2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım çok sağol şu sütü bi deniyeyim dayanılmaz oluyo bazen

Evet maalesef sadece tuvalete falan kalkıyorum sol yanıma yata yata bir hal oldum bel boyun sırt bacak her tür ağrı var :)

Ben de çok heyecanlanıyorum. İnşallah hayırlısıysa normal doğum olur. Rabbim isteyen herkese sağlıklı normal doğumu nasip eder inşallah.

Son düzenleme:

Insallah cnm... Allah bi nefeste kurtarsin derler ya aynen o sekilde.. bende hayal ediyorum, dusunuyorum acaba gunduz mu gelicek sancim gece mi, o an naparim bilmiyorum.. bazi dogum hikayelerini okudum, nisan gelmis dusa girmisler kuveti doldurmuslar keyif yapmis bazilari ben o kadar rahat olurmuyum bilmiyorum

Kızlar günaydın sizden acil cevap bekliyorum 4 gündür afedersiniz tuvalete çıkamadım çatlıycam valla gebelikte kullanılan bir ilaç var mı bunla alakalı

canım bende o sıkıntıyı cok yasayınca doktor magnezi kalsine diye bir ilaç verdi hiç bir zararı yok tuvalete cıkamadığın günlerde kullanabilirsin dedi

Benim vajinada cok agri oluyo sabahlari sonra geciyo, baski seklinde sanki her an bisey asagi duscekmis gibi, sanirim bebegin durus pozisyonundan kaynakli.. oturuyorum ayaga kalkiyorum egilerek yuruyorum o sekilde, biseyler batiyo sanki vajinama... bebegin kafasi asagidayken tekrar yer degistirebiliyomu yoksa doguma kadar o pozisyonda mi kaliyo? Ben 1 ay oncesine kadar gittigimde kontrole bebegimin basi yine asagidaydi...

Küvete girmek çok doğru değil aslında hemen bilgi paylaşayım su gelmişse özellikle enfeksiyon kapma riski artıyormuş. Ama ben duş alırım diye düşünüyorum sakin olabilirsem. Bir de sancı odasından doğum masasına geçtiklerinde 3 ıkınmada doğuruyorlar ya onun hastasıyım kolay kolay zamanında açılmamız olur inşallah.

Ben suanda dus alirken bile oturmuyorum doktorum yasakladi enfeksiyonum oldugu icin.. ayakta aliyorum dusumu.. he bide sanci gelir gelmez yola cikan hamileler var arabada doguran bende onlarin hastasiyim

canım çok sağol şu sütü bi deniyeyim dayanılmaz oluyo bazen

dene canım inşallah faydasını görürsün ço zor bişey mide yanması inşallah tez vakitte gecerde rahatlarsın

canım bildigim kadarıyla artık pek yer degiştirmezler cünkü yerleri daraldıgı için dönmeleri zor olur ben 27+4 de gittigimde kafası yukardaydı drum daha döner dedi 30. haftalarda döndügünü analadım ve o zamandan beride hep aşagıda hissediyorum kafasını inşallah bi aksilik olmazda normal dogum yaparız

bende yarın gidecem bakalım.. bence senide alır ultrasona.. 32.haftadan başlayarak 2 hafta aralıklarla nts ye girmemiz gerekiyormuş. ben annemin torun heyacanı sayesinde 3.ayımdan itibaren kıyafet vs benzeri bebek eşyaları alıyom ve annemde alıyor. nasıl diyim. banya küvetinden, su dökmek için maşrapa ve filesine, ebbek sepetinden, uyku setine,ilk 3 ay giydirmek için organik tulumlar pijama takımları, bebek arabası, benim lohusa gecelik ve pijama takımıma, bebek şampuanları, göğüs pompası,hepsini aldık.allah herkesede, baanaada hayırlısıyla,sağlıkla kucağımıza alıp bi ömür mutlu bi hayat yaşamamızı nasip eder inşallah. eğer marka,fiyat vs. konusunda kafana takılan bişey olursa sorabilrsin.

Insallah cnm bende hep dua ederim normal dogum olmasi icin.. bastan beri sezeryana karsiyimdir.... gerci annem hep normal doguma kendini odaklama. Benim icin hayirlisi neyse o dogumu nasip et allahim die dua et der.. Rabbim herkese hayirlisini nasip etsin..

inşallah dediğin gibi doğduklarındada doyurunca uyurlar:) benim sağ ve sol taraflarımda bide genital ksıımda inanılmaz ağrılarım başladı yarın doktora gidicez rapor için orda söyleyecem. nts ye sokarlarmı bilmiom ama erken doğumdan korkuyorum. bilmiom bu kadar ağrı normalmi. sırtım zaten ağrıyodu. çocuğum için onunla biraz daha fazla zaman geçirebilmek için bi kaç hafta daha sabretmek için allahın bana o gücü vermesi için dua ediyorum bakalım. :)

Son düzenleme:

tabiki cnım allah hayırlısını nasip etsin her zman. ama ben şöyle düşünüyorum allahın isteyipde veremeyecegi şey yok e istemişken neden gönlümüzdekini istemeyelimki önemli olan duamızı nasıl ettigimiz.
mesela benim bi arkadaşım hamileyken hep bebegim saglıklı sıhatli hayırlı bi evlat olsun derdi bende diyorum saglıklı sıhatli hayırlı bide güzel yüzlü güzel gözlü bi bebegim olsun o da hemen diyo güzellik önemli degil bence çok yanlış düşünüyo neden önemli olmasınki istemişken güzellikde isterim veren allah verdigi zamanda haşa ondan bişey eksilecek degil .çünkü o eli en bol olandır.

canım peki yanında sana yardım eden birileri varmı. böyle zamanlarda yanında yakın birinin olması çok iyi oluyo.

İlk başlarda 1-2 hafta biraz tecrübesizdim yemeğimi falan kendim yapıyordum, bulaşık makinesini ben dolduruyordum ama bebeğin suyu iyice azalınca doktor kızdı ne yemeği, elinden gelse tuvalete bile gitme diyeceğim dedi. Artık 5 gün kv 5 gün annem bakıyor. Hafta sonu eşimle kalıyorum. Gerçi son iki hafta annem grip olduğundan kv ileydim. Allah razı olsun çok büyük sevaba giriyorlar.

var canım var ben, nasıl bişi olduğunu en iyi bilenlerdenim, zaten eskiden de reflüm vardı rennie hap kullanıyordum 1,5 aydır hergün her saat mide yanması ve mütemadiyen günde 1 kez kusuyorum (ki 7, aya kadar 1 kere bile ne midem bulandı ne kustum) doktor gaviscon yazdı aslında rennie bana eskiden iyi geliyordu ama brde bunu deneyelim hadi dedim ama hiç etkilemedi hala devam çubuk süt yiyip içmekten gına geldi artık bişey yemeye korkuyorum bu ay 500 gram almışım toplamda zaten ,,, hayırlısı artık 3 gün sonra doktor kont var rennie yzdırıcam bu sefer inşallah iyi gelir sanada tuzlu çubuk haşlanmış patates soğuk süt önerebilirim beni en kötü domates ve haşlanmış patates dışındaki patates yapıyor onlardan da uzak duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…