Tosur tosur geziyorum lafına çok güldümbir de benim kızım olacak inşallah benim ama görenler bu erkek göbeği diyorlar pembeler içinde büyür oğlum diyorum ama doktoruma her defasında soruyorum göbeği erkek göbeği olup kızı olacak olanlar var mı acaba? erkek göbeği de nasıl oluyorsa anlamış değililm
bende de sancı hiç yok canım. sadece kasılmalarım oluyo sanırsam yorulduğumda ya da çok oturduğumda... hep işyerindeyken oluyo işteKizlar kasilma faln diyosunuz ya bunlar yalanci dogum agrilari sanirim, ama bana olmuyo hic. Nasi bi agri ki ben mi hissetmiyorum acep.:26: Bazen adet sancisi gibi oluyo hemen geciyo. Óyle kasilma falan olmuyo bende:26: erken mi benim icin?
vallahi komik olmuş ama doğru söze ne denir? pazartesisevmiyorum işteeeee"Pazartesiyi hic sevmeyen arkadasim"beni guldurdun canim yaa
bende Allaha şükür mutlu bebekli bir dubayım :)Duba gibi oldum ben sadece yiyorum yatıyorumm
istediğin an gidip raporunu alıp izne ayrılabilirsin canım. ben mücadele ediyorum işte hala...arkadaslar ben dogum izni süremi 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıp uzattırdım. şimdi doktora gitsem raporu çalışmaz dogum iznine ayrıldı diye değiştirmesimi gerkir. nasıl olcak bilemedim bayramdan hemen sonra doktora gidip izne ayrılayım diyorum..
haftaya pazartesi gidicem doktora inşallah... o zaman kadar dinlicem kendimi ve vücudumu değişik bişey olursa gidicem...canım bence çok yorulduğundandır.benimde bi ara böyle oldu doktora söyledim.kasılmalar gün içinde çok sık oluyosa bence doktoruna bi danış bi görsün seni.için rahatlar.ama artık yormada kendini dikkat et.
bende de şişkinlik çok canım... gecelerimde uykusuz geçiyor ondan yüzüm gözüm şişiyor öğlene doğru yüzümdeki şişler iniyor.selam kızlar
bir tembellik yapıyorum ki hiç sormayın.yattıkça yatasım geliyor.artık tanıyamıyorum kendimi de aynaya bakınca.belki gripten bilmiyorum ama yüzüm şişti sanki değişik geliyorum kendime.zaten nefes alamıyorm tosur tosur geziyorum.gülüyorum kendime bende.hepsi geçecek ne de olsa.
saol canım cok sukur ıyıyım cumartesi yenıden hastaneye yattım bugun eve geldım cocukları da daha bugun gordum
cok sukur Allah hayırlısıyla kurtarsın ınsallah herkesi
Tosur tosur geziyorum lafına çok güldümbir de benim kızım olacak inşallah benim ama görenler bu erkek göbeği diyorlar pembeler içinde büyür oğlum diyorum ama doktoruma her defasında soruyorum göbeği erkek göbeği olup kızı olacak olanlar var mı acaba? erkek göbeği de nasıl oluyorsa anlamış değililm
sanırsam yorgunluktan ve uzun süreli oturmaktan oldu canım... evham yapmayı sevmiyorum yapmıyorum da genel olarak ama bu gün ilk defa çok değişik hissettim kendimi yaa...
hftaya cuma izne ayrılıcam insallah sağlıkla sıhhatle yaaa...
hımmm anladım canım ben dünden beri kasım kasım kasılıyormuşum da haberim yokmuşhaftaya doktoruma da söyliyim teşekkürler
ben varım canım göbegim aynı erkek göbegi top gibi sivri annem her kamerada görüşünde kızım sen eminmisin kızın olacagına diyo tabi bende anne valla sonradan benim kız şeyini takıp gelmezse kız olacak diyorum.
kız göbegi yaygın olurmuş ve kalcası falan çıkarmış annenin maşşallah bende tam 90 60 90 lık bi anneyim arkadan gören anlamıyo bile hamile oldugumu
canım ben burda kasım anneleri topiği açıldığından beri burdayım eski yeni fark etmiyor bence.burda sohbet muhabbet şahane takılmak isteyene kapılar ardına kadar açık bu kadar basit.burası gayet keyifli.
ay canım maşallah kuzularına allah nazarlardan saklasın inş en kısa zamanda çıkarlar hastaneden de gözün aydın
insaallah sekerim...
çok sağol canım cevabın için saatte en az 10 kere olmuştur ama geçti şimdi eve geldim uzanıp dinlenicem biraz daha da iyi oluruz inşallah...
1 aydir kontrole gitmiyorum fakat tekmeleri midemde hissediyorum sanirim basi asagida melegimin, gittigimde gorcez ultrasonda bakalim hangi pozisyondasenin bebegin ne durumda
saolasın canım kızım 1680 doğdu oğlum 1980 cok sukur küvezdeler ama ıyı gorunuyorlar
amann canım dikkat et kendine de bebegin zamanında dogsun inşallah
kasım sıpaları çoook anneci olacaklar baksana hemen annenin kucagına gelmek istiyolar
kızlar bugün bebekleri gorduk hepinize iyi dilekleriniz ıcın tessekkur ederım
iyiyim hersey sımdıklık kv faktoru dısında ıyı
daha sonra uzun uzun yazarım
ıyı bakın kendınıze ve kuzucuklarınıza
çok sevindim benim gibi birinin olduğunu gördüğüme, annem de kızım istersen yeşil sarı al diyor birşey alırken allah sağlık versin bebişlerimize
slm hatunlar nasılsınız bakalım...
benimde aynı tatlım her gören önce erkek mi die soruyor aynı erkek karnı gibi diyorlar böle top gibi önümde :)
kızlar karnıma dokunduğum zaman bebişimin bütün kemikleri avuçlarımın içinde resmen sizde bukadar net bir şekilde hissedebiliyor musunuz?
Ben bu kızçe erken doğacak diye ömrümde yatmadığım kadar yattım, gör bak kasım ayında ayın 12si de geçer 22si de geçer. Annem bizi hep 41-42 haftalıkken doğurmuş. Bakalım neler olacak. Bu arada dün akşam doğum yapacağım günü tüm olarak aşama aşama düşündüm uyuyamayınca. Ben doğum yapacağım için de heyecanlıyım, çok değişik bir deneyim olacak. İnşallah güzel bir deneyim olur.
oofff kızlar bir haftadır midem çoook fena.normalde rennie şurup içiyodum iyi geliyodu.ama 1 haftadır oda iyi gelmiyor artık midem çok kötü gün ve gece boyu boğazım ateş gibi daha ne kadar sürerki böyle.bu boyutta mide şikayeti olan varmıkine(
slm hatunlar nasılsınız bakalım...
benimde aynı tatlım her gören önce erkek mi die soruyor aynı erkek karnı gibi diyorlar böle top gibi önümde :)
kızlar karnıma dokunduğum zaman bebişimin bütün kemikleri avuçlarımın içinde resmen sizde bukadar net bir şekilde hissedebiliyor musunuz?
kızlar bugün bebekleri gorduk hepinize iyi dilekleriniz ıcın tessekkur ederım
iyiyim hersey sımdıklık kv faktoru dısında ıyı
daha sonra uzun uzun yazarım
ıyı bakın kendınıze ve kuzucuklarınıza
saolasın canım kızım 1680 doğdu oğlum 1980 cok sukur küvezdeler ama ıyı gorunuyorlar
merhaba bende 31.haftamdayım. benimde sistemde 3 aralık gözüksede ultrason kağıtlarında hep 29.11 olarak gözüküyor doğum tarihim.. bende inanılmaz heyecanlıyım. siz hangi hastaneye gidiyosunuz. en son nezaman doktora gittiniz?bebiş kaç kilo dedi. normal doğum olacağını neye göre söledi. benim doktorum daha o konulara girmek için erken dedi. güzel dualarınız içinde teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?