- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
Bebegimin kalp atislarini dinlemek heyecan verici olsa gerek.Benim icin daha erken o zaman.. gerci hastaneden hastaneye degisiyomusNst doktora hastaneye göre değişiyor. Benim sürekli gittiğim hastanede sordum 36. haftadan itibaren başarız dedi. Dün yakındaki hastaneye gittim, kendileri nst ye bakalım dediler. Bir sorun olmadığı halde. Belime iki lastik gibi bişey bağladı hemşire, göbeğime stetoskop ucu gibi bişey yerleştirdi, diğer ucu makineye bağlı. Güm güm kalp atışlarını dinliyorsun yattığın yerden. Benim hoşuma gitti :) Sonra eline ekg kağıdı gibi bir çıktı veriyorlar. Yani bebeğin hareketlerini ve kalp atışlarını ölçüyorlar benim anladığım.
bizim için dua eden tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun ..2 gece önce acil hastaneye çağırıldık ve iki gecedir oradaydık ..miniğimi 2 gece yanımda yatırdılar.hastanenin politikası böyle ve çok memnun kaldım..Tüm eğitimleri verdiler doktor son kontrolleri yapıp ciğerlerimiz için ilaçlarını yazdı.prematüre bebeklerin mutlaka göz muaynesi olması gerekiyormuş doktorumuz istanbulda bir hastaneden randevumuzu da almış sağolsun inşallah muaynelerimiz de temiz çıkar..miniğim şuan evde..Rabbim hepinizin evlatlarını kucağınıza vermeyi nasip etsin sağlıkla ..
küvezde bebeklerini bekleyen Ayşegül ve hilalde inşallah tez zamanda alır miniklerini kucağına..
tek sorun hastanede sütüm gitti..evden hastaneye her gün götürüyordum şimdi sütüm yok mamayla devam ediyoruz..çıktıkça milim milim anne sütü de veriyorum..
tekrar teşekkür ederim hepinize ..dualarınızla yanımızda oldunuz oğlumla benim..
bende konak hastanesi erkan türköze gidiyorum.bebişim 1480 gr dı ben düz hesap 1500 diyorum:) bende 29+4 günlükken gittim. yani 21 eylüllde..salı günü tekrar gidecem çalışabilir raporunu almaya. tekrar kg mını yazarım sende gidersen mutlaka yaz. benim doğum pozisyonunda falan olduğunu sölemedi ama olsaydı sölerdi herhalde.. bizde erkek bebek bekliyoruz. erkekler genelde kızlara göre ağır oluyomuş zaten.kızlar daha narin oluyormuş..inşallah bizimde ikincisi kız olur:) bu arada normal doğumdan da korkmaya başladım. bebek genital bölgedeki kemiklere inanılmaz bası yapıyor. bazen yürümekte zorlanıyorum. bu kadar sancı ağrının daha fazlasını düşününce çok tırsıyorum.
slm kızlar nasılsnız
bugün kendimide kızımıda çok yordum belim çok agrıyo camları sildim perdeleri yıkadım bide kör olası perdelerim ütüsüz kırış kırış oluyo hepsini ütüle tak halim kalmadıneyse bitti ya şükür bide dogumdan sonraya kadar elimi sürmem ütü istemese perdeler tüller her hafta yıkıyacam ama ütü işi beni mahvediyo
acıkdımda ne yesemki yemekde yok evde offffffffffff
slm kızlar nasılsnız
bugün kendimide kızımıda çok yordum belim çok agrıyo camları sildim perdeleri yıkadım bide kör olası perdelerim ütüsüz kırış kırış oluyo hepsini ütüle tak halim kalmadıneyse bitti ya şükür bide dogumdan sonraya kadar elimi sürmem ütü istemese perdeler tüller her hafta yıkıyacam ama ütü işi beni mahvediyo
slm kızlar nasılsnız
oy maşallah.. ben totomu kaldıramazdım valla.. aman dıkkat et bacım camlara tırmanma bıda. inşallah tek başına asmamıssındır perdeleriiii.. :18: valla halini düşündümde gelim yemek yapım dıyesim geldi ben camdan çamasır asıyorum nefes nefese kalıyorum nası yorulmussundur kımbılır..
Offf yapma ya. İyi dinlen. Süt iç ya da yoğurt falan ye hızlısından, sonra yemek yaparsın...
Canim sen neyaptin ya.hepsi ust uste.yorma bukadar kendini.ben bunlari yapsam belimde 3 gun kalkamam.
bizim için dua eden tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun ..2 gece önce acil hastaneye çağırıldık ve iki gecedir oradaydık ..miniğimi 2 gece yanımda yatırdılar.hastanenin politikası böyle ve çok memnun kaldım..Tüm eğitimleri verdiler doktor son kontrolleri yapıp ciğerlerimiz için ilaçlarını yazdı.prematüre bebeklerin mutlaka göz muaynesi olması gerekiyormuş doktorumuz istanbulda bir hastaneden randevumuzu da almış sağolsun inşallah muaynelerimiz de temiz çıkar..miniğim şuan evde..Rabbim hepinizin evlatlarını kucağınıza vermeyi nasip etsin sağlıkla ..
küvezde bebeklerini bekleyen Ayşegül ve hilalde inşallah tez zamanda alır miniklerini kucağına..
tek sorun hastanede sütüm gitti..evden hastaneye her gün götürüyordum şimdi sütüm yok mamayla devam ediyoruz..çıktıkça milim milim anne sütü de veriyorum..
tekrar teşekkür ederim hepinize ..dualarınızla yanımızda oldunuz oğlumla benim..
kızlar ya aklıma takıldı bn bi kaç güne bebegin kıyafetlerini yıkamayı düşünüyorum ama rek bakımından kafam çok karıştı onları nasıl ayıracaz siz nasıl yıkadınız veya yıkıyacaksınız renklileri ayırdınız mı yoksa bir mi yıkadınız
Kuzum ben anneme sormuştum rengi atmaz bebek kıyafetlerının çogunun ama beyaz renlı ayır bence dedi
30 40 derecede yıkayıp utule ve kaldır :) canm arkadasım inş bende o gunlere gelirim
ay kızlar bebişimin park yatağı geldi
eşim heyecanla kurdu hemencecik.
öyle güzel öyle tatlı duruyorki kuzucumun odasında
yatağı kurduktan sonra birbirimize sarılıp hayran hayran seyrettik bir süre
çok heyecanlandık içinde miniğimizi hayal ettik.
şimdi böyle bide bebek gelince kimbilir ne güzel olur.
Rabbim sağlıcakla nasip etsin inşallah hepimize:)
Kizlar artik bugun daha fazla dayanamayip pucet isimli mide ilacindan ictim.aylardirac geziomusum sanki.ne bulduysam yedim.ilk kez mide yanmasiyla uyanmadan guzel bi uyku cektim.benim gibi mide yanmasindan cok fazla sikayetciyseniz bilginiz olsun istedim.hergun olmasada arada bir alip karnimi doyurayim diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?