2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Ayy evet yaa.. Hatta eşimde diyo sen kimseye vermezsin sevdirmezsin falan diye :) bende hoşlanmadığım biri sever çok yaklaşırsa sinir olurum. Gerçi benim ağzım durmaz söylerim de:) yada en kötü bi bahaneyle alırım ellerinden. Altına bakayım emzircem falan diye. :)

oohh keyfine bak güzelim. bende özledim valla yazmayınca :) gözüm arıyordu seni. bol bol eğlence dilerim.Eşine mutlu huzurlu bebişinizle nice yıllar dilerim. Ama yinede dinlenmeye çalış aralarda sen. Çok yorulma iyiyim diye aldanma.
Öpüyorum Tüm misafirlerine ailene eşine selamlar :)

aaa çok şaşırdım valla ben bunu duyaydım alırdım çokdan anneme yatak yaptırtmazdım boşuna tühh neyse nasip degilmiş

İyi pazarlar herkeze herkez iyidir inşallah şu alışveriş olayını bir türlü bitiremedim yatak konusu konuşulunca çok araştırma yaptım bu konuda ve gelinen nokta visko misko hepsı hikaye yine en iyisi eski usul ya pamuk ya da yün ikisi de tamamen doğal malzeme ve tabi ki en sağlıklısı ben beşiğin içine anneme yünden yatak yaptırdım iki de yastık biri yün biri pamuk karyola içinde visko love markadında özel bir yatak yapıyorlar kumaşı bile organık ve tamamen elle dikşlmiş içinde de pamuk ve yün kullanılmış zaten yatağın içini bile görebilme şansınız var biraz fiyalı ama değer bence..

saol canım benim bende renk renk ayırayım.
peki diger sabunlardan olsa olmaz mı rendeden gecirip ykama gözüne koysam ben hacışakir kullanmıyorumda

canım başka sabun olabilir ama rendeleyip yıkama gözüne koyma derim çünkü yıkama gözünden alıp iç tarafa aktarmada tıkanıklık yapıyo buda makineyi bozabilir yani...

Var cnm benim abimin eşi ilk doğumunda bebek 2800 gr olduğu halde doğum esnasında köprücük kemiği kırıldı daha doğrusu doktorda kırabiliyor hatta ikisini birden çatı dar olduğu için çıkışı kolaylaştırıyor evet Allaha şükür 15 içinde düzeliyor ama bebeği o süre zarfında kucağına sürekli alamıyorsun yukarıya doğru yattığı yere çengelli iğneyle sabitliyorsun tabi bu işin Allah korusun daha sakat hali var sadece kırılmakla kalmayıp oradaki sinirlerde zedelenebilşyormuş ve bu da malesef o kolda sakaklıpa yol açıyormuş tabi ki 2. Doğumunu hiç düşünmeden sezaryan oldu herkezde aynı şey olacak diye bir kaide yok ama böyle bir deneyim yaşadıktan sonra bana doktorum çatın dar derse bi sanşye düşünmeden sezaryan olucam.

bu bacak agrısı herkeste var sanırım 1 de yattım iki buçukta agrılar boy göstermeye başladı mahvoldum zavallı eşim gece kalkıp masaj yaptı su getir götür uykudanda oldu akşama kadar da çalışmışken ama ne yapayım bende sabaha kadar agrı sızı tekmikler rahat yatayım diye elini karnıma koyup kızım çok tekme atma anne uyusun falan gibi laflar ediyodu zavallış kocacım şimdi de hala bi kırgınlık bi halsizlik öle oturuyorm...

Kizlarrrr benim tansiyon yine firladi!!! 160-85 Bebisin hareketini uzun zaman hissedemedik. Panik olduk, kardesimin esi kardiolog karsimda oturuyorlar. Panik ona gittik kalp atisini duyabilir mi diye, tam net duyamadi. Daha cok panik olduk, hemen ebeyi arayin nst cihazini alsin gelsin dedi. Aklima tatli bisiler yemek geldi esim aramadan hemen önce agzimi doldurdum cikolata ile, cignemeden yuttum. Iki dk gecmefi ilk tekmesi geldi. Ben de esimde aglayarak sevinc cigligi attik. Rabbim kimseye ve bize bir daha yasatmasin. Aklimi kaybediyorum sandim

canım dikkat et kendine.artık hiç yorulmammamız gerek.valla ben hiçbişey yapmıyorum herşeyi eşim yapıyo sağolsun sadece yemek yapıyorum oda fazla yapıyorum 2-3 gün yiyoruz bigünde en az dışarda yiyoruz.yarında temizlik için kadın gelcek.son haftalar bırakın evler kirli kalsın basit yemekler yiyin yeterki kuzular iyi olsun.bende bi kaçhafta önce tüm kışlıklarımı turşularımı soslarımı yaptım e yoruldum tabi.10gün sonra lekelenme oldu çok kızdım kendime bidahada bişeye elimi süremedim.:)

bu arada başlarda hiç aşermeyen ben son bikaçgündür olmadık şeyler istiyo canım.herşeyi yemek istiyorum.ama bide yiyişim var görmeniz lazım:))) ömrümde ilk defa öyle bişey yiyomuş gibi:)))))

Okurken heyecanlandım. Doğuma falan gittin sandım. Allah korusun. Artık dikkatli olalım hep. Tuzu azaltıp, su içmeyi de arttıralım. Stresten uzak kalalım. Allah bi daha böyle stres yaşatmasın canım.

Sanırım siyatik ağrısından bahsediyorsunuz. Bacağın arkasından bazen ayağa kadar giden ağrı. Bebek siyatik sinirimiz üzerine oturduğu için oluyor o ağrı. Birazcık pozisyonu değiştirin. Gün içinde 4-5 kez emekleme pozisyonunda durun 1 dakika falan. Ağrı olunca ben öyle yapıyorum. Biraz da olsun faydası oluyor.

nikiyy'nin dün yaptığı işleri anlattıktan sonra aklıma gelmişti, ama bir gün geçsin diye bekledim, korkutmamak için. Ama artık anlatabilirim. Arkadaşlar işyerimizde çalışan sekreter abla ilk hamileliğinde 34. haftada falanken artık doğum yaklaşıyor diye camları silmiş, perdeleri yıkamış, asmış, birkaç saat sonra kanaması olmuş ve sancıları başlamış, hemen doktora gitmişler ve doğum olmuş. Yukarı doğru uzanılarak yapılan hareketlerde plesentanın yani bebeğin eşinin ayrılma ihtimali var. Aman diyeyim. Yakınlarınızdan yardım isteyin, en azından eşiniz assın.

Yine işyerimizdeki bir abla 4 yıl önce ikiz bebeklere hamileydi. Tüp bebek olduğu için ve sürekli düşük tehtidi olduğu için neredeyse tüm hamileliğinde yattı. 36. haftada sezaryen tarihi belirlenmişti. Haftaya doğum yapacağım. Annemler memleketten gelecek ve kış ayı diye yorganları hazırlamış, çarşaflara geçirmiş, 3-4 yorgan yani belki 15 dakika sürmemiştir diyor. Sonrasında ise sancıları başlamış. Pazar günü acil sezaryene alındı. Çok şükür iki olayda da bebeklere de annelerine de birşey olmadı ama Allah korusun kızlar. İşyerinde toplam 5 bayanız, 1 kişi bekar, 2 kişi böyle olay yaşadı, varın siz düşünün ne kadar sık oluyor bu durumlar...

Son düzenleme:

bende yukari uzanmama ya calisiyorum. duymustum daha önce.

ya benim sorunum benim canim cok tez. birine biseyi anlaincaya kadar kalkip yapiyorum. yada etrafimdakiler tm anlamiyor kendim yapmak yorunda kaliyorum. Dün kü davet en basit örnegi, tam oturmusum kayinvalide mutfaga cagiriyor, dodurmalari nasil servis edelim diye.. Yaww Allah askina dondurma bu, nasil servis edersen et....

cok tesekkürler canimm benimm... Atlattik cok sükür ama benim tansiyon 160-85 oldu:))) simdi temizlik var ama ben yaticam kalkmmaamm dahaa

herkesinde sana selami varr...

evet canım 35 doldurunca kilosu da iyiyse gönderiyorlar ..inşallah miniğin de çıkacak yakında seninki benden daha önceydi doldurmasına daha var minişin..

inşallah bizlerde kavuşacagız yakında canım en küçük benımkı dogdu canım 27+5 gunluktu kızım doğdugnda kac kılo olunca cıkardı doktorunuz

ayy cnm cidden mi yaparım yeter ki bu agrılar gitsin emekleme ne olursa yaparım yani...

çok dogru söylüyosun canım annemde dedi sen kafayımı yedin dogumumuna az kalmışken uzanıyosun oralara falan diye bende korktum artık elimi sürmem bişeye bunu anlattıgında iyi oldu canım tetbirimi elden bırakmamam lazım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…