2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Hayret ya, nasıl teşhir malını böyle rahat getiriyorlar. Hayırlısı buymuş belki de. Neyse ki eşin bu işi halletmiş. Park yatağınız hayırlı olsun...

Cok tesekkur ederim. Vallahi gonderdiler. 5 sene modüler mobilya satışı yapilan çok bilinen bir markanin muhasebeciligini yaptim, teshir malini vok iyi anliyorum işte karşı taraf bunu bilmiyordu, yersek diye gönderdiler, ben bişey kaybetmedim zarar onların

Vallahi ben hepsini bir yikadim
Beyazi renklisi bir yikadim, 30 da yikadim, hic bişey olmadi

Ben önceden kullandım o mendillerden her seferinde öyle renkli çıkıyor o. Beyazlara koysan çıkmaz belki. Yani mendili koymasaydın da çok büyük fark olmazdı. Yine de mendil kullanmak en iyisi.

canım ben geneli beyaz olup yakası kırmızı pembe olan zıbınları falan vardı onlarada koydum renklilerede koydum iki mendil arasında fark var ama bence renk vermiş beyazlardaki pembemsi renklideki pembeli mavili gibi olmuş mendiller açıkçası ben iyi ki atmışım dedim ....

Canim ben camtama 2 gecelik, 1 pijama, 1 de sabahlik koydum.

En iyisi guzelim yaa, ben kizimda once mobilya besik almistim, 3 aylik fln oldugunda İzmire annemlerin yanina gidince babam park yatak almis, o gunden sonra 3 yasina kadar park yatagi kullandik. Besigi ihtiyaci olan birine verdim, kullandi geri verdi. Suan evin deposunda duruyor ama hic yukari cikarmaya niyetim yok, yeni park yatagimizi aldik bile :)

günaydın anniş ve kuzucukları
Gunaydin canim

Ben de o iziwashlardan kullandim, renk vermedi hicbir camasir birbirine ama makineyi cok sıkısık calistirinca o mendilin degdigi bazi camasirlar mendilin rengini almisti

hepinize günaydın kızlar bu gece rahat uyku çeken var mı aranızda ben günlerdir uykuya ve dinlenmeye hasretim her yerimde ağrı var...

dün biraz yoruldum bende normalde 2 saatte bir uyanıyorduk ama yattığımdanda bişey anlamadım kızım kaskatı ediyo karnımı hiç bir tarafa dönemiyom ağrı yapıyo , doktor normal ama çok olmaya başlarsa gel demişti allahtan sabahtan beri iyi .............

Mrb kizlar..Butun gun esimle disardaydik, dalin bebek deterjanini hicbiryerde bulamadim... hacisakir granurlu sabunda bulamadim... migrosa bile gittik ordada yok... bide istanbulda oturuyoruz.... ayaklarim sisti yurumekten....

canım bi ara butikbebede dalinin tüm ürünleri indirimdeydi eğer kalkmadıysa bi bak istersen.

Benim kız magnezyum ya da kalsiyum aldıktan sonra tekme yumruk ne varsa girişiyor bana

benim oğlan eskisi kadar sert değil.yani yeri daraldı heralde direk esneme hareketleri yapıyo benimki.bide huy değiştirdi normalde gündüzleri kıpır kıpırdı geceleri benle beraber uyurdu şimdi geceleri ve sabahın ilk saatleri ara ara uyanıyo.

canım bende tam tersi çok huysuzlaştım.çok söyleniyorum.herşeye gereksiz.kendime kızıyorum pişman oluyorum sonra ama iş işten geçmiş oluyo.eşim elinden geleni yapıyo adamcağız ama ben hiçbişeyden memnun olamıyorum şu sıralar(

günaydın anneler ve kızları stressiz güzel bir hafta geçiririz inşallahhh:)

canım ben önceden elimden geldiğince yürümeye çalışıyodum ama şimdi apartmandan aşağıya inene kadar bile karnım semsert oluyo baskı yapıyo kasıklarıma arabaya zor atıyorum kendimi.zaten doktor artık yürüyüşü yasakladı bana erken doğuma sebep olur diye.yürüyüş yapamıyorum artık.bi geçenlerde alışverişe çıktık baya yürüdüm ama 1 saati geçti ve artık bayılıcaktım çok kötü oldum bidahada çıkmadım.

Çok sağol canim sizinde hayirli olsun, kuzucuklarimiz huzur içinde uyusunlar inşallah

Benim kizimda 7/24 hareketliydi ama su son bir haftadır yemeklerden sonra artiyor haraketi ve gün icinde net ama az hareketleri swnin dedigin gibi esneme genlesme gibi yani

Kızlar günaydın sizden acil cevap bekliyorum 4 gündür afedersiniz tuvalete çıkamadım çatlıycam valla gebelikte kullanılan bir ilaç var mı bunla alakalı

Kızlar günaydın sizden acil cevap bekliyorum 4 gündür afedersiniz tuvalete çıkamadım çatlıycam valla gebelikte kullanılan bir ilaç var mı bunla alakalı

Çok geçmiş olsun canim çok zor bir durum, 6.ayin içinde bende yaşadım bu durumu
Gün kurusu kayisi ile rahatlayabildim. Sabahlari ac karnina 3-4 tane yeyip arkasindan sicak su içtim.
Ogunden beri hergün bir iki tane gün içinde yiyorum siyah kuru kaysi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…