- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
Kızlar yarın akşam 8de kontrolüm var kaç kilo oldu ki benim kızım acaba, sağlıklıdır inşallah iyidir...Heyecanlıyım yine...
sancın mı var canım dra git kız ne olur ne olmaz önceden alınacak bi önlem vardır gecikipde pişman olma
canım ağzını hayra açdaha erken.dinlen ayakalrını havaya kaldır.
kızlar sancım yok sadece kasılmalarım var... karnım sert sert oluyo sık sık ama hiç ağrı acı yok...:44:
benı merak eden oldu mu bılmıyorum pazartesi itibarıyle izne ayrıldım. salı gunu ağır preeklampsi gecırdım.
üniversite hastanesinde acıle aldılar 18 19 tansiyonla ameliyata gırdım tansiyon 20 yı bulmus hem benı hem bebeklerı kaybedebilirlermis
cok sukur bebeklerrim dogdu ama küvezdeleer
dualarınızı eksık etmeyın cok ama cok zor zamanlar gecırdım daha yenı eve geldım
bebekler yok tabı
Allah hepinizi hayırlısıyla kurtarsın
hastaneye gitmekle gitmemek arasındayım..
ne yapsam bilmiyorum...
çay demledim içicz şimdi eşimle...
ama sabaha ben doğurdum diye bi mesaj görürseniz benden şaşırmayınnn
hayır olsun inşallah bizeeee
inşallah geçer yarın sabaha yaaa
İlahi, alemsinerkek+hain= benim koca
bilmem anlatabildim mi?
erkek+hain= benim koca
bilmem anlatabildim mi?
erkek + vicdansız +tembel : benim koca
3 gundur evde beyfendi ... bnde halıları yıkamaya verdim sen elektrik supurgesi yap bnde viladayla sileyim dedim akşam yapalım sabah yapalım tamam bir saat sonra yapalım diye diye yapmadı ... bnde inat ettim yapmıcam bütün günde balkon kapısı açık oturdu ev toz dolu banane yapmıcam pis pis otursun işte sinir etti beni
kızlarrrr iyi akşamlar hepinize nasılsınızzzzz güzel annelerrrr ????
kızlarrrr iyi akşamlar hepinize nasılsınızzzzz güzel annelerrrr ????
kısss anam benim kocayla seninkinin bi akrabalıgı falan varmı acaba aynı benim kocanın tembelligini saydın
çok güzelmiş sende beğendinmi bu kaç kuruş olan canım
erkek + vicdansız +tembel : benim koca
3 gundur evde beyfendi ... bnde halıları yıkamaya verdim sen elektrik supurgesi yap bnde viladayla sileyim dedim akşam yapalım sabah yapalım tamam bir saat sonra yapalım diye diye yapmadı ... bnde inat ettim yapmıcam bütün günde balkon kapısı açık oturdu ev toz dolu banane yapmıcam pis pis otursun işte sinir etti beni
Benimkide akrabalardan biri olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?