Herkese merhaba, özledim sizleri. Ama malum misafirlerim var cok degerli:)) bugün esminin dogum günü partisi var, sabahtan ber 22 kisiye hazirlik yapiyoruz. Yemekler benden sogan maydonoz vs dograma annemden, masalar ve süslenmesi kayinvalidem ve ablamdan. Kardesim de gelip pisen yemekleri tirtikliyor:)) güya anbem ve ablam gelince oturup pasa keyfi yapacaktim, aksine her zamankinden cok yoruluyorum. :))) iki gündür carsi pazar gezdik bugünde bu isler iste....
Gecmisi okuyamadimm, gelismeleri kisa äzet gecerseniz cok mutlu olurummm
canım bende aynı haftalarda hareketlerini az hissedip doktora gitmiştim normal çıkmıştı herşeyi ama yinede çok az hissedersen doktora görünmekte fayda var
işallah canım memnun olurum :) istersen facebook kullanıyorsan verebilirim adresimi ordan da ulaşabilirim.foçaya geldiğimde burdan yazsam ulaşamam çünkü foçada internetim yok orda giremiyorum yada tel numarası falan olsa daha garanti olur :) sanada sorayım nilperi buldum en son isim sence nasıl soyadıylada uyuyo :) bu arada büyük ihtimal bayramda foçada olcaz ama ben korkuyorum ya acil bişey olursa diye foça devlet hastanesinde doğum yaptırırlarmı acaba acil bi durumda biliyomusun?
Sanirim cogumuz paranoyak olduk... psikolojikte olabilir.. ne zaman bebegimin hareketini hissetmesem doktora gitmek icin yola cikarim yolda tepjnmeye baslardoktorum ultrasonda cok hareketli bu deyonce bi kac saat once etmiyosu ama derim dolu dolu gozlerle... dogum yapana kadar bu boyle devam edicek sanirim
ben bundan aldim cnm Biberon Bebek Şekeri biberon şeklinde bebek şekeri birde buna bak istersen cnm burasida uygunbende düşünüyorum fiyatı süpermiş..
içine badem şekerini kendimiz koyarız hangi siteden sipariş verdin link atabilirmisinn
Tam olarak ayni kafaya sahibiz sanırımama su gercek biraz fena olmaz ezdirirsen kendini hic affetmezler
Ben de, ben de :)
Bu heryer icin boyle diye dusunuyorum. Is oryaminda da ayni sey gecerli. Yaslari senden buyukse hersoylenene kosulsuz tamam dersen tamam ver allahimmm is ver onlar yatis.sinirlari belirlemek lazim herkes ole pat diye giremesin. Hayata karsi gardimi almak benimkisi:)
buarada 41 kocaeli bende kocaeliye bagli bir ilcedeyim
35 e gelirsekuniversiteyi izmir de okudum bayilirim izmire.
Bu arada kızlar hastanede dagitmak icin çikolata şeker birsey dusundunuz mu bilmiyorum ama ben su biberon seklindeki çikolata kutularini (ici bos olarak) 68 kurusa aldimhatta 0,50 kurusa bile var sitede normalde 1,5-2 lira arasinda satiliyor
ben bundan aldim cnm Biberon Bebek Şekeri biberon şeklinde bebek şekeri birde buna bak istersen cnm burasida uygun
Geçen pazar bizde yoldan döndük, eşime seni görünce şımarıyor dedim. Adamcağız maç izlemeye gitmişti ordan çağırdım :)))
Bende kocaeli korfezde oturuyorum cnmsen tam olarak nerdesin
çok geçmiş olsun.aman dikkat et kendine şurda az bişey kaldı durabildiği kadar dursun yaramaz :)bu arada en son nilperi ismini buldum soyadımızlada uyuyo nilperi tiryaki nasıl sizce :)))
canım bakdım çok uygun fiyatları teşekkür ederim.
bunlar mıknatıslımı hani şu dolaba yapışandan mı ayy çokmu soru sordum nesen teslim aldınmı peki
Istersen miknatisli yapıyorlar ben istemedim siparisi persembe gunu verdim henuz gelmedi sanirim pazartesi gelir
Ben ruyamda kizim oldugunu gordugumde isim arayisina girmistim.. Elis ismini cok sevmistim.. benim adimda elif :) elis arapcada cennet kokusu ve secilmis kisi demek... anlaminida sevmistim... bidahakine Allah izin verirse kizim olursa elis ismini takicamGüzel isim. İçine siniyorsa koy gitsin. Bizde de Selen ismi ön planda son zamanlarda, hala kesinleşmedi.
Gebze deyim:) yakin sayiliriz.
Ben hastane icin dusunmedim hic mevlute artik. Hastane evime 10 dk bile degil yuruyerek ,gelenler evime gelir cikolata lokum siparis edilecek onlar icinde.20 gunluk oldugunda da mevlut dusunuyorum insallah.
hadi hayırlısı eline geçince paylaşırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?