günaydın kızlar
miamore geçmiş lsun canım..dinlen dikkat et kendine..
canım ben kızılaya gidiyorum Çağ hastanesine. Erol Bayraktar'a. Sen nereye gidiyosun? yoksa Lina'ya mı?
bende yukari uzanmama ya calisiyorum. duymustum daha önce.
ya benim sorunum benim canim cok tez. birine biseyi anlaincaya kadar kalkip yapiyorum. yada etrafimdakiler tm anlamiyor kendim yapmak yorunda kaliyorum. Dün kü davet en basit örnegi, tam oturmusum kayinvalide mutfaga cagiriyor, dodurmalari nasil servis edelim diye.. Yaww Allah askina dondurma bu, nasil servis edersen et....
Ayy evet yaa.. Hatta eşimde diyo sen kimseye vermezsin sevdirmezsin falan diye :) bende hoşlanmadığım biri sever çok yaklaşırsa sinir olurum. Gerçi benim ağzım durmaz söylerim de:) yada en kötü bi bahaneyle alırım ellerinden. Altına bakayım emzircem falan diye. :)
bende yukari uzanmama ya calisiyorum. duymustum daha önce.
ya benim sorunum benim canim cok tez. birine biseyi anlaincaya kadar kalkip yapiyorum. yada etrafimdakiler tm anlamiyor kendim yapmak yorunda kaliyorum. Dün kü davet en basit örnegi, tam oturmusum kayinvalide mutfaga cagiriyor, dodurmalari nasil servis edelim diye.. Yaww Allah askina dondurma bu, nasil servis edersen et....
Kızlar yürüyüş yaparken yeni doğum yapan arkadaşımla karşılaştık, ayaküstü biraz sohbet ettik. Zor bir hamilelik geçirdiği için sezeryan olmaya karar vermiş. Doktoru ile gününü kararlaştırmışlar. Bir gün önce kuafre gitmiş fön çektirmiş, manikür yaptırmış. Sabah kalkıp makyajını yapmış, arabaya binmişler annesi yanında, hastaneye giderlerken suyu gelmiş birden. Sancı çekmemiş, normal doğum yapmış :)
( Ben de gidicem kuaföre)
Kizlarrrr benim tansiyon yine firladi!!! 160-85 Bebisin hareketini uzun zaman hissedemedik. Panik olduk, kardesimin esi kardiolog karsimda oturuyorlar. Panik ona gittik kalp atisini duyabilir mi diye, tam net duyamadi. Daha cok panik olduk, hemen ebeyi arayin nst cihazini alsin gelsin dedi. Aklima tatli bisiler yemek geldi esim aramadan hemen önce agzimi doldurdum cikolata ile, cignemeden yuttum. Iki dk gecmefi ilk tekmesi geldi. Ben de esimde aglayarak sevinc cigligi attik. Rabbim kimseye ve bize bir daha yasatmasin. Aklimi kaybediyorum sandim
canım nerelerdesin bayadır yoksun özlettin kendini inş iyisindir meleğin nasıl annesi
benimde tek isteğim bu inş. doğumdan önce kuaföre gidip güzelce süslenip öyle alırız meleklerimizi kucağımıza :)))
canım dikkat et kendine daha önceden tansiyondan yattın hastaneye bebek için de çok tehlikeli biliyorsun , sürekli kontrol et tansiyonunu yükseksede hastaneye git bir kere, riske atma durumu tatlım...
canım annem burdaydı 2 haftadır giremiyorum pek kızımın cicilerini yıkayıp hazırladık odamızı hazırladık vakit geçiyor, sen nasılsın tatlım sende pek uğramıyorsun buraya göremedim hiç seni oğluşun nasıl bakalım, biz iyiyiz çok şükür teyzesi çarşamba dr daydık büyüyor teyzesi, bu arada petek hanımı göremiyorum hastanede gitti mi yoksa ???
canım bizde iyiyiz gün sayıyoruz inş oğlumda iyi maşallah.oh ne güzel olmuştur herşeyi mis gibi rabbim sağlıkla giymeyi nasip eder inş:evet canım ben 25 haftalıkken petek ayrıldı fakülteye geçti bizde çerkeze ahmet beye geçtik ilgili bir dr çok şükürki memnunum yoksa napcaktım bilmiyorum.hakkımızda hayırlısı.inş
sizin daha da az kaldı heyecan başlamıştır artık :))),
evet teyzesi güzel oldu odamız halımız ve perdemiz kaldı sadece alınacak daha güzelleri yusufun olsun inş.,
hangi hastanede ahmet bey canım, çerkezde güvende Hafize Hanım ı , Salih bey i iyi diye anlatıyorlar , dr undan memnunsan ne güzel yoksa zor olurdu senin için ,
canım evet salih beye çok iyi dediler ama çok yoğundu başlarda sıra bulamadım.ahmet türker çerkezköy özel hastanesi başhekimi ondan sıra aldım memnun kalıncda devam ettim.bizim günümüz yaklaştıkça heyecan dorukta bende bu hafta çantamızı hazırlıcam herşeyi yıkanıp ütülendi bir tek bebişimiz eksik onada az kaldı rabbim sağlıkla kucaağımıza almayı nasip etsin inş
benimde tek isteğim bu inş. doğumdan önce kuaföre gidip güzelce süslenip öyle alırız meleklerimizi kucağımıza :)))
canım dikkat et kendine daha önceden tansiyondan yattın hastaneye bebek için de çok tehlikeli biliyorsun , sürekli kontrol et tansiyonunu yükseksede hastaneye git bir kere, riske atma durumu tatlım...
canım annem burdaydı 2 haftadır giremiyorum pek kızımın cicilerini yıkayıp hazırladık odamızı hazırladık vakit geçiyor, sen nasılsın tatlım sende pek uğramıyorsun buraya göremedim hiç seni oğluşun nasıl bakalım, biz iyiyiz çok şükür teyzesi çarşamba dr daydık büyüyor teyzesi, bu arada petek hanımı göremiyorum hastanede gitti mi yoksa ???
valla iste insanoglu bir türlü ders almiyor yasadiklarindan:) Bu sefer tansiyonumun yükseldigini fark etmedim, ama dün yok yoruldugumu hissettim. Artik bu hafta dinlenme zamani..
valla iste insanoglu bir türlü ders almiyor yasadiklarindan:) Bu sefer tansiyonumun yükseldigini fark etmedim, ama dün yok yoruldugumu hissettim. Artik bu hafta dinlenme zamani..
aynen canım bende öyleyim işte birine gel yapalım diyene kadar kendim yapıyorum eşim benim vurdum duymazdır hadi yardım et derim sonra yapalım der o zamanda be heyheylenip kalkıp yapıyorum.dünde perdeleri falan yıkadım gel 5 dk as dedim akşam gelince dedi ama akşama kadar perdesiz nasıl duram akşam dedigi de gece 12 yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?