Bizde 2 gün önce kemeraltına indik Kapı süsü ve lokum keseleri aldık ..Çok ciciler.Bi o eksik valla canimmmmmm....evde giymelik alcam tuylu terlik.. hastane icin beyaz onu kapali hastane terlikleri varya onlardan alicam. Ben eminonunden aldim pijama takimini falan... orda cok uygun.. ayni marka magazalrda 250 tl falan inanilmaz pahali.... ben emzirme sutyeni 2 tane lohusa kilodu 4 adet atlet 4 adet vs hepsini 200 tlye aldim... sabahlik falanda icinde..
Bizde 2 gün önce kemeraltına indik Kapı süsü ve lokum keseleri aldık ..Çok ciciler.
Lokum keselerinin içine 2 tane badem şekeri birde minik kuş lokumlarından koyup kurabiye ağacına asmayı planlıyoruz işallah.Birde bebek konseptli uzun tahta çubuklara lavanta kesesi bağlayıp köpüklere saplicam sunumu bu şekilde olucak .Ammaaaaa tüylü terliklerde bende kararsızım 50 lira edermi diye düşünüyorumBirde benim 2, bu İşallah haliyle masraflarıda düşünmek durumundayım Kızımı ing. kursuna göndericez işallah diğer aktiviteler okul masrafları derken........... Tüylü terlik lüksmü ne Birde ben şimdi kendime her aldığımdan kızçemede almak zorunda kalıyorum onuda dahil etmek adına anlican çok para lazım çokkkkk .
20 gÜnlükken mevlüt planlıyoruz işallah mevlüttede giyerim diye kendime 1 takım ekru renkte lohus pijaması aldım 1 tane koyu renk kullanılmamış kalın pijamam var hastahanede giyerim diye düşündüm , Gecelik almadım oda kızımın doğumundan var çok temiz ve şimdinin modasınada uygun dünyanın parasını vermiştim o zaman şimdi kızçeme alıcam pijamaiç çamaşırı ve lohusa taçlarımız kaldı ..E oğluşa hiç bişi yok biz ancak kızçeyle süslenenlim ..Hayırlısı ile kavuşalım evlatlarımızada gerisi teferruat hepsi olup gidiyorr...
İşallah oraya geldiğimde Allah nasip ederse benimde ilk işim Minik Damla'yı ziyaret etmek olucak.Eltinle görüşmüştük hemşeriymişiz Ben Merkezde yaşıyorum Her yıl en az 1 kez oraya geliyorum tüm akrabalarım orada .oğlumla ve kızımla birlikte kızçeni sevmeye gelicez teyzesi .Bayramda evinizde ....Allahım hepimize göstersin o günleri sağlık ve sıhatle herşeyin yolunda olmasına inan senin kadar seviniyoruz.
Senin yaşadıkların bizede umut oldu..Sanada gayret kuvvet versin işallah. Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın Sabrımızıda şükrümüzüde arttırsın zira son haftalar ve buna çok ihtiyacımız var
Merhaba kızlar bende gecelik pşjama aldım ama özel lohusa geceliği filan değil penye diz üstünde önden 7-8 düğmel aldım nirde penye uzun kollu yine önü düğmeli bir penye aldım altına da biraz kalın pijama altı aldım bir tanede evde var gerçi o. Xs ama şu anda hala oluyor bana merak etiğim sabahlık alıyım mı polar tarzı sabhlık beğendim ama evde kullanam m gibi geldi ev sıcak oluyor çünkü siz polarkullanışlı olur mu.
Canim sen hangi sehirdesin
Merhaba kızlar bende gecelik pşjama aldım ama özel lohusa geceliği filan değil penye diz üstünde önden 7-8 düğmel aldım nirde penye uzun kollu yine önü düğmeli bir penye aldım altına da biraz kalın pijama altı aldım bir tanede evde var gerçi o. Xs ama şu anda hala oluyor bana merak etiğim sabahlık alıyım mı polar tarzı sabhlık beğendim ama evde kullanam m gibi geldi ev sıcak oluyor çünkü siz polarkullanışlı olur mu.
İzmir Karşıyaka....
Sen İstanbul'un neresindensin?
cok teşekkur ederım dualarınız için inş. canım kızım bır an önce evımıze gelır geldıgınde beklerım eltımle konuşmalarınızı okumuştum hemılelıklerınız tadını cıkarın ben hiç bişey anlamadım hemen dogurdum
Bende beyoglundan canim adimda elif memnun oldum
Ben de Sevgi. Ben de memnun oldum. Bu foruma geldiğime de memnun oldum.
En erkenci annemizsin sen herşeyi önden yaptın :). Bayram miniğinizle birlikte çok güzel geçer inşallah...
trnaysgl ve Kataleya ikiniz de İzmir'den misiniz?
Kizlar hastane odasini susleyecek misiniz? Burada bu organizasyonu hastaneden istersek kuafor+fotograf+susleme 1500 tl daha vermemiz gerekiyor. Ben de esime biz kendimiz yapalim dedim ama o da anlamayiz biz, yapamayiz diyor. Siz ne yapmayi dusunuyorsunuz?
Kizlar hastane odasini susleyecek misiniz? Burada bu organizasyonu hastaneden istersek kuafor+fotograf+susleme 1500 tl daha vermemiz gerekiyor. Ben de esime biz kendimiz yapalim dedim ama o da anlamayiz biz, yapamayiz diyor. Siz ne yapmayi dusunuyorsunuz?
Bu gün çok kasılmam oluyor normaldir değil mi kızlar? bunun belli bir sayısı ya da süresi var mı?
nasıl olursa doktora görünmek gerekir beni bi aydınlatıverin...
iş yerindeyim çok yoruldum ondan oluyordur değil mi?sancım yok sadece can acıtacak kadar kasılma ve hareketler var...
Bu gün çok kasılmam oluyor normaldir değil mi kızlar? bunun belli bir sayısı ya da süresi var mı?
nasıl olursa doktora görünmek gerekir beni bi aydınlatıverin...
iş yerindeyim çok yoruldum ondan oluyordur değil mi?sancım yok sadece can acıtacak kadar kasılma ve hareketler var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?