Amanın şimdi herkesler hastahane çantasını hazırladımı? Bende tık yok henüz bebişlerinizin kıyafetlerini ne zaman yıkadınız ben hala yatıyorum
Ben de hazırlamadım 3 haftadır çamaşır makinesi bozuk inşallah yarın yapılırsa bu hafta içi hazırlarım
Hahahahah aynen bende öyleydim bir zamanlar ama tembellikte fena değilmiş miskin miskin göbek kaşımaca .Anneme güveniyor um galiba .Ayhh birde deterjan alınacak değilmi ? BU Arada hastane için sabahlik alınicakmi birde pijama mi gecelikmi yoksa hepsimi ?Bende bu hafta ici hazirlamayi dusunuyorum,, hele su deterjani alaydim iyiydi... birazcik tembellikte var valla hamilelikten kesin,yoksa cok hamaratimdir her konuda
Kiyamam sana ben yakinlardaysak gel beraber yikayalim benim makinada .bahaneyle benimkilerde yikanirBen de hazırlamadım 3 haftadır çamaşır makinesi bozuk inşallah yarın yapılırsa bu hafta içi hazırlarım
Kiyamam sana ben yakinlardaysak gel beraber yikayalim benim makinada .bahaneyle benimkilerde yikanir
nasılsınız anecikler..herşey yolundadır inşallah..
ben heyecanla hazırlıklara devam ediyorum..yıkıyoruz üyülüyoruz annemle..ne çokeşya varmış bitmiyor bir türlü..bi yandan da almaya devam ediyorum gözüm doymuyor sanırım..bebek alışverişi tam bişr çılgınlık sanırım
pek fazla eksiğimiz kalmadı..artık bebişkolarımızı sağlıkla kucağımıza almayı bekliycez..zaman daralıyo ben halainananmıyorum anne olacağıma..siz de öylemisiniz..sanki hep içimde kalacakmış gibi geliyor
bakalım çarşamba yine konrolümüz var innatçı kızım yıne göstermez herhalde yüzünü
öpüyorum hepinizi
Oluyo öyle şeyler ya. Boşver canım üzme kendini.
Bu akşam yemeği dışarda yiyelim dedik eşimle. Yürüyerek gidip gelelim böylece de bu günkü yürüyüşümü yapmış oluruz dedim. Yarım saat gidiş yarım saat dönüş... Dönüşün son 15 dakikası biraz zorlu geçti... sol kasığıma ağrı yaptı ve garip bir sıcaklık hissi oluşturuyo sol kasığımda yürüyüş aranızda bunu yaşayan var mı bilmiyorum... sanırım bebeğimin kafası sol kasığıma dayalı durumda...
neyse normalinde her gün bir saat yürüyüş yapıyordum ve banamısın demezdim ama artık çok geliyor 40 dakikaya falan mı düşürmeliyim süreyi?
siz ne kadar yürüyorsunuz kızlar?
Amanın şimdi herkesler hastahane çantasını hazırladımı? Bende tık yok henüz bebişlerinizin kıyafetlerini ne zaman yıkadınız ben hala yatıyorum
Bu saatte uyanmak adet oldubu arada bendede başladı kasık ağrıları sanırım bebekler baskı yapıyor artık..
Eylül annelerimi desem, ekim annelerimi desem, kasim annelerimi desem bilemedim ;-) herkez iyidir umarim. Kasik ağrıları oooooo bende 2 aydir var (kasilmalar yani) heleki bi makine ile alayim evi deyim tam 24 saat kivrandiriyor sonra beni, doğum sancisini düşünemiyorum bu böyleyse diyorum.
Cumartesi besigimiz gelecek diye sevindik, kiz kardeşim ve kv geldi temizleyip yerlestirecektik, cuma akşamından ben kizimin bütün kiyafetlerini yikadim teyzeside cumartesi ütüledi, bu arada deterjani dalan roxy, 16 aylik dünyalar guzeli bir kiz yigenim var, kiz kardesim çok memnundu bu deterjandan ve kokusu çok güzel di bende ordan tecrübe ile direk onu aldim. Neyse cumartesi saat 2 gibi beşik geldi gelmez olaydi, teshirde belki yillarca beklemis mali gondermisler resmen, daha odaya koyar koymaz kan beynime sıçradı dedim istemem ben bunu, 2. El esya alsam bundan sağlam ve temiz olur, getiren magazayi aradi musteri istemiyor diye, sikmayin caninizi ben servis gondereyim çarşamba günü neresi sorunlu ise halledilir dedi, eşimi aradim resmini çek gonder bana dedi, nekadar çatlak patlak varsa cektim gönderdim, gelen adamlarin telefonu çaldı adam acti tamam dedi kapadi, goturuyoruz esiniz hiç bi şekilde kabul etmiyormus dedi ve götürdüler.
Dün sabah kv aradi kahvaltıya gelin sonrada beşik bakalim dedi. Bütün gün beşik baktik veeee hiç aklimda yokken park Yatak aliverdik pierre carden den, 2 sene sonra oda yapariz diyorduk ve hep düşünüyordum bu beşik ozaman ne olacak verecek kimse yok atilacakmi yazik günah diyordum, demekki buymus hayırlısı ve kizimin nasibi bu oldu.
Bizde durumlar böyle, birde cantamizi hazirladik cumartesi günü bir iki eksik dışında haziriz, evimin temizligi kaldı, onuda kiz kardeşim ve eşim yapacak, kv dem temiz evin gerek yok diyor :-D diyirum annem benim gozumle bi görsen :-D
Eylül annelerimi desem, ekim annelerimi desem, kasim annelerimi desem bilemedim ;-) herkez iyidir umarim. Kasik ağrıları oooooo bende 2 aydir var (kasilmalar yani) heleki bi makine ile alayim evi deyim tam 24 saat kivrandiriyor sonra beni, doğum sancisini düşünemiyorum bu böyleyse diyorum.
Cumartesi besigimiz gelecek diye sevindik, kiz kardeşim ve kv geldi temizleyip yerlestirecektik, cuma akşamından ben kizimin bütün kiyafetlerini yikadim teyzeside cumartesi ütüledi, bu arada deterjani dalan roxy, 16 aylik dünyalar guzeli bir kiz yigenim var, kiz kardesim çok memnundu bu deterjandan ve kokusu çok güzel di bende ordan tecrübe ile direk onu aldim. Neyse cumartesi saat 2 gibi beşik geldi gelmez olaydi, teshirde belki yillarca beklemis mali gondermisler resmen, daha odaya koyar koymaz kan beynime sıçradı dedim istemem ben bunu, 2. El esya alsam bundan sağlam ve temiz olur, getiren magazayi aradi musteri istemiyor diye, sikmayin caninizi ben servis gondereyim çarşamba günü neresi sorunlu ise halledilir dedi, eşimi aradim resmini çek gonder bana dedi, nekadar çatlak patlak varsa cektim gönderdim, gelen adamlarin telefonu çaldı adam acti tamam dedi kapadi, goturuyoruz esiniz hiç bi şekilde kabul etmiyormus dedi ve götürdüler.
Dün sabah kv aradi kahvaltıya gelin sonrada beşik bakalim dedi. Bütün gün beşik baktik veeee hiç aklimda yokken park Yatak aliverdik pierre carden den, 2 sene sonra oda yapariz diyorduk ve hep düşünüyordum bu beşik ozaman ne olacak verecek kimse yok atilacakmi yazik günah diyordum, demekki buymus hayırlısı ve kizimin nasibi bu oldu.
Bizde durumlar böyle, birde cantamizi hazirladik cumartesi günü bir iki eksik dışında haziriz, evimin temizligi kaldı, onuda kiz kardeşim ve eşim yapacak, kv dem temiz evin gerek yok diyor :-D diyirum annem benim gozumle bi görsen :-D
bende pierre cardin aldım bu arada çokta içime sindi , inş. bebişinde mutlu mutlu uyur beşiğindebu arada ben netten almayım kargo beklemeyim diye normalde dalin alacaktım ama markette de çeşit yoktu hacı şakir aldım deterjanı ama hiç memnun değilim herkes çamaşırları yıkayınca evim bebiş koktu dedi ama benimki kokmadı hacı şakir almayın derim tabi bana öyle denk geldiyse bilemem , bende çamaşırlarımı yıkadım ütülemem kaldı ama iş yapmak çok zorlaştı ayaktada duramıyom oturmada da anca kanepeye az yayılıp ayak altıma puf koycam yoksa hiç rahatım yok ................
bu arada kızlar bebişlerin kıyafetlerini yıkarken sıkıntı yaşadınız mı bilmiyorum ama benimkiler mesela beyaz ama kollları ayak kısımları pembe olanlar vardı özeti 2 renkli kıyafetlerim vardı birde hep markalı şeyler almadığım için renk veren olur mu diye endişeleniyodum nehar bana renk koruyucu mendilleri söyledi hiç duymamıştım iyi ki almışım ondan mendiller rengarenk ama kıyafetlerde sıkıntı olmadan yıkama işlemimiz bitti sizinde öyle şüpheniz varsa ben iziwash marka almıştım ama dr. beckham mı ne varmış birde onada iyi diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?