Ayy nasil oluyor o ya? Ben oyle birsey hissetmiyorum. Bazilari kafasi, poposu fln hissediomus ama ben onu da anlamiorumkızlar karnıma dokunduğum zaman bebişimin bütün kemikleri avuçlarımın içinde resmen sizde bukadar net bir şekilde hissedebiliyor musunuz?
ahh canım yine şükret benim krşı komşum eşimin yengesi ama bi kere dahi acıp sormaz nasılsın diye bende artık gitmiyorum hep gittigimde kapıda ayakda konuşuyoruz buyur demez içeri gir bi çay içelim diye teklif etmez bayramdan bu yana hiç görmedim bile düşün artık ne kadar yalnızım burda komşularım desen dışarda görürsek o kadr bende taşındıgımda kimse hoşgeldine gelmedi oooff offf ölsem kimse anlamayacak
Ayy nasil oluyor o ya? Ben oyle birsey hissetmiyorum. Bazilari kafasi, poposu fln hissediomus ama ben onu da anlamiorum
aynen ya ayın 3 günü eşim nöbet tutuyo diyorum bi deprem olsa allah korusun bişey olsa kapısını çalaşcak adam yok.bizim memlekette öyle değildi böyle alışk değilim ben hep içli dışlı olmuşuzdur bu yeni nesil komşular çok soğuk ayol:)) bu arada iyi komşu lafının üstüne kapıyı çalarmış:)).az önce çaldı kapımı sağolsun birsürü bahçeden bişeyler toplamış getirmiş bunlar senle torunumun hakkı diye:))) sağolsun.
Kiyamam de valla hamilesin sen..
Ayni ben :)) e komsularinda hamile var kokmustur bi tabakta ona goturelim deseler nolur ki...bizim yukaridakiler getiriyo borek corek yaptikca.. kayinvalidemde ne yapsa sepetle indiriyo saolsun
Hic birsey olmamistir, ye gitsin ...Kizlar 4 gun once kofte icin kiyma yogurup buzdolabina koymustum.. ama kizartmak nasip olmadi. Disarda yedik, diger gun cnm baska bisey istedi disarda yedik yine. Oburgun k.validemlerde yedik, ondan sonraki gunde yemege davet edildik.... ben simdi onu kizartsam bisey olur mu.. ama buzlukta deil buzdolabinda sakladim...sizce napim?:26:
Sevgili manolyax ilk mesajın bu, bunu yazmışsın, eski tadı yok buranın demişsin, keşke özel mesajla belirtseydin bu durumu, kendini bizim yerimize koy bi, açıkçası burada yazışan insanları kırabilecek bir durum bu.
Hic kimseyi kirmak gibi bir amacim
Yoktu. Eger kirmissam da özür diliyorum.
Ben de hissetsem ayagini kafasini yaya ben ayaklarını hissediyorum elimi koyunca hemen çekiyo kerata ama başka eyler geliyor bazen elime onu anlayamıyorum yumruğumu sırtımı poposumu die.
ah anamm kıyamam gııı pek iyiymiş komşun.
beki ne getirdi kız bahceden
bu arada benim canımda mantı cekti valla nepcam şimdi bennn
ayy ne güzel bende ilk zamanlar oglan hissediyodum ama sonra kız çıkıverdi . kıs tatlımıydı mandalina
Manti kolay kiz, superfreshin kayseri mantisi ev mantisi gibi :)
demek kıyman baharatın tadını güzelce almış ohh yede ogluna yarasın
bak canım eğer bi anda karnın semsert oluyosa ve o anda bi ağırlık hissedip kasıklarında baskı hissediyosan bi yere oturma yada yön değişme isteği hissediyosan o kasılma yok eğer minnak bi topluk varsa elini koyunca çekiliyosa hemen oda senin yavrukuşun bende başta hep bebek hareketi sanıyodum hatta poposu diye seviyodum saf saf:))) ama doktoruma gün içinde çok sık olduğunu söyleyince hemen hastaneye çağırdı:)o zaman anladımki bebişimin totoşu değilmiş.
Bi guzel indirdim mideye
canım market uzak tek gidemem eşimde 12 de geliyo işten bakalım söyledim gelirken bulursa alacak kesin markete ugramayacak bana da bulamadım diyecek
ah anamm kıyamam gııı pek iyiymiş komşun.
beki ne getirdi kız bahceden
bu arada benim canımda mantı cekti valla nepcam şimdi bennn
bol bol et olsun ogluna yanındada ayran içeydin i giderdi soguk soguk.
köfteyi domatesi ekmek arası yapıp yanınada ayranı yudumlak ohh misss
Sevgili manolyax ilk mesajın bu, bunu yazmışsın, eski tadı yok buranın demişsin, keşke özel mesajla belirtseydin bu durumu, kendini bizim yerimize koy bi, açıkçası burada yazışan insanları kırabilecek bir durum bu.
Yapmaz oyle bir hainlik bence))
canim benimki de bildigin yamulma oluyor okadar kucuk ayak deil, ben hep sirt saniyordum okadar alan yamuluor yukseliyor. nekadar oluyor gund sana??
hastaneye gitmekle gitmemek arasındayım..
ne yapsam bilmiyorum...
çay demledim içicz şimdi eşimle...
ama sabaha ben doğurdum diye bi mesaj görürseniz benden şaşırmayınnn
hayır olsun inşallah bizeeee
inşallah geçer yarın sabaha yaaa
hastaneye gitmekle gitmemek arasındayım..
ne yapsam bilmiyorum...
çay demledim içicz şimdi eşimle...
ama sabaha ben doğurdum diye bi mesaj görürseniz benden şaşırmayınnn
hayır olsun inşallah bizeeee
inşallah geçer yarın sabaha yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?