2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
benim bugun hic keyfim yok ya.midem bi kotu hic bisey yemek istemiyorum.yiyince daha koyu oluyorum. sag kasigima da bi agri saplaniyor.ufff sinir oluyorum tam bitti derken sarimtirak kahve lekeler bi turlu birakmiyor beni. ne yaramaz bi cocuk yerlesemedi gitti :))

Kızlar kuzenimin ikizleri doğmuş :)))) allahım bizide o günleri nasip et

gözunuz aydin cnm darsi bizlerin basinada

gerci henuz keseyi goremeyenlerde var

kasimda ikiz yok yaaaaa

esimmin halasinin ikizleri var erkek

bnm dayiimin ikiz kizlari var

annemin teyzesinin ikizleri olmus yasamamis

bnm bacimin ikizleri olmustu biri karninda öldü

ay kizlar banada vursa ne guzel olurdu yaaaaa

dogsunlar bi totolarina kesin caplak yerlerrrr:)))

aminnnnnnnnnnnn kuzummm ıns yaaaa o gunlerıde goruruz ıns
Amin canım inşallah
Bizde de ikiz var benimde geç olunca herkes ikiz umutluydu ama olsaydı görünürdü herhalde süpriz olup pazartesi günü ikiz dermiş ayyyy çok seinirim valla :))))

kizlarrr hurmayi sakin abartmayin gunde iki tane yeter
doguma yakin cok yiycezzzzz insAllah

kizlarrr hurmayi sakin abartmayin gunde iki tane yeter
doguma yakin cok yiycezzzzz insAllah

evet ben peygamber hurması ıstedım annemden bide fatma anamızın elini istedım suya koyuyorsun 7 gun duasıyla bırlıkte dogum kolay oluyor gercektende oyle ablama kayınvalıdesı yaptı 2 cocuguda bırı 10 bırı 20 dk dogdu yaa okadar cabuk ve agrısız

Anaaa iki gün girmedik sohbet almis basini gitmis :)
Daha hamilelik takvimimi yapmadim sali doktor kontrolümüz var kalb atislarini bir duysam hayirlisiyla

filiz86 nasıl yapmışlar bu su olayını.bi anlatır mısın?

canım fatma anamızın elı varmıs umreye gıden yada hacca gıden bırıne aldır ıstersen
bunu suya koyuyorsun 7 gun o el acıyor normal el gıbı oluyormuss dogumu kolaylastırıyorrmuss gercekten rabbım ablama nasıp ettı kayınvalıdesı duasıyla bırlıkte yapmıs 2 cocuguda kolay oldu
kayınvalıdesı bır cok kısıye yaptı zatennn hepsınınde kolay dogumları olmus anneme dedım alıcak bana

İyi akşamlar ben de aranıza katılmak istiyorum dostlar.4+3deyim doktora gitmedim daha ama sizi takip etmeye 1 hafta önce başladım . Allah herkesi sağlıkla yavrusuna kavuştursun.

aaiisee
İyi akşamlar ben de aranıza katılmak istiyorum dostlar.4+3deyim doktora gitmedim daha ama sizi takip etmeye 1 hafta önce başladım . Allah herkesi sağlıkla yavrusuna kavuştursun.
hoş geldin adaş

Son düzenleme:
aaiisee

hoş geldin adaş

Hoşbuldum adaşım.Benim mesaj sayısı yeterli değil diye özel mesaj atamadım.Gurbet güzeline ulaşabilen olursa listeye eklesin beni de...

(aaiisee - 2. bebek - 17 şubat 2013 - 24/11/2013)

2010 kasım annesiyim inşallah bu seneyi de mutlu tamamlarız.(hepimiz tabi)helin hivda da 2010 kasım annesiydi yanlış hatırlamıyorsam . Başka var mı 2010 annelerinden?

aksam aksam kocamla kavga ediyoruz ya.konu ben niye hamile oldugumu arkadasima soylwmisim.normalde kimseye soylemeyelim simdilik diyordu.napiyim dayanamadim.kimseyle paylasmicak miyim ben ya.tabi bu 3.kisi oldu benim dayanamayip soyleyisim.(

aaiisee
2010 kasım annesiyim inşallah bu seneyi de mutlu tamamlarız.(hepimiz tabi)helin hivda da 2010 kasım annesiydi yanlış hatırlamıyorsam . Başka var mı 2010 annelerinden?

2012 eylül annesiyimm..bu da 2013 kasım olcak hayırlısıyla.gerci ben daha bebeği görmedim o yüzden tereddütlüyüm..hayırlısı bakalım..

mrb kızlar neler olmuş neler oku oku bitmedi yahu:) ben keseyi görmüştüm geçen hafta ve haftaya tekrar gel dedi doktor.. yani yarın
sabah tekrar gidecegim inş bebişi ve kalp atışlarını görebiliriz.. daha erken göremeyiz gibi gelio ama

buarada gittikçe çoğallıyorz yeni annelerimiz hoşgeldiniz aramıza:)

pıt pıtları duyan annelerimizi de tebrik ediyorum bizede dua edin darsı bizlere.. :!:

xnerahx canım iyi olacak herşey inşallah moralini bozma dualarım seninle.. hepimizlee..

GurbetGüzeli canım benide eklermisn listeye sat 4 subat 11 11 2013 ilk bebiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…