desenize bu erkeklerin uzakdan yakından bi kan bagı var.
İyi Akşamlar kızçelerimbugun doktor randevumuz vardı o yuzden gunduz gelemedim hep kosturmaca gitti oglusumu gördüm uzun zaman sonunda nihayet yakaladik maşallah iyiydi kuzum basasagida beklemeye devam ediyor 2900 gr ve boyu 48 cm olmus bütün teyzoslarin ellerinden opuyor
Ben cok begendim cnm 68 kurusa aldim bebegin ismini bile kagitlara basıp yollamislaronlarida yapistirdimmi tamamdır
İyi Akşamlar kızçelerimbugun doktor randevumuz vardı o yuzden gunduz gelemedim hep kosturmaca gitti oglusumu gördüm uzun zaman sonunda nihayet yakaladik maşallah iyiydi kuzum basasagida beklemeye devam ediyor 2900 gr ve boyu 48 cm olmus bütün teyzoslarin ellerinden opuyor
Hayir gidip raporu bozdurabilir. Dogum oncesi izne ayrilabilir. Ama ben 2 gun rapor alayim 37 ye kadar devam edeyim derse o aldiginiz 2 gun dogum oncesi izninizden kesilir.
ben ikisinide bir fiil yaptim.37 haftaya kadar calisabilir aldim 32.haftamda. fakat 34.haftamda belim tutuldu personel subeyle gorustum iyi olursam devam etmek istiyorum dedim.2 gun rapor al kendini bi analiz.et bakalim dediler.rapor hakkim bitti dedim problem degil calisabilir raporu aldigin donemde hastalik raporu alirsan dogum oncesinden kesiliyor dediler. Artik iyice agirlastigim icin bugun gidip 35.hftamda dogum oncesi izne ayrildim.
maşşalah doğana kadar 4 kilo olur kız
oofff kızlar bir haftadır midem çoook fena.normalde rennie şurup içiyodum iyi geliyodu.ama 1 haftadır oda iyi gelmiyor artık midem çok kötü gün ve gece boyu boğazım ateş gibi daha ne kadar sürerki böyle.bu boyutta mide şikayeti olan varmıkine(
selam kızlar ne alemdesiniz ..okuyabildiğim kadar okudum topiği bayağı muhabbet olmuş bebekten pek vaktim kalmıyor ..son haftalarınızı dinlenerek geçirin biz gece nöbetteyiz minikle :)
rabbim herkese yaşatsın inşallah olmayana da versin böyle bir duyguyu ..hiçbir kıyafet çıt çıtlı badi kadar gerekli olmuyor öncelikle onu söyleyeyim kızlar bir de ağız bezi ..kıyafetlerle gelen yada bizim aldığımız önlüklerin ilk etapta bebek küçükken kullanılmadığını anlamış oldum ..
40 haftasını beklerse 4 un uzerinde olur dedi doktor amcası ama bence bu sipa o kadar beklemez gelir erkenden
bol bol et olsun ogluna yanındada ayran içeydin i giderdi soguk soguk.
köfteyi domatesi ekmek arası yapıp yanınada ayranı yudumlak ohh misss
selam canım.. aman miniğine iyi olunda nöbet tutun o nöbet sırası bizlerede gelecek.:)
benim bi arkadaşımda demişdi çıtçıtlı badi çok lazım oluyo kakası dışarı çıkınca ilk o pisleniyo onu değişiveriyosun diye bende aldım 12 tane inşallah yeterli olur bi süre.
hayırlısı olsun tonton bebişe iyi besliyon anlaşılan
kızlar hop napıyonuz canımız bu saatte köfte isteyecek sonra naparız biz.
selam kızlar ne alemdesiniz ..okuyabildiğim kadar okudum topiği bayağı muhabbet olmuş bebekten pek vaktim kalmıyor ..son haftalarınızı dinlenerek geçirin biz gece nöbetteyiz minikle :)
rabbim herkese yaşatsın inşallah olmayana da versin böyle bir duyguyu ..hiçbir kıyafet çıt çıtlı badi kadar gerekli olmuyor öncelikle onu söyleyeyim kızlar bir de ağız bezi ..kıyafetlerle gelen yada bizim aldığımız önlüklerin ilk etapta bebek küçükken kullanılmadığını anlamış oldum ..
canım 37 haftaya kadar olan çalışabiliri bozabileceğini bilmiyordum ama kadın doğum haricinde alınan raporların izinden düşmediğini biliyorum. mesela ayağımı burktum diyelim ortopediden alınan raporun gebelikle ilgisi yokki. ama yinede kafamı karıştırdın bidaha araştırıp emin olmam lazım çünkü ben almayı düşünüyorum.
Ben bugun 35.haftamda 37 haftaya kadar calisabilir raporumu bozdurdum canim. Bugun itibariyle ucretsiz izindeyim.
ikincisine gelirsek ben aile hekimimden gecen hafta 2 gunluk rapor aldim gebelik+bel agrisi personel sube dogum oncesi iznimden dusecegini soyledi bu banada cok iyi geldi cunku normal istirahat raporlarini fazlasiyla kullandim ben.
buarada ben devlet memuruyum ama bu prosedur heryerde aynidir sanirim.
hayalim41 naptınn hangi doktora gidiyorsun masallah 4 kg olurmuş yorumlarını okudum ama geri gittim gittim asıl yazdıgın mesajı göremedim suan kac kg
Cnm suan 2900 gr 48 cm :) gokhan beye gittim ilgilendide sagolsun ama gitmeden sezeryan ci bir doktordur ne yapar ne eder sezeryan yaptirir dediler :18: banada hemen bebegin eşi biraz asagida sezeryan olabilir dediben vazgectim ondan rahat edemedim:44: Konakta numan beye karar verdim ona gidiyorum.bugun hersey yolunda farkli bir durum olmazsa normal doğum olur dedi kendimi bu kadar hazirlamisken bosyere sezeryan olmak istemiyorum tabi hersey kısmet mecburi olursa da yapacak birsey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?