maşşalahh canım sonra arkadaşın verdimi o kiloları
tabiki cnım allah hayırlısını nasip etsin her zman. ama ben şöyle düşünüyorum allahın isteyipde veremeyecegi şey yok e istemişken neden gönlümüzdekini istemeyelimki önemli olan duamızı nasıl ettigimiz.
mesela benim bi arkadaşım hamileyken hep bebegim saglıklı sıhatli hayırlı bi evlat olsun derdi bende diyorum saglıklı sıhatli hayırlı bide güzel yüzlü güzel gözlü bi bebegim olsun o da hemen diyo güzellik önemli degil bence çok yanlış düşünüyo neden önemli olmasınki istemişken güzellikde isterim veren allah verdigi zamanda haşa ondan bişey eksilecek degil .çünkü o eli en bol olandır.
Kizlar hastane odasini susleyecek misiniz? Burada bu organizasyonu hastaneden istersek kuafor+fotograf+susleme 1500 tl daha vermemiz gerekiyor. Ben de esime biz kendimiz yapalim dedim ama o da anlamayiz biz, yapamayiz diyor. Siz ne yapmayi dusunuyorsunuz?
avatarındaki senin bebişin değil mi zaten çok güzel maaşallah, kaderi de güzel olsun...
inşallah dediğin gibi doğduklarındada doyurunca uyurlar:) benim sağ ve sol taraflarımda bide genital ksıımda inanılmaz ağrılarım başladı yarın doktora gidicez rapor için orda söyleyecem. nts ye sokarlarmı bilmiom ama erken doğumdan korkuyorum. bilmiom bu kadar ağrı normalmi. sırtım zaten ağrıyodu. çocuğum için onunla biraz daha fazla zaman geçirebilmek için bi kaç hafta daha sabretmek için allahın bana o gücü vermesi için dua ediyorum bakalım. :)
Canim suanda 15 kilo faln fazlasi var yani en son 1 ay once gorustuk.. 1 ayda ne kadar verdi bilmiyorum.. kizi 3 5 kilo dogmustu. 3.600 faln cok net hatrlamiyorum gecen nisandi dogum yaptiginda..
var canım var ben, nasıl bişi olduğunu en iyi bilenlerdenim, zaten eskiden de reflüm vardı rennie hap kullanıyordum 1,5 aydır hergün her saat mide yanması ve mütemadiyen günde 1 kez kusuyorum (ki 7, aya kadar 1 kere bile ne midem bulandı ne kustum) doktor gaviscon yazdı aslında rennie bana eskiden iyi geliyordu ama brde bunu deneyelim hadi dedim ama hiç etkilemedi hala devam çubuk süt yiyip içmekten gına geldi artık bişey yemeye korkuyorum bu ay 500 gram almışım toplamda zaten ,,, hayırlısı artık 3 gün sonra doktor kont var rennie yzdırıcam bu sefer inşallah iyi gelir sanada tuzlu çubuk haşlanmış patates soğuk süt önerebilirim beni en kötü domates ve haşlanmış patates dışındaki patates yapıyor onlardan da uzak duruyorum
maşşallah verebiliyo demekki benim arkadaşım dogum yaptı haziranda o da pek kilo almamıştı ama dogumdan sonra maşşallah iştahı bi acıldı kız her yarım saate bi yiyo göbegi falan benim kadar var nerdeyse. benim kızımda 3 kilo kadar dogsa bana yeter eşimin ailesinin agzına düşmek istemiyorum işte yemedinde bebek kilo almadı derlerse basarım cılıgıııı
apartmanda biri yemek yapıyo valla pek güzel koktu yüzsüzlük yapıp bi tabakda bana koyuverin desemmiki
Bunyeyle alakali bence.. zayif olan fazla kilo aliyo, kilolu olan daha az... arkadasinin dogumdan sonra vermesi gerekmez mi uykusuzluk yemk duzensizligi vs., he bi de genelde sutun yetmiyo heralde derler imali imali... oyle derseler al kv sen emzir dersin
apartmanda biri yemek yapıyo valla pek güzel koktu yüzsüzlük yapıp bi tabakda bana koyuverin desemmiki
arkadaslar ben dogum izni süremi 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıp uzattırdım. şimdi doktora gitsem raporu çalışmaz dogum iznine ayrıldı diye değiştirmesimi gerkir. nasıl olcak bilemedim bayramdan hemen sonra doktora gidip izne ayrılayım diyorum..
Kiyamam de valla hamilesin sen..
tabiki cnım allah hayırlısını nasip etsin her zman. ama ben şöyle düşünüyorum allahın isteyipde veremeyecegi şey yok e istemişken neden gönlümüzdekini istemeyelimki önemli olan duamızı nasıl ettigimiz.
mesela benim bi arkadaşım hamileyken hep bebegim saglıklı sıhatli hayırlı bi evlat olsun derdi bende diyorum saglıklı sıhatli hayırlı bide güzel yüzlü güzel gözlü bi bebegim olsun o da hemen diyo güzellik önemli degil bence çok yanlış düşünüyo neden önemli olmasınki istemişken güzellikde isterim veren allah verdigi zamanda haşa ondan bişey eksilecek degil .çünkü o eli en bol olandır.
selam kızlar
bir tembellik yapıyorum ki hiç sormayın.yattıkça yatasım geliyor.artık tanıyamıyorum kendimi de aynaya bakınca.belki gripten bilmiyorum ama yüzüm şişti sanki değişik geliyorum kendime.zaten nefes alamıyorm tosur tosur geziyorum.gülüyorum kendime bende.hepsi geçecek ne de olsa.
canım valla cesaretim olsa isterim saolsunlar verirler ama ben biraz pısırıgımdır bu konularda acımdan ölsem isteyemem
saolasın canım kızım 1680 doğdu oğlum 1980 cok sukur küvezdeler ama ıyı gorunuyorlar
canımm kasılma göbeginin bi yanlının sertleşmesi taş gibi olması sanki bebek kafasını poposunu dayamış gibi oluyo bende ilk zamanlar hep bebegim sanıyodum megersem kasılmaymış.
son zamanlarda bende kasılma olunca acayip ateş basıyo kulaklarım falan yanmaya başlıyo resmen, sonra sanki kalp ritmim hızlanıyo
bu gece iki kere kasılma agrısıyla uyandım böyle tarifsiz bişey sanki karnını biri sıkıyomuş gibi oluyo kalkınca yürüyünce geciyosa sorun yok eger yürüyünce falan gecmiyosa devam ediyosa ve uzun sürüyosa dikkate almak gerek
inşallah yardımcı olmuşumdur tatlım
canım kasılma karnında ani sertleşmeler ve aşağıya yaptığı baskıyla anlaşılıyor.erken doğum riskin yoksa eğer genelde bunlar son haftalarda oluyomuş.benim çok erken başladı ama normalde 33 yada 34 ten sonra yavaş yavaş başlıyomuş diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?