hoş geldin canım...
5.44 de cevap vermişsin. Uyayamadın sanırım. Eşin süpermiş. Sanki kendi kendine kopacak hortum. :)
günaydın :))) uzun süre olmuş kk bakmayalı ben yokken yeni arkadaşlar gelmiş sanırım:) herkese sağlıklı zamanında mutlu doğumlar diliyorum:)
Leafff cnm senin adina o kadar mutlu oldumki darısı başımıza inşallah
Bende merak ettim kac kilo olunca cikardi
Birde süt olayi uykuyla direk alakali bence yaninda yardimci olcak birileri varsa ev isi fln yapma bebeginle ilgilenmedigin zamanlarda uyumaya yada dinlenmeye calis
Bide humana still tea var bitkisel süt arttırıcı cay.malt içecekleri var bunlarida deneyebilirsin.
Ayşegul dr size bi zmn veriyor mu bize henüz söylemiyor hic hafta flnda söylemedi
Biz bayrama gelir diye umut ediyoruz ama arada hasta olunca geriledi simdi tekrar toparlamaya başladı
Canim ben bi takim pijama lohusalik en afillesindenbide sabahlik aldim.. bebemavisi hep oyle istemistim.. bide ayriyetten bi tane daha pijama alicam onuda kirmizi aliyim diyorum ama oyle abartili deil... dogumdan sonra giymelik... digerine kiyamicam sanirim ilk etapta ilac olur leke olur vs..
kızlar bişey sorcam ben bikaç aydır üyeyim kk e ama hala tam bilemiyorum bazı şeyleri mesela toplu alıntılar nasıl yapılıyor,arkadaş eklemeyi yeni öğreniyorum.arkadaş ekleyince face gibimi dahamı rahat irtibat kuruluyor.:)))
Afilliler bende baktım 200 denbahsediyorlar üfff ben hello kitililerle gitçem herhaltüylü terlikte aldınmı cicim
:)))))) olsun siparişimizi şimdiden verelim benim yaş ocakta 31 olcak ilk çocukta geciktik.arayı açmamak lazım:))))))
kızlar ben bi pijama takımı ve gecelik aldım. bi tane de uygun ve yeni gecelik evde vardı onu da götürücem hastaneye..
sabahlık almadım ama üçgen şal koydum çantaya onun yerine... sabahlık giymek huyum değil zaten, öyle kanamalı halde giyeceğimi hiç sanmam zaten...
Merhaba Ağustos annelerini okurken karşılaştım. Faydalı olacak.
ACIKTIM AĞLAMASI
Ağlamasında dikkatimizi çekecek ses: NNNN, NEH
Neh diyebilir, na diyebilir, annnnn diyebilir, hatta anne gibi sesler çıkarabilir.
Örnek: şu videoda 03:49 da başlıyor
Baby Language Lesson 1 part 1 - YouTube
YORULDUM / UYKUM VAR AĞLAMASI
Esneme şeklinde ağzını açışından anlıyoruz, ağzı/dili oval oluyor. Sesi genizden geliyor daha çok.
Ağğğğ diyebilir avvvv diyebilir
Örnek şu videoda 05:52 de başlıyor
GAZIM VAR SESİ
Emdikten sonra olması gerekmez, herhangi bir zaman bu sesi çıkarabilir, üst tarafta gazı var demektir.
Ağzından çıkarıcaz.
Duyacağımız ses EH
Örnek şu videoda 08:46 da başlıyor
GAZIM VAR AĞLAMASI (BAĞIRSAKLARDA)
EH sesine benziyor ama biraz daha farklı. Eeeeaaah gibi birşey :) Bazen de ıkınma gibi. Eminim duyar duymaz aaa evet bunu biliyorum diceksiniz
Örnek şu videoda 01:12 de başlıyor
Baby Language Lesson 2 - YouTube
RAHATSIZIM SESİ (ÜŞÜDÜM/TERLEDİM/ALTIM KİRLİ/POZİSYONUM RAHAT DEĞİL)
HEH, HEEEEH, HEEEE, HIIII, HMMMMM gibi sesler çıkarıyor.
Örnek şu videoda 03:22 de başlıyor
Burda da anneler bebişleriyle seminere gelmişler, abla da anlatıyor :)
07:49 da başlıyor
* Birkaç sesi birden yapıyorsa baskın olan sesi dinlicez
neh neh neh eh neh diyorsa baskın olan neh sesidir, onu dikkate alıcaz gibi.
* Sesi zor anlıyosak pozisyonunu değiştiricez bebişin, tekrar dinlicez ne diyo diye.
Baby Language Lesson 1 part 2 - YouTube
Mrb cnm.. hosgeldin... cvplarin sag alt kisminda alinti ile cvplanin hemen yaninda bi isaret var ona tiklaman yeterli... kime cvp vermek istiyosan oraya tikla daha sonra konuya cvp ver de sol alt taraftan...insallah anlatabilmisimdir.. bu konularda hic iyi deilimdirde sansimi deniyim dedim...arkadas eklemeye gelince.... arkadaslarinin yazdigi cvplari vs daha rahat gorebiliyosun.. ben boyle biliyorum yani
İşallah oraya geldiğimde Allah nasip ederse benimde ilk işim Minik Damla'yı ziyaret etmek olucakbende içiyorum canım humana stıll tee hatta dogum yaptıgım gunden berı içiyorum gunde 4,5 defa 7 kutu bıtırmısım bıze 35. haftada cıkarcam dedı doktrumuz ortalama 1600 olur ozamana kılosu dıyo duşnmuş zaten sımdı dedıgım kıloda oyuzden haftasını beklıcez dedı bayrama nasıpse evımızde olacagız gıbı yada bayram bıtımınde cıkarcak sızınde bayrama cıkar herhalde sızın haftanız bızden buyuk bızıde doktorum kente sevk edecektı yer olmadıgı için uşaga sevkettı kentte olsaydı tanışma şansımız olurdu
kızlar bişey sorcm doğum raporunu 32 haftan dolmasımı gerekiyor acilen cevap bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?