2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Günaydın kızlar nasılsınız bugün ben hep uyumak istiyorum eşime zor kalktım yat dedi ama onada kıyamadım gün içersinde uyuklucam demek ki :)))

canım ilk nezaman başladı bulantılar

canım valla 6. hafta tam bir haftadır miğd bulantısı çekiyorum benimkisi çok fena allah kimseye vermesin hiç bişey yiyemiyorum görmek istemiyorum daha doğrusu yemeklerden nefret ettim. bugün dahada bir kötüyüm işe geldim ama akşama kadar ne yaparım bilemiyorum.

ıslak mendilin kokusundan masamdaki çiçeği bile kaldırdım onun kokusundan bile kötü oluyorum miğdem bomboş bu sabah üç kere gittim lavaboya allahım yardım et hepimize hayırlısıyla atlatmayı nasip et dayanma gücü ver.

Hoşgeldinnn canımmm.
Ben de haftaya salı gideceğim doktora.
Pazartesi 1450 idi Çarşamba 3241 olmuş beta hcg.
Netten baktım sonuca,sonuç sayfası açık hep.
Arada sayfayı açıp açıp bakıyorum.
Kendimi çok görgüsüz gördüm.

ya kızlar merak ediyorum il bulantılarınız ilk kaçıncı haftaya girdiğinizde başladı :44::44:

kizimda kustum midem bulandi kaybettigimde sadece midem bulanti
bunda ise basdönmesi var özellikle aksama dogru oluyor

ay kizlarrrr gece titreyerek bir kalktim dislerimm birbirine vurdu resmen isinamadim halbuki hirka ile yatmistim o neydi ole yaaa
acayip titreme aldi beni cok korktum inananin ama hamislige bagliyorum ben yavrum benimle ya herseye raziyim

ah canım valla aynı durumdayım ruh gibi geziorum. iş yerindede daha kimse bilmio bide acaip üşüyorum tırnaklarım mosmor şu an. inşallah geçer dünden önceki gün dahada kötüydüm. çubuk krakerden bile midem bulandı paketini görünce bile öğürüyorum sabah daha kalkarken başlıyo. evde olsak neyse yatarız ama çalışınca zor oluo. gerçi geçen h.sonu yattım sırtım ağrıdı yata yata

NASILSINIZ BAKALIM GUNE NASIL BASLADINIZ BUGUNNN

fistiklar ben yorucu basladim yaa sabah sabah hamur yogurdum sosisli pohoca yapicam
biraz evi toparladim elim kolum kalkmiyor sizede oluyormu halsizlik

ben hamile olduğumu öğrenmeden önce miğdem bulanıyodu. kan testi yaptırdım öğrendim ultrasona girene kadar da bulandı ama sonra durdu maşallah diyim :) öyle anlatılanlar gibi değil ben çok güzel yiyorum yemeğimi falan aç kalmıyorum hatta sabah karnım guruldayarak uyanıyorum :) miğde bulantısı değil de bel ve kasık ağrısı ve sürekli tuvalet ihtiyacı öldürcek beni. ya çalışmasam neyse de iş yerinde 15 dk da bir lavaboya gidiyorum KOVULCAMMM

pirinç tanesi kadar şeyin bize ettiğine bak

evet yaaa :) şımarık velet :)

NASILSINIZ BAKALIM GUNE NASIL BASLADINIZ BUGUNNN

fistiklar ben yorucu basladim yaa sabah sabah hamur yogurdum sosisli pohoca yapicam
biraz evi toparladim elim kolum kalkmiyor sizede oluyormu halsizlik

OOOH maşallah valla :) ben hazırlan işe gel ona bile halim yok. dün işten gelir gelmez uyudum sabah kalktım işe geldim. Eşimi görmedim bile nerdeyse. :) gözlerim kapalı geziyorum.

Günaydın hamişkolar ve mercimekleri Kayınvalidem geldi bugün bana bakacak

Gözün aydın canım :) baksın bakalım sana :)

ya evet bu üşüme neden oluyo acaba benim de ellerim ayaklarım buz gibi tırnaklarım morarıyo artık. millet t-shirt giyiuyo ben hala hırka giyiuorum :) dalga geçiyolar benimle. Neyse ki bizimkiler biliyo da hassas davranıyolar bana :)

KIZLAR ÜSÜMEDE GEBELIK BELIRTISIYMIS

biraz daha sabir bakalim valla pazartesiyemi alsam diyom randevuyu sonra ya Sabir diyommm beklee hem biraz daha büyumus olur
kuzum

valla bugün öğlden sonra izin almayı bile düşünüyorum benimde tırnaklarım mosmor okadar üşüyorumki petekler yanıyo bir de ben ufo yakıyorum millet bura çok sıcak diyo ben hissetmiyorum diyorum

KIZLAR ÜSÜMEDE GEBELIK BELIRTISIYMIS

biraz daha sabir bakalim valla pazartesiyemi alsam diyom randevuyu sonra ya Sabir diyommm beklee hem biraz daha büyumus olur
kuzum

bekle bekle :) Gurbet güzeli büyüsün miniğin :)
Ben de öyle olsun diye sabırla bekliyorum 29 una kadar kocaman olur yavrum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…