Kizlar yatakta donmemeye calisiyorum ama hele ki donmeye kalkissam hem genital bolge kemikleri cok aciyor hem de tam ortaya falan gelince omurilige baskidan sanirim feci agirlik oluyor aciyor. Sizin de boyle mi?
canım eğerkarnın taş gibi bi anda setleşyosa o bebeğin popo yada sırtı değil.kasılma.fakat diyelimki minicik bi topik geldi avcuna sen elini koyunca kayboldu oda büyük ihtimal ayak topuğu yada diz kapağı.
Canım hormonlar tavan yaptığı için biz de fazla alınganız sanırım. Kendini gaza getirip iyice bunalma. Sen ağlarsan bebek de üzülür ama. Boşver başka şeylerle ilgilen. Bebeklerimiz gelince herşey çok güzel olacak onu düşün.
yorucu bir gecenin sabahından herkese günaydınnn
ne yaparsan yap çatlayacaksan çatlıyormuşsun... ben kendi çatlaklarımdan şikayet ederken doktorum öyle dedi... sürülen yağlar kremler sadece kaşınmayı biraz azaltır kaşımadığın için de ekstra çatlaklar olmaz ama yine de çatlarsın bari kimyasal bir şey kullanma dedi benim doktor...
duşta beyaz sabun kullanmıyorum kurutmasın diye iiyice bide çıkmadan bebe yağı sürüyprum biraz sonra tekrar durulanıyorum...
çatladım ama anneminde çok çatlağı var hazırlıklıydım yani bu duruma...
Insanogluna yaranilmiyo iste..kimi ilgi ister kimi ilgiden bunalir... benim gorumcem 15 yasinda daha kucuk ablasi.. o bile kayinvalieemden daha olgun inan.. yeri geldiginde k.validrme cvp bile veriyo karsmayin gibisinden soyluyo yani.. kendimi yengemin yerine koyuyorum diyo.. kiz 15 yasinda yaa..
Sen sanslisin.. k.validenler bakimindan,. Bizimkilerde erzurumlu bu arada... ama gorumcen cok cirkeflik yapiyo ne hakla bu derece karisiyo sana?? Hadi k.validene saygi gosterirsin vs.. ama gorumcene.. oyle olsa hayatta dayanamzdim sahsen.. Allah yardimcin olsun..esin ne diyo bu durumu konussun gorumcenle?
Çook geçmiş olsun canım. Lieracın ampülleri var onlardan mı alsan ki.
Bu arada çok uzun zamandır ağlamıyordum, yarım saat falan ağladımyeni sakinleştim. Sebep yok ağlamama üstelik.
çok yakınmışız hemde :)
çok teşekkür ederim. pazartesi cildiyeye gidicem bakalım ne diycekler.
uzun zaman ağlamadan nasıl durdunki benim 3 günü geçmemiştir ağlamadan durduğum (normaldede çok ağlayan biriyim) eşim ışığı kapat dese ağlıyorum gece üstümü açıyo diye ağlıyorum Allah yardım etsin kocama valla zor işi
Kizlar yatakta donmemeye calisiyorum ama hele ki donmeye kalkissam hem genital bolge kemikleri cok aciyor hem de tam ortaya falan gelince omurilige baskidan sanirim feci agirlik oluyor aciyor. Sizin de boyle mi?
hahahaaa.. şaka gibi yaa. duygularıma tercuman oldun. aynen bende oğlum olsun isterdim. Allah gönlüme göre verdi. inş. ikinci bebişlerimiz kız olur. abileri olur :) :) dediğin gibi sonradan bende kız çocuğu farklı olur diye düşündüm.
Amin canım 1 kız bi oğlan en güzeli. Kurban olduğum herkesin gönlüne göre versin siparişlerini :) :)
Insanogluna yaranilmiyo iste..kimi ilgi ister kimi ilgiden bunalir... benim gorumcem 15 yasinda daha kucuk ablasi.. o bile kayinvalieemden daha olgun inan.. yeri geldiginde k.validrme cvp bile veriyo karsmayin gibisinden soyluyo yani.. kendimi yengemin yerine koyuyorum diyo.. kiz 15 yasinda yaa..
Sen sanslisin.. k.validenler bakimindan,. Bizimkilerde erzurumlu bu arada... ama gorumcen cok cirkeflik yapiyo ne hakla bu derece karisiyo sana?? Hadi k.validene saygi gosterirsin vs.. ama gorumcene.. oyle olsa hayatta dayanamzdim sahsen.. Allah yardimcin olsun..esin ne diyo bu durumu konussun gorumcenle?
bende erzurumluyum zaten dediğim gibi akrabayız eşimle :) ya beni artık cıldırtıcak dereceye getiriyor 2 tane küçük oglu var cok yaramazlar cocukların sucu değil cocuk sonucta ama anne baba olarak onlar hic üstlerine düseni yapmamıslar cocuklar zıvanadan cıkmıs bide kalmıs bana diyor ki sen okula giderken bana bırakırsın yok valla dedim ben bakarım cocuga bi yolunu bulurum öyle bir hala getiriyorki sanki benim özel evim hayatım yok sürekli ben oraya gidiyim orada yasıyım eşime söylüyorum ama adam napsın arada kalıyor artık ne diyosa eşime adam bana senden cekiniyor bize gelmiyolar diyor dedim valla ben kimseye davetiye gönderemem ev okadar yakın olmasına ragmen hanımefendi benim onu gibip özel arabayla alıp geri bırakmamı bekliyor benim kendime hayrım yok bide onlamı ugrıcam eşim savunmaya kalkıyor ama kesinlikle bu konuda ben cok katıyım
offf kızlar ya ne sıkıntılı paranoyak insanlar var sinir oluyorum.Allaha şükür benim böyle sıkıntılarım yok.uzağız zaten ama iyiyizde görümcelerimle arkadaş gibiyiz k.validemlede şakalaşıp konuşuruz hertürlü yardım eder bana.(maşallah diyeyimde allah bozmasın)fakat böyle şeyleri okudukça üzülüyorum ve kızıyorumda.cahil insanlarla bşetmek herzaman zordur.lafını söyleyip geçiceksin o yüzden.
Senin yerinde olmak isteyen cok insan var cnm.. benimde gorumcem iyidir de 15 yasinda ne kadar iyi anlasabilirsin kafalar uyusmadiktan sonra... k.validemler cok iyidir yardimci olmaya calisirlar ama anlayissizlar ve dusunmuyolar.. cok abartili bi sekilde ilgi gosteriyolar.. bebegimi sanki k.validem dogurucak.. bunaldim cook
kati olmasan daha cok tepene cikar arkadasim.. hamilesin nasi senden hizmet bekliyo ilginc bi durum.. abisini kiskaniyo olabilir bence o yuzden boyle davraniyo olabilir.. gorumcen kac yasinda bu arada ne kadar yas farki var aranizda?
Zaten yarın eşimle gidicektim işleri yoğun.. eşime soylesem ikiletmez ki neden annemlerle gitmiyoruz demez... pazar günü gideriz dedi mesela rahat rahat gezeriz ikimiz dedi.. okonuda anlayislidir çok şükür..... ben sadece kayinvalidemlerin düşüncesiz olmalrina sinirleniyorum o kadar... ne güzel iki arada bi derede kalmamak :)) k.valide uzakta galiba ?
Aynen dediğini yapmak en doğrusu olcak sanırım..... bana sadece taşıyıcı muamele yapmalarına izin vermemeliyim... annesi ne der ne düşünür , bu kız hamile alınır kırılır hiç dusunmuyolar bunları.. zaten bebeğim olduktan sonra hiç esirgemem lafimi.. doğduktan sonra bana sadece bakıcı muamelesi yapmalarından korkuyorum.. umarım hevestir. Ilk torunları. Hevesleri gelir geçer bi süre sonra, öyle avutuyorum kendimi napiyim, oooh be rahatladım ne yalan soyliyim. ne anneme ne esime hiç kimseye bişey anlataadigim icin dert olmuştu.. birazcikta olsa rahatladım, ama onlara bişey söylemeden tam rahatlamicam sanırım
Kizlar bu arada bebegimi dun aksamdan beri cok hafif hissediyorum.. kotu bisey yoktur dimi hic boyle hissettiniz benim haftamdayken :26:
Kizlar bu arada bebegimi dun aksamdan beri cok hafif hissediyorum.. kotu bisey yoktur dimi hic boyle hissettiniz benim haftamdayken :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?