2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

geçen aylarda bana öyle oluyordu ama son zamanlarda karnım ve kasıklarmda o kadar çok ağtı oluyo ki ayaklarımın farkında bile değilim..

:)) haa ben de farkettim düzeltiyordum, eylül ayının son günü yazmıştım. Yok be ekime geldik diye değiştirdim ama sonu ilk olarak değiştirmemişim. .

Bir de şunu dene ağrı için, sağ kalçanın altına bir yastık sağ dizinin altına bir yastık koyup hafif yan sırt üstü yatmaya çalış, ama yastık belinin sağ kısmını tamamen desteklesin. 10 dakika böyle yat biraz rahatlarsın.

çok sagolun kızlar bilgilendirdiğiniz için.bende öyle yapayım yıllık iznimi kullandırmıyor patron bi yandanda rapor alırsam işten çıkartır belli olmaz özl sektörde malesf insanlar çok acımasız bilmiyorsun neyle karşılaşacağını. bugün bi konusayım bakalım patronla ona göre doktora gideyim...

herkese günaydın kızlar ben 7.00 den beri karın agrısı çekiyorum yarın kontrolüm var ve kızım hala kıpır kıpır kendimi telaşa verip gitmek de istemiyorum nasılsa yarın gidicem diye ama şiddetlenir vs başka bişey olursa hemen gidicim benim kız çıkmak için sabırsız içime doğuyo bayramdan sonra gelick gibi kızım

zaten yatarken bacak arama yastık koyuyorum ama sırt üstü yatamam canım yanılıp şaşıp yattığımda kıvranıyorum resmen ben ilk başlardan beri yatamıyom sırt üstü , galiba artık vücüt ağır geliyo bacaklara benim özellikle sağ bacağıma

Günaydınnnnnnnn :)

Annelere yeni umutlarla, pembeli mavili hayallerle, güzel haberlerle dolu, en şiddetlisinden bizi kahkahaya bogacak tekmelerin olduğu ve yeni doğan bebişlerimiz içinde bol anne kokulu sağlıklı huzurlu bir gün olsun insaallah...

aaaa babaları unuttum :)

onlarda bugün karıcıklarının ne kadar çok yorulduklarını düşünmekten kendilerini alamayıp akşama yemekleri ve temizliği hatta ütüyüde hallediverseler hiç sabah olmasın derim

günaydın yine yuvarlanarak iş yerine geldim. artık yürüyüşüm bile bi garip oldu resmen penguen gibi yürüyorum paytak paytak.neyse son 1,5 hafta kurbandan sonra evimdeyim inşllhhhhhhh.

Yapsan bir sonraki gun yine cikacak meydana o tozlar :))
Acaba esin farkinda mi degil tozlarin?

günaydın canlarım nasılsınız
ay benim çok uykum var gece çoook gec uyudum neyse ben gidem az daha uyuyam yoksa baş agrısından ayakda duramam mucuk öpüldünüz fazla muhabbet etmeyin bensiz sonra oku oku bitmez

ahaha farkında olmazmı evde şimdi halılar yok terlikle dolaşıyoruz o bazen terliğini giymeyi unutuyo ayağını bi kaldırıyo ayaklarının altı toz olmuş :))) söylene söylene yıkıyo ayaklarını ama elektrik süpürgesi yapmıyo :) böyle garip işte erkekler :) bakalım dün biraz mızıldadım ağlama tarzında takıldım :) sabah yapalım tmm hayatım dedi . akbaba gibi uyandım başında bekliyorum şimdi uyansın diye

kıs bu kocalar yakında o tozu görüp
aaaa karıcım bugün kıllı tüylü yemekmi yaptın deyip yiyecekler.ahh bu kocaların köküne bi kibrit cakacaksın o zaman belki eşlerine yardım etmek akıllarına gelir

toz işine çok güldüm ya erkek milleti yapmıyor işte....

sizi de sağlık ocağından arayıp duruyolar mı kızlar ya... deli oldum 2 tetenoz aşımı oldum zaten mecbur gidecekmişim bakacaklarmış arayıp durdular yaptıkları bişey de yok tartıp gönderecek sıkıntı degilmi şimdi bana yabide otobüsten sonra bide yokuşu var sağlık ocağının ben yürümekte zorlanıyorum onlar bana eziyet ediyolar...

canım ya o liinki yollayabilirmisin bende bakayım bi.henüz şeker yaptırmadım.

ayy inş.canım çok sağol.bazen dayanılmaz oluyor.

aynı şikayetler bendede var canım tahminimce herkeste var ve haftalar ilerledikçe dahada artacak gibi.biraz uzanayım kalkınca yürüyemiyorum topallıyorum.

günaydın doğum izinlerinizi ne zaman aldınız? yani 32. haftanın başındamı sonunda mı yada ortasında herhangi bir günde mi 31+4 gibi mesela. birde alınan raporda tarihler yazıyormu yani sadece 37. haftada mı izne ayrılır yazıyor yoksa 37. haftanın bitimi olan 36+6 da .... şu tarihte mi ayrılır diyor. 32 haftanın içinde herhangi bir gün çalışabilir raporu alsam sorun olmaz değilmi ? kusura bakmayın kızlar çok soru sordum

32+2 deydim raporda 32 haftalık gebe yasal doğum iznini alması uygundur yazıyor. Diğer sorularının cevaplarını bilmiyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…