2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kizlar kasilma faln diyosunuz ya bunlar yalanci dogum agrilari sanirim, ama bana olmuyo hic. Nasi bi agri ki ben mi hissetmiyorum acep.:26: Bazen adet sancisi gibi oluyo hemen geciyo. Óyle kasilma falan olmuyo bende:26: erken mi benim icin?

Kizlar kasilma faln diyosunuz ya bunlar yalanci dogum agrilari sanirim, ama bana olmuyo hic. Nasi bi agri ki ben mi hissetmiyorum acep.:26: Bazen adet sancisi gibi oluyo hemen geciyo. Óyle kasilma falan olmuyo bende:26: erken mi benim icin?

Sürekli dinleniyorsundur yormuyorsundur kendini

Cicim dış kapı için bahsediyorsun anladığim kadariyla stop yada bujiterilerde var iran tülü diyorlar onlarla sarip sarmalican işte ortaya bir nazar boncuğu yada bebek figürlü bi§iler.. al sana kapi süsü

"Pazartesiyi hic sevmeyen arkadasim" beni guldurdun canim yaa

canımm kasılma göbeginin bi yanlının sertleşmesi taş gibi olması sanki bebek kafasını poposunu dayamış gibi oluyo bende ilk zamanlar hep bebegim sanıyodum megersem kasılmaymış.
son zamanlarda bende kasılma olunca acayip ateş basıyo kulaklarım falan yanmaya başlıyo resmen, sonra sanki kalp ritmim hızlanıyo
bu gece iki kere kasılma agrısıyla uyandım böyle tarifsiz bişey sanki karnını biri sıkıyomuş gibi oluyo kalkınca yürüyünce geciyosa sorun yok eger yürüyünce falan gecmiyosa devam ediyosa ve uzun sürüyosa dikkate almak gerek
inşallah yardımcı olmuşumdur tatlım

Hadi ya tulu ayri mi satiliyo hay Allahim ben bir zannediyodum. Aliyim tulu kalsin kenarda madem

Ben Manisadayim canim ama çok sık geliyoruz bornovada teyzem var hemsn hemen çay içmeye komşuya gider gibi desem yeridir

Ne güzel. Manisa 2 adımlık yol zaten.

Bende ayni sekilde... keske doguma 2 ay kala deilde hamileligimin basindan itibaren burda olsaydim, napalim kismet boleymis...

Ben zorunlu olarak yatağa bağlanmadan önce çok yoğun çalışıyordum. O yüzden girememiştim. Aslında hamileliği ilk öğrendiğim zaman kayıt oldum bu siteye ama neyse nasip değilmiş önceden aktif olarak katılmak.

Son düzenleme:
Duba gibi oldum ben sadece yiyorum yatıyorumm

Aynen tatlim bende oyle valla, yiyip icip yatiyorum. 1 ay oncesine kadar 64 kiloydum 56 kiloyla hamile kaldim.. 2 sinde randevum var kac kilo oldum cok merak ediyorum. esim dalga geciyo uyuz, siskom diye cagiriyo beni sinir oluyorum. Cocuk gibi yanaklarimi sıkıyo severken

Zorunlu yataga bagliyim derken cnm:26:

Duba gibi oldum ben sadece yiyorum yatıyorumm

yarın sabah uyandıgında söyle keyifli keyifli yataktan kalkarken yada gün içerisinde şekerleme yaparken bu şekerlemede mehmet basriyle yorgun bitkin annesi ilknura enerji olsun dermisin lütfennnnnnn.... :):) bugün çok yoruldum ya son 1 saat ama geçmiyor malesef.. birde dünya kadar eksiğim var ben iyice ağırlaştım nasıl yapıcam alışverişi kara kara düşünüyorum..

Yok canim nerdee vallaha keyiften değil yatışim hastahaneden yeni çiktim zorunlu yatiş kanamadan dolayı .ne yapalim iyi düşüneyim iyi olsun diyorum artik yoksa depresyon kapida

Tesekkurler cnm.. benim hergun sag tarafimda bi sertlik olur bebegimin kafasi zannediyodum ben onu deilmiymis yani.... :26:sanki her an derim yirtilcakmis gibi hissederim ama 2 dk sonra gecer,ama siddetli bi agri deil.. cok yardimci oldun gercekten tekrar saol....

arkadaslar ben dogum izni süremi 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıp uzattırdım. şimdi doktora gitsem raporu çalışmaz dogum iznine ayrıldı diye değiştirmesimi gerkir. nasıl olcak bilemedim bayramdan hemen sonra doktora gidip izne ayrılayım diyorum..

evet canım işte o kasılma oluyo. bu arada bebegin dogum pozisyonunu aldımı

canım bence çok yorulduğundandır.benimde bi ara böyle oldu doktora söyledim.kasılmalar gün içinde çok sık oluyosa bence doktoruna bi danış bi görsün seni.için rahatlar.ama artık yormada kendini dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…