2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar bişey sorcam ben bikaç aydır üyeyim kk e ama hala tam bilemiyorum bazı şeyleri mesela toplu alıntılar nasıl yapılıyor,arkadaş eklemeyi yeni öğreniyorum.arkadaş ekleyince face gibimi dahamı rahat irtibat kuruluyor.:)))

5.44 de cevap vermişsin. Uyayamadın sanırım. Eşin süpermiş. Sanki kendi kendine kopacak hortum. :)

Dün gece dışarda yedik saat 1 de döndük, yorulmuşum hemen uyudum. Saat 5 gibi sivrisinek yüzünden uyandım yine. Deli oldum peşinde koşarken uykum kaçtı. Sonra yeniden uyumuşum çok geç kalktım bugün.
Eşim alemdir benim:) En son süpürge çektiğinde k.validemler bizdeydi. Hortum kopmuş nasıl becerdin diye aradım ben yapmadım, babam koparmıştır diyor:)

günaydın :))) uzun süre olmuş kk bakmayalı ben yokken yeni arkadaşlar gelmiş sanırım:) herkese sağlıklı zamanında mutlu doğumlar diliyorum:)

bende içiyorum canım humana stıll tee hatta dogum yaptıgım gunden berı içiyorum gunde 4,5 defa 7 kutu bıtırmısım bıze 35. haftada cıkarcam dedı doktrumuz ortalama 1600 olur ozamana kılosu dıyo duşnmuş zaten sımdı dedıgım kıloda oyuzden haftasını beklıcez dedı bayrama nasıpse evımızde olacagız gıbı yada bayram bıtımınde cıkarcak sızınde bayrama cıkar herhalde sızın haftanız bızden buyuk bızıde doktorum kente sevk edecektı yer olmadıgı için uşaga sevkettı kentte olsaydı tanışma şansımız olurdu

Afilliler bende baktım 200 denbahsediyorlar üfff ben hello kitililerle gitçem herhal tüylü terlikte aldınmı cicim

Mrb cnm.. hosgeldin... cvplarin sag alt kisminda alinti ile cvplanin hemen yaninda bi isaret var ona tiklaman yeterli... kime cvp vermek istiyosan oraya tikla daha sonra konuya cvp ver de sol alt taraftan...insallah anlatabilmisimdir.. bu konularda hic iyi deilimdirde sansimi deniyim dedim... arkadas eklemeye gelince.... arkadaslarinin yazdigi cvplari vs daha rahat gorebiliyosun.. ben boyle biliyorum yani

Merhaba Ağustos annelerini okurken karşılaştım. Faydalı olacak.

ACIKTIM AĞLAMASI
Ağlamasında dikkatimizi çekecek ses: NNNN, NEH
Neh diyebilir, na diyebilir, annnnn diyebilir, hatta anne gibi sesler çıkarabilir.
Örnek: şu videoda 03:49 da başlıyor
Baby Language Lesson 1 part 1 - YouTube

YORULDUM / UYKUM VAR AĞLAMASI
Esneme şeklinde ağzını açışından anlıyoruz, ağzı/dili oval oluyor. Sesi genizden geliyor daha çok.
Ağğğğ diyebilir avvvv diyebilir
Örnek şu videoda 05:52 de başlıyor

GAZIM VAR SESİ
Emdikten sonra olması gerekmez, herhangi bir zaman bu sesi çıkarabilir, üst tarafta gazı var demektir.
Ağzından çıkarıcaz.
Duyacağımız ses EH
Örnek şu videoda 08:46 da başlıyor

GAZIM VAR AĞLAMASI (BAĞIRSAKLARDA)
EH sesine benziyor ama biraz daha farklı. Eeeeaaah gibi birşey :) Bazen de ıkınma gibi. Eminim duyar duymaz aaa evet bunu biliyorum diceksiniz
Örnek şu videoda 01:12 de başlıyor
Baby Language Lesson 2 - YouTube

RAHATSIZIM SESİ (ÜŞÜDÜM/TERLEDİM/ALTIM KİRLİ/POZİSYONUM RAHAT DEĞİL)
HEH, HEEEEH, HEEEE, HIIII, HMMMMM gibi sesler çıkarıyor.
Örnek şu videoda 03:22 de başlıyor

Burda da anneler bebişleriyle seminere gelmişler, abla da anlatıyor :)
07:49 da başlıyor

* Birkaç sesi birden yapıyorsa baskın olan sesi dinlicez
neh neh neh eh neh diyorsa baskın olan neh sesidir, onu dikkate alıcaz gibi.

* Sesi zor anlıyosak pozisyonunu değiştiricez bebişin, tekrar dinlicez ne diyo diye.

Baby Language Lesson 1 part 2 - YouTube

Afilliler bende baktım 200 denbahsediyorlar üfff ben hello kitililerle gitçem herhal tüylü terlikte aldınmı cicim

Bi o eksik valla canimmmmmm.... evde giymelik alcam tuylu terlik.. hastane icin beyaz onu kapali hastane terlikleri varya onlardan alicam. Ben eminonunden aldim pijama takimini falan... orda cok uygun.. ayni marka magazalrda 250 tl falan inanilmaz pahali.... ben emzirme sutyeni 2 tane lohusa kilodu 4 adet atlet 4 adet vs hepsini 200 tlye aldim... sabahlik falanda icinde..

:)))))) olsun siparişimizi şimdiden verelim benim yaş ocakta 31 olcak ilk çocukta geciktik.arayı açmamak lazım:))))))

Haklısın o halde ne deyim :) bende 27 yi şubatta doldurcam. Ama hemen arkadasına düşünmüyorum bi tane daha. Gerçi Allah bilir tabi. yanlışlıkla falan olursa yapcak bişi yok :)

kızlar ben bi pijama takımı ve gecelik aldım. bi tane de uygun ve yeni gecelik evde vardı onu da götürücem hastaneye..
sabahlık almadım ama üçgen şal koydum çantaya onun yerine... sabahlık giymek huyum değil zaten, öyle kanamalı halde giyeceğimi hiç sanmam zaten...

Valla sabahlik ve uzun gecelik giymek benimde hiç huyum değil, bir pijama takimi ve 2 tane yedek alt pijama koydum, kiz kardesimden tecrubeliyiz, iyi pijama takimlari mahvoldu kanamadi olduğu icin, bir takim iyisinden olan pijama takimini eve gelince giyecegim, hastaneye götüreceğim de iyi ama eve biraktigim kadar değil.

Vay bee.... canm cok yararli oldu bu... son bolum haric hepsini dkkasindan itibaren izledm.. ileride cok lazim olcak bu bilgiler... tesekkurler...

sağol canım:))) bi ara deniyim bakalım becerebilcekmiyim.bilg.konusunda çok beceriksizimdirde:))))

kızlar bişey sorcm doğum raporunu 32 haftan dolmasımı gerekiyor acilen cevap bekliyorum

İşallah oraya geldiğimde Allah nasip ederse benimde ilk işim Minik Damla'yı ziyaret etmek olucak .Eltinle görüşmüştük hemşeriymişiz Ben Merkezde yaşıyorum Her yıl en az 1 kez oraya geliyorum tüm akrabalarım orada .oğlumla ve kızımla birlikte kızçeni sevmeye gelicez teyzesi .Bayramda evinizde ....Allahım hepimize göstersin o günleri sağlık ve sıhatle herşeyin yolunda olmasına inan senin kadar seviniyoruz.
Senin yaşadıkların bizede umut oldu..Sanada gayret kuvvet versin işallah. Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın Sabrımızıda şükrümüzüde arttırsın zira son haftalar ve buna çok ihtiyacımız var

kızlar bişey sorcm doğum raporunu 32 haftan dolmasımı gerekiyor acilen cevap bekliyorum

Valla o doktoruna bagli, normalde 32+1 den itibaren aliniyor ama ben doktorumla konusup 33+3 de 32 hafta gebedir diye gosterip o zaman baslattim. 3-5 gun doktor ayarlar sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…