2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar bugün bebekleri gorduk hepinize iyi dilekleriniz ıcın tessekkur ederım

iyiyim hersey sımdıklık kv faktoru dısında ıyı

daha sonra uzun uzun yazarım

ıyı bakın kendınıze ve kuzucuklarınıza

ben varım canım göbegim aynı erkek göbegi top gibi sivri annem her kamerada görüşünde kızım sen eminmisin kızın olacagına diyo tabi bende anne valla sonradan benim kız şeyini takıp gelmezse kız olacak diyorum.
kız göbegi yaygın olurmuş ve kalcası falan çıkarmış annenin maşşallah bende tam 90 60 90 lık bi anneyim arkadan gören anlamıyo bile hamile oldugumu

Kizlar kasilma faln diyosunuz ya bunlar yalanci dogum agrilari sanirim, ama bana olmuyo hic. Nasi bi agri ki ben mi hissetmiyorum acep.:26: Bazen adet sancisi gibi oluyo hemen geciyo. Óyle kasilma falan olmuyo bende:26: erken mi benim icin?
bende de sancı hiç yok canım. sadece kasılmalarım oluyo sanırsam yorulduğumda ya da çok oturduğumda... hep işyerindeyken oluyo işte
"Pazartesiyi hic sevmeyen arkadasim" beni guldurdun canim yaa
vallahi komik olmuş ama doğru söze ne denir? pazartesisevmiyorum işteeeee
öğrenciliğimden beri pazartesi sendromum var öğretmen oldum hala devam işteeee
Duba gibi oldum ben sadece yiyorum yatıyorumm
bende Allaha şükür mutlu bebekli bir dubayım :)
istediğin an gidip raporunu alıp izne ayrılabilirsin canım. ben mücadele ediyorum işte hala...
haftaya pazartesi gidicem doktora inşallah... o zaman kadar dinlicem kendimi ve vücudumu değişik bişey olursa gidicem...
bende de şişkinlik çok canım... gecelerimde uykusuz geçiyor ondan yüzüm gözüm şişiyor öğlene doğru yüzümdeki şişler iniyor.
saol canım cok sukur ıyıyım cumartesi yenıden hastaneye yattım bugun eve geldım cocukları da daha bugun gordum
cok sukur Allah hayırlısıyla kurtarsın ınsallah herkesi

tekrar hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun diyeyim canım... Rabbim tez vakitte evine kucağına vermeyi nasip etsin...
sezeryan oldun değil mi? ağrı sızın var mı nasıl hissediyorsun kendini?

benim de göbeğim sivri olduğu için erkek mi diye soruyolar.bakalım yazılanlara göre bu hafta sonuna doğru göbek düşüyormuş.

çok sevindim benim gibi birinin olduğunu gördüğüme, annem de kızım istersen yeşil sarı al diyor birşey alırken allah sağlık versin bebişlerimize

slm hatunlar nasılsınız bakalım...

benimde aynı tatlım her gören önce erkek mi die soruyor aynı erkek karnı gibi diyorlar böle top gibi önümde :)

kızlar karnıma dokunduğum zaman bebişimin bütün kemikleri avuçlarımın içinde resmen sizde bukadar net bir şekilde hissedebiliyor musunuz?

bende çok memnunum topiğimizden canım... Allah hepinizden razı olsun. Muhabbetler de tam istediğim gib, sağlık, bebek, yardımlaşma...

insaallah sekerim...

:) amin canım...

kızlar ben biraz gidip uzanayım dinleneyim... akşama görüşürüz inşalllah

çok sağol canım cevabın için saatte en az 10 kere olmuştur ama geçti şimdi eve geldim uzanıp dinlenicem biraz daha da iyi oluruz inşallah...

kuzucum dikkat et kendine fazla yorma ögretmenlik zor bi meslek hele senin durumundakine daha zor ama az kaldı inşallah melegini almana o zamana kadarda hep oturdugun gerden anlat dersini

1 aydir kontrole gitmiyorum fakat tekmeleri midemde hissediyorum sanirim basi asagida melegimin, gittigimde gorcez ultrasonda bakalim hangi pozisyonda senin bebegin ne durumda

ayaklarını yukarda hissediyosan inmiş demek bebegin. benim kuzumda almış normal dogum pozisyonunu bi ara benim karnımın alt kısmı ayaga falan kalkınca agrıyodu basınc yapıyodu böyle sonra drum dedi bebegin kafası aşaya indigi için kendine yer yapıyo o da alışana kadar agrı yapar ama çok agrın olursa gel mutlaka demişdi şükür artık agrım yok daha rahatım.

saolasın canım kızım 1680 doğdu oğlum 1980 cok sukur küvezdeler ama ıyı gorunuyorlar

rabbim tez zamanda kucagına almanı nasip eder bebeklerini iyi olmalarına sevindim canım

amann canım dikkat et kendine de bebegin zamanında dogsun inşallah
kasım sıpaları çoook anneci olacaklar baksana hemen annenin kucagına gelmek istiyolar

Ben bu kızçe erken doğacak diye ömrümde yatmadığım kadar yattım, gör bak kasım ayında ayın 12si de geçer 22si de geçer. Annem bizi hep 41-42 haftalıkken doğurmuş. Bakalım neler olacak. Bu arada dün akşam doğum yapacağım günü tüm olarak aşama aşama düşündüm uyuyamayınca. Ben doğum yapacağım için de heyecanlıyım, çok değişik bir deneyim olacak. İnşallah güzel bir deneyim olur.

rabbim seni kötü faktörlerden kurtarsın kısa zamanda inş :)

çok sevindim benim gibi birinin olduğunu gördüğüme, annem de kızım istersen yeşil sarı al diyor birşey alırken allah sağlık versin bebişlerimize

amin canım. bide ben fazla kilo almadım ondan galiba sade 6 kilo almışım bu zamana kadar onuda hep karnımdan sen kç kilo aldın canım

nasıl kemiklerini hissediyosun canım hani bebegin karnına dayandıgı zaman hissetmen normal. bende ayagını falan artık çok net hissediyorum hatta dokunup seviyorum bazen karnını dayıyo böyle tırtışlı tırtışlı kaburgalarının oldugunu anlaya biliyorum eger böyle hissediyosan çok normal.

oofff kızlar bir haftadır midem çoook fena.normalde rennie şurup içiyodum iyi geliyodu.ama 1 haftadır oda iyi gelmiyor artık midem çok kötü gün ve gece boyu boğazım ateş gibi daha ne kadar sürerki böyle.bu boyutta mide şikayeti olan varmıkine(

merhaba annişler...kişiye özel tasarımlar yapıyorum size bebeginize özel tasarımlar...magnetler, logusa taçları, yastık ve kapı süsleri, tşört ve badler ve aklınıza gelebilecek birsürü asarım...ilgilenenler facebook şekerli dünyam...

canım valla bende o kadar heyecanlıyım ki anlatamam hayal bile edemiyorum nasıl sancı cekecem nasıl dogum yapacam kızzım nasıl bişey olacak o kadar karma karışık duygular ki rabbim inşallah en güzel şekilde yaşatır bize bu duyguyu.normal dogumu çok istiyorum sırıf o muhteşem duyguyu yaşamak için bazen korkuyorum sonra diyorum yaw dünyaya mucizeni getireceksin bırakda gzel anılar için 1 2 saat acı çek çok mu

ayy canım mide yanması çok zor rabbime şükür bende yok şu an ama ılık süt iç rahatlatır bide ben bi kere midemi üşüttügümde aynı yanmaları yaşadım tek iyi gelen sıcak suya koyup içitigim şekerli suydu o çok fayda etti mideyi ve yemek borusunu yumuşattıgı için rahatlatıyodu tavsiye ederim tabi şekerle ilgili bi sorunun yoksa

Sen zayıfsındır, karında deri altı yağ dokun azdır o yüzden hissediyorsundur, ben biraz şişko olduğumdan o kadar net biilemiyorum

saolasın canım kızım 1680 doğdu oğlum 1980 cok sukur küvezdeler ama ıyı gorunuyorlar

kiloları da çok iyi maaşallah. Enn kısa zamanda kucağına da alırsın bebişlerini canım.

Kusura bakmayin yeni gordum mesajinizi,
Ben Ozel Capa Hastanesi`ne gidiyorum. En son 6 Eylul`de gittim bu Cuma yine gidecegim bir aksilik olmazsaa. Gittigim zaman en son 1257 gr. demisti. Dogum seklini de ben sordum, ona gore yorum yapti. Simdilik gidisata gore normal gorunuyor, sezeryanlik bir durum yok gibi demisti. 3 boyutlu resim alamadim henuz, onun icin ugrastik gecen sefer fakat olmadi malesef. Insallah bu sefer olurr. Dualar her zaman icimi rahatlatmistir, tekrar tekrar hayirlisi olsun diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…