Herkeze bol keyifli kasılmasiz agrisiz bir gün diliyorum.
Bu gece herkez uyumuş anlasilan, yarimdan sonra yazan olmamış
Lavabo dışında bu gece bende uyanmadim.
Sizdede oluyormu bilmiyorum ama sabahlari yataktan kalkinca
Ayaklarimin uzerine basamiyorum, hem agriyorlar hem fosur fosur
Şişmiş oluyorlar, bir iki dak. Sonra acısı geçiyor.
Adet sansicnin birebirini iki gündür sik araliklarla yaşamaya basladim normalmidir sizce?
hemen ekim geçsin mi istiyon kız son gün değil ilk günbenim sağ kalçam ve dizim acayip ağrıyo özellikle akşamları gece soluma yatmama rağmen dinlenmek bile kalça ağrıma fayda etmiyo , üstüne yanılıp şaşıp sırt üstü yatarsam belim tutuluyo iyice genişledi galiba bel kemiğim
Hayir gidip raporu bozdurabilir. Dogum oncesi izne ayrilabilir. Ama ben 2 gun rapor alayim 37 ye kadar devam edeyim derse o aldiginiz 2 gun dogum oncesi izninizden kesilir.
ben ikisinide bir fiil yaptim.37 haftaya kadar calisabilir aldim 32.haftamda. fakat 34.haftamda belim tutuldu personel subeyle gorustum iyi olursam devam etmek istiyorum dedim.2 gun rapor al kendini bi analiz.et bakalim dediler.rapor hakkim bitti dedim problem degil calisabilir raporu aldigin donemde hastalik raporu alirsan dogum oncesinden kesiliyor dediler. Artik iyice agirlastigim icin bugun gidip 35.hftamda dogum oncesi izne ayrildim.
:)) haa ben de farkettim düzeltiyordum, eylül ayının son günü yazmıştım. Yok be ekime geldik diye değiştirdim ama sonu ilk olarak değiştirmemişim..
Bir de şunu dene ağrı için, sağ kalçanın altına bir yastık sağ dizinin altına bir yastık koyup hafif yan sırt üstü yatmaya çalış, ama yastık belinin sağ kısmını tamamen desteklesin.10 dakika böyle yat biraz rahatlarsın.
Hakkatten tembelmis ya :) yapma sen de bosver. Kadin tut
uzun kollu canım eğer çişi bulaşırsa ilk ona bulaşıyor
yapmıyorum şekerimmmm :))) o rahatsa ben ondan daha rahatım ne üzücem tatlı canımı .. ama rüyalarıma bile giriyo tozlar üzerime üzerime geliyo falan :) pek de rahat değilmişim aslında ama inat etttim bnde :)))
Yapsan bir sonraki gun yine cikacak meydana o tozlar :))
Acaba esin farkinda mi degil tozlarin?
Yapsan bir sonraki gun yine cikacak meydana o tozlar :))
Acaba esin farkinda mi degil tozlarin?
hayırlı günlerde dağıt inşallah. bende bakıyorum o siteye fiyatı gayet uygun gidebilsem eminönünde daha uyguna alabilrim aracımız olsa ordada uygunmuş fiyatlar. en iyisi ben netten sipariş edeyim sağol canım..
seni çok iyi anlıyoum bende zaten reflü vardı hamilelikte iyice arttı gaviscon içiyordum hemen geçiyodu
son iki üç haftadır oda fayda etmiyodu günde 7--8 kez içiyordum oturarak uyumaya başlamıştım yanmadan dolayı yatamıyodum çok şükür bitti. galiba bebek iyice doğum kanalına yerleştiği için midedeki baskı kalktı ve rahatladım yani ben öyle düşünüyorum.
karnımında azcık aşağı indiğini hissediyodum bugünde eltim gelmişti oda dedi kARnın inmiş diye .
inş. en kısa zamanda geçe seninde
Herkeze bol keyifli kasılmasiz agrisiz bir gün diliyorum.
Bu gece herkez uyumuş anlasilan, yarimdan sonra yazan olmamış
Lavabo dışında bu gece bende uyanmadim.
Sizdede oluyormu bilmiyorum ama sabahlari yataktan kalkinca
Ayaklarimin uzerine basamiyorum, hem agriyorlar hem fosur fosur
Şişmiş oluyorlar, bir iki dak. Sonra acısı geçiyor.
Adet sansicnin birebirini iki gündür sik araliklarla yaşamaya basladim normalmidir sizce?
günaydın doğum izinlerinizi ne zaman aldınız? yani 32. haftanın başındamı sonunda mı yada ortasında herhangi bir günde mi 31+4 gibi mesela. birde alınan raporda tarihler yazıyormu yani sadece 37. haftada mı izne ayrılır yazıyor yoksa 37. haftanın bitimi olan 36+6 da .... şu tarihte mi ayrılır diyor. 32 haftanın içinde herhangi bir gün çalışabilir raporu alsam sorun olmaz değilmi ? kusura bakmayın kızlar çok soru sordum
32+2 deydim raporda 32 haftalık gebe yasal doğum iznini alması uygundur yazıyor. Diğer sorularının cevaplarını bilmiyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?