2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

aynen ya ayın 3 günü eşim nöbet tutuyo diyorum bi deprem olsa allah korusun bişey olsa kapısını çalaşcak adam yok.bizim memlekette öyle değildi böyle alışk değilim ben hep içli dışlı olmuşuzdur bu yeni nesil komşular çok soğuk ayol:)) bu arada iyi komşu lafının üstüne kapıyı çalarmış:)).az önce çaldı kapımı sağolsun birsürü bahçeden bişeyler toplamış getirmiş bunlar senle torunumun hakkı diye:))) sağolsun.

ah anamm kıyamam gııı pek iyiymiş komşun.
beki ne getirdi kız bahceden
bu arada benim canımda mantı cekti valla nepcam şimdi bennn

Kiyamam de valla hamilesin sen..

Ayni ben :)) e komsularinda hamile var kokmustur bi tabakta ona goturelim deseler nolur ki... bizim yukaridakiler getiriyo borek corek yaptikca.. kayinvalidemde ne yapsa sepetle indiriyo saolsun

Bence de istemekten cekinmeyin, benim olmadi o sekilde ama olsaydi, katlari koklaya koklaya inerdim heralde )

Hic birsey olmamistir, ye gitsin ...

Hic kimseyi kirmak gibi bir amacim
Yoktu. Eger kirmissam da özür diliyorum.

Neyse hepimiz biraz alinganiz bu aralar diyelim, konuyu uzatmayalim bari

ya ben ayaklarını hissediyorum elimi koyunca hemen çekiyo kerata ama başka eyler geliyor bazen elime onu anlayamıyorum yumruğumu sırtımı poposumu die.
Ben de hissetsem ayagini kafasini ya

canim benimki de bildigin yamulma oluyor okadar kucuk ayak deil, ben hep sirt saniyordum okadar alan yamuluor yukseliyor. nekadar oluyor gund sana??

hastaneye gitmekle gitmemek arasındayım..
ne yapsam bilmiyorum...

çay demledim içicz şimdi eşimle...

ama sabaha ben doğurdum diye bi mesaj görürseniz benden şaşırmayınnn

hayır olsun inşallah bizeeee

inşallah geçer yarın sabaha yaaa

bol bol et olsun ogluna yanındada ayran içeydin i giderdi soguk soguk.
köfteyi domatesi ekmek arası yapıp yanınada ayranı yudumlak ohh misss

ayni sekilde yedim, ekmek arasi yapmadim sadece... oooof midem agzima geldi cok yedim engel olamadm kendime yine yaa

bu konu cok uzamış :)) sahsen kım gııttı kım geldi fark bıle etmedım ki sayfadayım en basından beri

canım ağzını hayra açdaha erken.dinlen ayakalrını havaya kaldır.

sancın mı var canım dra git kız ne olur ne olmaz önceden alınacak bi önlem vardır gecikipde pişman olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…