2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
arkadaşlar bugün sağlık ocağında son takibim vardı şükür oda bitti.ebem eliyle karnıma kasıklarıma falan dokundu bebeğin doğum kanalına inmeye başladığını söyledi.doğum kanalına inince doğum ne zaman gerçekleşiyor acaba tecrübeli arkadaşlar bilirler veya etraftan duyanlarda bilirlerbu arada oğlum aşağıda sanki tünel kazıyo vajinal baskılarım iyice arttı o hareket ettikçe alttada baskı ağrı gibi bişiler hissediyorum

maşşalahh canım sonra arkadaşın verdimi o kiloları

Canim suanda 15 kilo faln fazlasi var yani en son 1 ay once gorustuk.. 1 ayda ne kadar verdi bilmiyorum.. kizi 3 5 kilo dogmustu. 3.600 faln cok net hatrlamiyorum gecen nisandi dogum yaptiginda..

avatarındaki senin bebişin değil mi zaten çok güzel maaşallah, kaderi de güzel olsun...

canım benim kvalidem süsleme konusunda çok becerikli.
o yapıcak. bebek şekerlerimizi de o yaptı.

avatarındaki senin bebişin değil mi zaten çok güzel maaşallah, kaderi de güzel olsun...

benim kızım teyzesi parmagını emiyo prensesim saol canım inşallah yaşamı boyu rabbim benim ve tüm annelein bebeklerine güzel ve hayırlı olanı nasip eder

inşallahh :) o kasık ağrıları aynenbendede 32 hafta öncesi başladı druma söyledim 32 haftamda başladık nstye girmeye sonuç iyi çıkdı geçen c.teside girdim. o sancılar başlayınca birde erken doğum riskim olduğu için bende korktum başta şükür iyiyiz şu an.
içerde ne kadar fazla dursa o kadar iyidir gelişimi içinn inşallah miyadını bekler bebişlerimiz..

Canim suanda 15 kilo faln fazlasi var yani en son 1 ay once gorustuk.. 1 ayda ne kadar verdi bilmiyorum.. kizi 3 5 kilo dogmustu. 3.600 faln cok net hatrlamiyorum gecen nisandi dogum yaptiginda..

maşşallah verebiliyo demekki benim arkadaşım dogum yaptı haziranda o da pek kilo almamıştı ama dogumdan sonra maşşallah iştahı bi acıldı kız her yarım saate bi yiyo göbegi falan benim kadar var nerdeyse. benim kızımda 3 kilo kadar dogsa bana yeter eşimin ailesinin agzına düşmek istemiyorum işte yemedinde bebek kilo almadı derlerse basarım cılıgıııı

çubuk kraker ve haşlanmış patates iyi geliyor.anlaşıldı.yarından itibaren ilk iş patates haşlamak olcak.süt zaten hergün içiyorum.sağol canım.

apartmanda biri yemek yapıyo valla pek güzel koktu yüzsüzlük yapıp bi tabakda bana koyuverin desemmiki

Bunyeyle alakali bence.. zayif olan fazla kilo aliyo, kilolu olan daha az... arkadasinin dogumdan sonra vermesi gerekmez mi uykusuzluk yemk duzensizligi vs., he bi de genelde sutun yetmiyo heralde derler imali imali... oyle derseler al kv sen emzir dersin

he bende öyle biliyodum dogumdan sonra o kilolar verilir diye ama arkadaşım aldı malesef
ay büyük konuşmayımda öyle bişey falan derlerse susmam valla veririm cevabımı zaten sustugum yeter ne ararlar ne sorarlar bide bebegimle ilgide herşeye karışırlarsa o zaman görürler gelin nasıl oluyo
neyse allahdan uzaktayımda yırtıyorum biraz pacayı

canım bende 37. haftaya kadar rapor aldım.
tam emin değilim ama değiştiremiyosun diye biliyorum.
bende seninle aynı haftadayım bayramdan sonra grip oldum diyerek 1 hafta yada 3-5 gün ayrı dktrlarda rapor almayı düşünüyorum. sende öyle yapabilirsin.

Kesinlikle sana katiliyorum canim.. ki bende oyle dua ediyorum saglikli sihatli guzel yuzlu bi oglum olsun derim hep.. guzel yuzde allahtan hayirda allahtan

hepimizin aynı durumda olduğunda emin olabilirsin canım.

canım valla cesaretim olsa isterim saolsunlar verirler ama ben biraz pısırıgımdır bu konularda acımdan ölsem isteyemem

Ayni ben :)) e komsularinda hamile var kokmustur bi tabakta ona goturelim deseler nolur ki... bizim yukaridakiler getiriyo borek corek yaptikca.. kayinvalidemde ne yapsa sepetle indiriyo saolsun

kizlar bende de bahsettiginiz durum oluyor. Ama bebis yamultuyor saniyordum. Yani karnim yamuluyor, nefes daraliyor, ates basiyor. Bu kasilma mi kesin bilmiyorum. Bebek de yamultmuyor mu karni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…