2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar ben biraz eşimle ilgileneyim annişleri gördüğünden beri beni unuttun diyo.:))) koltukta sızmazsam bi iki saate dönerim olmadı sabaha görüşürüüüüüüüüüüüüüz.bu arada ben bu topikten çok memnunum ilk başta sadece bilgiler paylaşılır diye düşünerek girdim fakat şimdi dertler sıkıntılar espriler herşey paylaşılıyor.evdeyken sıkılmıyorum valla hiç.sizlerle sohbet etmek güzel.neyse herkese iyi gecelerçok dedikodu yapmayın sabahları hepsini okumak zor oluyo:))))))))

kızlar sancım yok sadece kasılmalarım var... karnım sert sert oluyo sık sık ama hiç ağrı acı yok...:44:

canım biliyosunki kasılma rahimde acıklıga neden oluyo dakika tut bakalım kaç dk da bi geliyo eger kısa aralıklarla geliyosa git dra canım ne olu ne olmaz

hayırlısıyla kısa zamanda kucağına almak nasip olsun cok geçmiş olsun

Gec olmadan git bence, icin rahat etsin

erkek+hain= benim koca
bilmem anlatabildim mi?
İlahi, alemsin )

erkek+hain= benim koca
bilmem anlatabildim mi?

erkek + vicdansız +tembel : benim koca
3 gundur evde beyfendi ... bnde halıları yıkamaya verdim sen elektrik supurgesi yap bnde viladayla sileyim dedim akşam yapalım sabah yapalım tamam bir saat sonra yapalım diye diye yapmadı ... bnde inat ettim yapmıcam bütün günde balkon kapısı açık oturdu ev toz dolu banane yapmıcam pis pis otursun işte sinir etti beni

kısss anam benim kocayla seninkinin bi akrabalıgı falan varmı acaba aynı benim kocanın tembelligini saydın

Bilgecebuk,
Canimm gecmis olsun gozun aydin cok sevindim saglikli olmalarina.
Anlasilan bugun herkesin cani biseyler cekmi s ballandira ballandira yenmis. Afiyet olsunda hamilelerin yaninda boyle seyler cok konusulmaz benim bildigim. Hepsinden canim cekti ve evde yalnizim.

İyi Akşamlar kızçelerim bugun doktor randevumuz vardı o yuzden gunduz gelemedim hep kosturmaca gitti oglusumu gördüm uzun zaman sonunda nihayet yakaladik maşallah iyiydi kuzum basasagida beklemeye devam ediyor 2900 gr ve boyu 48 cm olmus bütün teyzoslarin ellerinden opuyor

Son düzenleme:

Hakkatten tembelmis ya :) yapma sen de bosver. Kadin tut

Guzel anneler iyi geceler... rahat bi gece gecirmeniz dilegiyle, Allah rahatlik versin simdiden... iyi uykular...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…