kalabalığı sevmicek diyor bi gün elimde kalıcak daha neler neler acmıyorum telefonunu eşimi arıyor bende eşime söylüyorum valla istemiyorum ya diyorum deli ediyor beni diyorum artık tutamıyorum kendimi artık cevabımı veriyorum kusurabakmasınlar bence sende az da olsa cevabını ver
Ay kuzum seninde abartı benimde herhalde. Benim kayınvalide ve kayınbaba da aksine. 8 aylık hamileyim bi çocuğun odası boyanırken geldiler akşam geri gittiler. bi daha ne geldiler ne arayıp sordular ne bi ihtiyacın var mı dediler. Hastalandım grip yattım geliyim yardım edeyim demediler. çok sinir oldum ve bunaldım. sende aksine ilgiden bunalmışsın. beni yanlış anlama ama benimkiler gibi olmasındansa ilgi göstermeleri daha güzel. yada ben alışkın olmadığımdandır. Fazlası güzel değil seni anlıyorum ama hiç olmaması daha sinir bozucu.
günaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir. kızlar bu günlerde belime ağrılar giriyor sanki adet olucakmışım gibi ve beyaz şeklinde olan akıntılarım çoğaldı gün içersinde ağrılar 4 yada 5 kez yoklama yapmaya başladı beni 3 dk sürüyor sonra geçiyor.ağrı gelince kaşlarımı çattırıyor suratım buruşturuyorum olduğum yerde kalıyorum geçince kendime geliyorum az kaldı ama sancılar bizi yorucak galiba. bu sabah 4 te bende kalktım ve çay yaptım ve resmen yemek yedim sabahın 4 de uyku yok zaten şimdiden minik kuşlarımız annelerini nöbet tutturuyor babalar mışıl mışıl uyuyor maşallah
Canım yağını sür ama sakın kaşıma, herkes kaşıyınca iz kaldığını söylüyor. Böyle sever gibi okşucan karnını kaşımak yerine :)
Bu arada benim karnımda bişey yok da göğüslerim evrim geçirdi, bakalım ne olcak?
Anlayissiz ve dusuncesizler... k.validem oldugundan duygusal herseye agliyor..sanirsinki o hamile...napicami sasirdim.. susmamak en iyisi sanirim.. soyliceksin rahatlicaksin..saatlrdir agliyorum, aklima geldikce gozlerim doluyo.. hormonlarim tavan yapti.....
Çok orijinal bir görümce deli midir nedir? Hiç acımayın yapıştırın lafı. Ama sakin sakin bağırarak üzülerek falan değil. O zaman çok pis kapak oluyor.
Insanogluna yaranilmiyo iste..kimi ilgi ister kimi ilgiden bunalir... benim gorumcem 15 yasinda daha kucuk ablasi.. o bile kayinvalieemden daha olgun inan.. yeri geldiginde k.validrme cvp bile veriyo karsmayin gibisinden soyluyo yani.. kendimi yengemin yerine koyuyorum diyo.. kiz 15 yasinda yaa..Ay kuzum seninde abartı benimde herhalde. Benim kayınvalide ve kayınbaba da aksine. 8 aylık hamileyim bi çocuğun odası boyanırken geldiler akşam geri gittiler. bi daha ne geldiler ne arayıp sordular ne bi ihtiyacın var mı dediler. Hastalandım grip yattım geliyim yardım edeyim demediler. çok sinir oldum ve bunaldım. sende aksine ilgiden bunalmışsın. beni yanlış anlama ama benimkiler gibi olmasındansa ilgi göstermeleri daha güzel. yada ben alışkın olmadığımdandır. Fazlası güzel değil seni anlıyorum ama hiç olmaması daha sinir bozucu.
canım cok iyi anlıyorum seni benim çok sükür kayınvalidem çook iyi biri akrabamız zaten cok severim zaten erzurumda cok uzakta onla hiç sıkıntım yok ama burda bir görümcem var bir de malesef yakında oturuyor bigün onun yüzünden deliricem rahatsızlanıyorum falan o zaman kalkıp diyor ki aman kendine dikkat et su cocugu sag salim doğur bize verde falan diyor deli mi ne ya sürekli arıyor gelmiyormusun nerdesin ben üniversite son sınıftayım okula gidiyorum aksama kadar dersteyim yoruluyorum eve zor atıyorum kendimi arıyo niye gelmiyorsun yorgunum ya diyorum dinleniyorum diyorum cocuguda kendin gibi alıştırcaksın kalabalığı sevmicek diyor bi gün elimde kalıcak daha neler neler acmıyorum telefonunu eşimi arıyor bende eşime söylüyorum valla istemiyorum ya diyorum deli ediyor beni diyorum artık tutamıyorum kendimi artık cevabımı veriyorum kusurabakmasınlar bence sende az da olsa cevabını ver
selamlar.. bugün dr dan geldik nstye girdim sonuç iyi çıkdı oğluşumda baş aşağı pozisyonda..
yavrum 2 buçuk kilo olmuşonun durumu çok şükür iyiydi.
geçen ay hemogram yapılmışdı kan değerlerim düşük diye dr um iki katına çıkardı ilaçları tekrar yapılan tahlilde kan değerlerim iyi fakat..
plt denen değerde düşüş olmuş 195 iken 149a düşmüş haftaya tekrar yapılacak tekrar nstye gireceğim..
plt eğer hala düşüşde olursa dr um doğumumun araştırma hastanesinde olmasını uygun görüyor.
plt nin düşük olması kanın pıhtılaşmasını engelliyormuş ve doğumda aşırı kanamam olabilirmiş
gebeliğin getirdiği bişey dedii:26:
hayırlısıyla kucağıma alsaydım yavrumu başka bişey istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?