Benim kizimda 7/24 hareketliydi ama su son bir haftadır yemeklerden sonra artiyor haraketi ve gün icinde net ama az hareketleri swnin dedigin gibi esneme genlesme gibi yani
Kızlar günaydın sizden acil cevap bekliyorum 4 gündür afedersiniz tuvalete çıkamadım çatlıycam valla gebelikte kullanılan bir ilaç var mı bunla alakalı
Çok geçmiş olsun canim çok zor bir durum, 6.ayin içinde bende yaşadım bu durumu
Gün kurusu kayisi ile rahatlayabildim. Sabahlari ac karnina 3-4 tane yeyip arkasindan sicak su içtim.
Ogunden beri hergün bir iki tane gün içinde yiyorum siyah kuru kaysi
canım ben önceden elimden geldiğince yürümeye çalışıyodum ama şimdi apartmandan aşağıya inene kadar bile karnım semsert oluyo baskı yapıyo kasıklarıma arabaya zor atıyorum kendimi.zaten doktor artık yürüyüşü yasakladı bana erken doğuma sebep olur diye.yürüyüş yapamıyorum artık.bi geçenlerde alışverişe çıktık baya yürüdüm ama 1 saati geçti ve artık bayılıcaktım çok kötü oldum bidahada çıkmadım.
Canım ben de bir iki aydır yürüyüşü ihmal etmiştim hem sıcaklardan hem tembellikten. Doktor yarım saat yürü dedi son kontrolde. Yeniden başladım 2-3 gündür. Benim de kasık ağrılarım başladı son günlerde
canım inanki bilmiyorum ama hamilelk sitelerinde son haftalarda kabızlığın olabileceğini söylüyor.bi doktoruna sor istersen kayısı ye bol bol bide
ben kendim için ve bebek için iki ayrı küçük çanta hazırladım canım... ve aslında çok oldu hazırlayalı. 37. haftada yaparım diyordum ama burda erken doğuma giden arkadaşları görünce ne olur ne olmaz dedim hazırladım. bişey olursa eşim uğraşmak zorunda kalmasın dedim.Amanın şimdi herkesler hastahane çantasını hazırladımı? Bende tık yok henüz bebişlerinizin kıyafetlerini ne zaman yıkadınız ben hala yatıyorum
yok be güzelim her sabah zombi gibi kalkıyorum yataktan, yazık gece eşimi de uyandırıp duruyorum sağa sola dönerken tuvalete giderken. Allah sağlıkla sıhatle vaktinde doğurduğumuzu göstersin 5-6 haftaya hepsi geçecek diye ya azim çekiyorum :)hepinize günaydın kızlar bu gece rahat uyku çeken var mı aranızda ben günlerdir uykuya ve dinlenmeye hasretim her yerimde ağrı var...
evet canım benim de son iki haftam iple çekiyorum vallahi...günaydın güzel kasım anneleri :) işte son iki haftamız mutluyum mutluyuz :)
canım gün kurusu önerisi de çok faydalı ama ben bu durumdayken hep aç karına 4-5 incir yiyip üzerine yarım litre sıcağa yakın ılık su içtim çok güzel çalıştırdı bağırsaklarımı...Kızlar günaydın sizden acil cevap bekliyorum 4 gündür afedersiniz tuvalete çıkamadım çatlıycam valla gebelikte kullanılan bir ilaç var mı bunla alakalı
günaydın kızlar bende inşallah kasım annesi olucam bir aksilik olmazsa.
herkese şimdiden hayırlı sağlıklı doğumlar.
Evet benimkinin de huyu değişti artık hareketleri yuvarlanma şeklinde daha çok iki hafta önceye göre de karnım baya bi büyüdübenim oğlan eskisi kadar sert değil.yani yeri daraldı heralde direk esneme hareketleri yapıyo benimki.bide huy değiştirdi normalde gündüzleri kıpır kıpırdı geceleri benle beraber uyurdu şimdi geceleri ve sabahın ilk saatleri ara ara uyanıyo.
Kızlar günaydın sizden acil cevap bekliyorum 4 gündür afedersiniz tuvalete çıkamadım çatlıycam valla gebelikte kullanılan bir ilaç var mı bunla alakalı
canım bi ara butikbebede dalinin tüm ürünleri indirimdeydi eğer kalkmadıysa bi bak istersen.
Evet benimkinin de huyu değişti artık hareketleri yuvarlanma şeklinde daha çok iki hafta önceye göre de karnım baya bi büyüdü
Hahahahah aynen bende öyleydim bir zamanlar ama tembellikte fena değilmiş miskin miskin göbek kaşımaca .Anneme güveniyor um galiba .Ayhh birde deterjan alınacak değilmi ? BU Arada hastane için sabahlik alınicakmi birde pijama mi gecelikmi yoksa hepsimi ?
kızlar ben ağrıdan ölüyorum ya çatı kemiği agrısı mı ne diyolarya otururken falan bile batıyo sanki yatarken bacaklarımı çekmekte zorlanıyorum oturduktan yada yattıktan sonra yürümek ölüm gibi oluyo bi süre oturup sonra kalkıyorum yataktan bi yerlere tutuna tutuna gidiyorum lavobaya falan ve uyumakkkk istiyorummmmmmmm..........
Hoşgeldiiiin...
Hemen sorulara başlayayım. Kız mı erkek mi bebeğin? Hangi ildesin?
hoş geldin canımmm.:))
ya benim karnım çok az daha büyüdü ama şekil olarak o kadar değiştiki öne doğru gidiyo.bildiğin yumurta gibi oldu abartısız.çok sivrileşti.erkek çocuklarda böyle oluyomuş güya.neden acaba erkeklerde sivri oluyo mantığını anlayamadım.
kızlar ben ağrıdan ölüyorum ya çatı kemiği agrısı mı ne diyolarya otururken falan bile batıyo sanki yatarken bacaklarımı çekmekte zorlanıyorum oturduktan yada yattıktan sonra yürümek ölüm gibi oluyo bi süre oturup sonra kalkıyorum yataktan bi yerlere tutuna tutuna gidiyorum lavobaya falan ve uyumakkkk istiyorummmmmmmm..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?