Kizlar bu nst ye hangi haftada giriliyo.. 2 ekimde kontrolum varda banada yaparlar mi ondan.. nasi oluyo karnina biseyler mi takiyolar?
O kadar sikinti cekiyoruz,bi macida izlemeyiversinler...aserme olmuyo bende mesela, gecen gun inadina gece saat 12 falandi cnm mandalina istedi dedim evde kalmamis .. gitmiste bulamamis acik manav. Mandalina suyu almş
O kadar sikinti cekiyoruz,bi macida izlemeyiversinler...aserme olmuyo bende mesela, gecen gun inadina gece saat 12 falandi cnm mandalina istedi dedim evde kalmamis .. gitmiste bulamamis acik manav. Mandalina suyu almş
Benim de canım keçiboynuzu istedi. Canım kocam 5 gündür arıyor. O kadar yoğun işleri var, iş sonrası gidip aktarlarda, kuruyemişçilerde arıyor, her seferinde boşver gel diyorum. Bir keçiboynuzu için birlikte geçireceğimi zamanımız azalmasın diyorum. Bugün pazar alışverişimize çıktı. Belki oradan bulur.
canım 32 den sonra yapılıyor genellikle yani benim doktorum öyle yapıyor karnına birşey bağlıyorlar ordan cocugun kalp atısları ve sancısı ölcüyolar en az 15dk sürüyor
Benim de canım keçiboynuzu istedi. Canım kocam 5 gündür arıyor. O kadar yoğun işleri var, iş sonrası gidip aktarlarda, kuruyemişçilerde arıyor, her seferinde boşver gel diyorum. Bir keçiboynuzu için birlikte geçireceğimi zamanımız azalmasın diyorum. Bugün pazar alışverişimize çıktı. Belki oradan bulur.
canım keçi boynozu çok rahat bulunan birşey ama.pazarlarda yok kipa avm var diye biliyorum o kavonozlarda olanlardan ama sen hakiki el yapımı tam organik arıyorsan o zor bulunuyor.inş bulur afiyetlice yersin.
Aaa ne guzel yani ben kendi adima gebze de olmana sevindim:) ama senin icin zordur tabi.ben istanbul daydim tayinimi isteyip gebze ye geldim kendi evim gebze de.Bende gebzede çalışıyorumama sukur 9 ay kadar ugramayi düşünmüyorum oralara bende mevlut icin ayri yaptiracagim bunlari oyle 30 tane aldım evde birsuru fistikli badem sekerim var renk renk onlar ziyan olmasin icine koyar veririm dedim gelenlere
Kizlar bu nst ye hangi haftada giriliyo.. 2 ekimde kontrolum varda banada yaparlar mi ondan.. nasi oluyo karnina biseyler mi takiyolar?
Aynen kolay bulunuyor normalde ama. İzmir'de toplam 20 yere falan sormuş yok. Akşama kipadan alacak artık.
Aslında kolay bulunuyor ama mevsimi olabilir mi acaba? Bizim pazarda bile vardı ama çoktandır görmüyorum ben de.
bizim için dua eden tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun ..2 gece önce acil hastaneye çağırıldık ve iki gecedir oradaydık ..miniğimi 2 gece yanımda yatırdılar.hastanenin politikası böyle ve çok memnun kaldım..Tüm eğitimleri verdiler doktor son kontrolleri yapıp ciğerlerimiz için ilaçlarını yazdı.prematüre bebeklerin mutlaka göz muaynesi olması gerekiyormuş doktorumuz istanbulda bir hastaneden randevumuzu da almış sağolsun inşallah muaynelerimiz de temiz çıkar..miniğim şuan evde..Rabbim hepinizin evlatlarını kucağınıza vermeyi nasip etsin sağlıkla ..
küvezde bebeklerini bekleyen Ayşegül ve hilalde inşallah tez zamanda alır miniklerini kucağına..
tek sorun hastanede sütüm gitti..evden hastaneye her gün götürüyordum şimdi sütüm yok mamayla devam ediyoruz..çıktıkça milim milim anne sütü de veriyorum..
tekrar teşekkür ederim hepinize ..dualarınızla yanımızda oldunuz oğlumla benim..
İnşallah göz muayeneniz de iyi çıkar. Sütün için biraz daha savaş bence az bile olsa ver. Az da olsa içtiğinde bebeğine yararı olacak.
inşallah arttırırım hastanede hiç uyumadım 2 gün toplasan 2 saat ancak uyuyabildim..muhtemelen ondan gitmiş olabilir..bol bol dinlenin kızlar bebişler gelince dinlenmek yok ama herşeye değiyor:)
bende içiyorum canım doktor humanadan falan verdıOoo ne kadar cok k.yakali varmış biz daha erken zamanda bulustuk asyaeren adli arkadasimizla arkadasta olduk hatta beni ziyarete bile geldi dogumda.bnm kayinvalidemler Foça'da bnm gebeliğimin yaz ayları hep orda gecti baya serin oluyordu aksamlari.
Ayşegül cnm cok şükür bizde iyiyiz süt konusunda Dr bana şöyle dedi senin bebeginin ihtiyaci kadar senden süt gelir premature oldukları icin ihtiyaclarida sinirli
Birde bu süt arttirici caylar malt tabletleri fln var ama bana dr onları çıkınca kullanirsin dedi ben düzenli sagmaya calisiyorum bence isin sirri bol su ve sağmak herseferinde geliyor
Bu 1 gece kalma olayini bende sorcam doktora yoksada istetim çok mantıklı
bizim için dua eden tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun ..2 gece önce acil hastaneye çağırıldık ve iki gecedir oradaydık ..miniğimi 2 gece yanımda yatırdılar.hastanenin politikası böyle ve çok memnun kaldım..Tüm eğitimleri verdiler doktor son kontrolleri yapıp ciğerlerimiz için ilaçlarını yazdı.prematüre bebeklerin mutlaka göz muaynesi olması gerekiyormuş doktorumuz istanbulda bir hastaneden randevumuzu da almış sağolsun inşallah muaynelerimiz de temiz çıkar..miniğim şuan evde..Rabbim hepinizin evlatlarını kucağınıza vermeyi nasip etsin sağlıkla ..
küvezde bebeklerini bekleyen Ayşegül ve hilalde inşallah tez zamanda alır miniklerini kucağına..
tek sorun hastanede sütüm gitti..evden hastaneye her gün götürüyordum şimdi sütüm yok mamayla devam ediyoruz..çıktıkça milim milim anne sütü de veriyorum..
tekrar teşekkür ederim hepinize ..dualarınızla yanımızda oldunuz oğlumla benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?