2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Allah razı olsun canım rabbim hepimizin evlatlarımızı bize bağışlasın kimseyi de yoğun bakım kapılarına düşürmesin..sizlerin de miniklerinizin gelmesine az kaldı biz birşey anlamadan pat diye gidiverdik hastaneye sizler son zamanlarınızın keyfini çıkarın :)

Son düzenleme:
evet canım kullanıyorum çok düşüktü ama şimdi yükselmiş olmalı 1 haftadır kokluyorum her yeri nasıl buram buram geliyo kokusu.

evet canım kullanıyorum çok düşüktü ama şimdi yükselmiş olmalı 1 haftadır kokluyorum her yeri nasıl buram buram geliyo kokusu.

Allah bagislasin , ömrü uzun olur insaallah

Canım sağlık ocağında küçük bir alet var kalp atışlarını her seferinde dinliyorum ben. Sağlık ocağına gidince sor istersen.

Hadi yaa. Ben bu zamana kadar hic dinlemedim sadece attigini gordum 4d yede girdim doktr dinletmedi.. saglik ocagina gidsimde soriyim bakalim varsa dinliyim melegimin kalp atisini..

kızlar hayırlı akşamlar..

Ya acayip toprak canım çekiyo sizde de var mı öyle bir durum?
Hayrli aksamlar canim.. suanda yok ama hamile olmadan once cnm cekerdi toprak toz doktora gittim yogun demir eksikligi cikti, meger o yuzden cnm cekiyomus doktor soylemisti...

ayy ne güzel allahım uzun ömürler versin yawruna canım valla benimkide kurulu bekliyo öyle arada müzigini falan acıp dinliyorum içim eriyo resmenn.
canım resmini yüklesene bakayım bi nasıl bişeymiş

amin canım.
odayı tamamen yerleştirince fotolarını yüklerim.

arkadaşlar bir şey sorucam bu oyun parkının yatağı bana çok ince geldi onun yerine ortopedik bir yatak almak istiyorum alan var mı ya da nerede bulabilirim acaba

Esimin dogum gunu ve esim hala iste.... saat 12 yi gecti gececek.. sen o kadar erken kalk pogca kek vs yap pasta siparisi ver.. ooof of... ariyorum konusuyoruz cikicam simdi diyo cikmiyo.. telde baska biriyle mi kutluyosun yoksa dogum gununu diyorum guluyo esek gulsemmi aglasammi bilemedim yaaa

kızlar hayırlı akşamlar..

Ya acayip toprak canım çekiyo sizde de var mı öyle bir durum?

ayy canım bi ara benimde çok ama çok istedi tarif edemem sana buram buram koktu burnumda böyle dolu dolu agzıma atmak istedim hep. ve snra kan degerlerimin çok düştüdünü söyledi drum ve kan ilacını günde 2 ye çıkarttım ve inan işe yaradı şimdi istemiyo canım sana tavsiyem druna söyle bunu

arkadaşlar bir şey sorucam bu oyun parkının yatağı bana çok ince geldi onun yerine ortopedik bir yatak almak istiyorum alan var mı ya da nerede bulabilirim acaba

Canım ben viskolex yatak aldım oyun parkına. Ortapedik yatakları yaşına kadar tavsiye etmiyorlar diye biliyorum bir araştır istersen.

visko yu dktr önermişti. yatınca vücudun şeklini alıyor.
hani boyun fıtığı olanların kullandığı boyun yastığı varya içindeki malzeme ondan.

saol canım bende alayım ondan bu aldığımız ok basit bişeye benziyor hiç içime sinmemişti

visko yu dktr önermişti. yatınca vücudun şeklini alıyor.
hani boyun fıtığı olanların kullandığı boyun yastığı varya içindeki malzeme ondan.

canım senin drun mu önerdi emin misin ya drlar önermiyo aslında visko yatagı:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…