2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Tansasa bakmadik bi tek.. migrosta yoksa hicbiyerde yoktur dedim.. hafta ici tansasa gidiyim o zaman... dalan roxy aliyim bende..tesekkurler cnm..

Mrb kizlar..Butun gun esimle disardaydik, dalin bebek deterjanini hicbiryerde bulamadim... hacisakir granurlu sabunda bulamadim... migrosa bile gittik ordada yok... bide istanbulda oturuyoruz.... ayaklarim sisti yurumekten....

Cnm carrefour varsa yakininda bak.ben fatihteyim burada var.ama ben e-bebekten baby&me aldim arkadasim memnundu.tavsiyem deterjani az koyun zaten kisa program kullaniyoruz.yumusatici kullanmayin.bebisler de alerji yapabilir.bunyesi alerjik olabilir.birde ben herseyi iki kere durullama yaptim.camasirlarda deterjan kokusu falan kalmadi.bbence kalmamasi daha iyi..kolay gelsin hepimize.ben 3 gundur camasir yikiyorum.makine isyan edicek yakinda.bikismini da kurutucuya attim.ama utu isi fenaaa yanii:))

Cnm saol. Ne kadar esya aldin ki uc gundur yikiyosun el kadar esyalar zaten.. baya stok yptin sen o zaman

Tansasa bakmadik bi tek.. migrosta yoksa hicbiyerde yoktur dedim.. hafta ici tansasa gidiyim o zaman... dalan roxy aliyim bende..tesekkurler cnm..
Bende nerde bulucam diyodum.evimin dibindeki orta halli bir markette buldum dalan roxy. Dalinin urunlerinde kanserojen madde tespit edilmis, hacisakiride begenmiyorum marka olarak.dalan roxy 4,5 lira gibi bisey %100 dogal ve cok guzel kokuyor sanki evde bebek varmis gibi koktu evim.

Cnm saol. Ne kadar esya aldin ki uc gundur yikiyosun el kadar esyalar zaten.. baya stok yptin sen o zaman

Cnm ya ben fazla almadim da habire hediyeler geliyo.valla boy boy.suan elimde 1,5 yas kiuafetleri bile var sen dusun.:))
Bide herseyi yikayayim istedim.yaza kadar olanlari dolaba dizicem.12 aydan sonrakileri de hurc aldim minik minik onlara yerlestirip oyle koyicam dolabina.temiz kaldirayim dedim.is ariyorum ben kendime galibaaa:

Ayy cnm benim..yarin bi burdaki marketlere bakiyim vardir belkide.. Bende hafta ici yikicam kiyafetleri cantami hazirlicam.. cok heyecanliyim ya,

cok yorma kendini, örnek ben:))

Ayy cnm benim..yarin bi burdaki marketlere bakiyim vardir belkide.. Bende hafta ici yikicam kiyafetleri cantami hazirlicam.. cok heyecanliyim ya,
Banada burda sadece migrosta var heryerde bukunmuyor dediler ummadigim markette buldum.ve cok begendim bebekkk kokuyor:))
Kizlar benim kasiklarim agriyorr.dun gece basladi gunduz gecti simdi yine basladi.bide 8 ay cok pozitiftim son bir haftadir cok durgunum tabi bunda esimin yurt disinda olmasi buyuk etken.hicc gulesimm yok.

Ooooo hediyeler erkenden gelmeye baslamis... bizim teyzesi tulum aldi takim, bide k.validem yelek aldi. O kadar yani. Melegimin esyalari 1 makinayi bile doldurmaz iyi stoklamissin 1,5 yasa kadar hee

ee belli iste esini özlemissin... Kavusunca gecer, cok üzme kendinii...

Bu akşam yemeği dışarda yiyelim dedik eşimle. Yürüyerek gidip gelelim böylece de bu günkü yürüyüşümü yapmış oluruz dedim. Yarım saat gidiş yarım saat dönüş... Dönüşün son 15 dakikası biraz zorlu geçti... sol kasığıma ağrı yaptı ve garip bir sıcaklık hissi oluşturuyo sol kasığımda yürüyüş aranızda bunu yaşayan var mı bilmiyorum... sanırım bebeğimin kafası sol kasığıma dayalı durumda...

neyse normalinde her gün bir saat yürüyüş yapıyordum ve banamısın demezdim ama artık çok geliyor 40 dakikaya falan mı düşürmeliyim süreyi?

siz ne kadar yürüyorsunuz kızlar?

o kadar özledim ki yürüyüş yapmayı ben 6 haftadır yatıyorum, abarttığım egzersiz sonrası suyum geldiği için.

Bence 40 dakikaya düş

Ooooo hediyeler erkenden gelmeye baslamis... bizim teyzesi tulum aldi takim, bide k.validem yelek aldi. O kadar yani. Melegimin esyalari 1 makinayi bile doldurmaz iyi stoklamissin 1,5 yasa kadar hee

Evet bizimkiler biraz erkenci
Hele bi dogum yap bak neler geliyo.dolap dolar da tasar bile.genelde de yaza giyecegi seyler gelir.hepsi hazir olurt cnm:)

scorpions , isden kızlar demek hepimizin zilli kızçeleri aynı benim kızım da çarşamba günü hiç göstermedi yüzünü cuma tekrar kontrolüm var inş. görürüz deyip duruyoruz eşimle :)))

ben son iki aydır göremiyorum yüzünü.. birinde elleri ve ayaklarıyla yüzünü kapattı. birinde de sırtı dönüktü baş aşağı pozisyon almıştı:)) hiç göremedim zillimi(( 11 ekimde kontrolüm var yine göstermezseeeeee yaaa:)))))

canım bende ilk 3 ay dan sonra 7. aya kadar hamilelik platesi ve yürüyüş yaptım. 7. ayda çok zorlandım. platesi bıraktım. yürüyüş günlük 30-40 dk yapıyorum. çok fazla zorlamıyorum korkuyorum bişey olur diye.
ya aslında kegel egzersizlerini düzenli yapmaya başlasak artık çok iyi olucak ama çok hantalım ben ya bi türlü başlayamadım.

o kadar özledim ki yürüyüş yapmayı ben 6 haftadır yatıyorum, abarttığım egzersiz sonrası suyum geldiği için.

Bence 40 dakikaya düş
geçmiş olsun canım... ben de yoruluyorum artık eskisi kadar enerjik değilim malesef
iki hafta daha çalışıp 37yi doldurup izne çıkmak hayalim... ama burada okudukça benim kuzu acelecilik yapar mı diye korkmuyor değilim...

plates tecrübem yok, doktora sormuştum cd alıp evde yapayım mı diye yapma dedi güvenmedi bana zaaaar
yürüyüş yapıyorum işte kendimce, kegel egzersizi dediğin şey vajina bölgesindeki kasları sıkıp sıkıp bırakmak değil mi? üşenecek ne var ki aklıma gelse yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…