Kızlar kuzenimin ikizleri doğmuş :)))) allahım bizide o günleri nasip et
Kızlar kuzenimin ikizleri doğmuş :)))) allahım bizide o günleri nasip et
benim bugun hic keyfim yok ya.midem bi kotu hic bisey yemek istemiyorum.yiyince daha koyu oluyorum. sag kasigima da bi agri saplaniyor.ufff sinir oluyorum tam bitti derken sarimtirak kahve lekeler bi turlu birakmiyor beni. ne yaramaz bi cocuk yerlesemedi gitti :))
Amin canım inşallahaminnnnnnnnnnnn kuzummm ıns yaaaa o gunlerıde goruruz ıns
Bizde de ikiz var benimde geç olunca herkes ikiz umutluydu ama olsaydı görünürdü herhalde süpriz olup pazartesi günü ikiz dermiş ayyyy çok seinirim valla :))))gözunuz aydin cnm darsi bizlerin basinada
gerci henuz keseyi goremeyenlerde var
kasimda ikiz yok yaaaaa
esimmin halasinin ikizleri var erkek
bnm dayiimin ikiz kizlari var
annemin teyzesinin ikizleri olmus yasamamis
bnm bacimin ikizleri olmustu biri karninda öldü
ay kizlar banada vursa ne guzel olurdu yaaaaa
Çifte havular çengelköydemiydi yaw aklımızda olsun kız varsa alır yollarız kargoyla gider kargo şubesinden alırsın ne olcakki
kizlarrr hurmayi sakin abartmayin gunde iki tane yeter
doguma yakin cok yiycezzzzz insAllah
filiz86 nasıl yapmışlar bu su olayını.bi anlatır mısın?
canım fatma anamızın elı varmıs umreye gıden yada hacca gıden bırıne aldır ıstersen
bunu suya koyuyorsun 7 gun o el acıyor normal el gıbı oluyormuss dogumu kolaylastırıyorrmuss gercekten rabbım ablama nasıp ettı kayınvalıdesı duasıyla bırlıkte yapmıs 2 cocuguda kolay oldu
kayınvalıdesı bır cok kısıye yaptı zatennn hepsınınde kolay dogumları olmus anneme dedım alıcak banatesekurler..teyzem gecen ay geldi umreden bilseydim getirttirirdim.inşallah doğuma kadar yine giden olur.benim ilkinde baya sürdü sancım bu sefer kısa olur ınsallah..
benimde canım ara ara bişiler istio ama yiyemiorumkivi ve ayva harici pek meyve yemçedim bi kere çilek kokar gibi oldu. eşim aldı yedim güzeldi ama sonrasındada hormonlu diye korktum mevsiminde olmayınca zararı olurmuki diye.[/QUOTE
Çileklerde hormon kullanamıyorlarrahatlıkla yıyeblirsın ama çilek gibi domates bal alerji potansiyelı yüksek gıdalar o yüzden ölçüyü de kaçırmamak lazım
Cileklerde hormon kullanamiyorlari ilk defa sizden duydum
Benim yegenime cocuk doktoru ozellikle yasakladi
Cilekte kullanilan asiri hormon nedeni ile erken ergenlige neden oluyor diye
Smdi okudum internete de cilek hormon tutmaz diyor
Ne diye yasaklamisti ki doktor acaba ilacli filan oldugundan mi :/
aaiisee
İyi akşamlar ben de aranıza katılmak istiyorum dostlar.4+3deyim doktora gitmedim daha ama sizi takip etmeye 1 hafta önce başladım . Allah herkesi sağlıkla yavrusuna kavuştursun.
hoş geldin adaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?