az kaldı canım sabır.bebeğin olduktan sonra kimse sen kadar söz sahibi olamaz.bunu hissettirdikten sonra problem kalmaz.
az kaldı canım sabır.bebeğin olduktan sonra kimse sen kadar söz sahibi olamaz.bunu hissettirdikten sonra problem kalmaz.
eşim onun kardesi canım ama kıskanıyor olabilir yinede ben 23 yasındayım görümcen 33:) cocuklarının işine bile eşine değil benim eşime yaptırmak istiyor garip biri :))
Ohh maaşallah bebişe. Trombosit yani platelet değerinin normali 150bin- 450 bin arasıdır. 149bin normal değer denebilir. 50binin altına düştüğünde kanamanın durmaması gibi riskler artar ameliyat ya da doğumda. Ama öyle bile sarı kan denen trombositten veriliyor. Araştırma hastanesinde imkan çok olduğu için ve daha da düşerse bu değer diye öyle söylemiştir. Doğum zamanı bu kadar plt sana hayli hayli yeter. Çok kafaya takacağın bir şey olduğunu düşünmüyorum. Zaten hepimizin kanları sulanmış vaziyette şuanda. Yani 149 bin gayet yeterli. canını sıkma. İlaçlarını düzenli al.
Yoo tam olarak bir alt katta oturuyorlarama sagolsunlar hicbirseye karismazlar herseyimizi ben begendim onlar aldi ama calisiyorum ben eger begendigim birşeyi almaz yada laf söylerlerse inadina gider kendim alirim
Herkese merhaba, özledim sizleri. Ama malum misafirlerim var cok degerli:)) bugün esminin dogum günü partisi var, sabahtan ber 22 kisiye hazirlik yapiyoruz. Yemekler benden sogan maydonoz vs dograma annemden, masalar ve süslenmesi kayinvalidem ve ablamdan. Kardesim de gelip pisen yemekleri tirtikliyor:)) güya anbem ve ablam gelince oturup pasa keyfi yapacaktim, aksine her zamankinden cok yoruluyorum. :))) iki gündür carsi pazar gezdik bugünde bu isler iste....
Gecmisi okuyamadimm, gelismeleri kisa äzet gecerseniz cok mutlu olurummm
Yoo tam olarak bir alt katta oturuyorlarama sagolsunlar hicbirseye karismazlar herseyimizi ben begendim onlar aldi ama calisiyorum ben eger begendigim birşeyi almaz yada laf söylerlerse inadina gider kendim alirim
benimde annemde ve ablamda varda azıcık, ben de çatlarım diye tahmin ediyordum ama bukadar olucağnı düşünmemiştim çok çok fazla çatladım ya iz kalırsa kalsın artık yapcak bişey yok canm yanmasın yeter.
sabunun zararlı olduğunu bilmiyordum :))) eşim mikrobunu kırar diye sabunla masaj yapıyodu göbeciğime iyi oldu bunu öğendiğim teşekkr ederim
Ya kızlar ben şu kasılma olayını bir türlü anlayamadım sanırım. Dün doktora gittim herşey iyiydi, akşam benimki sürekli karnıma baskı yaptı. Epack'ın dediği gibi sürekli bir yerlerini yaslıyor. Bazen o kadar çıkartıyor ki elimle tutucam sanıyorum. Sonra biraz da ağrım vardı (adet sancısı gibi) gece acile gittik. Ama acilde kadın doğumcu olmayınca bişey yapamadılar. Kalp atışlarını dinledi doktor, tansiyon, şekere baktı geldik. Benim en büyük derdim neyin normal, neyin problem olduğunu anlayamam. Bu yüzden biraz evham yapıyorum sanırım.
Açıklamalarınızı bekliyorum :)
Kizlar bu arada bebegimi dun aksamdan beri cok hafif hissediyorum.. kotu bisey yoktur dimi hic boyle hissettiniz benim haftamdayken :26:
:)))guldurdun beni. Benin kv.de bir alt katta.alisverisi beraber yaptik.istedigimi alirim iatedigim olmazsa gider kendim alirim:) enufak biseyi bile icimde tutmam oan soylerim.aram iyidir her konuda sen bilirsin denir bende onlara danisirim ammmma biz biliriz deseler kafama eseni yaparim.bende calisiyorum zaten.herdaim mesafeden yanayim sinirlarim bellidir.
bilenler yardimci olurlar umarim canim:) ben de bilmiyorum ama tek bildigim bebek bi yana yaslaninca bende daralma oluyor nefes darligi
27. haftamda suyum geldi. 6 haftadan beri sızıntı şeklinde gelmeye devam ediyor. Bebeğin suyu tehlikeli sınırlara kadar indi. 3 haftadır iyiye gidiyor. Artık az geliyor su. Şimdi normalin alt sınırında. O yüzden yatıyorum canım.
canım ara ara benimde öyle oluyo.doktora sordum ara ara bebekler böyle olur herzaman hareketli olmasını bekleme dedi.ama doğum haftası yaklaştıkça bebek hareketleri azsa nst ye çağırıyolar.ben 2 gün ardarda nst ye girdim sonradan hareketleri düzene girince gitmedim artık.yoksa gitmeye devam edicektim.sen 31.haftandasın istersen bi doktoruna danış.28.haftadan sonra annenin bebek hareketlerini kontrol etmesi lazım diyo.bide dikkat et mesela tatlı ye sol tarafına yat sessiz bi şekilde 1 yada 2 saathareket etmesi lazım bi kaç tepikte olsa.yada ben o zamanlarda karnımı açıp okşaya okşaya konuşup şarkı söylüyorum mutlaka bi iki tepik atıp tepki veriyodu.sende bunları dene istersen.
:)))guldurdun beni. Benin kv.de bir alt katta.alisverisi beraber yaptik.istedigimi alirim iatedigim olmazsa gider kendim alirim:) enufak biseyi bile icimde tutmam oan soylerim.aram iyidir her konuda sen bilirsin denir bende onlara danisirim ammmma biz biliriz deseler kafama eseni yaparim.bende calisiyorum zaten.herdaim mesafeden yanayim sinirlarim bellidir.
Tam olarak ayni kafaya sahibiz sanırımama su gercek biraz fena olmaz ezdirirsen kendini hic affetmezler
Tabi ki hatırlıyorum canım. Ben çarşı da oturuyorum. İnşallah uygun olduğumuzda buluşuruz. Mesaj atar haber verirsin gelince.
Ben en az ayda birkaç kez bebeğin hareketleri azaldı diye bunalıma giriyorumParanoyak mı oldum, yoksa normal midir bazen az hissetmek bilemedim :S
Bu arada kızlar hastanede dagitmak icin çikolata şeker birsey dusundunuz mu bilmiyorum ama ben su biberon seklindeki çikolata kutularini (ici bos olarak) 68 kurusa aldimhatta 0,50 kurusa bile var sitede normalde 1,5-2 lira arasinda satiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?