2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Bizde 2 gün önce kemeraltına indik Kapı süsü ve lokum keseleri aldık ..Çok ciciler.

Lokum keselerinin içine 2 tane badem şekeri birde minik kuş lokumlarından koyup kurabiye ağacına asmayı planlıyoruz işallah.Birde bebek konseptli uzun tahta çubuklara lavanta kesesi bağlayıp köpüklere saplicam sunumu bu şekilde olucak .Ammaaaaa tüylü terliklerde bende kararsızım 50 lira edermi diye düşünüyorum Birde benim 2, bu İşallah haliyle masraflarıda düşünmek durumundayım Kızımı ing. kursuna göndericez işallah diğer aktiviteler okul masrafları derken........... Tüylü terlik lüksmü ne Birde ben şimdi kendime her aldığımdan kızçemede almak zorunda kalıyorum onuda dahil etmek adına anlican çok para lazım çokkkkk .
20 gÜnlükken mevlüt planlıyoruz işallah mevlüttede giyerim diye kendime 1 takım ekru renkte lohus pijaması aldım 1 tane koyu renk kullanılmamış kalın pijamam var hastahanede giyerim diye düşündüm , Gecelik almadım oda kızımın doğumundan var çok temiz ve şimdinin modasınada uygun dünyanın parasını vermiştim o zaman şimdi kızçeme alıcam pijama iç çamaşırı ve lohusa taçlarımız kaldı ..E oğluşa hiç bişi yok biz ancak kızçeyle süslenenlim ..Hayırlısı ile kavuşalım evlatlarımızada gerisi teferruat hepsi olup gidiyorr...

Merhaba kızlar bende gecelik pşjama aldım ama özel lohusa geceliği filan değil penye diz üstünde önden 7-8 düğmel aldım nirde penye uzun kollu yine önü düğmeli bir penye aldım altına da biraz kalın pijama altı aldım bir tanede evde var gerçi o. Xs ama şu anda hala oluyor bana merak etiğim sabahlık alıyım mı polar tarzı sabhlık beğendim ama evde kullanam m gibi geldi ev sıcak oluyor çünkü siz polarkullanışlı olur mu.

Kesinlikle cnm 1 hafta oncesine kadar hicbiseyim yoktu. Bi ciktik alisverise pir ciktik :) cok fazla eksigimiz kalmadi, kapi susu, bebek sekeri ,taclar ufak tefekler kaldi bi tek... su tullu kapi suslerinden nerde bulabilirim bilmiyorum, hani kapiyi hediye paketi gibi yapiyolar ya ondan Rabbim saglikli sihatli meleklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin...u

Son düzenleme:

cok teşekkur ederım dualarınız için inş. canım kızım bır an önce evımıze gelır geldıgınde beklerım eltımle konuşmalarınızı okumuştum hemılelıklerınız tadını cıkarın ben hiç bişey anlamadım hemen dogurdum

Canim eger ev sicak ise gerek yok.. zaten dogumdan sonra psikolojik olarak sikinti basicak terliceksin oturdugun yerde.... ince al pamuklu olsun ki o da dahada terletmesin. Polar cok cok terletir...

canım bende aynı sen gibi yaptım bitane normal pijama takımı koydum 2 tane penye gecelik bitanede polar sabahlık hastanede giyerim diye evde giyebilceğimizi sanmıyorum.emzirirken zaten sıcak basıyomuş

En erkenci annemizsin sen herşeyi önden yaptın :). Bayram miniğinizle birlikte çok güzel geçer inşallah...

trnaysgl ve Kataleya ikiniz de İzmir'den misiniz?

Kizlar sabahlik gelen giden olunca pijamanin ya da geceligin ustune giyip onlarin yanina cikmak icin rahat oluyor

En erkenci annemizsin sen herşeyi önden yaptın :). Bayram miniğinizle birlikte çok güzel geçer inşallah...

trnaysgl ve Kataleya ikiniz de İzmir'den misiniz?

Ben Manisadayim canim ama çok sık geliyoruz bornovada teyzem var hemsn hemen çay içmeye komşuya gider gibi desem yeridir

Kizlar hastane odasini susleyecek misiniz? Burada bu organizasyonu hastaneden istersek kuafor+fotograf+susleme 1500 tl daha vermemiz gerekiyor. Ben de esime biz kendimiz yapalim dedim ama o da anlamayiz biz, yapamayiz diyor. Siz ne yapmayi dusunuyorsunuz?

Bu gün çok kasılmam oluyor normaldir değil mi kızlar? bunun belli bir sayısı ya da süresi var mı?
nasıl olursa doktora görünmek gerekir beni bi aydınlatıverin...
iş yerindeyim çok yoruldum ondan oluyordur değil mi?sancım yok sadece can acıtacak kadar kasılma ve hareketler var...

bence o kadar para vermeye değmez ama tabi karar sizin kendinizde yapabilirsiniz

Cnm benimm ablam fotografci, dogumuma falan o gircek album hediyesi olcak onu bedavaya getirdik kapiyi benim hastanem susluyo zaten... ablam sac duzlestiricisini falan alck yanina, bende makyaj malzemesi alicam o suslicek beni :)sadece bebe mavisi balon ve hosgeldin ege bebe yazili sticker almayi dusunuyorum o kadar...

Son düzenleme:

aynen benimde normal dışı gibi geliyor bana iyice telaş yaptım oglumda normalde hareketli ama bugün herzamnkinden fazla.. artık yorulduk sanırım bayram gelsede bende izne çıksam geçmiyor günler...

Ben çok yorulduğumda ve strese girdiğimde oluyordu geçtiğimiz ay doktorumm.nidilat yüklenmişti hastahanede yattığımda .4 saatte bir alıyordum o ara şimdi günde bir kaç kez oluyor. saatte 4 ten fazla olursa diye biliyorum ben ama en iyisi yine doktora danışmak.Allaha emanetiz endişelenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…