canım gözün aydın çok sevindim senin adına oğluşun kollarına gelmiş çok şükür misss gibi kokuyordur o şimdi
, annesi sevin artık oğlun senin yanında sıkıntı yapmaki sütün gelsin oğlunda bol bol beslensin,
canım annem kardeşimde sürekli canı kömür ve toprak çekmiş ..meğer demir eksikliğindenmiş..kardeşim emekleyerek gidip ayakkabıların altını yalamaya çalışıyordu resmen toprağın kokusunu alıyordu ..doktoruna danış demir ilacı kullanıyor musun
bizim için dua eden tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun ..2 gece önce acil hastaneye çağırıldık ve iki gecedir oradaydık ..miniğimi 2 gece yanımda yatırdılar.hastanenin politikası böyle ve çok memnun kaldım..Tüm eğitimleri verdiler doktor son kontrolleri yapıp ciğerlerimiz için ilaçlarını yazdı.prematüre bebeklerin mutlaka göz muaynesi olması gerekiyormuş doktorumuz istanbulda bir hastaneden randevumuzu da almış sağolsun inşallah muaynelerimiz de temiz çıkar..miniğim şuan evde..Rabbim hepinizin evlatlarını kucağınıza vermeyi nasip etsin sağlıkla ..
küvezde bebeklerini bekleyen Ayşegül ve hilalde inşallah tez zamanda alır miniklerini kucağına..
tek sorun hastanede sütüm gitti..evden hastaneye her gün götürüyordum şimdi sütüm yok mamayla devam ediyoruz..çıktıkça milim milim anne sütü de veriyorum..
tekrar teşekkür ederim hepinize ..dualarınızla yanımızda oldunuz oğlumla benim..
Canım sağlık ocağında küçük bir alet var kalp atışlarını her seferinde dinliyorum ben. Sağlık ocağına gidince sor istersen.
Hayrli aksamlar canim.. suanda yok ama hamile olmadan once cnm cekerdi toprak toz doktora gittim yogun demir eksikligi cikti, meger o yuzden cnm cekiyomus doktor soylemisti...kızlar hayırlı akşamlar..
Ya acayip toprak canım çekiyo sizde de var mı öyle bir durum?
Sağol canım. Ne güzel böyle beni düşünmen. Sonunda eşim bulmuş. İki taneden sonra canım istemedi. Ne pis huyum var be
ayy ne güzel allahım uzun ömürler versin yawruna canım valla benimkide kurulu bekliyo öyle arada müzigini falan acıp dinliyorum içim eriyo resmenn.
canım resmini yüklesene bakayım bi nasıl bişeymiş
mobilya yatağımıza uyku seti alacak babaannesi yataak 60-120 uyku seti 80-140 sizce çok mu büyük
arkadaşlar bir şey sorucam bu oyun parkının yatağı bana çok ince geldi onun yerine ortopedik bir yatak almak istiyorum alan var mı ya da nerede bulabilirim acaba
sanki biraz büyük olur gibi
aynı boyutta yokmuymuş
canım ben park yatağa visko aldım çokta güzel rahat görünüyor.
visko nasıl oluyor canım
kızlar hayırlı akşamlar..
Ya acayip toprak canım çekiyo sizde de var mı öyle bir durum?
arkadaşlar bir şey sorucam bu oyun parkının yatağı bana çok ince geldi onun yerine ortopedik bir yatak almak istiyorum alan var mı ya da nerede bulabilirim acaba
visko yu dktr önermişti. yatınca vücudun şeklini alıyor.
hani boyun fıtığı olanların kullandığı boyun yastığı varya içindeki malzeme ondan.
visko yu dktr önermişti. yatınca vücudun şeklini alıyor.
hani boyun fıtığı olanların kullandığı boyun yastığı varya içindeki malzeme ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?