2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

saol canım benim bende renk renk ayırayım.
peki diger sabunlardan olsa olmaz mı rendeden gecirip ykama gözüne koysam ben hacışakir kullanmıyorumda

canım sabunun bir zararı yoktur da, sabunun kurutan bi yapısı var ya sanki kaşıntıya daha çok sebep oluyor gibi geliyo bana...
ben bebek vücut şampuanı ya da normal vücut şampuanı kullanıyorum genelde...

kızlar bu arada şu kasılmalardan bahsetmişsiniz ya, karnın sertleşmesi kasılmadır demişsiniz...
acı falan hissediyomusunuz öyle olduğunda?
ben siz demeseniz onun kasılma olduğunu hiç düşünmezdim vallahi...
bi sakıncası var mı peki bunların?

Son düzenleme:
kızlar hayırlı akşamlar..

Ya acayip toprak canım çekiyo sizde de var mı öyle bir durum?

Son düzenleme:

Çok sevindim arkadaşım, inşallah bundan sonra sıkıntı yaşamazsınız artık. Darısı diğer arkadaşların başına.

Bir İzmirli daha bulduk. Geçmiş olsun, ben de sezeryan olucam. Hayırlısıyla alırız inşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza.

Yaaaa yapmayın artık iş.... Ben korkuyorum bişey olcak diye size. Yatın dinlenin... Bak süpürgeyi temizliği geçmiş bi de perde yıkayıp ütülemiş. cıkkkk cıkkkk cıkkk :)))

Ben dalan roxy ile 30-40 derecede yıkadım. Beyaz, krem, pembe hepsi açık renkti zaten hepsini bir yıkadım bişey olmadı. Evin içinde kuruttum, ütüledim, dolabına yerleştirdim. Dolabı açıp kokluyorum misss gibiiiii :)

Son düzenleme:
Bugün yürüyüşe çıktığımda aktarda gördüm, hemen sen geldin aklıma. İstersen yollarım sana otobüsle karşıyakadan alır eşin.

Sağol canım. Ne güzel böyle beni düşünmen. Sonunda eşim bulmuş. İki taneden sonra canım istemedi. Ne pis huyum var be

Bebegimin kalp atislarini dinlemek heyecan verici olsa gerek.Benim icin daha erken o zaman.. gerci hastaneden hastaneye degisiyomus

Canım sağlık ocağında küçük bir alet var kalp atışlarını her seferinde dinliyorum ben. Sağlık ocağına gidince sor istersen.

Son düzenleme:

evet canım 35 doldurunca kilosu da iyiyse gönderiyorlar ..inşallah miniğin de çıkacak yakında seninki benden daha önceydi doldurmasına daha var minişin..

kızlar hayırlı akşamlar..

Ya acayip toprak canım çekiyo sizde de var mı öyle bir durum?

canım annem kardeşimde sürekli canı kömür ve toprak çekmiş ..meğer demir eksikliğindenmiş..kardeşim emekleyerek gidip ayakkabıların altını yalamaya çalışıyordu resmen toprağın kokusunu alıyordu ..doktoruna danış demir ilacı kullanıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…