2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
az kaldı canım sabır.bebeğin olduktan sonra kimse sen kadar söz sahibi olamaz.bunu hissettirdikten sonra problem kalmaz.

ben en çok bu doğumdan sonrasında korkuyorum yani hoslanmadığım birinin çocuguma cok yakın olması düsüncesi bile sinir ediyor beni doğumdan sonra nasıl olcak bilmiyorum çok çatışma yaşıcaz anlasılan

Herkese merhaba, özledim sizleri. Ama malum misafirlerim var cok degerli:)) bugün esminin dogum günü partisi var, sabahtan ber 22 kisiye hazirlik yapiyoruz. Yemekler benden sogan maydonoz vs dograma annemden, masalar ve süslenmesi kayinvalidem ve ablamdan. Kardesim de gelip pisen yemekleri tirtikliyor:)) güya anbem ve ablam gelince oturup pasa keyfi yapacaktim, aksine her zamankinden cok yoruluyorum. :))) iki gündür carsi pazar gezdik bugünde bu isler iste....

Gecmisi okuyamadimm, gelismeleri kisa äzet gecerseniz cok mutlu olurummm

eşim onun kardesi canım ama kıskanıyor olabilir yinede ben 23 yasındayım görümcen 33:) cocuklarının işine bile eşine değil benim eşime yaptırmak istiyor garip biri :))

Ilginc :) anlattiklarina gore dersin ki gorimcen 23 yasinda

sağol canım yüerğime su serptin. bende şimdi nette araştırdım sınır seninde dediğin gibi 150 bin miş..
inşallah fazla düşmezz valla geldiğimden beri canım sıkkındı teşekkür ederim iyiki varsınız..
ben her kontrolde bişiler duyuyorum olumsuz çok evhamlı olmaya başladım hayırlısı inşallah..

Yoo tam olarak bir alt katta oturuyorlar ama sagolsunlar hicbirseye karismazlar herseyimizi ben begendim onlar aldi ama calisiyorum ben eger begendigim birşeyi almaz yada laf söylerlerse inadina gider kendim alirim

Bense oyle yapicam bundan sonra, inat deil mi nediyebilir ki en fazla.. benim bebegim benim secimlerim.. susar icten ice sinir olur benim yasadigimi yasar o kadar

Hosgeldin canim gecmis ayni sadece bilgecebuk arkadaşımızın ikizleri dunyaya gelmis henuz kuvezdelermis ins iyi olacaklar en kisa zamanda baska hersey ayni burda

Yoo tam olarak bir alt katta oturuyorlar ama sagolsunlar hicbirseye karismazlar herseyimizi ben begendim onlar aldi ama calisiyorum ben eger begendigim birşeyi almaz yada laf söylerlerse inadina gider kendim alirim

:)))guldurdun beni. Benin kv.de bir alt katta.alisverisi beraber yaptik.istedigimi alirim iatedigim olmazsa gider kendim alirim:) enufak biseyi bile icimde tutmam oan soylerim.aram iyidir her konuda sen bilirsin denir bende onlara danisirim ammmma biz biliriz deseler kafama eseni yaparim.bende calisiyorum zaten.herdaim mesafeden yanayim sinirlarim bellidir.

Canım ben bebe yağı sürüyorum, benim kaşıntılarıma da iyi geliyor. Duştan sonra ıslakken sürüyorum masaj yapar gibi ufaktan kaşıyorum geçiyor. Bir de onu dene istersen.

bilenler yardimci olurlar umarim canim:) ben de bilmiyorum ama tek bildigim bebek bi yana yaslaninca bende daralma oluyor nefes darligi

Tam olarak ayni kafaya sahibiz sanırım ama su gercek biraz fena olmaz ezdirirsen kendini hic affetmezler

bilenler yardimci olurlar umarim canim:) ben de bilmiyorum ama tek bildigim bebek bi yana yaslaninca bende daralma oluyor nefes darligi

Ben de öyle sıkıntı yaratacak bir nefes darlığı yok ama senin haftana gelince ne olurum bilmem. Ama yukarı baskı yaptığı için normal diye biliyorum.

çok geçmiş olsun.aman dikkat et kendine şurda az bişey kaldı durabildiği kadar dursun yaramaz :)bu arada en son nilperi ismini buldum soyadımızlada uyuyo nilperi tiryaki nasıl sizce :)))

Saol cnm denicem.. tekmelerini karnimda deil barsaklarimda hissediyorum cok ilginctirki...... :)) sirtima vuruyo resmen.. oglusum ne sekilde duruyo annesinin karninda acep

Tam olarak ayni kafaya sahibiz sanırım ama su gercek biraz fena olmaz ezdirirsen kendini hic affetmezler

Ben de, ben de :)

Tabi ki hatırlıyorum canım. Ben çarşı da oturuyorum. İnşallah uygun olduğumuzda buluşuruz. Mesaj atar haber verirsin gelince.

işallah canım memnun olurum :) istersen facebook kullanıyorsan verebilirim adresimi ordan da ulaşabilirim.foçaya geldiğimde burdan yazsam ulaşamam çünkü foçada internetim yok orda giremiyorum yada tel numarası falan olsa daha garanti olur :) sanada sorayım nilperi buldum en son isim sence nasıl soyadıylada uyuyo :) bu arada büyük ihtimal bayramda foçada olcaz ama ben korkuyorum ya acil bişey olursa diye foça devlet hastanesinde doğum yaptırırlarmı acaba acil bi durumda biliyomusun?

Ben en az ayda birkaç kez bebeğin hareketleri azaldı diye bunalıma giriyorum Paranoyak mı oldum, yoksa normal midir bazen az hissetmek bilemedim :S

Sanirim cogumuz paranoyak olduk... psikolojikte olabilir.. ne zaman bebegimin hareketini hissetmesem doktora gitmek icin yola cikarim yolda tepjnmeye baslar doktorum ultrasonda cok hareketli bu deyonce bi kac saat once etmiyosu ama derim dolu dolu gozlerle... dogum yapana kadar bu boyle devam edicek sanirim

Bu arada kızlar hastanede dagitmak icin çikolata şeker birsey dusundunuz mu bilmiyorum ama ben su biberon seklindeki çikolata kutularini (ici bos olarak) 68 kurusa aldim hatta 0,50 kurusa bile var sitede normalde 1,5-2 lira arasinda satiliyor

bende düşünüyorum fiyatı süpermiş..
içine badem şekerini kendimiz koyarız hangi siteden sipariş verdin link atabilirmisinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…