canım ben renk renk ayırdım ve 30 derecede hacı şakir kalıp sabununu kesip makinenin içine koyarak yıkadım yumuşatıcı falan hiç kullanmadım alerji yapar bebişimin vücudunu diye kurutup ütüleyip kaldırdım mis oldu mis...
benimde annemde ve ablamda varda azıcık, ben de çatlarım diye tahmin ediyordum ama bukadar olucağnı düşünmemiştim çok çok fazla çatladım ya iz kalırsa kalsın artık yapcak bişey yok canm yanmasın yeter.
sabunun zararlı olduğunu bilmiyordum :))) eşim mikrobunu kırar diye sabunla masaj yapıyodu göbeciğime iyi oldu bunu öğendiğim teşekkr ederim
kızlar bu arada şu kasılmalardan bahsetmişsiniz ya, karnın sertleşmesi kasılmadır demişsiniz...
acı falan hissediyomusunuz öyle olduğunda?
ben siz demeseniz onun kasılma olduğunu hiç düşünmezdim vallahi...
bi sakıncası var mı peki bunların?[/QUOT kasılmada acı hissetmiyorsun canım sadece çok fazla baskı hissediyorsun sanki karnın en ufak bişeyde patlıcak gibi çok gergin his olarak çok fazla baskı benim hissettiğim buydu zaten nst çıkmıştı sancılarım bunların bir sakıncası yok ama doğuma hazırlık doğumun yaklaştığını gösteren şeylerden biri buymuş dr söylediğine göre.
Belki de mevsimi geçti. Neyse ilk aylardaki gibi delirmiyorum artık yiyeceğim diye. Bulamasak da sağlık olsun.
bizim için dua eden tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun ..2 gece önce acil hastaneye çağırıldık ve iki gecedir oradaydık ..miniğimi 2 gece yanımda yatırdılar.hastanenin politikası böyle ve çok memnun kaldım..Tüm eğitimleri verdiler doktor son kontrolleri yapıp ciğerlerimiz için ilaçlarını yazdı.prematüre bebeklerin mutlaka göz muaynesi olması gerekiyormuş doktorumuz istanbulda bir hastaneden randevumuzu da almış sağolsun inşallah muaynelerimiz de temiz çıkar..miniğim şuan evde..Rabbim hepinizin evlatlarını kucağınıza vermeyi nasip etsin sağlıkla ..
küvezde bebeklerini bekleyen Ayşegül ve hilalde inşallah tez zamanda alır miniklerini kucağına..
tek sorun hastanede sütüm gitti..evden hastaneye her gün götürüyordum şimdi sütüm yok mamayla devam ediyoruz..çıktıkça milim milim anne sütü de veriyorum..
tekrar teşekkür ederim hepinize ..dualarınızla yanımızda oldunuz oğlumla benim..
Kızlar bende izmirde doğum yapacağım Allah izin verirse doktorum Ömer südekan büyük ihtimAl egepolde doğurucam.. Normal düşünmüyorum aylardır erken doğum nedeniyle yatmaktan gücüm tükendi resmen. Epidurelde de korkuyorum sezeryan sırası da heycanlanırım diye nabız atışlarım çok yükseliyor bilemiyorum
slm kızlar nasılsnız
bugün kendimide kızımıda çok yordum belim çok agrıyo camları sildim perdeleri yıkadım bide kör olası perdelerim ütüsüz kırış kırış oluyo hepsini ütüle tak halim kalmadıneyse bitti ya şükür bide dogumdan sonraya kadar elimi sürmem ütü istemese perdeler tüller her hafta yıkıyacam ama ütü işi beni mahvediyo
acıkdımda ne yesemki yemekde yok evde offffffffffff
kızlar ya aklıma takıldı bn bi kaç güne bebegin kıyafetlerini yıkamayı düşünüyorum ama rek bakımından kafam çok karıştı onları nasıl ayıracaz siz nasıl yıkadınız veya yıkıyacaksınız renklileri ayırdınız mı yoksa bir mi yıkadınız
Bugün yürüyüşe çıktığımda aktarda gördüm, hemen sen geldin aklıma. İstersen yollarım sana otobüsle karşıyakadan alır eşin.
Bebegimin kalp atislarini dinlemek heyecan verici olsa gerek.Benim icin daha erken o zaman.. gerci hastaneden hastaneye degisiyomus
oohhhh süper görünüyo bide dolu haliyle resim istiyoruz canım benim pasta börek çöreklerle:))))
Canım şimdiden afiyet olsun, umarım çok güzel bir gece geçirir çok eğlenirsiniz. Duvardaki Atatürk resmine ayrıca bayıldım.
bende içiyorum canım doktor humanadan falan verdı
çok sevindim canım gözun aydın nasıl şimdi minik oğlumuz sen yınede emzırmeye calış belkı gelır resmını koyarmısın merak edıyoruz ama benıde cagırcaklarmış 35.haftada siz 35 haftalıksınız dımı bızım bugun 33 oldu
Bebegimin kalp atislarini dinlemek heyecan verici olsa gerek.Benim icin daha erken o zaman.. gerci hastaneden hastaneye degisiyomus
Rabbim melegini ve seni korusun insallah.....
Aaa ne guzel yani ben kendi adima gebze de olmana sevindim:) ama senin icin zordur tabi.ben istanbul daydim tayinimi isteyip gebze ye geldim kendi evim gebze de.
hastaneye nereye gidiyorsun.ben medical park burhan seker e gidiyorum.
kızlar hayırlı akşamlar..
Ya acayip toprak canım çekiyo sizde de var mı öyle bir durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?