Hayret ya, nasıl teşhir malını böyle rahat getiriyorlar. Hayırlısı buymuş belki de. Neyse ki eşin bu işi halletmiş. Park yatağınız hayırlı olsun...
bu arada kızlar bebişlerin kıyafetlerini yıkarken sıkıntı yaşadınız mı bilmiyorum ama benimkiler mesela beyaz ama kollları ayak kısımları pembe olanlar vardı özeti 2 renkli kıyafetlerim vardı birde hep markalı şeyler almadığım için renk veren olur mu diye endişeleniyodum nehar bana renk koruyucu mendilleri söyledi hiç duymamıştım iyi ki almışım ondan mendiller rengarenk ama kıyafetlerde sıkıntı olmadan yıkama işlemimiz bitti sizinde öyle şüpheniz varsa ben iziwash marka almıştım ama dr. beckham mı ne varmış birde onada iyi diyorlar
Ben önceden kullandım o mendillerden her seferinde öyle renkli çıkıyor o. Beyazlara koysan çıkmaz belki. Yani mendili koymasaydın da çok büyük fark olmazdı. Yine de mendil kullanmak en iyisi.
Üzmüyorum cnm alıştım artık. Hortumu kopardığını çocuk gibi inkar ediyor :) İnternetten yeni süpürge al diyor :)
Hahahahah aynen bende öyleydim bir zamanlar ama tembellikte fena değilmiş miskin miskin göbek kaşımaca .Anneme güveniyor um galiba .Ayhh birde deterjan alınacak değilmi ? BU Arada hastane için sabahlik alınicakmi birde pijama mi gecelikmi yoksa hepsimi ?
En iyisi guzelim yaa, ben kizimda once mobilya besik almistim, 3 aylik fln oldugunda İzmire annemlerin yanina gidince babam park yatak almis, o gunden sonra 3 yasina kadar park yatagi kullandik. Besigi ihtiyaci olan birine verdim, kullandi geri verdi. Suan evin deposunda duruyor ama hic yukari cikarmaya niyetim yok, yeni park yatagimizi aldik bile :)Eylül annelerimi desem, ekim annelerimi desem, kasim annelerimi desem bilemedim ;-) herkez iyidir umarim. Kasik ağrıları oooooo bende 2 aydir var (kasilmalar yani) heleki bi makine ile alayim evi deyim tam 24 saat kivrandiriyor sonra beni, doğum sancisini düşünemiyorum bu böyleyse diyorum.
Cumartesi besigimiz gelecek diye sevindik, kiz kardeşim ve kv geldi temizleyip yerlestirecektik, cuma akşamından ben kizimin bütün kiyafetlerini yikadim teyzeside cumartesi ütüledi, bu arada deterjani dalan roxy, 16 aylik dünyalar guzeli bir kiz yigenim var, kiz kardesim çok memnundu bu deterjandan ve kokusu çok güzel di bende ordan tecrübe ile direk onu aldim. Neyse cumartesi saat 2 gibi beşik geldi gelmez olaydi, teshirde belki yillarca beklemis mali gondermisler resmen, daha odaya koyar koymaz kan beynime sıçradı dedim istemem ben bunu, 2. El esya alsam bundan sağlam ve temiz olur, getiren magazayi aradi musteri istemiyor diye, sikmayin caninizi ben servis gondereyim çarşamba günü neresi sorunlu ise halledilir dedi, eşimi aradim resmini çek gonder bana dedi, nekadar çatlak patlak varsa cektim gönderdim, gelen adamlarin telefonu çaldı adam acti tamam dedi kapadi, goturuyoruz esiniz hiç bi şekilde kabul etmiyormus dedi ve götürdüler.
Dün sabah kv aradi kahvaltıya gelin sonrada beşik bakalim dedi. Bütün gün beşik baktik veeee hiç aklimda yokken park Yatak aliverdik pierre carden den, 2 sene sonra oda yapariz diyorduk ve hep düşünüyordum bu beşik ozaman ne olacak verecek kimse yok atilacakmi yazik günah diyordum, demekki buymus hayırlısı ve kizimin nasibi bu oldu.
Bizde durumlar böyle, birde cantamizi hazirladik cumartesi günü bir iki eksik dışında haziriz, evimin temizligi kaldı, onuda kiz kardeşim ve eşim yapacak, kv dem temiz evin gerek yok diyor :-D diyirum annem benim gozumle bi görsen :-D
Gunaydin canimgünaydın anniş ve kuzucukları
Ben de o iziwashlardan kullandim, renk vermedi hicbir camasir birbirine ama makineyi cok sıkısık calistirinca o mendilin degdigi bazi camasirlar mendilin rengini almistibu arada kızlar bebişlerin kıyafetlerini yıkarken sıkıntı yaşadınız mı bilmiyorum ama benimkiler mesela beyaz ama kollları ayak kısımları pembe olanlar vardı özeti 2 renkli kıyafetlerim vardı birde hep markalı şeyler almadığım için renk veren olur mu diye endişeleniyodum nehar bana renk koruyucu mendilleri söyledi hiç duymamıştım iyi ki almışım ondan mendiller rengarenk ama kıyafetlerde sıkıntı olmadan yıkama işlemimiz bitti sizinde öyle şüpheniz varsa ben iziwash marka almıştım ama dr. beckham mı ne varmış birde onada iyi diyorlar
hepinize günaydın kızlar bu gece rahat uyku çeken var mı aranızda ben günlerdir uykuya ve dinlenmeye hasretim her yerimde ağrı var...
Mrb kizlar..Butun gun esimle disardaydik, dalin bebek deterjanini hicbiryerde bulamadim... hacisakir granurlu sabunda bulamadim... migrosa bile gittik ordada yok... bide istanbulda oturuyoruz.... ayaklarim sisti yurumekten....
Benim kız magnezyum ya da kalsiyum aldıktan sonra tekme yumruk ne varsa girişiyor bana
Yumuşatıcıyı aldıysanız bile kullanmayın bence çünkü durulama suyuna karışıyormuş.
Banada burda sadece migrosta var heryerde bukunmuyor dediler ummadigim markette buldum.ve cok begendim bebekkk kokuyor:))
Kizlar benim kasiklarim agriyorr.dun gece basladi gunduz gecti simdi yine basladi.bide 8 ay cok pozitiftim son bir haftadir cok durgunum tabi bunda esimin yurt disinda olmasi buyuk etken.hicc gulesimm yok.
Bu akşam yemeği dışarda yiyelim dedik eşimle. Yürüyerek gidip gelelim böylece de bu günkü yürüyüşümü yapmış oluruz dedim. Yarım saat gidiş yarım saat dönüş... Dönüşün son 15 dakikası biraz zorlu geçti... sol kasığıma ağrı yaptı ve garip bir sıcaklık hissi oluşturuyo sol kasığımda yürüyüş aranızda bunu yaşayan var mı bilmiyorum... sanırım bebeğimin kafası sol kasığıma dayalı durumda...
neyse normalinde her gün bir saat yürüyüş yapıyordum ve banamısın demezdim ama artık çok geliyor 40 dakikaya falan mı düşürmeliyim süreyi?
siz ne kadar yürüyorsunuz kızlar?
Canim ben camtama 2 gecelik, 1 pijama, 1 de sabahlik koydum.
En iyisi guzelim yaa, ben kizimda once mobilya besik almistim, 3 aylik fln oldugunda İzmire annemlerin yanina gidince babam park yatak almis, o gunden sonra 3 yasina kadar park yatagi kullandik. Besigi ihtiyaci olan birine verdim, kullandi geri verdi. Suan evin deposunda duruyor ama hic yukari cikarmaya niyetim yok, yeni park yatagimizi aldik bile :)
Gunaydin canim
Ben de o iziwashlardan kullandim, renk vermedi hicbir camasir birbirine ama makineyi cok sıkısık calistirinca o mendilin degdigi bazi camasirlar mendilin rengini almisti
benim oğlan eskisi kadar sert değil.yani yeri daraldı heralde direk esneme hareketleri yapıyo benimki.bide huy değiştirdi normalde gündüzleri kıpır kıpırdı geceleri benle beraber uyurdu şimdi geceleri ve sabahın ilk saatleri ara ara uyanıyo.
günaydın anneler ve kızları stressiz güzel bir hafta geçiririz inşallahhh:)
Kızlar günaydın sizden acil cevap bekliyorum 4 gündür afedersiniz tuvalete çıkamadım çatlıycam valla gebelikte kullanılan bir ilaç var mı bunla alakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?