2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Benim kizimda 7/24 hareketliydi ama su son bir haftadır yemeklerden sonra artiyor haraketi ve gün icinde net ama az hareketleri swnin dedigin gibi esneme genlesme gibi yani

aynen hatta ablam bi iki haftaya hareketleri dahada azalıcak korkma sakın dedi.büyüdükçe doğuma yaklaştıkça azalması normalmiş.

Kızlar günaydın sizden acil cevap bekliyorum 4 gündür afedersiniz tuvalete çıkamadım çatlıycam valla gebelikte kullanılan bir ilaç var mı bunla alakalı

canım inanki bilmiyorum ama hamilelk sitelerinde son haftalarda kabızlığın olabileceğini söylüyor.bi doktoruna sor istersen kayısı ye bol bol bide

Çok saol canım oysaki gebelik boyunca gayet normaldimbağırsak düzenim bu aralar sapıttı hemen gün kurusuna dadanayım :)

günaydın kızlar haftamız hayırlı olsun inşallah :)

sanırım en iyisi kendimi yormadan yarım saat yürümek... normal doğuma çok faydası olur diyolar ondan yürüyorum..

günaydın kızlar bende inşallah kasım annesi olucam bir aksilik olmazsa.

herkese şimdiden hayırlı sağlıklı doğumlar.

canım inanki bilmiyorum ama hamilelk sitelerinde son haftalarda kabızlığın olabileceğini söylüyor.bi doktoruna sor istersen kayısı ye bol bol bide

Neysee ki halloldu :) size yazdım tuvalete koştum :)bu arada bende dün aylar sonra eşimle yemeğe gittim pek rahat edemedim uzun süre oturamıyorum kasılmalar başlıyor zaten yürümek hak getire oğlan bi yandan durmuyor :) yinede güzeldi dışarıda olmak ,..benimkisinde hareketleri itekleme dürtme şeklinde artık ..bazen elini kolunu dayıyor karnımdan çıkacak gibi oluyor., şuanda dikkat ettim benim karnım hiçbir zaman böyle yumuşak bir karın olmadı gebeliğin başından beri yani.,

Amanın şimdi herkesler hastahane çantasını hazırladımı? Bende tık yok henüz bebişlerinizin kıyafetlerini ne zaman yıkadınız ben hala yatıyorum
ben kendim için ve bebek için iki ayrı küçük çanta hazırladım canım... ve aslında çok oldu hazırlayalı. 37. haftada yaparım diyordum ama burda erken doğuma giden arkadaşları görünce ne olur ne olmaz dedim hazırladım. bişey olursa eşim uğraşmak zorunda kalmasın dedim.
hepinize günaydın kızlar bu gece rahat uyku çeken var mı aranızda ben günlerdir uykuya ve dinlenmeye hasretim her yerimde ağrı var...
yok be güzelim her sabah zombi gibi kalkıyorum yataktan, yazık gece eşimi de uyandırıp duruyorum sağa sola dönerken tuvalete giderken. Allah sağlıkla sıhatle vaktinde doğurduğumuzu göstersin 5-6 haftaya hepsi geçecek diye ya azim çekiyorum :)
günaydın güzel kasım anneleri :) işte son iki haftamız mutluyum mutluyuz :)
evet canım benim de son iki haftam iple çekiyorum vallahi...
Kızlar günaydın sizden acil cevap bekliyorum 4 gündür afedersiniz tuvalete çıkamadım çatlıycam valla gebelikte kullanılan bir ilaç var mı bunla alakalı
canım gün kurusu önerisi de çok faydalı ama ben bu durumdayken hep aç karına 4-5 incir yiyip üzerine yarım litre sıcağa yakın ılık su içtim çok güzel çalıştırdı bağırsaklarımı...
günaydın kızlar bende inşallah kasım annesi olucam bir aksilik olmazsa.

herkese şimdiden hayırlı sağlıklı doğumlar.

hoş geldin canım...

Evet benimkinin de huyu değişti artık hareketleri yuvarlanma şeklinde daha çok iki hafta önceye göre de karnım baya bi büyüdü

Gebeliğimin başından beri hep magnezyum kullandığım için kabızlık çok sorun olmadı bana. Aksine ishal oluyorum. Magnorm alabilirsin bol su iç bi de. Kayısıyı falan söylemişler zaten.

Evet benimkinin de huyu değişti artık hareketleri yuvarlanma şeklinde daha çok iki hafta önceye göre de karnım baya bi büyüdü

ya benim karnım çok az daha büyüdü ama şekil olarak o kadar değiştiki öne doğru gidiyo.bildiğin yumurta gibi oldu abartısız.çok sivrileşti.erkek çocuklarda böyle oluyomuş güya.neden acaba erkeklerde sivri oluyo mantığını anlayamadım.

kızlar ben ağrıdan ölüyorum ya çatı kemiği agrısı mı ne diyolarya otururken falan bile batıyo sanki yatarken bacaklarımı çekmekte zorlanıyorum oturduktan yada yattıktan sonra yürümek ölüm gibi oluyo bi süre oturup sonra kalkıyorum yataktan bi yerlere tutuna tutuna gidiyorum lavobaya falan ve uyumakkkk istiyorummmmmmmm..........

Canim ben bi takim pijama lohusalik en afillesinden bide sabahlik aldim.. bebemavisi hep oyle istemistim.. bide ayriyetten bi tane daha pijama alicam onuda kirmizi aliyim diyorum ama oyle abartili deil... dogumdan sonra giymelik... digerine kiyamicam sanirim ilk etapta ilac olur leke olur vs..

Gunaydin kizlarrr.. umarim iyisinizdir bende iyim tesekkurler... huzurlu saglikli ve bol tekmeli haftalar diliyorum hepinize..

çok geçmiş olsun bol sıvı tüket ve dinlenmeye çalış. Zor artık son zamanlar.

Öyle deniyor ama, bilimsel bir geçerliliği yok. Zaten sipsivri karnı olan bir tanıdığımızın kızı olmuştu. Çok çeşitli faktörler var kilo alınan bölgeyi etkileyen.

aynı şikayetler artık yavaş yavaş hepimizde var canım maalesef.bebişler büyüdükçe vücudumuz ağırlaşıyor.ben özellikle geceleri çok uyanıyorum sabah erkekn kalkıyorum ayaklarım resmen çatır çutur ediyo üstüne basamıyorum.otursam zor kalkıyorum kalksam zor oturuyorum.zaten 1,5 aydır artık ayaktada duş alamıyorum.hemen yorulıyorum ve ağrım başlıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…