2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
lafı agzımdan aldın tatlım ya olmak isteyen zaten burda oldukça faydalı ve güzel bi sohbetimiz var çok şükür eski yada yenii olmamızın ne önemi var ki

Bende varim bende varim

iyi iyi bir ben rahatsız değilmişim bu durumdan, genel olarak hepimiz aynı hissediyormuşuz...
ben buradaki herkesi çok seviyorum ve elimden gelen bildiğim bişey varsa paylaşmaya çalışıyorum işte.
hepimizeeeeee

Kizlar kasilma faln diyosunuz ya bunlar yalanci dogum agrilari sanirim, ama bana olmuyo hic. Nasi bi agri ki ben mi hissetmiyorum acep.:26: Bazen adet sancisi gibi oluyo hemen geciyo. Óyle kasilma falan olmuyo bende:26: erken mi benim icin?

canım kasılma karnında ani sertleşmeler ve aşağıya yaptığı baskıyla anlaşılıyor.erken doğum riskin yoksa eğer genelde bunlar son haftalarda oluyomuş.benim çok erken başladı ama normalde 33 yada 34 ten sonra yavaş yavaş başlıyomuş diye biliyorum.

aynen benimde normal dışı gibi geliyor bana iyice telaş yaptım oglumda normalde hareketli ama bugün herzamnkinden fazla.. artık yorulduk sanırım bayram gelsede bende izne çıksam geçmiyor günler...

sanırsam yorgunluktan ve uzun süreli oturmaktan oldu canım... evham yapmayı sevmiyorum yapmıyorum da genel olarak ama bu gün ilk defa çok değişik hissettim kendimi yaa...
hftaya cuma izne ayrılıcam insallah sağlıkla sıhhatle yaaa...

selam kızlar
bir tembellik yapıyorum ki hiç sormayın.yattıkça yatasım geliyor.artık tanıyamıyorum kendimi de aynaya bakınca.belki gripten bilmiyorum ama yüzüm şişti sanki değişik geliyorum kendime.zaten nefes alamıyorm tosur tosur geziyorum.gülüyorum kendime bende.hepsi geçecek ne de olsa.

çok sağol canım cevabın için saatte en az 10 kere olmuştur ama geçti şimdi eve geldim uzanıp dinlenicem biraz daha da iyi oluruz inşallah...

arkadaşlar kasılmalardan bahsetmişsiniz ben gün içinde çok hareketliyim doğuma az kaldı ben ne zaman ağırlaşacağım diye bekliyorum ama sizin bahsettiğiniz kasılmalar bende oluyor da ben onu bebişimin hareketleri mi diyorum acaba?
şöyle ki, göbeğimde çok sert kımıldamalar oluyor canım acıyor sıçrıyorum bazen bu bebişimin eli ayağı değil de kasılma mı?
Hiç adet sancısı gibi bir sancım da olmadı henüz

Son düzenleme:

amann canım dikkat et kendine de bebegin zamanında dogsun inşallah
kasım sıpaları çoook anneci olacaklar baksana hemen annenin kucagına gelmek istiyolar

evet canım işte o kasılma oluyo. bu arada bebegin dogum pozisyonunu aldımı

1 aydir kontrole gitmiyorum fakat tekmeleri midemde hissediyorum sanirim basi asagida melegimin, gittigimde gorcez ultrasonda bakalim hangi pozisyonda senin bebegin ne durumda

Bilgecebukcanim rabbim yavrularini sana bagislasin .
Gözün aydin .. Nasil kuzularin .sen nasilsin ??
Insallah cabucak kavusursun miniklerine ..
Cok cok gecmis olsun ücünüzede ..

saol canım cok sukur ıyıyım cumartesi yenıden hastaneye yattım bugun eve geldım cocukları da daha bugun gordum
cok sukur Allah hayırlısıyla kurtarsın ınsallah herkesi

:) ben de gülüyorum hamile ben'e çok komik bir tip oldum :)

saolasın canım kızım 1680 doğdu oğlum 1980 cok sukur küvezdeler ama ıyı gorunuyorlar

canım bildigim kadarını söyleyim sana.
şimdi eger bebeginin ayagını falan sürttügünü dayadıgını hissediyosan o kasılma degil bebegin hareketi. ama karnın böyle bi anda taş gibi oluyosa sanki yırtılacak hissi gibi bi his duyuyosan o kasılma oluyo .
inşallah anlatabilmişimdir

Hmmm.... melegin kucagina gelmek icin sabirsizlaniyo sanirsam 27 haftadan beri devamli mi yatiyosun, Rabbim yardimci olsun canim, her yanin agriyodur simdi.. bol bol masaj yaptir esine iyi gelir rahatlarsin birazcikta olsa.. sunun surasinda ne kaldi doguma....

Tosur tosur geziyorum lafına çok güldüm bir de benim kızım olacak inşallah benim ama görenler bu erkek göbeği diyorlar pembeler içinde büyür oğlum diyorum ama doktoruma her defasında soruyorum göbeği erkek göbeği olup kızı olacak olanlar var mı acaba? erkek göbeği de nasıl oluyorsa anlamış değililm

hımmm anladım canım ben dünden beri kasım kasım kasılıyormuşum da haberim yokmuş haftaya doktoruma da söyliyim teşekkürler

ahh canımcım sorma bende öyleyim benim perenses sabaha kadar uyutmuyo sonra sabahda bi uyuyorum 1 e kadar sonra böyle hortlak gibi geziyorum ortalıkda kendimi teselli etmeye calışıyorum bende bebek dogdugu zaman uyuyamıyacam zaten diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…