Tosur tosur geziyorum lafına çok güldümbir de benim kızım olacak inşallah benim ama görenler bu erkek göbeği diyorlar pembeler içinde büyür oğlum diyorum ama doktoruma her defasında soruyorum göbeği erkek göbeği olup kızı olacak olanlar var mı acaba? erkek göbeği de nasıl oluyorsa anlamış değililm
Kizlar 4 gun once kofte icin kiyma yogurup buzdolabina koymustum.. ama kizartmak nasip olmadi. Disarda yedik, diger gun cnm baska bisey istedi disarda yedik yine. Oburgun k.validemlerde yedik, ondan sonraki gunde yemege davet edildik.... ben simdi onu kizartsam bisey olur mu.. ama buzlukta deil buzdolabinda sakladim...sizce napim?:26:
Buzlukta olsa bisi olmaz ama buzdolabinda ben bir günden
Fazla bekletmiyorum et veya kiyma.
Kesinlikle sana katiliyorum canim.. ki bende oyle dua ediyorum saglikli sihatli guzel yuzlu bi oglum olsun derim hep.. guzel yuzde allahtan hayirda allahtan
Ayni ben :)) e komsularinda hamile var kokmustur bi tabakta ona goturelim deseler nolur ki...bizim yukaridakiler getiriyo borek corek yaptikca.. kayinvalidemde ne yapsa sepetle indiriyo saolsun
kizlar bende de bahsettiginiz durum oluyor. Ama bebis yamultuyor saniyordum. Yani karnim yamuluyor, nefes daraliyor, ates basiyor. Bu kasilma mi kesin bilmiyorum. Bebek de yamultmuyor mu karni?
Kizlar 4 gun once kofte icin kiyma yogurup buzdolabina koymustum.. ama kizartmak nasip olmadi. Disarda yedik, diger gun cnm baska bisey istedi disarda yedik yine. Oburgun k.validemlerde yedik, ondan sonraki gunde yemege davet edildik.... ben simdi onu kizartsam bisey olur mu.. ama buzlukta deil buzdolabinda sakladim...sizce napim?:26:
canım bende 37. haftaya kadar rapor aldım.
tam emin değilim ama değiştiremiyosun diye biliyorum.
bende seninle aynı haftadayım bayramdan sonra grip oldum diyerek 1 hafta yada 3-5 gün ayrı dktrlarda rapor almayı düşünüyorum. sende öyle yapabilirsin.
Sevgili manolyax ilk mesajın bu, bunu yazmışsın, eski tadı yok buranın demişsin, keşke özel mesajla belirtseydin bu durumu, kendini bizim yerimize koy bi, açıkçası burada yazışan insanları kırabilecek bir durum bu.
öyle valla canım bu arada oglun mu oluyo senin
ahh canım burda öyle bişey bilmiyolar hiç hamile varmı yokmu pek anlamıyolar. mesela gecen bahcede mangal yapıyolardı bende yanından gectim al dediler ama almadım ben olsam o kız gördü yazık hamile diye arkasından bi parcadahi olsa gönderirim ama onlarda öyle bişey yok
canm etini kokla bi eger koku varsa yapma ama koku yoksa yapabilirsin bide dene bitane kızart bak tatına normalse indir mideyeyok degilse hemen çıkart
apartmanda biri yemek yapıyo valla pek güzel koktu yüzsüzlük yapıp bi tabakda bana koyuverin desemmiki
kizlar bende de bahsettiginiz durum oluyor. Ama bebis yamultuyor saniyordum. Yani karnim yamuluyor, nefes daraliyor, ates basiyor. Bu kasilma mi kesin bilmiyorum. Bebek de yamultmuyor mu karni?
Kızlar yarın akşam 8de kontrolüm var kaç kilo oldu ki benim kızım acaba, sağlıklıdır inşallah iyidir...Heyecanlıyım yine...
canım valla bende kabak kızartması kokusu aldıydım az önce ama isteyemdim.:)))
seninki tahminimce kasılma canım eğer bebek olsa elini koyunca çekilir.
Evet cnm oglum olcak Allah izin verirse :) ben yolda yurusem posetinde meyve varsa veriyolar.. gecen gun esimle disari ciktigimzda manavin onunden gecerken manavci yoldan cevirdi mandalina bu kokar al bi tane diyecogu yerde eski samimiyet yok artik..bu arada kiyma guzel beklemis daha bi guzel olmus sanki.tadi nefis gibi geldi :)
canım valla bende kabak kızartması kokusu aldıydım az önce ama isteyemdim.:)))
seninki tahminimce kasılma canım eğer bebek olsa elini koyunca çekilir.
Evet cnm oglum olcak Allah izin verirse :) ben yolda yurusem posetinde meyve varsa veriyolar.. gecen gun esimle disari ciktigimzda manavin onunden gecerken manavci yoldan cevirdi mandalina bu kokar al bi tane diyecogu yerde eski samimiyet yok artik..bu arada kiyma guzel beklemis daha bi guzel olmus sanki.tadi nefis gibi geldi :)
Kızlar yarın akşam 8de kontrolüm var kaç kilo oldu ki benim kızım acaba, sağlıklıdır inşallah iyidir...Heyecanlıyım yine...
aniden cekiliyor mu acaba ben de elimi kosup tip tip yapiyorum bikac dkya geciyor gibi bazen.
ayy ne güzel bende ilk zamanlar oglan hissediyodum ama sonra kız çıkıverdi . kıs tatlımıydı mandalina
ah bacımm kıyamam sanaaslında yüzsüz olmak lazım verin ordan bi tabak yemek deyip istiyecez arsız arsız
valla benim karşı komuşm hariç diğerlerinin hiçbiri kapımı bile çalmaz doğursam kapısını çalacak kimsem yok apartmanda.taşınınca kapımı bile çalıp hoş geldin demediler dolayısıyla yemeklerini isteyemem zaten.ama karşı komşum bitane.bahçesindeki ürünleri bile sana bana diye paylaştırıyor kızım diyo bana:) o yetiyo zaten ama haftanın 2 günü evde sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?