lafı agzımdan aldın tatlım ya olmak isteyen zaten burda oldukça faydalı ve güzel bi sohbetimiz var çok şükür eski yada yenii olmamızın ne önemi var ki
2 gündür aynı şeyleri düşünüyorum, benim ağzımdan yazmışsın gibi. Burayı beğenenler burada. ben şuanki kadromuzdan çok memnunum ben yaklaşık bir bir buçuk aydır düzenli giriyorum ve buradaki herkes olumlu bana karşı. O yüzden faceten görüşenler oradan görüşsün. Yeni kişiler katılırsa daha da güzelleşiyor. Sana katılıyorum pazartesini hiç sevmeyen arkadaşım...
Ben de o kadar para vermemek icin alternatif yollar ariyorum
Kapiyi hastanenin suslemesi cok guzel, gerci ben hic sormadim oyle bir uygulama olup olmadigini, bir dahaki kontrolde sorayim
Sonsuz katiliyorum, ben de hoslanmiyorum bu tarz mesajlardan
Bende varim bende varim
Kizlar kasilma faln diyosunuz ya bunlar yalanci dogum agrilari sanirim, ama bana olmuyo hic. Nasi bi agri ki ben mi hissetmiyorum acep.:26: Bazen adet sancisi gibi oluyo hemen geciyo. Óyle kasilma falan olmuyo bende:26: erken mi benim icin?
aynen benimde normal dışı gibi geliyor bana iyice telaş yaptım oglumda normalde hareketli ama bugün herzamnkinden fazla.. artık yorulduk sanırım bayram gelsede bende izne çıksam geçmiyor günler...
Ben çok yorulduğumda ve strese girdiğimde oluyordu geçtiğimiz ay doktorumm.nidilat yüklenmişti hastahanede yattığımda .4 saatte bir alıyordum o ara şimdi günde bir kaç kez oluyor. saatte 4 ten fazla olursa diye biliyorum ben ama en iyisi yine doktora danışmak.Allaha emanetiz endişelenme
27. haftadan beri suyum geliyor sızıntı şeklinde, amniyon zarı yırtılmış erken doğum riskiyle yatak istirahati verildi canım. Çok şükür yattıkça iyiyiz. Koşuşturma devam etseydi ben de prematüre annesi olacaktım.
Duba gibi oldum ben sadece yiyorum yatıyorumm
evet canım işte o kasılma oluyo. bu arada bebegin dogum pozisyonunu aldımı
Bilgecebukcanim rabbim yavrularini sana bagislasin .
Gözün aydin .. Nasil kuzularin .sen nasilsin ??
Insallah cabucak kavusursun miniklerine ..
Cok cok gecmis olsun ücünüzede ..
az önce o tarz mesajı bende okudum ve "biz burda bostan korkuluğu oluyoruz sanki" dedim duygularıma tercüman olmuşsun mersi
selam kızlar
bir tembellik yapıyorum ki hiç sormayın.yattıkça yatasım geliyor.artık tanıyamıyorum kendimi de aynaya bakınca.belki gripten bilmiyorum ama yüzüm şişti sanki değişik geliyorum kendime.zaten nefes alamıyorm tosur tosur geziyorum.gülüyorum kendime bende.hepsi geçecek ne de olsa.
Ayyy canımmmm geçmiş olsun.bende geçen düşündüm bilgecebuk görünmüyor nolduki diye.kuzularına allah sağlık versin en kısa zamanda kucağına alırsın inşallah.kaç kilo doğdular nasıllar.dualarımız senle ve kuzularınla.
arkadaşlar kasılmalardan bahsetmişsiniz ben gün içinde çok hareketliyim doğuma az kaldı ben ne zaman ağırlaşacağım diye bekliyorum ama sizin bahsettiğiniz kasılmalar bende oluyor da ben onu bebişimin hareketleri mi diyorum acaba?
şöyle ki, göbeğimde çok sert kımıldamalar oluyor canım acıyor sıçrıyorum bazen bu bebişimin eli ayağı değil de kasılma mı?
Hiç adet sancısı gibi bir sancım da olmadı henüz
27. haftadan beri suyum geliyor sızıntı şeklinde, amniyon zarı yırtılmış erken doğum riskiyle yatak istirahati verildi canım. Çok şükür yattıkça iyiyiz. Koşuşturma devam etseydi ben de prematüre annesi olacaktım.
selam kızlar
bir tembellik yapıyorum ki hiç sormayın.yattıkça yatasım geliyor.artık tanıyamıyorum kendimi de aynaya bakınca.belki gripten bilmiyorum ama yüzüm şişti sanki değişik geliyorum kendime.zaten nefes alamıyorm tosur tosur geziyorum.gülüyorum kendime bende.hepsi geçecek ne de olsa.
canım bildigim kadarını söyleyim sana.
şimdi eger bebeginin ayagını falan sürttügünü dayadıgını hissediyosan o kasılma degil bebegin hareketi. ama karnın böyle bi anda taş gibi oluyosa sanki yırtılacak hissi gibi bi his duyuyosan o kasılma oluyo .
inşallah anlatabilmişimdir
selam kızlar
saolasın canım kızım 1680 doğdu oğlum 1980 cok sukur küvezdeler ama ıyı gorunuyorlar
saol canım cok sukur ıyıyım cumartesi yenıden hastaneye yattım bugun eve geldım cocukları da daha bugun gordum
cok sukur Allah hayırlısıyla kurtarsın ınsallah herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?