2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canım eğerkarnın taş gibi bi anda setleşyosa o bebeğin popo yada sırtı değil.kasılma.fakat diyelimki minicik bi topik geldi avcuna sen elini koyunca kayboldu oda büyük ihtimal ayak topuğu yada diz kapağı.

Hmmmm... Biraz anladım sağol valla arkadaşım. Benim ki genelde belli bir noktadan yükseliyor, küçücük ayak ya da eli bazende başını( sanırım) avcumun içinde hissediyorum. Yani bu normal. Karnım bazen semsert oluyor kasılma fazla yok ben de o zaman. İyi rahatladım biraz :)))

Bende oyle avutuyorum kendimi.. benim bebegim o annesi benim.. bana ihtiyac duycak bende onu.. birbirimize ihtiyacimiz olcak her daim..

benimde annemde ve ablamda varda azıcık, ben de çatlarım diye tahmin ediyordum ama bukadar olucağnı düşünmemiştim çok çok fazla çatladım ya iz kalırsa kalsın artık yapcak bişey yok canm yanmasın yeter.
sabunun zararlı olduğunu bilmiyordum :))) eşim mikrobunu kırar diye sabunla masaj yapıyodu göbeciğime iyi oldu bunu öğendiğim teşekkr ederim

bende erzurumluyum zaten dediğim gibi akrabayız eşimle :) ya beni artık cıldırtıcak dereceye getiriyor 2 tane küçük oglu var cok yaramazlar cocukların sucu değil cocuk sonucta ama anne baba olarak onlar hic üstlerine düseni yapmamıslar cocuklar zıvanadan cıkmıs bide kalmıs bana diyor ki sen okula giderken bana bırakırsın yok valla dedim ben bakarım cocuga bi yolunu bulurum öyle bir hala getiriyorki sanki benim özel evim hayatım yok sürekli ben oraya gidiyim orada yasıyım eşime söylüyorum ama adam napsın arada kalıyor artık ne diyosa eşime adam bana senden cekiniyor bize gelmiyolar diyor dedim valla ben kimseye davetiye gönderemem ev okadar yakın olmasına ragmen hanımefendi benim onu gibip özel arabayla alıp geri bırakmamı bekliyor benim kendime hayrım yok bide onlamı ugrıcam eşim savunmaya kalkıyor ama kesinlikle bu konuda ben cok katıyım

Çook geçmiş olsun canım. Lieracın ampülleri var onlardan mı alsan ki.

Bu arada çok uzun zamandır ağlamıyordum, yarım saat falan ağladım yeni sakinleştim. Sebep yok ağlamama üstelik.

çok teşekkür ederim. pazartesi cildiyeye gidicem bakalım ne diycekler.
uzun zaman ağlamadan nasıl durdunki benim 3 günü geçmemiştir ağlamadan durduğum (normaldede çok ağlayan biriyim) eşim ışığı kapat dese ağlıyorum gece üstümü açıyo diye ağlıyorum Allah yardım etsin kocama valla zor işi

Hep yattığım için kv bizdeydi. Haftasonu eşim evde diye kendi evine gitti. O yanımda olunca ağlayamam ki. Yazık kadın zaten elinden geleni yapıyor. Uzun zamanın birikimi galiba. Yarım saatte zor sakinleştim :)

Kizlar yatakta donmemeye calisiyorum ama hele ki donmeye kalkissam hem genital bolge kemikleri cok aciyor hem de tam ortaya falan gelince omurilige baskidan sanirim feci agirlik oluyor aciyor. Sizin de boyle mi?

evet bendede durum aynı yatak başından tutunup kalkıyroum sonra dönüyorum. yorganı ayağımla kaldırdığım zamanlarda bile çok acı hissediyorum o bölgede

amin canım inş.aslıda benim ilk siparişim ikizden yanaydı bi kız bi erkek.bi doğum daha yapmiim diyerekten.ikinci doğuma artık inş.:))

offf kızlar ya ne sıkıntılı paranoyak insanlar var sinir oluyorum.Allaha şükür benim böyle sıkıntılarım yok.uzağız zaten ama iyiyizde görümcelerimle arkadaş gibiyiz k.validemlede şakalaşıp konuşuruz hertürlü yardım eder bana.(maşallah diyeyimde allah bozmasın)fakat böyle şeyleri okudukça üzülüyorum ve kızıyorumda.cahil insanlarla bşetmek herzaman zordur.lafını söyleyip geçiceksin o yüzden.

kati olmasan daha cok tepene cikar arkadasim.. hamilesin nasi senden hizmet bekliyo ilginc bi durum.. abisini kiskaniyo olabilir bence o yuzden boyle davraniyo olabilir.. gorumcen kac yasinda bu arada ne kadar yas farki var aranizda?

Senin yerinde olmak isteyen cok insan var cnm.. benimde gorumcem iyidir de 15 yasinda ne kadar iyi anlasabilirsin kafalar uyusmadiktan sonra... k.validemler cok iyidir yardimci olmaya calisirlar ama anlayissizlar ve dusunmuyolar.. cok abartili bi sekilde ilgi gosteriyolar.. bebegimi sanki k.validem dogurucak.. bunaldim cook

Kizlar bu arada bebegimi dun aksamdan beri cok hafif hissediyorum.. kotu bisey yoktur dimi hic boyle hissettiniz benim haftamdayken :26:

az kaldı canım sabır.bebeğin olduktan sonra kimse sen kadar söz sahibi olamaz.bunu hissettirdikten sonra problem kalmaz.

kati olmasan daha cok tepene cikar arkadasim.. hamilesin nasi senden hizmet bekliyo ilginc bi durum.. abisini kiskaniyo olabilir bence o yuzden boyle davraniyo olabilir.. gorumcen kac yasinda bu arada ne kadar yas farki var aranizda?

eşim onun kardesi canım ama kıskanıyor olabilir yinede ben 23 yasındayım görümcen 33:) cocuklarının işine bile eşine değil benim eşime yaptırmak istiyor garip biri :))

Yoo tam olarak bir alt katta oturuyorlar ama sagolsunlar hicbirseye karismazlar herseyimizi ben begendim onlar aldi ama calisiyorum ben eger begendigim birşeyi almaz yada laf söylerlerse inadina gider kendim alirim

Kizlar bu arada bebegimi dun aksamdan beri cok hafif hissediyorum.. kotu bisey yoktur dimi hic boyle hissettiniz benim haftamdayken :26:

canım ara ara benimde öyle oluyo.doktora sordum ara ara bebekler böyle olur herzaman hareketli olmasını bekleme dedi.ama doğum haftası yaklaştıkça bebek hareketleri azsa nst ye çağırıyolar.ben 2 gün ardarda nst ye girdim sonradan hareketleri düzene girince gitmedim artık.yoksa gitmeye devam edicektim.sen 31.haftandasın istersen bi doktoruna danış.28.haftadan sonra annenin bebek hareketlerini kontrol etmesi lazım diyo.bide dikkat et mesela tatlı ye sol tarafına yat sessiz bi şekilde 1 yada 2 saathareket etmesi lazım bi kaç tepikte olsa.yada ben o zamanlarda karnımı açıp okşaya okşaya konuşup şarkı söylüyorum mutlaka bi iki tepik atıp tepki veriyodu.sende bunları dene istersen.

canım bende aynı haftalarda hareketlerini az hissedip doktora gitmiştim normal çıkmıştı herşeyi ama yinede çok az hissedersen doktora görünmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…