2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Amanın şimdi herkesler hastahane çantasını hazırladımı? Bende tık yok henüz bebişlerinizin kıyafetlerini ne zaman yıkadınız ben hala yatıyorum

Amanın şimdi herkesler hastahane çantasını hazırladımı? Bende tık yok henüz bebişlerinizin kıyafetlerini ne zaman yıkadınız ben hala yatıyorum

Ben de hazırlamadım 3 haftadır çamaşır makinesi bozuk inşallah yarın yapılırsa bu hafta içi hazırlarım

Ben de hazırlamadım 3 haftadır çamaşır makinesi bozuk inşallah yarın yapılırsa bu hafta içi hazırlarım

Bende bu hafta ici hazirlamayi dusunuyorum,, hele su deterjani alaydim iyiydi... birazcik tembellikte var valla hamilelikten kesin, yoksa cok hamaratimdir her konuda

Bende bu hafta ici hazirlamayi dusunuyorum,, hele su deterjani alaydim iyiydi... birazcik tembellikte var valla hamilelikten kesin, yoksa cok hamaratimdir her konuda
Hahahahah aynen bende öyleydim bir zamanlar ama tembellikte fena değilmiş miskin miskin göbek kaşımaca .Anneme güveniyor um galiba .Ayhh birde deterjan alınacak değilmi ? BU Arada hastane için sabahlik alınicakmi birde pijama mi gecelikmi yoksa hepsimi ?

Ben de merak ediyordum seni nerelerdesin diye, meğer iş güç temizlik derdindeymişsin :) Artık işleri bitirdik sayılır rahat rahat bekleyebiliriz nazlı kızlarımızı:) Anne olmak bana da hala hayal gibi geliyor.

Canım ben de bir iki aydır yürüyüşü ihmal etmiştim hem sıcaklardan hem tembellikten. Doktor yarım saat yürü dedi son kontrolde. Yeniden başladım 2-3 gündür. Benim de kasık ağrılarım başladı son günlerde

Aman bir günlük iş halledersin hemen. Çantayı ben de hazırlamadım daha. Aldığım bir iki şey var onlar gelsin yıkayım hazırlıcam 1-2 haftaya kadar.

Bu saatte uyanmak adet oldu bu arada bendede başladı kasık ağrıları sanırım bebekler baskı yapıyor artık..

Eylül annelerimi desem, ekim annelerimi desem, kasim annelerimi desem bilemedim ;-) herkez iyidir umarim. Kasik ağrıları oooooo bende 2 aydir var (kasilmalar yani) heleki bi makine ile alayim evi deyim tam 24 saat kivrandiriyor sonra beni, doğum sancisini düşünemiyorum bu böyleyse diyorum.

Cumartesi besigimiz gelecek diye sevindik, kiz kardeşim ve kv geldi temizleyip yerlestirecektik, cuma akşamından ben kizimin bütün kiyafetlerini yikadim teyzeside cumartesi ütüledi, bu arada deterjani dalan roxy, 16 aylik dünyalar guzeli bir kiz yigenim var, kiz kardesim çok memnundu bu deterjandan ve kokusu çok güzel di bende ordan tecrübe ile direk onu aldim. Neyse cumartesi saat 2 gibi beşik geldi gelmez olaydi, teshirde belki yillarca beklemis mali gondermisler resmen, daha odaya koyar koymaz kan beynime sıçradı dedim istemem ben bunu, 2. El esya alsam bundan sağlam ve temiz olur, getiren magazayi aradi musteri istemiyor diye, sikmayin caninizi ben servis gondereyim çarşamba günü neresi sorunlu ise halledilir dedi, eşimi aradim resmini çek gonder bana dedi, nekadar çatlak patlak varsa cektim gönderdim, gelen adamlarin telefonu çaldı adam acti tamam dedi kapadi, goturuyoruz esiniz hiç bi şekilde kabul etmiyormus dedi ve götürdüler.
Dün sabah kv aradi kahvaltıya gelin sonrada beşik bakalim dedi. Bütün gün beşik baktik veeee hiç aklimda yokken park Yatak aliverdik pierre carden den, 2 sene sonra oda yapariz diyorduk ve hep düşünüyordum bu beşik ozaman ne olacak verecek kimse yok atilacakmi yazik günah diyordum, demekki buymus hayırlısı ve kizimin nasibi bu oldu.
Bizde durumlar böyle, birde cantamizi hazirladik cumartesi günü bir iki eksik dışında haziriz, evimin temizligi kaldı, onuda kiz kardeşim ve eşim yapacak, kv dem temiz evin gerek yok diyor :-D diyirum annem benim gozumle bi görsen :-D

aynı gün gösteriyor dogum tarihlerimiz bende henüz çantamı hazırlamadım. zaten hala çalışıyorum bayramdan sonra ilk fırsatta hazırlıcam insaallah benim yaramaz oglum süpriz yapmaz :)

bende pierre cardin aldım bu arada çokta içime sindi , inş. bebişinde mutlu mutlu uyur beşiğinde bu arada ben netten almayım kargo beklemeyim diye normalde dalin alacaktım ama markette de çeşit yoktu hacı şakir aldım deterjanı ama hiç memnun değilim herkes çamaşırları yıkayınca evim bebiş koktu dedi ama benimki kokmadı hacı şakir almayın derim tabi bana öyle denk geldiyse bilemem , bende çamaşırlarımı yıkadım ütülemem kaldı ama iş yapmak çok zorlaştı ayaktada duramıyom oturmada da anca kanepeye az yayılıp ayak altıma puf koycam yoksa hiç rahatım yok ................

Hayret ya, nasıl teşhir malını böyle rahat getiriyorlar. Hayırlısı buymuş belki de. Neyse ki eşin bu işi halletmiş. Park yatağınız hayırlı olsun...

bu arada kızlar bebişlerin kıyafetlerini yıkarken sıkıntı yaşadınız mı bilmiyorum ama benimkiler mesela beyaz ama kollları ayak kısımları pembe olanlar vardı özeti 2 renkli kıyafetlerim vardı birde hep markalı şeyler almadığım için renk veren olur mu diye endişeleniyodum nehar bana renk koruyucu mendilleri söyledi hiç duymamıştım iyi ki almışım ondan mendiller rengarenk ama kıyafetlerde sıkıntı olmadan yıkama işlemimiz bitti sizinde öyle şüpheniz varsa ben iziwash marka almıştım ama dr. beckham mı ne varmış birde onada iyi diyorlar

İnşallah senin bebisinde mutlu mutlu uyur annesi, benimde çok içime sindi, uyku setimiz beşiğe uyumlu alinmisti osşimdi biraz uyumsuz oldu ama olsun artik yapcak bişey yok, yikamasaydim belki değişirdi ama yikadim artik :O .
Dalan roxy gerçekten bebek kokusu yayiyor eve, burda heryerde bulabiliyoruz hiç aramadim deterjani, bir dahaki yikamayi onunla yaparsın sende sikma canini. Gerçekten is yapmak işkence nefes nefese kaliyorum bende, az kaldi yavrular gelince eskiye döneceğiz inşallah

Ben önceden kullandım o mendillerden her seferinde öyle renkli çıkıyor o. Beyazlara koysan çıkmaz belki. Yani mendili koymasaydın da çok büyük fark olmazdı. Yine de mendil kullanmak en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…