2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kizlarrr hurmayi sakin abartmayin gunde iki tane yeter
doguma yakin cok yiycezzzzz insAllah
nedenini yazmayi unutmusum düsüge sebeb
doguma iki hafta kala falan yemeye baslayinda dogum kolay olur fatima anamizin elide olye okuyacaksin onu ole sancilaninca sancilarla beraber oda el gibi aciliyormus

görursun cnm bnm mraklanma aramizda bir gun var insAllah haftayada ben gidicem

canim benim sat senle ayni,ben 18inde vajinalle bebisi gorebildim,hic beklemiyordum sirf keseyi gorurum saniyordum cok buyuk surpriz oldu :) hatta doktor kalp atisini da gosterdi,kisiden kisiye hatta hamilelikten hamilelige degisiyor ama belki sen de gorursun,haber ver bizeee :)

canımsııııınnnn..ya böyle devam ederse salı kese örünür zannediyorum..bi de ters bi durum olmasın bi gideyim de olmadı başka gün çağırır diyorummmm:26:
inşallah allahım hayırlısıyla sağlığıyla sıhatiyle kucağına almayı nasip eder. (bizlerle beraber inşallahhhh)
aminn cnm hep beraber inşallahhh
neeeeee 45 kilo muuuu
ben de 55 le kalmayı planlarken bebek yapmaya çalıştığımız 8 ayda 61 e çıktım ve hamileyimmm
ben de dün öğrendim hamile olduğumu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
hayırlı olsun cnmmm.aminnnnn
aksam aksam kocamla kavga ediyoruz ya.konu ben niye hamile oldugumu arkadasima soylwmisim.normalde kimseye soylemeyelim simdilik diyordu.napiyim dayanamadim.kimseyle paylasmicak miyim ben ya.tabi bu 3.kisi oldu benim dayanamayip soyleyisim.(
ayy aynı mevzu bizde de var cnmmm..karar verdik keseyi görene kadar bekiycez.ağzımızı sıkı tutucaz..sadece kk arkadaşlarım ve işyerindeki kankalarım biliyor..
Pazartesi gunu beta hcg 164 tu bugun yani carsamba 528 cikti artis az mi sizce????

oo süper cnmm maşallahhhh

Ben anlamadım şimdi kurtlu kiraz doğuracak mı

kızlar nereden çıktı bu alay etmek anlamadım. bu topikte alay etmek isteyenler mi yoksa hamileliğini daha eğlenceli geçirmek için mi bulunuyoruz.ben de bunu anlamadım.

alay değildi de yoksa ben mi yanlış anladım bir de siz koyun benim yerime kendinize haklı mıyım haksız mıyım

alay değildi de yoksa ben mi yanlış anladım bir de siz koyun benim yerime kendinize haklı mıyım haksız mıyım

canim benim herkes birbirini yakin goruyor burda,hamileligimizi bile arkadaslarimiza soylemeyip birbirimize soyluyoruz,takilmislardir sana bu yakinliga istinaden,bozulma hamis hamis lutfen

oyyyy kuzum benim kıyamammm alınma lütfen arkadaşlar şakalaşmak için yazmışlardır

bir haftadır giremedim maşalllah mesajlar almış başını gitmiş yarın okiyciğim bu arada bugün doktor randevum vardı bebişimi gördüm ve pıt pıtlarını duydum çok mutluyum süper bişi darısı herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…