2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Ay kuzum seninde abartı benimde herhalde. Benim kayınvalide ve kayınbaba da aksine. 8 aylık hamileyim bi çocuğun odası boyanırken geldiler akşam geri gittiler. bi daha ne geldiler ne arayıp sordular ne bi ihtiyacın var mı dediler. Hastalandım grip yattım geliyim yardım edeyim demediler. çok sinir oldum ve bunaldım. sende aksine ilgiden bunalmışsın. beni yanlış anlama ama benimkiler gibi olmasındansa ilgi göstermeleri daha güzel. yada ben alışkın olmadığımdandır. Fazlası güzel değil seni anlıyorum ama hiç olmaması daha sinir bozucu.

canım cok iyi anlıyorum seni benim çok sükür kayınvalidem çook iyi biri akrabamız zaten cok severim zaten erzurumda cok uzakta onla hiç sıkıntım yok ama burda bir görümcem var bir de malesef yakında oturuyor bigün onun yüzünden deliricem rahatsızlanıyorum falan o zaman kalkıp diyor ki aman kendine dikkat et su cocugu sag salim doğur bize verde falan diyor deli mi ne ya sürekli arıyor gelmiyormusun nerdesin ben üniversite son sınıftayım okula gidiyorum aksama kadar dersteyim yoruluyorum eve zor atıyorum kendimi arıyo niye gelmiyorsun yorgunum ya diyorum dinleniyorum diyorum cocuguda kendin gibi alıştırcaksın kalabalığı sevmicek diyor bi gün elimde kalıcak daha neler neler acmıyorum telefonunu eşimi arıyor bende eşime söylüyorum valla istemiyorum ya diyorum deli ediyor beni diyorum artık tutamıyorum kendimi artık cevabımı veriyorum kusurabakmasınlar bence sende az da olsa cevabını ver

hahahaaa.. şaka gibi yaa. duygularıma tercuman oldun. aynen bende oğlum olsun isterdim. Allah gönlüme göre verdi. inş. ikinci bebişlerimiz kız olur. abileri olur :) :) dediğin gibi sonradan bende kız çocuğu farklı olur diye düşündüm.
Amin canım 1 kız bi oğlan en güzeli. Kurban olduğum herkesin gönlüne göre versin siparişlerini :) :)

selamlar.. bugün dr dan geldik nstye girdim sonuç iyi çıkdı oğluşumda baş aşağı pozisyonda..
yavrum 2 buçuk kilo olmuş onun durumu çok şükür iyiydi.
geçen ay hemogram yapılmışdı kan değerlerim düşük diye dr um iki katına çıkardı ilaçları tekrar yapılan tahlilde kan değerlerim iyi fakat..
plt denen değerde düşüş olmuş 195 iken 149a düşmüş haftaya tekrar yapılacak tekrar nstye gireceğim..
plt eğer hala düşüşde olursa dr um doğumumun araştırma hastanesinde olmasını uygun görüyor.
plt nin düşük olması kanın pıhtılaşmasını engelliyormuş ve doğumda aşırı kanamam olabilirmiş
gebeliğin getirdiği bişey dedii:26:
hayırlısıyla kucağıma alsaydım yavrumu başka bişey istemiyorum

Bende 2 gündür arttırmaya çalışıyorum. en güzel 0,50 lik pet şişe ile kafama dikip içmeyi seviyorum. dün akşam yarım saat içinde 3 kere tuvalete gittim :) vücut alışıyor demekki :) inş. arttırırım.

Herkeze Günaydın. Güzel bit hafta sonu geçirsin herkes inşallah

Bugün kizimin beşiği geliyor. Kiyafetlerini yikadim dün, bugün teyzemiz gelecek beraber utuleyip yerleştireceğiz inşaallah

kolay gelsin canım. hayırlı olsun eşyalarınız. iyi günlerde sağlıkla büyüsün.

Çok orijinal bir görümce deli midir nedir? Hiç acımayın yapıştırın lafı. Ama sakin sakin bağırarak üzülerek falan değil. O zaman çok pis kapak oluyor.

sana da en azından gelmişler cnm annem ve kızkardeşim hariç k.valide görümce aynı binada olduğum halde kapımı çalıp nasılsın bi ihtiyacın var mı bile demiyorlar ama böylesi daha ii çocuk doğunca gelip de karışma hakları olmayack....

akıntı bende de oluyor canım. bel ağrılarım sırtıma vuruyor ve dağılıyor. kasıklarım bacak aram çok acıyor. insan yerinden kıpırdayamıyor. doktorlar normal diyor.
gece yemeğin için afiyet olsun. evet babalar uyuyor bende kalkıp ona bakıyorum bön bön :)

sürüyorum bol bol ama kaşımamak mümkün değil deli oluyorum kaşınmaya başlayınca iki gündür acısından uyuyamıyorum ama yinede kaşıyorum

Canım hormonlar tavan yaptığı için biz de fazla alınganız sanırım. Kendini gaza getirip iyice bunalma. Sen ağlarsan bebek de üzülür ama. Boşver başka şeylerle ilgilen. Bebeklerimiz gelince herşey çok güzel olacak onu düşün.

Çok orijinal bir görümce deli midir nedir? Hiç acımayın yapıştırın lafı. Ama sakin sakin bağırarak üzülerek falan değil. O zaman çok pis kapak oluyor.

evet türünün son örnegi gerçekten çocuk olunca valla kusurabakma bizden kurtulamazsın diyor bende diyorum ki ben bile çocugu zor görücem ben özlem giderirken kimse rahatsız etmesin tabi söylerken gülüyorum susup kalıyor :)

Insanogluna yaranilmiyo iste..kimi ilgi ister kimi ilgiden bunalir... benim gorumcem 15 yasinda daha kucuk ablasi.. o bile kayinvalieemden daha olgun inan.. yeri geldiginde k.validrme cvp bile veriyo karsmayin gibisinden soyluyo yani.. kendimi yengemin yerine koyuyorum diyo.. kiz 15 yasinda yaa..

Sen sanslisin.. k.validenler bakimindan,. Bizimkilerde erzurumlu bu arada... ama gorumcen cok cirkeflik yapiyo ne hakla bu derece karisiyo sana?? Hadi k.validene saygi gosterirsin vs.. ama gorumcene.. oyle olsa hayatta dayanamzdim sahsen.. Allah yardimcin olsun..esin ne diyo bu durumu konussun gorumcenle?

Ohh maaşallah bebişe. Trombosit yani platelet değerinin normali 150bin- 450 bin arasıdır. 149bin normal değer denebilir. 50binin altına düştüğünde kanamanın durmaması gibi riskler artar ameliyat ya da doğumda. Ama öyle bile sarı kan denen trombositten veriliyor. Araştırma hastanesinde imkan çok olduğu için ve daha da düşerse bu değer diye öyle söylemiştir. Doğum zamanı bu kadar plt sana hayli hayli yeter. Çok kafaya takacağın bir şey olduğunu düşünmüyorum. Zaten hepimizin kanları sulanmış vaziyette şuanda. Yani 149 bin gayet yeterli. canını sıkma. İlaçlarını düzenli al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…