Canım ben viskolex yatak aldım oyun parkına. Ortapedik yatakları yaşına kadar tavsiye etmiyorlar diye biliyorum bir araştır istersen.
visko yu dktr önermişti. yatınca vücudun şeklini alıyor.
hani boyun fıtığı olanların kullandığı boyun yastığı varya içindeki malzeme ondan.
canım sizin aldığınız visko yatakların markası ne acaba
canım sizin aldığınız visko yatakların markası ne acaba
Hayrli aksamlar canim.. suanda yok ama hamile olmadan once cnm cekerdi toprak toz doktora gittim yogun demir eksikligi cikti, meger o yuzden cnm cekiyomus doktor soylemisti...
arkadaşlar bir şey sorucam bu oyun parkının yatağı bana çok ince geldi onun yerine ortopedik bir yatak almak istiyorum alan var mı ya da nerede bulabilirim acaba
canım ben aziz bebe den aldım.
3hafta önce doğum yapan arkadaşa çocuk dktru önerdi.
benim abimde dktr oda tavsiye etti aslında viskolex daha iyi bulursan ondan al.
Bebe mağzasından almıştım 65 TLye ama hatırlamıyorum ki markasını. Çantasını attım gitti.
ayy canım bi ara benimde çok ama çok istedi tarif edemem sana buram buram koktu burnumda böyle dolu dolu agzıma atmak istedim hep. ve snra kan degerlerimin çok düştüdünü söyledi drum ve kan ilacını günde 2 ye çıkarttım ve inan işe yaradı şimdi istemiyo canım sana tavsiyem druna söyle bunu
canım ben aziz bebe den aldım.
3hafta önce doğum yapan arkadaşa çocuk dktru önerdi.
benim abimde dktr oda tavsiye etti aslında viskolex daha iyi bulursan ondan al.
benimde düşüktü işte çok istifra ettiğim için ilaçlarıda alamıyorum. sonra iyice düşünce şurubunu yazdı onu kullanıyorum 3. kutudayım.yeni başladı toprak kokusu.bakalım bi danışayım.
Aaa ne guzel yani ben kendi adima gebze de olmana sevindim:) ama senin icin zordur tabi.ben istanbul daydim tayinimi isteyip gebze ye geldim kendi evim gebze de.
hastaneye nereye gidiyorsun.ben medical park burhan seker e gidiyorum.
Kızlar yürüyüş yaparken yeni doğum yapan arkadaşımla karşılaştık, ayaküstü biraz sohbet ettik. Zor bir hamilelik geçirdiği için sezeryan olmaya karar vermiş. Doktoru ile gününü kararlaştırmışlar. Bir gün önce kuafre gitmiş fön çektirmiş, manikür yaptırmış. Sabah kalkıp makyajını yapmış, arabaya binmişler annesi yanında, hastaneye giderlerken suyu gelmiş birden. Sancı çekmemiş, normal doğum yapmış :)
Kızlar yürüyüş yaparken yeni doğum yapan arkadaşımla karşılaştık, ayaküstü biraz sohbet ettik. Zor bir hamilelik geçirdiği için sezeryan olmaya karar vermiş. Doktoru ile gününü kararlaştırmışlar. Bir gün önce kuafre gitmiş fön çektirmiş, manikür yaptırmış. Sabah kalkıp makyajını yapmış, arabaya binmişler annesi yanında, hastaneye giderlerken suyu gelmiş birden. Sancı çekmemiş, normal doğum yapmış :)
( Ben de gidicem kuaföre)
( Ben de gidicem kuaföre)
kızlar benim ilişkide sıkıntım oluyordu dra gittim çatın dar demişti kendimi de çok kasıyormuşum.
hamile kalınca daha hiç alttan muayene olmadım ve normal doğum istiyorum.böyle çatısı dar olup normal doğum yapan var mı aceba etrafınızda?
Aslinda viscoyu bebeklere fazla onermiyor doktorlar diye biliorum. Vucudun seklini aldigindan dolayi omurga gelisimi icin iyi degil diyorlarvisko yu dktr önermişti. yatınca vücudun şeklini alıyor.
hani boyun fıtığı olanların kullandığı boyun yastığı varya içindeki malzeme ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?