2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım bana da hep öyle diyorlar çünkü karnım yayvan dan ziyade sivri olduğu için benim kide kız:)

Kizlar 4 gun once kofte icin kiyma yogurup buzdolabina koymustum.. ama kizartmak nasip olmadi. Disarda yedik, diger gun cnm baska bisey istedi disarda yedik yine. Oburgun k.validemlerde yedik, ondan sonraki gunde yemege davet edildik.... ben simdi onu kizartsam bisey olur mu.. ama buzlukta deil buzdolabinda sakladim...sizce napim?:26:

Buzlukta olsa bisi olmaz ama buzdolabinda ben bir günden
Fazla bekletmiyorum et veya kiyma.

Kesinlikle sana katiliyorum canim.. ki bende oyle dua ediyorum saglikli sihatli guzel yuzlu bi oglum olsun derim hep.. guzel yuzde allahtan hayirda allahtan

öyle valla canım bu arada oglun mu oluyo senin

Ayni ben :)) e komsularinda hamile var kokmustur bi tabakta ona goturelim deseler nolur ki... bizim yukaridakiler getiriyo borek corek yaptikca.. kayinvalidemde ne yapsa sepetle indiriyo saolsun

ahh canım burda öyle bişey bilmiyolar hiç hamile varmı yokmu pek anlamıyolar. mesela gecen bahcede mangal yapıyolardı bende yanından gectim al dediler ama almadım ben olsam o kız gördü yazık hamile diye arkasından bi parcadahi olsa gönderirim ama onlarda öyle bişey yok

kizlar bende de bahsettiginiz durum oluyor. Ama bebis yamultuyor saniyordum. Yani karnim yamuluyor, nefes daraliyor, ates basiyor. Bu kasilma mi kesin bilmiyorum. Bebek de yamultmuyor mu karni?

canım bebek yamultsa bile o hemen cekilir.canım benimde son günlerde öyle oluyo kasılma başladıgında bi daraltı ateş basması nefes daraltısı gbi durumlar oluyo normaldir inşallah

canm etini kokla bi eger koku varsa yapma ama koku yoksa yapabilirsin bide dene bitane kızart bak tatına normalse indir mideye yok degilse hemen çıkart

Hayir gidip raporu bozdurabilir. Dogum oncesi izne ayrilabilir. Ama ben 2 gun rapor alayim 37 ye kadar devam edeyim derse o aldiginiz 2 gun dogum oncesi izninizden kesilir.
ben ikisinide bir fiil yaptim.37 haftaya kadar calisabilir aldim 32.haftamda. fakat 34.haftamda belim tutuldu personel subeyle gorustum iyi olursam devam etmek istiyorum dedim.2 gun rapor al kendini bi analiz.et bakalim dediler.rapor hakkim bitti dedim problem degil calisabilir raporu aldigin donemde hastalik raporu alirsan dogum oncesinden kesiliyor dediler. Artik iyice agirlastigim icin bugun gidip 35.hftamda dogum oncesi izne ayrildim.

Hic kimseyi kirmak gibi bir amacim
Yoktu. Eger kirmissam da özür diliyorum.

Evet cnm oglum olcak Allah izin verirse :) ben yolda yurusem posetinde meyve varsa veriyolar.. gecen gun esimle disari ciktigimzda manavin onunden gecerken manavci yoldan cevirdi mandalina bu kokar al bi tane diye cogu yerde eski samimiyet yok artik..bu arada kiyma guzel beklemis daha bi guzel olmus sanki.tadi nefis gibi geldi :)

apartmanda biri yemek yapıyo valla pek güzel koktu yüzsüzlük yapıp bi tabakda bana koyuverin desemmiki

canım valla bende kabak kızartması kokusu aldıydım az önce ama isteyemdim.:)))

kizlar bende de bahsettiginiz durum oluyor. Ama bebis yamultuyor saniyordum. Yani karnim yamuluyor, nefes daraliyor, ates basiyor. Bu kasilma mi kesin bilmiyorum. Bebek de yamultmuyor mu karni?

seninki tahminimce kasılma canım eğer bebek olsa elini koyunca çekilir.

Kızlar yarın akşam 8de kontrolüm var kaç kilo oldu ki benim kızım acaba, sağlıklıdır inşallah iyidir...Heyecanlıyım yine...

ayy ne güzel bende ilk zamanlar oglan hissediyodum ama sonra kız çıkıverdi . kıs tatlımıydı mandalina

canım valla bende kabak kızartması kokusu aldıydım az önce ama isteyemdim.:)))

seninki tahminimce kasılma canım eğer bebek olsa elini koyunca çekilir.

ah bacımm kıyamam sana aslında yüzsüz olmak lazım verin ordan bi tabak yemek deyip istiyecez arsız arsız

demek kıyman baharatın tadını güzelce almış ohh yede ogluna yarasın

aniden cekiliyor mu acaba ben de elimi kosup tip tip yapiyorum bikac dkya geciyor gibi bazen.

bak canım eğer bi anda karnın semsert oluyosa ve o anda bi ağırlık hissedip kasıklarında baskı hissediyosan bi yere oturma yada yön değişme isteği hissediyosan o kasılma yok eğer minnak bi topluk varsa elini koyunca çekiliyosa hemen oda senin yavrukuşun bende başta hep bebek hareketi sanıyodum hatta poposu diye seviyodum saf saf:))) ama doktoruma gün içinde çok sık olduğunu söyleyince hemen hastaneye çağırdı:)o zaman anladımki bebişimin totoşu değilmiş.

valla benim karşı komuşm hariç diğerlerinin hiçbiri kapımı bile çalmaz doğursam kapısını çalacak kimsem yok apartmanda.taşınınca kapımı bile çalıp hoş geldin demediler dolayısıyla yemeklerini isteyemem zaten.ama karşı komşum bitane.bahçesindeki ürünleri bile sana bana diye paylaştırıyor kızım diyo bana:) o yetiyo zaten ama haftanın 2 günü evde sadece.

ahh canım yine şükret benim krşı komşum eşimin yengesi ama bi kere dahi acıp sormaz nasılsın diye bende artık gitmiyorum hep gittigimde kapıda ayakda konuşuyoruz buyur demez içeri gir bi çay içelim diye teklif etmez bayramdan bu yana hiç görmedim bile düşün artık ne kadar yalnızım burda komşularım desen dışarda görürsek o kadr bende taşındıgımda kimse hoşgeldine gelmedi oooff offf ölsem kimse anlamayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…