2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Evet cnm bundan sonra 2 haftada bir çağırır bu arada beni hala nst ye sokmadi kimse unuttular mi acaba:44:

Evet cnm bundan sonra 2 haftada bir çağırır bu arada beni hala nst ye sokmadi kimse unuttular mi acaba:44:

aynen benide ;S gerçi 2 hafta var aramızda ama ben sanki 3 4 aylıkmışım gibi ayda 1 gidiyorum ultrasonla bakıyo kafasını falan ölcüyo bu burası bu burası 1 ay sonra gel diyo cuma günü gidicem şimdi gene 1 ay sonra gel demesin bana doğurmaya başlayınca gel falan dermiş hehehehe

Yok yok ben 33+4 de gitmistim 15 gun sonra gel demisti senide artık 15 de bir çağırır

kısss anam benim kocayla seninkinin bi akrabalıgı falan varmı acaba aynı benim kocanın tembelligini saydın

Benimkide akrabalardan biri olabilir

Benim ki de aynı tür... Ben de inat ettim 3 haftadır temizlik yapmıyorum :) Haftasonu kayınvalidemler gelsin de görsün gününü. İki uflucam puflucam yanlarında ona kızsınlar

Aaaa bunu duyduğuma sevindim, bugün 6 tane daha body aldım fazla mı diye düşünüyordum. Fırsat buldukça tecrübelerini bize aktar lütfen. Önlüğü söylemişlerdi fazla gerekli değil diye. Peki şapka, eldiven için ne dersin?

canım yeni doğum yapan arkadaşım 34. haftasında 10 günlük rapor aldı ama doğum izninde düşmediler.

Kızlar iyi geceler hepinize,
Bugün havadan mı uykusuzluktan mı bilmem kendimi halsiz kötü hissettim gün boyu. Canım hiçbirşey yapmak istemedi. Hava çok sıcaktı, bunaltıcı bir hali vardı. Yeni yeni kendime geliyorum :) Muhabbet koyu olmuş bugün, oku oku bitmedi :) Her günümüz böyle bol sohbetli olsun.

okudugum zaman cok mutlu oluyorum canım mıs gıbı kokuyodur simdi oğlusun ah ah bızımde hasretlıgımz bıtermı acaba premature bebek kıyafetmı aldn canım yoksa normal kıyafetler denk gelıyomu

canım normal kıyafetler denk gelmiyor kollar iki kere kıvrılıyor hastane çıkışlarında düşün işte :)ama ben prematüre kıyafet almadım iki kere de kıvırsak boy olarak normal geldi..pijaması bildiğin koltuk altına kadar geliyor ama içinde de body olduğu için büyük olması o kadar sorun olan birşey değil..senin miniğin de kilosu ve haftasını beklediği için muhtemelen iki kilo yada ona yakın olarak çıkacak normal gününde doğuran arkadaşım var bebeği 2250 doğdu yani onlara da kıyafet büyük geliyordu ..alırsan iki takım prematüre kıyafeti al bence çok alınacak bir şey değil diğerleri de oluyor

6 body normal canım zaten büyüdükçe yenileri gelecek ilk etapta 6 gayet iyi ..şapka kesinlikle gereken birşey bir de bizim bebekler kış bebeği..şapkası olmazsa olmazı şuanda oğlumun ..küvezde bile anne karnı sıcaklığında oldukları halde şapkalıydı ..hemşireler giydiriyordu..eldiven de yüzünü yolmaması için gerekiyor ama bizimki minik olduğundan eldivenler büyük geliyor çıkarıyor ..kesinlikle gerekli olan malzemelerden biri termometre diğeri de bebek tırnak makası..emzik hiç vermedik henüz emzik falan bilmiyor istemediği sürece de vermeyeceğim ..kucak yada sallama olayımız da yok küvezde kendi kendine uyuduğu için şuanda de öyle devam ediyor ..ben emziremiyorum hala sağıp biberonla veriyorum ama şuan sütüm gitti mama takviyesi yapıyoruz 3 saatte bir saat kurup kalkıp besliyorum.

Herkeze bol keyifli kasılmasiz agrisiz bir gün diliyorum.
Bu gece herkez uyumuş anlasilan, yarimdan sonra yazan olmamış
Lavabo dışında bu gece bende uyanmadim.
Sizdede oluyormu bilmiyorum ama sabahlari yataktan kalkinca
Ayaklarimin uzerine basamiyorum, hem agriyorlar hem fosur fosur
Şişmiş oluyorlar, bir iki dak. Sonra acısı geçiyor.
Adet sansicnin birebirini iki gündür sik araliklarla yaşamaya basladim normalmidir sizce?

Günaydın. Ekim ayının ilk günü hayırlı olsun.
Dünkü güzel muhabbeti kaçırdım. Neyse bir dahakine inşallah.
Akşamki kontrolün heyecanı bastırdı.
Geceler daha zor geçmeye başladı. Amaaan hiçbiri umrumda değil. .
Güzel bebeğimi kucağıma alınca tüm acılar gidecek bir anda.

Son düzenleme:

hemen ekim geçsin mi istiyon kız son gün değil ilk gün benim sağ kalçam ve dizim acayip ağrıyo özellikle akşamları gece soluma yatmama rağmen dinlenmek bile kalça ağrıma fayda etmiyo , üstüne yanılıp şaşıp sırt üstü yatarsam belim tutuluyo iyice genişledi galiba bel kemiğim

günaydın hanımlar hepimizde aynı şikayetler mevcut:)..bebeğimiz gelsinde sağlıkla inşallah hepsini unuturuz...bende haftaya doktora gidicem biraz uzadı kontrolumun arası çok özledim kızımı bu arada bana ne oluyorsa sanki hep oğlum olacak gibi düşünmeye başladım aklımdan oğlum diye düşünüyorum sonradan kızım olacağı aklıma geliyor aman kızım gelsin herşeyimiz pembe hafta sonu odasıda geldi annenesi ve teyzesi genç odsı aldılar kızıma bazası bile var kızımın ama hala beşiği yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…