ya kızlar merak ediyorum il bulantılarınız ilk kaçıncı haftaya girdiğinizde başladı :44::44:
Cileklerde hormon kullanamiyorlari ilk defa sizden duydum
Benim yegenime cocuk doktoru ozellikle yasakladi
Cilekte kullanilan asiri hormon nedeni ile erken ergenlige neden oluyor diye
Smdi okudum internete de cilek hormon tutmaz diyor
Ne diye yasaklamisti ki doktor acaba ilacli filan oldugundan mi :/
bunu ben yazmamıştım :) yazan arkadaştan alıntı yaparken benim adım çıkmış bende kullanılıo die biliorum ama hormon zararlı deil diye duymuştum ilaçlar zararlıymış sanırım
ya kızlar merak ediyorum il bulantılarınız ilk kaçıncı haftaya girdiğinizde başladı :44::44:
canım ilk nezaman başladı bulantılar
sabah yeniden kan verdim.dun hemsire yanlis tupe almis kanimi o yuzden yapamamislar tahlili.sorun bende degilmis cokkk sukurrrr.
Neysemmmm sonuc cikti 429 olmusssss:)
Sanirim iyi.ilk 124 tu 69 saat sonra 429 olmus.yaklasik 3 gunde 3.5 kat artmis.cuma sabahi tekrar yaptiricam.insallah sali doktora gidip gorebilirim keseyi.
İnsallah sizlerle yolculugumuz devamedecek
Hepinizi optumm7mi
ıslak mendilin kokusundan masamdaki çiçeği bile kaldırdım onun kokusundan bile kötü oluyorum miğdem bomboş bu sabah üç kere gittim lavaboya allahım yardım et hepimize hayırlısıyla atlatmayı nasip et dayanma gücü ver.
pirinç tanesi kadar şeyin bize ettiğine bak
NASILSINIZ BAKALIM GUNE NASIL BASLADINIZ BUGUNNN
fistiklar ben yorucu basladim yaa sabah sabah hamur yogurdum sosisli pohoca yapicam
biraz evi toparladim elim kolum kalkmiyor sizede oluyormu halsizlik
Günaydın hamişkolar ve mercimekleriKayınvalidem geldi bugün bana bakacak
ah canım valla aynı durumdayım ruh gibi geziorum. iş yerindede daha kimse bilmio bide acaip üşüyorum tırnaklarım mosmor şu an. inşallah geçer dünden önceki gün dahada kötüydüm. çubuk krakerden bile midem bulandı paketini görünce bile öğürüyorumsabah daha kalkarken başlıyo. evde olsak neyse yatarız ama çalışınca zor oluo. gerçi geçen h.sonu yattım sırtım ağrıdı yata yata
ah canım valla aynı durumdayım ruh gibi geziorum. iş yerindede daha kimse bilmio bide acaip üşüyorum tırnaklarım mosmor şu an. inşallah geçer dünden önceki gün dahada kötüydüm. çubuk krakerden bile midem bulandı paketini görünce bile öğürüyorumsabah daha kalkarken başlıyo. evde olsak neyse yatarız ama çalışınca zor oluo. gerçi geçen h.sonu yattım sırtım ağrıdı yata yata
KIZLAR ÜSÜMEDE GEBELIK BELIRTISIYMIS
biraz daha sabir bakalim valla pazartesiyemi alsam diyom randevuyu sonra ya Sabir diyommm beklee hem biraz daha büyumus olur
kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?