2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

maşşallah teyze kuzusuna.

Ben cok begendim cnm 68 kurusa aldim bebegin ismini bile kagitlara basıp yollamislar onlarida yapistirdimmi tamamdır

hayırlı günlerde dağıt inşallah. bende bakıyorum o siteye fiyatı gayet uygun gidebilsem eminönünde daha uyguna alabilrim aracımız olsa ordada uygunmuş fiyatlar. en iyisi ben netten sipariş edeyim sağol canım..

Son düzenleme:

maşşalah doğana kadar 4 kilo olur kız

selam kızlar ne alemdesiniz ..okuyabildiğim kadar okudum topiği bayağı muhabbet olmuş bebekten pek vaktim kalmıyor ..son haftalarınızı dinlenerek geçirin biz gece nöbetteyiz minikle :)
rabbim herkese yaşatsın inşallah olmayana da versin böyle bir duyguyu ..hiçbir kıyafet çıt çıtlı badi kadar gerekli olmuyor öncelikle onu söyleyeyim kızlar bir de ağız bezi ..kıyafetlerle gelen yada bizim aldığımız önlüklerin ilk etapta bebek küçükken kullanılmadığını anlamış oldum ..

canım 37 haftaya kadar olan çalışabiliri bozabileceğini bilmiyordum ama kadın doğum haricinde alınan raporların izinden düşmediğini biliyorum. mesela ayağımı burktum diyelim ortopediden alınan raporun gebelikle ilgisi yokki. ama yinede kafamı karıştırdın bidaha araştırıp emin olmam lazım çünkü ben almayı düşünüyorum.

seni çok iyi anlıyoum bende zaten reflü vardı hamilelikte iyice arttı gaviscon içiyordum hemen geçiyodu
son iki üç haftadır oda fayda etmiyodu günde 7--8 kez içiyordum oturarak uyumaya başlamıştım yanmadan dolayı yatamıyodum çok şükür bitti. galiba bebek iyice doğum kanalına yerleştiği için midedeki baskı kalktı ve rahatladım yani ben öyle düşünüyorum.
karnımında azcık aşağı indiğini hissediyodum bugünde eltim gelmişti oda dedi kARnın inmiş diye .
inş. en kısa zamanda geçe seninde

selam canım.. aman miniğine iyi olunda nöbet tutun o nöbet sırası bizlerede gelecek.:)
benim bi arkadaşımda demişdi çıtçıtlı badi çok lazım oluyo kakası dışarı çıkınca ilk o pisleniyo onu değişiveriyosun diye bende aldım 12 tane inşallah yeterli olur bi süre.

40 haftasını beklerse 4 un uzerinde olur dedi doktor amcası ama bence bu sipa o kadar beklemez gelir erkenden

hayırlısı olsun tonton bebişe iyi besliyon anlaşılan

Cnm aslında cok yemiyorum ama faydali şeyleri mutlaka yemeye calisiyorum sut ceviz yumurta ve muz hergun tüketiyorum faydasida oluyor sanirim

Selam kızlar eşim laptopa el koydu mhhabbetleri okudum telefondan yazmasi zor ama birbirinizi asertme konusuna çok güldüm takip ediyorum hepsini. ..

Canim body'nin kisa kollusunu mu, uzun kollusunu mu giydiriyorsun tulumun icine? Tek basina sadece body giydirmiosundur heralde dimi?

hayalim41 naptınn hangi doktora gidiyorsun masallah 4 kg olurmuş yorumlarını okudum ama geri gittim gittim asıl yazdıgın mesajı göremedim suan kac kg

okudugum zaman cok mutlu oluyorum canım mıs gıbı kokuyodur simdi oğlusun ah ah bızımde hasretlıgımz bıtermı acaba premature bebek kıyafetmı aldn canım yoksa normal kıyafetler denk gelıyomu

Ben bugun 35.haftamda 37 haftaya kadar calisabilir raporumu bozdurdum canim. Bugun itibariyle ucretsiz izindeyim.
ikincisine gelirsek ben aile hekimimden gecen hafta 2 gunluk rapor aldim gebelik+bel agrisi personel sube dogum oncesi iznimden dusecegini soyledi bu banada cok iyi geldi cunku normal istirahat raporlarini fazlasiyla kullandim ben.
buarada ben devlet memuruyum ama bu prosedur heryerde aynidir sanirim.

Dogum oncesi izin yerine ucretsiz izin yazmisim:)))

hayalim41 naptınn hangi doktora gidiyorsun masallah 4 kg olurmuş yorumlarını okudum ama geri gittim gittim asıl yazdıgın mesajı göremedim suan kac kg

Cnm suan 2900 gr 48 cm :) gokhan beye gittim ilgilendide sagolsun ama gitmeden sezeryan ci bir doktordur ne yapar ne eder sezeryan yaptirir dediler :18: banada hemen bebegin eşi biraz asagida sezeryan olabilir dedi ben vazgectim ondan rahat edemedim:44: Konakta numan beye karar verdim ona gidiyorum.bugun hersey yolunda farkli bir durum olmazsa normal doğum olur dedi kendimi bu kadar hazirlamisken bosyere sezeryan olmak istemiyorum tabi hersey kısmet mecburi olursa da yapacak birsey yok

maşalahh bebeğinee canm aa bende gidiyorum ama bana bıraktı sen nasıl istersen öyle olur dedi ;S şaşırdım hatta ben bekledim ki sezaryen ya da normal kendi bişi desin ben cok kararsız bi insan olduğum için sezaryen olman gerekiyo dese daha rahat ederdim bende normal doğuma karar verdim gecen gittiğimde dedim epiduralle normal dogum istiyorum mümkün mü diye evet dedi hayırlısı olsun artık nasıl rahat edeceksen öyle yap tabii 3 gün sonra gidicem bende bakalım bu sefer neler duycam artık 2 haftada bir cagrır heralde ;/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…