nasılsınız anecikler..herşey yolundadır inşallah..
ben heyecanla hazırlıklara devam ediyorum..yıkıyoruz üyülüyoruz annemle..ne çokeşya varmış bitmiyor bir türlü..bi yandan da almaya devam ediyorum gözüm doymuyor sanırım..bebek alışverişi tam bişr çılgınlık sanırım
pek fazla eksiğimiz kalmadı..artık bebişkolarımızı sağlıkla kucağımıza almayı bekliycez..zaman daralıyo ben halainananmıyorum anne olacağıma..siz de öylemisiniz..sanki hep içimde kalacakmış gibi geliyor
bakalım çarşamba yine konrolümüz var innatçı kızım yıne göstermez herhalde yüzünü
öpüyorum hepinizi
bana da genel gibi geliyor..ne çabuk geçti diyorum 7,5 ay olmuş..daha dün gibi bu topiğe gelişim..ama kucağımza alınca da ayrı bir heyecan olacak..ah ahh benim kızçede çok nazlı taa ayrıntılı usg de bile ben okadar heyecanla beklerken o yine bir alini yumruk yapıp yüzünün yarısını kapamıştı..şimdi de pozisyonundan dolayı göremiyoruz..zaten henüz dönmedi bizimkisi..kafası sağ kaburgamın oralarda..selam...bende acaba benmi hazır değilim anneliğe o yüzdenmi hala inanamıyorum diyordum demekki genel bir durum yaşadığım :) ama şu bi gerçekki artık heyecandan uykularım kaçar oldu.benimde kızım 3-4 kontroldür yüzünü göstermiyor ne yazıkki kızlar işde heryerde aynı naz :)))
Aynı benim kiBen de deli oluyorum... Bir işi yapıncaya kadar on kere söylemem gerekiyor, sonra da yalap şap yapıyor. Üç beş kere süpürge çekti eve, süpürgenin fırçasını bozmuş(vidalamış bi de), tekerleğini çıkartmış, dün farkettim hortumunu da koparmış ((
çok haklısın canım hepimiz yapıyoruz aynı hataları, dinlen bu hafta bol bol inş. normale döner tansiyonun canım,
Aynı benim kiBen de deli oluyorum... Bir işi yapıncaya kadar on kere söylemem gerekiyor, sonra da yalap şap yapıyor. Üç beş kere süpürge çekti eve, süpürgenin fırçasını bozmuş(vidalamış bi de), tekerleğini çıkartmış, dün farkettim hortumunu da koparmış ((
bana da genel gibi geliyor..ne çabuk geçti diyorum 7,5 ay olmuş..daha dün gibi bu topiğe gelişim..ama kucağımza alınca da ayrı bir heyecan olacak..ah ahh benim kızçede çok nazlı taa ayrıntılı usg de bile ben okadar heyecanla beklerken o yine bir alini yumruk yapıp yüzünün yarısını kapamıştı..şimdi de pozisyonundan dolayı göremiyoruz..zaten henüz dönmedi bizimkisi..kafası sağ kaburgamın oralarda..
uyku bende de yok gibi..doğum sonrasına hazırlık yapıyoruz sanırım
ay çok fena bu kızlarrr.arkadaşımın oglan o ne güzel 4d foto verdi..ben bi ara kafaya taktım gidipbi, yerde 4d fotolarını alayımdiye ama bu kızçe yine inat ederse benim paralar boşa gidicek..bende vageçtim..doğuma ne kaldı şurda az sabretcezzzBizim doktorumuz da bir kez size yüzünü göstereyim bebeğinizin dedi. Hanımefendi bir eliyle yüzünün sağ tarafını bir eliyle sol tarafını kapatmış. Yüzünün hiç bir yerini göstermedi yani. Yüzü neye benziyor hiç bilmiyorum. Gizem mi koysak bu kızın adını acaba demiştik eşimle....
ay çok fena bu kızlarrr.arkadaşımın oglan o ne güzel 4d foto verdi..ben bi ara kafaya taktım gidipbi, yerde 4d fotolarını alayımdiye ama bu kızçe yine inat ederse benim paralar boşa gidicek..bende vageçtim..doğuma ne kaldı şurda az sabretcezzz
nasılsınız anecikler..herşey yolundadır inşallah..
ben heyecanla hazırlıklara devam ediyorum..yıkıyoruz üyülüyoruz annemle..ne çokeşya varmış bitmiyor bir türlü..bi yandan da almaya devam ediyorum gözüm doymuyor sanırım..bebek alışverişi tam bişr çılgınlık sanırım
pek fazla eksiğimiz kalmadı..artık bebişkolarımızı sağlıkla kucağımıza almayı bekliycez..zaman daralıyo ben halainananmıyorum anne olacağıma..siz de öylemisiniz..sanki hep içimde kalacakmış gibi geliyor
bakalım çarşamba yine konrolümüz var innatçı kızım yıne göstermez herhalde yüzünü
öpüyorum hepinizi
selam kızlarr arkadaşımdan geldim şimdi çaya gittik mamaları yedik yerimizde duramıyoruz)
Bende aynen o durumdayımeskiden 11 olmadan uyurdum sabah 8 de kalkardim simdi 3 e kadar oturup sabah 11 e kadar uyuyorum
ayrıca doğum konusunda cok kararsızım doktorum bana bıraktı ve bu hiç iyi olmadı nasıl istersen olur dedi bende epidural aneljezik ile normal doğum yani agrısısz dogumu arastırdım ve doktordan istedim olur dedi ama genede korkuyorum fiikirlerim hergün değişiyor napcam bilemiyorum sizler bir karar verdiniz mi
Mrb kizlar..Butun gun esimle disardaydik, dalin bebek deterjanini hicbiryerde bulamadim... hacisakir granurlu sabunda bulamadim... migrosa bile gittik ordada yok... bide istanbulda oturuyoruz.... ayaklarim sisti yurumekten....
ayrıca doğum konusunda cok kararsızım doktorum bana bıraktı ve bu hiç iyi olmadı nasıl istersen olur dedi bende epidural aneljezik ile normal doğum yani agrısısz dogumu arastırdım ve doktordan istedim olur dedi ama genede korkuyorum fiikirlerim hergün değişiyor napcam bilemiyorum sizler bir karar verdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?