sen hangi doktora gidiyorsun canım
amin canım inş.aslıda benim ilk siparişim ikizden yanaydı bi kız bi erkek.bi doğum daha yapmiim diyerekten.ikinci doğuma artık inş.:))
ben en çok bu doğumdan sonrasında korkuyorum yani hoslanmadığım birinin çocuguma cok yakın olması düsüncesi bile sinir ediyor beni doğumdan sonra nasıl olcak bilmiyorum çok çatışma yaşıcaz anlasılan
Herkese merhaba, özledim sizleri. Ama malum misafirlerim var cok degerli:)) bugün esminin dogum günü partisi var, sabahtan ber 22 kisiye hazirlik yapiyoruz. Yemekler benden sogan maydonoz vs dograma annemden, masalar ve süslenmesi kayinvalidem ve ablamdan. Kardesim de gelip pisen yemekleri tirtikliyor:)) güya anbem ve ablam gelince oturup pasa keyfi yapacaktim, aksine her zamankinden cok yoruluyorum. :))) iki gündür carsi pazar gezdik bugünde bu isler iste....
Gecmisi okuyamadimm, gelismeleri kisa äzet gecerseniz cok mutlu olurummm
aaa çok şaşırdım valla ben bunu duyaydım alırdım çokdan anneme yatak yaptırtmazdım boşuna tühh neyse nasip degilmiş
saol canım benim bende renk renk ayırayım.
peki diger sabunlardan olsa olmaz mı rendeden gecirip ykama gözüne koysam ben hacışakir kullanmıyorumda
kızlar benim ilişkide sıkıntım oluyordu dra gittim çatın dar demişti kendimi de çok kasıyormuşum.
hamile kalınca daha hiç alttan muayene olmadım ve normal doğum istiyorum.böyle çatısı dar olup normal doğum yapan var mı aceba etrafınızda?
E sende artık yani :) abartma fidom, yavaş yavaş :) bunları bi elimize alalım sağlıkla ikinci öyle düşünürüz.
Kizlarrrr benim tansiyon yine firladi!!! 160-85 Bebisin hareketini uzun zaman hissedemedik. Panik olduk, kardesimin esi kardiolog karsimda oturuyorlar. Panik ona gittik kalp atisini duyabilir mi diye, tam net duyamadi. Daha cok panik olduk, hemen ebeyi arayin nst cihazini alsin gelsin dedi. Aklima tatli bisiler yemek geldi esim aramadan hemen önce agzimi doldurdum cikolata ile, cignemeden yuttum. Iki dk gecmefi ilk tekmesi geldi. Ben de esimde aglayarak sevinc cigligi attik. Rabbim kimseye ve bize bir daha yasatmasin. Aklimi kaybediyorum sandim
Kizlarrrr benim tansiyon yine firladi!!! 160-85 Bebisin hareketini uzun zaman hissedemedik. Panik olduk, kardesimin esi kardiolog karsimda oturuyorlar. Panik ona gittik kalp atisini duyabilir mi diye, tam net duyamadi. Daha cok panik olduk, hemen ebeyi arayin nst cihazini alsin gelsin dedi. Aklima tatli bisiler yemek geldi esim aramadan hemen önce agzimi doldurdum cikolata ile, cignemeden yuttum. Iki dk gecmefi ilk tekmesi geldi. Ben de esimde aglayarak sevinc cigligi attik. Rabbim kimseye ve bize bir daha yasatmasin. Aklimi kaybediyorum sandim
bu bacak agrısı herkeste var sanırım 1 de yattım iki buçukta agrılar boy göstermeye başladı mahvoldum zavallı eşim gece kalkıp masaj yaptı su getir götür uykudanda oldu akşama kadar da çalışmışken ama ne yapayım bende sabaha kadar agrı sızı tekmikler rahat yatayım diye elini karnıma koyup kızım çok tekme atma anne uyusun falan gibi laflar ediyodu zavallış kocacım şimdi de hala bi kırgınlık bi halsizlik öle oturuyorm...
nikiyy'nin dün yaptığı işleri anlattıktan sonra aklıma gelmişti, ama bir gün geçsin diye bekledim, korkutmamak için. Ama artık anlatabilirim. Arkadaşlar işyerimizde çalışan sekreter abla ilk hamileliğinde 34. haftada falanken artık doğum yaklaşıyor diye camları silmiş, perdeleri yıkamış, asmış, birkaç saat sonra kanaması olmuş ve sancıları başlamış, hemen doktora gitmişler ve doğum olmuş. Yukarı doğru uzanılarak yapılan hareketlerde plesentanın yani bebeğin eşinin ayrılma ihtimali var. Aman diyeyim. Yakınlarınızdan yardım isteyin, en azından eşiniz assın.
Yine işyerimizdeki bir abla 4 yıl önce ikiz bebeklere hamileydi. Tüp bebek olduğu için ve sürekli düşük tehtidi olduğu için neredeyse tüm hamileliğinde yattı. 36. haftada sezaryen tarihi belirlenmişti. Haftaya doğum yapacağım. Annemler memleketten gelecek ve kış ayı diye yorganları hazırlamış, çarşaflara geçirmiş, 3-4 yorgan yani belki 15 dakika sürmemiştir diyor. Sonrasında ise sancıları başlamış. Pazar günü acil sezaryene alındı. Çok şükür iki olayda da bebeklere de annelerine de birşey olmadı ama Allah korusun kızlar. İşyerinde toplam 5 bayanız, 1 kişi bekar, 2 kişi böyle olay yaşadı, varın siz düşünün ne kadar sık oluyor bu durumlar...
oohh keyfine bak güzelim. bende özledim valla yazmayınca :) gözüm arıyordu seni. bol bol eğlence dilerim.Eşine mutlu huzurlu bebişinizle nice yıllar dilerim. Ama yinede dinlenmeye çalış aralarda sen. Çok yorulma iyiyim diye aldanma.
Öpüyorum Tüm misafirlerine ailene eşine selamlar :)
evet canım 35 doldurunca kilosu da iyiyse gönderiyorlar ..inşallah miniğin de çıkacak yakında seninki benden daha önceydi doldurmasına daha var minişin..
Sanırım siyatik ağrısından bahsediyorsunuz. Bacağın arkasından bazen ayağa kadar giden ağrı. Bebek siyatik sinirimiz üzerine oturduğu için oluyor o ağrı. Birazcık pozisyonu değiştirin. Gün içinde 4-5 kez emekleme pozisyonunda durun 1 dakika falan. Ağrı olunca ben öyle yapıyorum. Biraz da olsun faydası oluyor.
nikiyy'nin dün yaptığı işleri anlattıktan sonra aklıma gelmişti, ama bir gün geçsin diye bekledim, korkutmamak için. Ama artık anlatabilirim. Arkadaşlar işyerimizde çalışan sekreter abla ilk hamileliğinde 34. haftada falanken artık doğum yaklaşıyor diye camları silmiş, perdeleri yıkamış, asmış, birkaç saat sonra kanaması olmuş ve sancıları başlamış, hemen doktora gitmişler ve doğum olmuş. Yukarı doğru uzanılarak yapılan hareketlerde plesentanın yani bebeğin eşinin ayrılma ihtimali var. Aman diyeyim. Yakınlarınızdan yardım isteyin, en azından eşiniz assın.
Yine işyerimizdeki bir abla 4 yıl önce ikiz bebeklere hamileydi. Tüp bebek olduğu için ve sürekli düşük tehtidi olduğu için neredeyse tüm hamileliğinde yattı. 36. haftada sezaryen tarihi belirlenmişti. Haftaya doğum yapacağım. Annemler memleketten gelecek ve kış ayı diye yorganları hazırlamış, çarşaflara geçirmiş, 3-4 yorgan yani belki 15 dakika sürmemiştir diyor. Sonrasında ise sancıları başlamış. Pazar günü acil sezaryene alındı. Çok şükür iki olayda da bebeklere de annelerine de birşey olmadı ama Allah korusun kızlar. İşyerinde toplam 5 bayanız, 1 kişi bekar, 2 kişi böyle olay yaşadı, varın siz düşünün ne kadar sık oluyor bu durumlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?