- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
nedenini yazmayi unutmusum düsüge sebebkizlarrr hurmayi sakin abartmayin gunde iki tane yeter
doguma yakin cok yiycezzzzz insAllah
mrb kızlar neler olmuş neler oku oku bitmedi yahu:) ben keseyi görmüştüm geçen hafta ve haftaya tekrar gel dedi doktor.. yani yarın
sabah tekrar gidecegim inş bebişi ve kalp atışlarını görebiliriz.. daha erken göremeyiz gibi gelio ama
buarada gittikçe çoğallıyorz yeni annelerimiz hoşgeldiniz aramıza:)
pıt pıtları duyan annelerimizi de tebrik ediyorum bizede dua edin darsı bizlere.. :!:
xnerahx canım iyi olacak herşey inşallah moralini bozma dualarım seninle.. hepimizlee..
GurbetGüzeli canım benide eklermisn listeye sat 4 subat 11 11 2013 ilk bebiş :)
mrb kızlar neler olmuş neler oku oku bitmedi yahu:) ben keseyi görmüştüm geçen hafta ve haftaya tekrar gel dedi doktor.. yani yarın
sabah tekrar gidecegim inş bebişi ve kalp atışlarını görebiliriz.. daha erken göremeyiz gibi gelio ama
buarada gittikçe çoğallıyorz yeni annelerimiz hoşgeldiniz aramıza:)
pıt pıtları duyan annelerimizi de tebrik ediyorum bizede dua edin darsı bizlere.. :!:
xnerahx canım iyi olacak herşey inşallah moralini bozma dualarım seninle.. hepimizlee..
GurbetGüzeli canım benide eklermisn listeye sat 4 subat 11 11 2013 ilk bebiş :)
Pazartesi gunu beta hcg 164 tu bugun yani carsamba 528 cikti artis az mi sizce????
Pazartesi gunu beta hcg 164 tu bugun yani carsamba 528 cikti artis az mi sizce????
olmuyor bulantının sebebi aslında psikolojik annenin ilgi ihtiyacı hissetmesinden kaynaklanıyormuş tabi birde zararlı alışkanlıklardan bebeği korumak[/Q
Gebelikteki bulantının en önemli sebebi betahcg hormonu. 9. haftada en üst düzeyde oluyor. 12. haftadan sonra da azalması bekleniyor. tabi 9 ay kusan da var...
canımsııııınnnn..ya böyle devam ederse salı kese örünür zannediyorum..bi de ters bi durum olmasın bi gideyim de olmadı başka gün çağırır diyorummmm:26:filizimmmmmm bak ben de farketmemiştimmm sen söyleyince gördümteyzesi bence benim minnağım 2 hafta geriden takip ediyo ben çok geç yumurtladım çünkü. Dün duyamadıuk o yüzden şu progestanımı da kullanayım hafta cumaya randevu aldım
oyyyyy maşallaaaaaaaahhhh artışın çok iyi kuzummm daha çok küçük bence bekle 1-2 hafta daha ama sen bilirsin
aminn cnm hep beraber inşallahhhinşallah allahım hayırlısıyla sağlığıyla sıhatiyle kucağına almayı nasip eder. (bizlerle beraber inşallahhhh)
neeeeee 45 kilo muuuubende deniim bakalım. ceviz falan yiyim diorum hiç içim almıyor. bide 58 kiloya düşüp hamile kalmayı planlıyodum 68 le kaldım gerçi 2 kilo verdim ama yersem geleceğim parlak :) iş yerinde hamileliğinde 45 kilo alan arkadaş var öle olursam die korkuom :18:
hayırlı olsun cnmmm.aminnnnnben de dün öğrendim hamile olduğumuAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah
ayy aynı mevzu bizde de var cnmmm..karar verdik keseyi görene kadar bekiycez.ağzımızı sıkı tutucaz..sadece kk arkadaşlarım ve işyerindeki kankalarım biliyor..aksam aksam kocamla kavga ediyoruz ya.konu ben niye hamile oldugumu arkadasima soylwmisim.normalde kimseye soylemeyelim simdilik diyordu.napiyim dayanamadim.kimseyle paylasmicak miyim ben ya.tabi bu 3.kisi oldu benim dayanamayip soyleyisim.(
Ben anlamadım şimdi kurtlu kiraz doğuracak mı
neee kurtlukiraz doğurmuşta kız mı olmuş
aaaa onun bebeği erkek değilmiydi yaw
alay değildi de yoksa ben mi yanlış anladım bir de siz koyun benim yerime kendinize haklı mıyım haksız mıyım
Ben anlamadım şimdi kurtlu kiraz doğuracak mı
kızlar nereden çıktı bu alay etmek anlamadım. bu topikte alay etmek isteyenler mi yoksa hamileliğini daha eğlenceli geçirmek için mi bulunuyoruz.ben de bunu anlamadım.
ben de gökbay beye e gitmek isityorum..siz ne zaman gideceksiniz..bilgilendirirmisiniz bizi...
kızlar ben fenalardayım ne bişey yiyebiliyorum ne içebiliyorum herşeyden tiksiniyorum napıcam ben böylemiğde bulantısı için ilaç aldım içiyorum peşinden oğru lavaboya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?