2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
slm kızlar
yaw bi kaçgündür sabahları midem bulanıyo sanki ilk zamanlardaki gibi normal mi acaba :44:

canım ben kızılaya gidiyorum Çağ hastanesine. Erol Bayraktar'a. Sen nereye gidiyosun? yoksa Lina'ya mı?

ben çukurambarda sevgi ateş uçar var onun muayenehane sine gidiyorum canım doğumuda medicanada yapıcam inşallah yani öyle düşünüyoruz bakalım

aynen canım bende öyleyim işte birine gel yapalım diyene kadar kendim yapıyorum eşim benim vurdum duymazdır hadi yardım et derim sonra yapalım der o zamanda be heyheylenip kalkıp yapıyorum.dünde perdeleri falan yıkadım gel 5 dk as dedim akşam gelince dedi ama akşama kadar perdesiz nasıl duram akşam dedigi de gece 12 yani

valla bilmiyorum ama hiç hoşlanmam bebeklerin elden ele dolaşmasından öpülmesinden nasıl bir tepki veririm bilmiyorum :)

Aynı şey bende de var. Bir de evi benim kadar iyi bilmediği için kimse o nerede bu nerede sorup duruyorlar, kalkıp hemen veriyordum başta. Anlatması daha zor geliyordu. Ama artık kendimi durdura durdura öğrendim. Annem de kv dem de mutfaktaki şeylerin falan biraz yerini değiştirdiler başta düzenliyordum artık boşveriyorum. Benim istediğim gibi yapmaları mümkün değil. Ayaklandıktan sonra evin düzenini eski haline getiririm diyorum. Tabi küçük hanımefendi ortalığı doğduğu günden itibaren dağıtacak ayrı.

Leafff cnm senin adina o kadar mutlu oldumki darısı başımıza inşallah
Bende merak ettim kac kilo olunca cikardi
Birde süt olayi uykuyla direk alakali bence yaninda yardimci olcak birileri varsa ev isi fln yapma bebeginle ilgilenmedigin zamanlarda uyumaya yada dinlenmeye calis
Bide humana still tea var bitkisel süt arttırıcı cay.malt içecekleri var bunlarida deneyebilirsin.
Ayşegul dr size bi zmn veriyor mu bize henüz söylemiyor hic hafta flnda söylemedi
Biz bayrama gelir diye umut ediyoruz ama arada hasta olunca geriledi simdi tekrar toparlamaya başladı

kızlar merhaba herkes iyidir inşallah
hastaneden çıkan bebeklere çok sevindim maşallah
darısı sağlıkla vaktinde hepimizin başına
bende en çok bulgur süt yapmıştı, birde yeşillik marul dereotu falan..
çalıştığım için sağıyordum işte sütümü, bulgur yada yeşil salata yedimmi nerdeyse iki katına çıkıyordu
oğlum içmiyordu biberondan o ayrı tabi
hiç biberon almadı, hep doğalını aradı kuzum, sonra mecbur ayrıldım işten ..

benimde tek isteğim bu inş. doğumdan önce kuaföre gidip güzelce süslenip öyle alırız meleklerimizi kucağımıza :)))

canım dikkat et kendine daha önceden tansiyondan yattın hastaneye bebek için de çok tehlikeli biliyorsun , sürekli kontrol et tansiyonunu yükseksede hastaneye git bir kere, riske atma durumu tatlım...

canım nerelerdesin bayadır yoksun özlettin kendini inş iyisindir meleğin nasıl annesi

canım annem burdaydı 2 haftadır giremiyorum pek kızımın cicilerini yıkayıp hazırladık odamızı hazırladık vakit geçiyor, sen nasılsın tatlım sende pek uğramıyorsun buraya göremedim hiç seni oğluşun nasıl bakalım, biz iyiyiz çok şükür teyzesi çarşamba dr daydık büyüyor teyzesi, bu arada petek hanımı göremiyorum hastanede gitti mi yoksa ???

canım bizde iyiyiz gün sayıyoruz inş oğlumda iyi maşallah.oh ne güzel olmuştur herşeyi mis gibi rabbim sağlıkla giymeyi nasip eder inş:evet canım ben 25 haftalıkken petek ayrıldı fakülteye geçti bizde çerkeze ahmet beye geçtik ilgili bir dr çok şükürki memnunum yoksa napcaktım bilmiyorum.hakkımızda hayırlısı.inş

Son düzenleme:

sizin daha da az kaldı heyecan başlamıştır artık :))),
evet teyzesi güzel oldu odamız halımız ve perdemiz kaldı sadece alınacak daha güzelleri yusufun olsun inş.,
hangi hastanede ahmet bey canım, çerkezde güvende Hafize Hanım ı , Salih bey i iyi diye anlatıyorlar , dr undan memnunsan ne güzel yoksa zor olurdu senin için ,

canım evet salih beye çok iyi dediler ama çok yoğundu başlarda sıra bulamadım.ahmet türker çerkezköy özel hastanesi başhekimi ondan sıra aldım memnun kalıncda devam ettim.bizim günümüz yaklaştıkça heyecan dorukta bende bu hafta çantamızı hazırlıcam herşeyi yıkanıp ütülendi bir tek bebişimiz eksik onada az kaldı rabbim sağlıkla kucaağımıza almayı nasip etsin inş

bende daha hazırlamadım çantamı canım, kendime gecelik almalıyım kızımın eşyaları hazırda annesi hazırlayamadı hala kendini,
eksikte hiç bitmiyor hergün yenisi ekleniyor nedense ,

amin canım sağlıklı bir şeklide zamanlarında gelirler inş. yavrularımız kollarımıza...

valla iste insanoglu bir türlü ders almiyor yasadiklarindan:) Bu sefer tansiyonumun yükseldigini fark etmedim, ama dün yok yoruldugumu hissettim. Artik bu hafta dinlenme zamani..

valla iste insanoglu bir türlü ders almiyor yasadiklarindan:) Bu sefer tansiyonumun yükseldigini fark etmedim, ama dün yok yoruldugumu hissettim. Artik bu hafta dinlenme zamani..

canım tansiyonun yükseldiginde ne hissediyosun nasıl oluyo vücudun

çok haklısın canım hepimiz yapıyoruz aynı hataları, dinlen bu hafta bol bol inş. normale döner tansiyonun canım,

Aynı benim ki Ben de deli oluyorum... Bir işi yapıncaya kadar on kere söylemem gerekiyor, sonra da yalap şap yapıyor. Üç beş kere süpürge çekti eve, süpürgenin fırçasını bozmuş(vidalamış bi de), tekerleğini çıkartmış, dün farkettim hortumunu da koparmış ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…