2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Gitmek zorunda değilsin, öyle diyorlar ama zzorunda değilsin, onlar seni takip etmek zorundalar, çok istiyorsanız kendiniz benim eve gelin de. Bence gitme eğer senin için gerekli birşey yoksa.

Selammlar güzel anneler... Günaydınlar Kızlar hepimizde aynı sorunlar mevcut sanırsam kalça ağrısı , bacak ağrısı , topallama , kasılmalar birde kasık ağrısı eklendi tam oldu valla .. Dün doğuruyorum sandım ya kasılmalarım geçmişti ne güzel dün bir başladı gene ilaca yüklendim zorlana azaldı .. Of hiç belli olmuyor ya ne olacağı oğlum bir haftacık daha dursun 36. Haftayı bitirelim bari yav .. Bu hafta itibariyle ödemde olmaya başladı yürürsen ayaklarımda ellerimde hafif ..sona yaklaştıkça sıkıntılar tavan yapmış durumda

anladım canım bulabılırsem prematüre kıyafetı alayım ozaman bıraz evdekılerıde en küçüklerini almaya calıştım zaten buyuk gelecek dıye biz cıkana kadar 2 kıloyu bulur inşallah zor oluyo mu bakması bıraz kuçuk ya endışelenıyorum acıkcası kucuk oldugu için nasıl bakarım dıe

Kızlar premature kıyafetleri mother care de var birde kipanın içinde satılan bebek reyonunda var benim erken doğurma riski olduğu için bi iki tane almıştım aklınızda olsun ..

günaydın arkadaşlar günümüz aydın olsun inş.çok şükür ekimede kavuştuk şafak az kaldı inş.tezkeremi almak için sabırsızlanıyorum.rabbim vaktiyle almayı nasip etsin hepimize inş.kızlar sabaha kadar 7 tur yaptım lavobaya azcık uycam derken bir daha birdaha uykumu alamadım bir türlü.

Bu arada ben dağıtmak için keçeden süsler yaptırıyorum çok güzel loğusa tacı falan değişik bişiler isterseniz yaptırabilirsiniz.. Facebook ta şekerli dünyam var ordan yaptırdım heyecanla gelmesini bekliyorum fotoları eklerim gelince

kızlar bişi daha sorcam emzirme sütyenlerinin bedenini ne alcazki acaba tabiki bu kişiden kişiye değişir ama onlar süngerlimi oluyor yoksa sadece kumaşmı.süngersiz 95 beden almıştım artık sıkıyor ee birde doğum yapınca süt olcak kaç beden alsak acaba.

Bugün yağmur sesi ve kızımın hareketleriyle uyandım. Çok özlemişim yağmuru çok hoşuma gitti. Hala da sağnak şeklinde devam ediyor, İzmir kapalı bugün. Ekim ayına da girdik, günler tükeniyor, heyecan da artıyor. Allah hepimize sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

herkese günaydinnnnnnn,

ben yine dün cok yoruldum ama aksam ilk defa bir kac saat deliksiz uyudum... Enteresan bisi var yalniz, su yalanci agrilarim azaldi benim, hatta cok az hissediyorum:))Bugün 3 de doktor kontrolümüz var, cokda heyecanlanmiyorumm, alttan eliyle bakiyor nst ye sokuyor o kadar. Ultrason falan yok(

ayrica biseyi eklmek istiyorum 35 haftalik hamile bir arkadasim var dün aksam esiyle birlikte olmuslar, cok dikkat etmisler ama tüm gece ve sabah kanamasi gelmis. Simdi doktora gidiyorlar... aman dikkat edin, yada az kaldi az dayaniverin. Bak yasadigi korku stres ne kadar fazlaa...

canim benim ben iki tane aldim ama dogum yapan arkadasim onlar olmaz dedi. Yani cok büyüyyormus, istersen bir tane al sonra bedenine göre al, bosuna para verme derim ben

Kızlar premature kıyafetleri mother care de var birde kipanın içinde satılan bebek reyonunda var benim erken doğurma riski olduğu için bi iki tane almıştım aklınızda olsun ..

canim benim kilosu ne?? önemli olan o sen 35. haftadasin artik prematura falan kalmamis. Benim derdim 56 lar olmayacak o:)))

canim benim ben iki tane aldim ama dogum yapan arkadasim onlar olmaz dedi. Yani cok büyüyyormus, istersen bir tane al sonra bedenine göre al, bosuna para verme derim ben
en iyi yol bu galiba canım sağol ilk olmak tecrübesiz olunca oda olsun buda olsun derken alıyoruz devamlı inş elimizde patlamazlar

en iyi yol bu galiba canım sağol ilk olmak tecrübesiz olunca oda olsun buda olsun derken alıyoruz devamlı inş elimizde patlamazlar

alinanlar artik patladi yapcak bisi yok. Ama simdi alacaklarimiza mantikli olmaliyiz derim. Ben dün yine kendimi tutuamadim alti aylik kiyafetlere yöneldim artik:))

Bizim aylardır yasak zaten yasak olmasa da çocuk bu kadar büyüdü kıpır kıpır konsantrasyon falan olmazdı bende :)

Aynı duyguları yaşıyoruz seninle, yağmur harika...

günaydın yine yuvarlanarak iş yerine geldim. artık yürüyüşüm bile bi garip oldu resmen penguen gibi yürüyorum paytak paytak.neyse son 1,5 hafta kurbandan sonra evimdeyim inşllhhhhhhh.

Allah calisan gebelere guc kuvvet versin, cok zor. Ben 2 ay yaz tatilinden sonra 31 ve 32. haftamda 2 hafta gittim okula, zorlandim valla

Günaydınlar hanımlar nasılsınız?

Dün tüm gün baş agrısıyla uğrastım ve çarpıntım vardı 6 dan beri ayaktaydım Allahtan su an iyiyim İzmirde yagmur yagıyor Ekim e yagmurla giriş yaptık demek oluyor ki benim ayakkabı almam kesinleşti inş bugun üşümem

alinanlar artik patladi yapcak bisi yok. Ama simdi alacaklarimiza mantikli olmaliyiz derim. Ben dün yine kendimi tutuamadim alti aylik kiyafetlere yöneldim artik:))
o kadar oldum artık diyosun.benimde annem sürekli söylüyor okadar küçük alma bende aldım bir sürü şey nolcak o kadar diyor ama insanda kendini tutamıyor daha önce hep başkalrına alıyordum hediye için iyice birikmişim galiba benim bebişimde patladı alışveriş yaparken biri beni durdursa fena olmaz sanırım annem arada fren yaptırıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…