2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Canım ben viskolex yatak aldım oyun parkına. Ortapedik yatakları yaşına kadar tavsiye etmiyorlar diye biliyorum bir araştır istersen.

visko yu dktr önermişti. yatınca vücudun şeklini alıyor.
hani boyun fıtığı olanların kullandığı boyun yastığı varya içindeki malzeme ondan.

canım sizin aldığınız visko yatakların markası ne acaba

Hayrli aksamlar canim.. suanda yok ama hamile olmadan once cnm cekerdi toprak toz doktora gittim yogun demir eksikligi cikti, meger o yuzden cnm cekiyomus doktor soylemisti...

benimde düşüktü işte çok istifra ettiğim için ilaçlarıda alamıyorum. sonra iyice düşünce şurubunu yazdı onu kullanıyorum 3. kutudayım.yeni başladı toprak kokusu.bakalım bi danışayım.

arkadaşlar bir şey sorucam bu oyun parkının yatağı bana çok ince geldi onun yerine ortopedik bir yatak almak istiyorum alan var mı ya da nerede bulabilirim acaba

canım zaten onda yatırma onun içine visko yataklardan alacıksın nette bir sürü var baktın mı?

canım ben aziz bebe den aldım.
3hafta önce doğum yapan arkadaşa çocuk dktru önerdi.
benim abimde dktr oda tavsiye etti aslında viskolex daha iyi bulursan ondan al.

Bebe mağzasından almıştım 65 TLye ama hatırlamıyorum ki markasını. Çantasını attım gitti.

çok sağolun kızlar yarın bakarım insşallah

benimde düşüktü işte çok istifra ettiğim için ilaçlarıda alamıyorum. sonra iyice düşünce şurubunu yazdı onu kullanıyorum 3. kutudayım.yeni başladı toprak kokusu.bakalım bi danışayım.

canım ben aziz bebe den aldım.
3hafta önce doğum yapan arkadaşa çocuk dktru önerdi.
benim abimde dktr oda tavsiye etti aslında viskolex daha iyi bulursan ondan al.

aaa çok şaşırdım valla ben bunu duyaydım alırdım çokdan anneme yatak yaptırtmazdım boşuna tühh neyse nasip degilmiş

Iyi olur cnm... hamilelikte demir eksikligi iyidegil cunku...

Kızlar yürüyüş yaparken yeni doğum yapan arkadaşımla karşılaştık, ayaküstü biraz sohbet ettik. Zor bir hamilelik geçirdiği için sezeryan olmaya karar vermiş. Doktoru ile gününü kararlaştırmışlar. Bir gün önce kuafre gitmiş fön çektirmiş, manikür yaptırmış. Sabah kalkıp makyajını yapmış, arabaya binmişler annesi yanında, hastaneye giderlerken suyu gelmiş birden. Sancı çekmemiş, normal doğum yapmış :)

( Ben de gidicem kuaföre )

Son düzenleme:

Hep soyluyorum, Allah herkese boyle dogum nasip etsin.. hani duyuyoruz kontrole giderken arabada dogum yapti diye, hangi ara aciliyo rahim, hangi ara geliyo bebek anlamis degilim..

Benimde annem ve Kızkardeşim kuaför bende gideyim bari hergün ne olur ne olmaz diye

kızlar benim ilişkide sıkıntım oluyordu dra gittim çatın dar demişti kendimi de çok kasıyormuşum.

hamile kalınca daha hiç alttan muayene olmadım ve normal doğum istiyorum.böyle çatısı dar olup normal doğum yapan var mı aceba etrafınızda?

Amanın süpermiş 3-4 ay önce Ege Kadın doğum polikliniğine kontrole giden kadın üst kattaki doğumhaneye bile yetiştirilememiş, poliklinik masasında doğum yapmış. Bunlar nadir örnekler tabi.

Aynen ben de gideceğim kuaföre .

Benim ilk bebegim cnm yasamadim ama cok duydum çatısı dar okup normal doğum yapanlari seni korkutmak istemem ama zor oluyormus bence doktorun ne derse ona gore karar ver doğum şekline

Herkese ağrısız, sancısız, deliksiz mışıl mışıl uykular kızlar. İnşallah herkes bebişlerini görür rüyasında. Yarın turp gibi kalkalım yüksek moralle :)

visko yu dktr önermişti. yatınca vücudun şeklini alıyor.
hani boyun fıtığı olanların kullandığı boyun yastığı varya içindeki malzeme ondan.
Aslinda viscoyu bebeklere fazla onermiyor doktorlar diye biliorum. Vucudun seklini aldigindan dolayi omurga gelisimi icin iyi degil diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…