2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
çok uzun zamandır uykusuzluk çekiyorum.şimdi bi de üstüne nezle oldum.
Kayınvalidem sayesinde erken doğum yapmazsam iyi valla.
herşey ters gidiyor, doktoruma da ulaşamıyorum.Şu kalan haftalarımızda allahın izniyle geçse de artık normal standartlarıma geri dönebilsem.

Ben de uyuyamadım maalesef, Kv boşvermeye çalış. Ne yaptı? Az kaldı. Bebişlerimizi kucağımıza sağ salim almamıza.

Son düzenleme:
Ben de uyuyamadım maalesef, Kv boşvermeye çalış. Ne yaptı? Az kaldı. Bebişlerimizi kucağımıza sağ salim almamıza.

günlerdir hasta olduğumdan evden çıkamadım, eşim iş çıkışı seni gezdireyim dedi, ne iyi olur dedim.
iş çıkışı annesine uğramış, beni de götürün ben de sıkıldım demiş.iyi dedim gelsin, sahile iner birlikte vakit geçiririz.
Yol boyunca sürekli bi memnuniyetsizlik sürekli bi şikayet.
radyoyu açıyorum, iki dakika sonra kafam şişti kapatın diyo.eşim biraz hızlı gidiyo sen bizi öldürecek misin diyo, yavaş gidiyo bu ne böyle uykumuz geldi diyor.Sahilde biraz yürüyelim dedik, madem yürüyecektiniz beni niye getirdiniz ben yaşlıyım diyo (50yaşında) sonra biraz ilerdeki parka gidip spor yapıyor (!) önüne çay geliyo ne biçim bi yere getirdiniz çayları buz gibi diyo.Kalkalım o zaman diyoruz arabaya giderken gezmenizde bile meymenet yok ne kadar içen adam varsa arasından geçirdiniz beni diyo.(sahilde bankta oturan yüzlerce insandan bahsediyo) kendimi sıka sıka bi kaldım isyanı basmamak için.kayınvalidemle her yan yana gelişimizde (iki günde bir) stresim tavan yapıyor, çıldırıyorum.hep şikayet edecek bişeyler mutlaka bulıyor.Eşim alışık olduğu için çok abarttığımı düşünüyor ama ben rahat insanım gelemiyorum bu kadar şikayete, bütün enerjimi emiyor kadın

kızlar günaydııııııııııııın.mutlu sabahlar.ben artık uyuyamaıyorum hep erken kalkıyorum napiim topiği ben açayım sabahları şimdilik anahtar bende:)))) bu arada dün akşam ne çok şey konuşulmuş hepsini okuyamadım.ben uzandım dün hiç yerimden kalkasım yoktu sızmışım kanepede:)gecede zaten hep bacaklarımın ağrısına uyandım yatamıyorum artık.

Bende uyuyamıyorum artık sağ kalçam ve bacak ağrılarım bebeğin hareketleri, kasılmalar derken berbat durumdayım ..yatmaktan kaç aydır sanırım ayağa kalktığımda dengem bozuluyor topallıyorum .. Üstüne birde eşimin gıcıklığı beni sinir etmesi cabası..anlayacağınız oynatmaya az kaldıı..umarım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alabiliriz ..

evet canım kullanıyorum çok düşüktü ama şimdi yükselmiş olmalı 1 haftadır kokluyorum her yeri nasıl buram buram geliyo kokusu.

bebeğinde de muhtemelen demir eksikliği olacak .kardeşim direk öyle doğmuştu sonra demir destekleriyle hiçbirşeyi kalmadı :)hala anlatıp kızdırıyoruz onu ayakkabıların altını yalamak istiyordun sen diye

Maalesef böyle insanlar var, enerji hırsızı
Böyle bir insanın kaynanan olması da şanssızlık. Yavaş yavaş takmamaya çalış. Hatta oyun haline getir.
Bu durumda şöyle söyleyecek falan de içinden. Eşine de söyle gizli gizli gezin. Zor gerçekten ama dayanmaya çalış.

günaydın arkadaşlar hayırlı bir gün geçirmemiz dileğiyle inş

Günaydıııınn.
Artık iyice ağırlaştık. neyse az gün kaldı. Bugünlerimizi mümkün olduğunca dinlenerek geçirsek çok iyi olur.

Saat gece 12 de çok uykum geldi, hatta uyukladım, ablam aradı, bir derdinden bahsetti 5 dakika sürdü konuşma ama ben saat 3e kadar uyuyamadım. Zincirleme reaksiyon oluyo bende de. Bir şeye üzülünce başka şeyler geliyor aklıma. Endişeler sıralanıyor zihnimde. Off. Hormonlar her şeyi karıştırıyor. HEpsi geçecek inşallah.

Bende de son zamanlarda var. Bi deterjan kokusu duyayım ya da toprak kokusu hemen etkileniyorum. O bulaşık tabletlerini yiyesim geliyor Kan hapımı bende kullanamadım bi türlü biraz içiyorum hemen yan etki başlıyor.

Gunaydin kizlar..umarim iyisinizdir. K.v olaylari bas gostermis yine.... Allah yardimcin olsun arkadasim..hamilelikte gozumuze daha cok batiyo sanirim. gece uyuyamiyorum sabah gec uyaniyorum yeni uyandim inanirmisiniz.. son gunlerde tembellikte ustume yok umarim melegim bana benzemez teyzeleri

Bende de işte aynısı :! İnşallah doğumdan sonra normale dönebiliriz :)

Bende aynen o durumdayımeskiden 11 olmadan uyurdum sabah 8 de kalkardim simdi 3 e kadar oturup sabah 11 e kadar uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…