2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kizlar bu nst ye hangi haftada giriliyo.. 2 ekimde kontrolum varda banada yaparlar mi ondan.. nasi oluyo karnina biseyler mi takiyolar?

canım 32 den sonra yapılıyor genellikle yani benim doktorum öyle yapıyor karnına birşey bağlıyorlar ordan cocugun kalp atısları ve sancısı ölcüyolar en az 15dk sürüyor

O kadar sikinti cekiyoruz,bi macida izlemeyiversinler... aserme olmuyo bende mesela, gecen gun inadina gece saat 12 falandi cnm mandalina istedi dedim evde kalmamis .. gitmiste bulamamis acik manav. Mandalina suyu almş

Benim de canım keçiboynuzu istedi. Canım kocam 5 gündür arıyor. O kadar yoğun işleri var, iş sonrası gidip aktarlarda, kuruyemişçilerde arıyor, her seferinde boşver gel diyorum. Bir keçiboynuzu için birlikte geçireceğimi zamanımız azalmasın diyorum. Hala arayışlarda. :) :)

O kadar sikinti cekiyoruz,bi macida izlemeyiversinler... aserme olmuyo bende mesela, gecen gun inadina gece saat 12 falandi cnm mandalina istedi dedim evde kalmamis .. gitmiste bulamamis acik manav. Mandalina suyu almş

Benim de canım keçiboynuzu istedi. Canım kocam 5 gündür arıyor. O kadar yoğun işleri var, iş sonrası gidip aktarlarda, kuruyemişçilerde arıyor, her seferinde boşver gel diyorum. Bir keçiboynuzu için birlikte geçireceğimi zamanımız azalmasın diyorum. Bugün pazar alışverişimize çıktı. Belki oradan bulur.

Telefonla sordum. Bulamamış. Pazardan aldığı eşyaları arabaya koyup tüm pazarı dolaşmış ama yok. Kipaya gidecek akşam. Tuğba kuruyemiş var orada oradan alacak inşallah varsa tabi :)

Keciboynuzumu abooooooo:))))))))) kiyamam sana ya, esinde ariyomus insallah bulur......

canım keçi boynozu çok rahat bulunan birşey ama.pazarlarda yok kipa avm var diye biliyorum o kavonozlarda olanlardan ama sen hakiki el yapımı tam organik arıyorsan o zor bulunuyor.inş bulur afiyetlice yersin.

canım keçi boynozu çok rahat bulunan birşey ama.pazarlarda yok kipa avm var diye biliyorum o kavonozlarda olanlardan ama sen hakiki el yapımı tam organik arıyorsan o zor bulunuyor.inş bulur afiyetlice yersin.

Aynen kolay bulunuyor normalde ama. İzmir'de toplam 20 yere falan sormuş yok. Akşama kipadan alacak artık.

Aaa ne guzel yani ben kendi adima gebze de olmana sevindim:) ama senin icin zordur tabi.ben istanbul daydim tayinimi isteyip gebze ye geldim kendi evim gebze de.
hastaneye nereye gidiyorsun.ben medical park burhan seker e gidiyorum.

Kizlar bu nst ye hangi haftada giriliyo.. 2 ekimde kontrolum varda banada yaparlar mi ondan.. nasi oluyo karnina biseyler mi takiyolar?

Nst doktora hastaneye göre değişiyor. Benim sürekli gittiğim hastanede sordum 36. haftadan itibaren başarız dedi. Dün yakındaki hastaneye gittim, kendileri nst ye bakalım dediler. Bir sorun olmadığı halde. Belime iki lastik gibi bişey bağladı hemşire, göbeğime stetoskop ucu gibi bişey yerleştirdi, diğer ucu makineye bağlı. Güm güm kalp atışlarını dinliyorsun yattığın yerden. Benim hoşuma gitti :) Sonra eline ekg kağıdı gibi bir çıktı veriyorlar. Yani bebeğin hareketlerini ve kalp atışlarını ölçüyorlar benim anladığım.

bizim için dua eden tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun ..2 gece önce acil hastaneye çağırıldık ve iki gecedir oradaydık ..miniğimi 2 gece yanımda yatırdılar.hastanenin politikası böyle ve çok memnun kaldım..Tüm eğitimleri verdiler doktor son kontrolleri yapıp ciğerlerimiz için ilaçlarını yazdı.prematüre bebeklerin mutlaka göz muaynesi olması gerekiyormuş doktorumuz istanbulda bir hastaneden randevumuzu da almış sağolsun inşallah muaynelerimiz de temiz çıkar..miniğim şuan evde..Rabbim hepinizin evlatlarını kucağınıza vermeyi nasip etsin sağlıkla ..
küvezde bebeklerini bekleyen Ayşegül ve hilalde inşallah tez zamanda alır miniklerini kucağına..
tek sorun hastanede sütüm gitti..evden hastaneye her gün götürüyordum şimdi sütüm yok mamayla devam ediyoruz..çıktıkça milim milim anne sütü de veriyorum..
tekrar teşekkür ederim hepinize ..dualarınızla yanımızda oldunuz oğlumla benim..

İnşallah göz muayeneniz de iyi çıkar. Sütün için biraz daha savaş bence az bile olsa ver. Az da olsa içtiğinde bebeğine yararı olacak.

İnşallah göz muayeneniz de iyi çıkar. Sütün için biraz daha savaş bence az bile olsa ver. Az da olsa içtiğinde bebeğine yararı olacak.

inşallah arttırırım hastanede hiç uyumadım 2 gün toplasan 2 saat ancak uyuyabildim..muhtemelen ondan gitmiş olabilir..bol bol dinlenin kızlar bebişler gelince dinlenmek yok ama herşeye değiyor:)

inşallah arttırırım hastanede hiç uyumadım 2 gün toplasan 2 saat ancak uyuyabildim..muhtemelen ondan gitmiş olabilir..bol bol dinlenin kızlar bebişler gelince dinlenmek yok ama herşeye değiyor:)

Bence dinlenince artacak. Bol bol su iç. Çok heyecanlanıyorum bebeğimi kucağıma alacağım anı düşünüyorum hep.

bende içiyorum canım doktor humanadan falan verdı

çok sevindim canım gözun aydın nasıl şimdi minik oğlumuz sen yınede emzırmeye calış belkı gelır resmını koyarmısın merak edıyoruz ama benıde cagırcaklarmış 35.haftada siz 35 haftalıksınız dımı bızım bugun 33 oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…