maşalahh bebeğinee canm aa bende gidiyorum ama bana bıraktı sen nasıl istersen öyle olur dedi ;S şaşırdım hatta ben bekledim ki sezaryen ya da normal kendi bişi desin ben cok kararsız bi insan olduğum için sezaryen olman gerekiyo dese daha rahat ederdim bende normal doğuma karar verdim gecen gittiğimde dedim epiduralle normal dogum istiyorum mümkün mü diye evet dedi hayırlısı olsun artık nasıl rahat edeceksen öyle yap tabii 3 gün sonra gidicem bende bakalım bu sefer neler duycam artık 2 haftada bir cagrır heralde ;/
Evet cnm bundan sonra 2 haftada bir çağırırbu arada beni hala nst ye sokmadi kimse unuttular mi acaba:44:
aynen benide ;S gerçi 2 hafta var aramızda ama ben sanki 3 4 aylıkmışım gibi ayda 1 gidiyorum ultrasonla bakıyo kafasını falan ölcüyo bu burası bu burası 1 ay sonra gel diyo cuma günü gidicem şimdi gene 1 ay sonra gel demesin banadoğurmaya başlayınca gel falan dermiş hehehehe
Yok yok ben 33+4 de gitmistim 15 gun sonra gel demistisenide artık 15 de bir çağırır
erkek + vicdansız +tembel : benim koca
3 gundur evde beyfendi ... bnde halıları yıkamaya verdim sen elektrik supurgesi yap bnde viladayla sileyim dedim akşam yapalım sabah yapalım tamam bir saat sonra yapalım diye diye yapmadı ... bnde inat ettim yapmıcam bütün günde balkon kapısı açık oturdu ev toz dolu banane yapmıcam pis pis otursun işte sinir etti beni
kısss anam benim kocayla seninkinin bi akrabalıgı falan varmı acaba aynı benim kocanın tembelligini saydın
Benimkide akrabalardan biri olabilir
bende ne talilsizim 15 gün sonra bayramyoktur doktor heralde artık ya önce yada 3 5 gün sora gitmem gerekcek gene
selam kızlar ne alemdesiniz ..okuyabildiğim kadar okudum topiği bayağı muhabbet olmuş bebekten pek vaktim kalmıyor ..son haftalarınızı dinlenerek geçirin biz gece nöbetteyiz minikle :)
rabbim herkese yaşatsın inşallah olmayana da versin böyle bir duyguyu ..hiçbir kıyafet çıt çıtlı badi kadar gerekli olmuyor öncelikle onu söyleyeyim kızlar bir de ağız bezi ..kıyafetlerle gelen yada bizim aldığımız önlüklerin ilk etapta bebek küçükken kullanılmadığını anlamış oldum ..
o zaman yarın tontiş bir bebek haberi bekliyoruz senden:)))
hadi bakalım hayırlısı inş.yarın yazarsın artık gelişmeleri.
Insallah iyidr melegin.. mutlu haberlerini bekliyoruz..
Ben bugun 35.haftamda 37 haftaya kadar calisabilir raporumu bozdurdum canim. Bugun itibariyle ucretsiz izindeyim.
ikincisine gelirsek ben aile hekimimden gecen hafta 2 gunluk rapor aldim gebelik+bel agrisi personel sube dogum oncesi iznimden dusecegini soyledi bu banada cok iyi geldi cunku normal istirahat raporlarini fazlasiyla kullandim ben.
buarada ben devlet memuruyum ama bu prosedur heryerde aynidir sanirim.
Canim body'nin kisa kollusunu mu, uzun kollusunu mu giydiriyorsun tulumun icine? Tek basina sadece body giydirmiosundur heralde dimi?
okudugum zaman cok mutlu oluyorum canım mıs gıbı kokuyodur simdi oğlusun ah ah bızımde hasretlıgımz bıtermı acaba premature bebek kıyafetmı aldn canım yoksa normal kıyafetler denk gelıyomu
canım yeni doğum yapan arkadaşım 34. haftasında 10 günlük rapor aldı ama doğum izninde düşmediler.
Aaaa bunu duyduğuma sevindim, bugün 6 tane daha body aldım fazla mı diye düşünüyordum. Fırsat buldukça tecrübelerini bize aktar lütfen. Önlüğü söylemişlerdi fazla gerekli değil diye. Peki şapka, eldiven için ne dersin?
Herkeze bol keyifli kasılmasiz agrisiz bir gün diliyorum.
Bu gece herkez uyumuş anlasilan, yarimdan sonra yazan olmamış
Lavabo dışında bu gece bende uyanmadim.
Sizdede oluyormu bilmiyorum ama sabahlari yataktan kalkinca
Ayaklarimin uzerine basamiyorum, hem agriyorlar hem fosur fosur
Şişmiş oluyorlar, bir iki dak. Sonra acısı geçiyor.
Adet sansicnin birebirini iki gündür sik araliklarla yaşamaya basladim normalmidir sizce?
Günaydın. Ekim ayının son günü hayırlı olsun.
Dünkü güzel muhabbeti kaçırdım. Neyse bir dahakine inşallah.
Akşamki kontrolün heyecanı bastırdı.
Geceler daha zor geçmeye başladı. Amaaan hiçbiri umrumda değil..
Güzel bebeğimi kucağıma alınca tüm acılar gidecek bir anda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?