ayy canım mide yanması çok zor rabbime şükür bende yok şu an ama ılık süt iç rahatlatır bide ben bi kere midemi üşüttügümde aynı yanmaları yaşadım tek iyi gelen sıcak suya koyup içitigim şekerli suydu o çok fayda etti mideyi ve yemek borusunu yumuşattıgı için rahatlatıyodu tavsiye ederim tabi şekerle ilgili bi sorunun yoksa
Hmmm.... melegin kucagina gelmek icin sabirsizlaniyo sanirsam27 haftadan beri devamli mi yatiyosun, Rabbim yardimci olsun canim, her yanin agriyodur simdi.. bol bol masaj yaptir esine iyi gelir rahatlarsin birazcikta olsa.. sunun surasinda ne kaldi doguma....
canım valla bende o kadar heyecanlıyım ki anlatamam hayal bile edemiyorum nasıl sancı cekecem nasıl dogum yapacam kızzım nasıl bişey olacak o kadar karma karışık duygular ki rabbim inşallah en güzel şekilde yaşatır bize bu duyguyu.normal dogumu çok istiyorum sırıf o muhteşem duyguyu yaşamak için bazen korkuyorum sonra diyorum yaw dünyaya mucizeni getireceksin bırakda gzel anılar için 1 2 saat acı çek çok mu
Ben bu kızçe erken doğacak diye ömrümde yatmadığım kadar yattım, gör bak kasım ayında ayın 12si de geçer 22si de geçer. Annem bizi hep 41-42 haftalıkken doğurmuş. Bakalım neler olacak. Bu arada dün akşam doğum yapacağım günü tüm olarak aşama aşama düşündüm uyuyamayınca. Ben doğum yapacağım için de heyecanlıyım, çok değişik bir deneyim olacak. İnşallah güzel bir deneyim olur.
Kızlar günaydın sizden acil cevap bekliyorum 4 gündür afedersiniz tuvalete çıkamadım çatlıycam valla gebelikte kullanılan bir ilaç var mı bunla alakalı
Benim vajinada cok agri oluyo sabahlari sonra geciyo, baski seklinde sanki her an bisey asagi duscekmis gibi, sanirim bebegin durus pozisyonundan kaynakli.. oturuyorum ayaga kalkiyorum egilerek yuruyorum o sekilde, biseyler batiyo sanki vajinama... bebegin kafasi asagidayken tekrar yer degistirebiliyomu yoksa doguma kadar o pozisyonda mi kaliyo? Ben 1 ay oncesine kadar gittigimde kontrole bebegimin basi yine asagidaydi...ayaklarını yukarda hissediyosan inmiş demek bebegin. benim kuzumda almış normal dogum pozisyonunu bi ara benim karnımın alt kısmı ayaga falan kalkınca agrıyodu basınc yapıyodu böyle sonra drum dedi bebegin kafası aşaya indigi için kendine yer yapıyo o da alışana kadar agrı yapar ama çok agrın olursa gel mutlaka demişdi şükür artık agrım yok daha rahatım.
Insallah cnm... Allah bi nefeste kurtarsin derler ya aynen o sekilde.. bende hayal ediyorum, dusunuyorum acaba gunduz mu gelicek sancim gece mi, o an naparim bilmiyorum.. bazi dogum hikayelerini okudum, nisan gelmis dusa girmisler kuveti doldurmuslar keyif yapmis bazilariben o kadar rahat olurmuyum bilmiyorum
amin canım. bide ben fazla kilo almadım ondan galiba sade 6 kilo almışım bu zamana kadar onuda hep karnımdan sen kç kilo aldın canım
6 kilo hımm süpersin canım tebrikler böyle az kilo alanlarla yiyip içmek istiyorumben 11 kilo aldım doktorumun br hastası 3,5 kilo almış bebeği de 3 kilo doğmuş hayret ettim doğrusu
Küvete girmek çok doğru değil aslında hemen bilgi paylaşayım su gelmişse özellikle enfeksiyon kapma riski artıyormuş. Ama ben duş alırım diye düşünüyorum sakin olabilirsem. Bir de sancı odasından doğum masasına geçtiklerinde 3 ıkınmada doğuruyorlar ya onun hastasıyım kolay kolay zamanında açılmamız olur inşallah.
canım çok sağol şu sütü bi deniyeyim dayanılmaz oluyo bazen
Benim vajinada cok agri oluyo sabahlari sonra geciyo, baski seklinde sanki her an bisey asagi duscekmis gibi, sanirim bebegin durus pozisyonundan kaynakli.. oturuyorum ayaga kalkiyorum egilerek yuruyorum o sekilde, biseyler batiyo sanki vajinama... bebegin kafasi asagidayken tekrar yer degistirebiliyomu yoksa doguma kadar o pozisyonda mi kaliyo? Ben 1 ay oncesine kadar gittigimde kontrole bebegimin basi yine asagidaydi...
amin canım. bide ben fazla kilo almadım ondan galiba sade 6 kilo almışım bu zamana kadar onuda hep karnımdan sen kç kilo aldın canım
6 kilo hımm süpersin canım tebrikler böyle az kilo alanlarla yiyip içmek istiyorumben 11 kilo aldım doktorumun br hastası 3,5 kilo almış bebeği de 3 kilo doğmuş hayret ettim doğrusu
Ben 1 ay oncesine kadar 9 kilo almistim, tartilmaya korkuyorum... doktorunun o hastasini alnindan opesim geldi valla... arkadasim 45 kiloyla hamile kaldi 85 kiloyla dogurdu..bence yinede halimize sukretmek lazm
anlaştık bacım konusuruz tekrar..yarın gidicem ama kan tahlılı göstermek için. ultrasona sokarmı bılmıyorum :44:
senin bebiş hazırlıkların nasıl gıdıyor. ben bikaç parca kıyafet dısında bişey alamadım henüz..
canım bildigim kadarıyla artık pek yer degiştirmezler cünkü yerleri daraldıgı için dönmeleri zor olur ben 27+4 de gittigimde kafası yukardaydı drum daha döner dedi 30. haftalarda döndügünü analadım ve o zamandan beride hep aşagıda hissediyorum kafasını inşallah bi aksilik olmazda normal dogum yaparız
hoşgeldin canım. o ağrılar hepimizde var sen bide çalışmayı planlıyomuşsun 37e kadar allah yardımcın olsun..
aynen benim oğlanda acıkdımmı kıpır kıpır doyunca hiç hareket yok uyuyo diyorum inşallah doğuncada karnı doyduğunda uyurlar
ben 35. haftalığım 16 kilo aldımama çok zayıfım 47dim.
ben tam 32+0 da aldım ama ben çalışamaz raporu almışdım..
sende iyiki varsın sağlıcakla kal
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri-f324/ istediğn sayfaya burdan girebilrisin
o demekki sadece bebegi beslemiş benimde sadece bebegim alıyo gecen druma gitmeden saglık ocagında tartıldım 60 kilo dedi nasıl olur dedim bir ay önce zzeten 59 dum nasıl 1 kilo alırım diye kendi kendimi yedim çünkü o 1 kilo bebekdemiydi bende miydi çok üzüldüm kızım kilo almıyo diye 1 hafta sonra dra gittim dedi bebek 1 kilo 850 grambenim gözler böyle çünkü bir ay öncesinden bebegim 900 gramdı yani o 1 kiloyu sadece kızım almış
Ben 1 ay oncesine kadar 9 kilo almistim, tartilmaya korkuyorum... doktorunun o hastasini alnindan opesim geldi valla... arkadasim 45 kiloyla hamile kaldi 85 kiloyla dogurdu..bence yinede halimize sukretmek lazm
maşşalahh canım sonra arkadaşın verdimi o kiloları
orlando bloom un karısı miranda kerr yanlış hatırlamıyorsam 3.5 kilo almış hamileliğinde, bebğinin doğum kilosu 4 kiloymuş, üstelik normal doğum yapmış. Bu çok ekstrem bir örnek tabi.Ben 34. haftada 15 kg aldım bebiş 2 kilo hey Allahm. Yine de şükür.
Evet maalesef sadece tuvalete falan kalkıyorum sol yanıma yata yata bir hal oldum bel boyun sırt bacak her tür ağrı var :)
canım peki yanında sana yardım eden birileri varmı.böyle zamanlarda yanında yakın birinin olması çok iyi oluyo.
Insallah cnm bende hep dua ederim normal dogum olmasi icin.. bastan beri sezeryana karsiyimdir.... gerci annem hep normal doguma kendini odaklama. Benim icin hayirlisi neyse o dogumu nasip et allahim die dua et der.. Rabbim herkese hayirlisini nasip etsin..
canım peki yanında sana yardım eden birileri varmı. böyle zamanlarda yanında yakın birinin olması çok iyi oluyo.
orlando bloom un karısı miranda kerr yanlış hatırlamıyorsam 3.5 kilo almış hamileliğinde, bebğinin doğum kilosu 4 kiloymuş, üstelik normal doğum yapmış. Bu çok ekstrem bir örnek tabi.Ben 34. haftada 15 kg aldım bebiş 2 kilo hey Allahm. Yine de şükür.
canım o zaman her eve lazım orlando bloom un karısı miranda kerrin tartısından.
oofff kızlar bir haftadır midem çoook fena.normalde rennie şurup içiyodum iyi geliyodu.ama 1 haftadır oda iyi gelmiyor artık midem çok kötü gün ve gece boyu boğazım ateş gibi daha ne kadar sürerki böyle.bu boyutta mide şikayeti olan varmıkine(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?