2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Bebegimin kalp atislarini dinlemek heyecan verici olsa gerek.Benim icin daha erken o zaman.. gerci hastaneden hastaneye degisiyomus

Rabbim melegini ve seni korusun insallah.....

Son düzenleme:

anlaştık bacım konusuruz tekrar.. yarın gidicem ama kan tahlılı göstermek için. ultrasona sokarmı bılmıyorum :44:
senin bebiş hazırlıkların nasıl gıdıyor. ben bikaç parca kıyafet dısında bişey alamadım henüz..

slm kızlar nasılsnız

bugün kendimide kızımıda çok yordum belim çok agrıyo camları sildim perdeleri yıkadım bide kör olası perdelerim ütüsüz kırış kırış oluyo hepsini ütüle tak halim kalmadı neyse bitti ya şükür bide dogumdan sonraya kadar elimi sürmem ütü istemese perdeler tüller her hafta yıkıyacam ama ütü işi beni mahvediyo
acıkdımda ne yesemki yemekde yok evde offffffffffff

Offf yapma ya . İyi dinlen. Süt iç ya da yoğurt falan ye hızlısından, sonra yemek yaparsın...

oy maşallah.. ben totomu kaldıramazdım valla.. aman dıkkat et bacım camlara tırmanma bıda. inşallah tek başına asmamıssındır perdeleriiii.. :18: valla halini düşündümde gelim yemek yapım dıyesim geldi ben camdan çamasır asıyorum nefes nefese kalıyorum nası yorulmussundur kımbılır..

Kızlar bende izmirde doğum yapacağım Allah izin verirse doktorum Ömer südekan büyük ihtimAl egepolde doğurucam.. Normal düşünmüyorum aylardır erken doğum nedeniyle yatmaktan gücüm tükendi resmen. Epidurelde de korkuyorum sezeryan sırası da heycanlanırım diye nabız atışlarım çok yükseliyor bilemiyorum

Leaf canım çok sevindim şükür kavuşmuşsu uz harika bir haber darısı diğer arkadaşlarımızın başına..

Canim sen neyaptin ya.hepsi ust uste.yorma bukadar kendini.ben bunlari yapsam belimde 3 gun kalkamam.

saol canım yapmış kadar oldun allah razı olsun.ahh canım sorma aklıma bişeyi taktımmı illa yapmam lazım yoksa o beynimi kemirir durur bu perdeleride 2 gündür yıkamak niyetindeydim sabah kalkar kalkmaz hemen yıkadım. ne yapim kuzum kimsemsem yok burda kime deyim yap diye bizde bi laf vardır kör kendi işini kendin gör diye. annemle telefonda konuştuk baya kızdı o da ne yaptn kendi başına dikkat et bebek hareket ediyo mu diye dinle boyna dedi. canım annem benim çok seviyorum annemi

Offf yapma ya . İyi dinlen. Süt iç ya da yoğurt falan ye hızlısından, sonra yemek yaparsın...

koca bardak sütümü içtim canım ekmek arasıda bişeyler yedim valla eşimde dışardan yesin hiç yemek yapacak halim kalmadı neyse tertemiz oldular ya içim rahat etti işte bende hastalık haline geldi kafama taktımmı illa yapmam lazım

kızlar ya aklıma takıldı bn bi kaç güne bebegin kıyafetlerini yıkamayı düşünüyorum ama rek bakımından kafam çok karıştı onları nasıl ayıracaz siz nasıl yıkadınız veya yıkıyacaksınız renklileri ayırdınız mı yoksa bir mi yıkadınız

Kizlar artik bugun daha fazla dayanamayip pucet isimli mide ilacindan ictim.aylardirac geziomusum sanki.ne bulduysam yedim.ilk kez mide yanmasiyla uyanmadan guzel bi uyku cektim.benim gibi mide yanmasindan cok fazla sikayetciyseniz bilginiz olsun istedim.hergun olmasada arada bir alip karnimi doyurayim diyorum.

gözün aydın canım çok şükür kavuştun yavrunadarısı inş hilal,ayşegül ve ikiz bebişlerin annesi bilge arkadaşımıza inş..

Son düzenleme:

Kuzum ben anneme sormuştum rengi atmaz bebek kıyafetlerının çogunun ama beyaz renlı ayır bence dedi
30 40 derecede yıkayıp utule ve kaldır :) canm arkadasım inş bende o gunlere gelirim

Kuzum ben anneme sormuştum rengi atmaz bebek kıyafetlerının çogunun ama beyaz renlı ayır bence dedi
30 40 derecede yıkayıp utule ve kaldır :) canm arkadasım inş bende o gunlere gelirim

saol canım benim bilgilendirdigin için gelirsin canım inşallah ben bazen diyorum günler ne cabuk gecdide dogum zamanım yaklıştı diye he şu aralar daha çabuk geciyo tatlı bi telaş oldugu için

ay kızlar bebişimin park yatağı geldi
eşim heyecanla kurdu hemencecik.
öyle güzel öyle tatlı duruyorki kuzucumun odasında
yatağı kurduktan sonra birbirimize sarılıp hayran hayran seyrettik bir süre
çok heyecanlandık içinde miniğimizi hayal ettik.
şimdi böyle bide bebek gelince kimbilir ne güzel olur.
Rabbim sağlıcakla nasip etsin inşallah hepimize:)

canım gözün aydın çok sevindim senin adına oğluşun kollarına gelmiş çok şükür misss gibi kokuyordur o şimdi
, annesi sevin artık oğlun senin yanında sıkıntı yapmaki sütün gelsin oğlunda bol bol beslensin,

ayy ne güzel allahım uzun ömürler versin yawruna canım valla benimkide kurulu bekliyo öyle arada müzigini falan acıp dinliyorum içim eriyo resmenn.
canım resmini yüklesene bakayım bi nasıl bişeymiş

canım ben renk renk ayırdım ve 30 derecede hacı şakir kalıp sabununu kesip makinenin içine koyarak yıkadım yumuşatıcı falan hiç kullanmadım alerji yapar bebişimin vücudunu diye kurutup ütüleyip kaldırdım mis oldu mis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…