toz işine çok güldüm ya erkek milleti yapmıyor işte....
sizi de sağlık ocağından arayıp duruyolar mı kızlar ya... deli oldum 2 tetenoz aşımı oldum zaten mecbur gidecekmişim bakacaklarmış arayıp durdular yaptıkları bişey de yok tartıp gönderecek sıkıntı degilmi şimdi bana yabide otobüsten sonra bide yokuşu var sağlık ocağının ben yürümekte zorlanıyorum onlar bana eziyet ediyolar...
canım normal kıyafetler denk gelmiyor kollar iki kere kıvrılıyor hastane çıkışlarında düşün işte :)ama ben prematüre kıyafet almadım iki kere de kıvırsak boy olarak normal geldi..pijaması bildiğin koltuk altına kadar geliyor ama içinde de body olduğu için büyük olması o kadar sorun olan birşey değil..senin miniğin de kilosu ve haftasını beklediği için muhtemelen iki kilo yada ona yakın olarak çıkacak normal gününde doğuran arkadaşım var bebeği 2250 doğdu yani onlara da kıyafet büyük geliyordu ..alırsan iki takım prematüre kıyafeti al bence çok alınacak bir şey değil diğerleri de oluyor
teşekkür ederim cevabın için canım o halde sen 33. haftada almış oldun raporu
Aynen öyle, ama 31+3 te falan alanlar vardı diye hatırlıyorum buradakilerden.
kızlar bişi daha sorcam emzirme sütyenlerinin bedenini ne alcazki acaba tabiki bu kişiden kişiye değişir ama onlar süngerlimi oluyor yoksa sadece kumaşmı.süngersiz 95 beden almıştım artık sıkıyor ee birde doğum yapınca süt olcak kaç beden alsak acaba.
Kızlar premature kıyafetleri mother care de var birde kipanın içinde satılan bebek reyonunda var benim erken doğurma riski olduğu için bi iki tane almıştım aklınızda olsun ..
canim benim ben iki tane aldim ama dogum yapan arkadasim onlar olmaz dedi. Yani cok büyüyyormus, istersen bir tane al sonra bedenine göre al, bosuna para verme derim ben
en iyi yol bu galiba canım sağol ilk olmak tecrübesiz olunca oda olsun buda olsun derken alıyoruz devamlı inş elimizde patlamazlar
herkese günaydinnnnnnn,
ben yine dün cok yoruldum ama aksam ilk defa bir kac saat deliksiz uyudum... Enteresan bisi var yalniz, su yalanci agrilarim azaldi benim, hatta cok az hissediyorum:))Bugün 3 de doktor kontrolümüz var, cokda heyecanlanmiyorumm, alttan eliyle bakiyor nst ye sokuyor o kadar. Ultrason falan yok(
ayrica biseyi eklmek istiyorum 35 haftalik hamile bir arkadasim var dün aksam esiyle birlikte olmuslar, cok dikkat etmisler ama tüm gece ve sabah kanamasi gelmis. Simdi doktora gidiyorlar... aman dikkat edin, yada az kaldi az dayaniverin. Bak yasadigi korku stres ne kadar fazlaa...
Bugün yağmur sesi ve kızımın hareketleriyle uyandım. Çok özlemişim yağmuru çok hoşuma gitti. Hala da sağnak şeklinde devam ediyor, İzmir kapalı bugün. Ekim ayına da girdik, günler tükeniyor, heyecan da artıyor. Allah hepimize sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
günaydın yine yuvarlanarak iş yerine geldim. artık yürüyüşüm bile bi garip oldu resmen penguen gibi yürüyorum paytak paytak.neyse son 1,5 hafta kurbandan sonra evimdeyim inşllhhhhhhh.
o kadar oldum artık diyosunalinanlar artik patladi yapcak bisi yok. Ama simdi alacaklarimiza mantikli olmaliyiz derim. Ben dün yine kendimi tutuamadim alti aylik kiyafetlere yöneldim artik:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?