2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım mrb herşey aynı bilgecebuk arkadaşımızın bebişleri oldu.şu an için tek atraksiyon bu.birazda k.valide sorunları var arkadaşların o konuları tartışıyoruz bugün:)))

canım bende aynı haftalarda hareketlerini az hissedip doktora gitmiştim normal çıkmıştı herşeyi ama yinede çok az hissedersen doktora görünmekte fayda var

Randevum 2 ekimde.. tatli biseyler yiyp harrketlerini sayicam.. sirtimda az az hissediyorum suanda. Sayiyim doktoruma o zaman danisirim cnm... takintili oldum yahuuu..

Canım Foçada doğum yaptıracak kadın doğumcu bulamazsın bayramda. Nst, ultrason var ama dün ben acile gittim doktor olmayınca bunlar hiçbir işe yaramıyor. Korkma ama acil birşey olursa 1 saatte İzmirdesin.

Bu arada bizde bayramda İzmirdeyiz bizimkiler orda :)

Nilperi güzel bence değişik hoşuma gitti. Soyadı uyumuna ben çok takılmıyorum.

Son düzenleme:

Geçen pazar bizde yoldan döndük, eşime seni görünce şımarıyor dedim. Adamcağız maç izlemeye gitmişti ordan çağırdım :)))

Tam olarak ayni kafaya sahibiz sanırım ama su gercek biraz fena olmaz ezdirirsen kendini hic affetmezler

Ben de, ben de :)

Bu heryer icin boyle diye dusunuyorum. Is oryaminda da ayni sey gecerli. Yaslari senden buyukse hersoylenene kosulsuz tamam dersen tamam ver allahimmm is ver onlar yatis.sinirlari belirlemek lazim herkes ole pat diye giremesin. Hayata karsi gardimi almak benimkisi:)
buarada 41 kocaeli bende kocaeliye bagli bir ilcedeyim
35 e gelirsek universiteyi izmir de okudum bayilirim izmire.

Bende kocaeli korfezde oturuyorum cnm sen tam olarak nerdesin

Canım ben de bebek şekerlerini yaptırırken hazır keselerden (tülden yapılmış) aldım. 40 tanesi 10 TL. İçine lokum ya da çikolata konacak.

Geçen pazar bizde yoldan döndük, eşime seni görünce şımarıyor dedim. Adamcağız maç izlemeye gitmişti ordan çağırdım :)))

O kadar sikinti cekiyoruz,bi macida izlemeyiversinler... aserme olmuyo bende mesela, gecen gun inadina gece saat 12 falandi cnm mandalina istedi dedim evde kalmamis .. gitmiste bulamamis acik manav. Mandalina suyu almş

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun.aman dikkat et kendine şurda az bişey kaldı durabildiği kadar dursun yaramaz :)bu arada en son nilperi ismini buldum soyadımızlada uyuyo nilperi tiryaki nasıl sizce :)))

Güzel isim. İçine siniyorsa koy gitsin. Bizde de Selen ismi ön planda son zamanlarda, hala kesinleşmedi.

Kizlar bu nst ye hangi haftada giriliyo.. 2 ekimde kontrolum varda banada yaparlar mi ondan.. nasi oluyo karnina biseyler mi takiyolar?

Hadi inşallah buluşma olursa bizde yaza kizimla geliriz bi sürü bebek severiz süper olur.ben izmirde o kadar coook hast.ve doktora gittimki ege de yatiyordum doğumun kent hastanesinde oldu doktorlarımin özel muayene si var alsancakta bnm durum riskli oldugu için cokkisi takip etti beni.

Güzel isim. İçine siniyorsa koy gitsin. Bizde de Selen ismi ön planda son zamanlarda, hala kesinleşmedi.
Ben ruyamda kizim oldugunu gordugumde isim arayisina girmistim.. Elis ismini cok sevmistim.. benim adimda elif :) elis arapcada cennet kokusu ve secilmis kisi demek... anlaminida sevmistim... bidahakine Allah izin verirse kizim olursa elis ismini takicam

Gebze deyim:) yakin sayiliriz.
Ben hastane icin dusunmedim hic mevlute artik. Hastane evime 10 dk bile degil yuruyerek ,gelenler evime gelir cikolata lokum siparis edilecek onlar icinde.20 gunluk oldugunda da mevlut dusunuyorum insallah.

Bende gebzede çalışıyorum ama sukur 9 ay kadar ugramayi düşünmüyorum oralara bende mevlut icin ayri yaptiracagim bunlari oyle 30 tane aldım evde birsuru fistikli badem sekerim var renk renk onlar ziyan olmasin icine koyar veririm dedim gelenlere

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…