2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Gitmek zorunda değilsin, öyle diyorlar ama zzorunda değilsin, onlar seni takip etmek zorundalar, çok istiyorsanız kendiniz benim eve gelin de. Bence gitme eğer senin için gerekli birşey yoksa.

gittim geldim cnm ya deli ettiler yaptıkları bişey olsa anlıycam bi tansiyon bi kilo ölçümü ben bunları telefondada derimm nolcak...mecburuz da bilmem nede saydı durdu zaten rahat bırakmıyolar ki perşembe eşimi aramışlar cuma beni aradılar uzaktayım dedim geleceksin mecbur dediler gitmedim dünde 3 defa aradılar sonra gene eşimi aramışlar...dedim ama otobüsle git yokuş çık merdiven çık ben zaten rahatsızım yürüken çok sancılanıyorum gene gün verdiler bi daha ki tarih aralığı verdiler siz aşağıda arayın çıkmayın ebe hanım iner dediler aman amann

Bizim aylardır yasak zaten yasak olmasa da çocuk bu kadar büyüdü kıpır kıpır konsantrasyon falan olmazdı bende :)
Valla aylardir aklima gelen en son sey bile degil ne yalan soyliim )

Ebe napcakmis yokusun basinda? Elinde tartisi tansiyon aleti gelip orada mi yapacakmis bunlari? Laf işte...

Valla aylardir aklima gelen en son sey bile degil ne yalan soyliim )

Ebe napcakmis yokusun basinda? Elinde tartisi tansiyon aleti gelip orada mi yapacakmis bunlari? Laf işte...

yok merdiven başında bekleyecek yokuş gene bana kalıyo:)

yaptıkları şeyler canım tansiyon kilo bebeğin kalp atışlarını dinliyorlar birde doğumdan sonra korunma yöntemlerini anlatıyorlar seçenek sunuyorlar yani bnim ebemin yaptığı şey bu dün son takibim vardı gittim ve bitti doğumdan hemen sonrada bebeğin aşıları için topuk kanı için gün verdiler yani kurtulma şansın yok rahat bırakmıyorlar

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
ekime yağmurla bereketle başladık, sonunu da Doğurmadan getirsem süper olacakkk
Gec olmadan git bence, icin rahat etsin

İlahi, alemsin )
canım dün geceyi öyle atlattım işte kasıla kasıla niyeyse elim ayağım gitmedi doktora... bu gün için öğleden sonraya kendi doktorumdan randevu aldım ona gidicem bakalım durum ne? doğum sancısı olduğunu sanmıyorum çünkü ağrı yok ama bu durumun ne olduğunu ve normal olup olmadığını öğrenmem lazım ki sonrasında içim rahat etsin... kasılmalarım halen devam ediyor...
günaydın yine yuvarlanarak iş yerine geldim. artık yürüyüşüm bile bi garip oldu resmen penguen gibi yürüyorum paytak paytak.neyse son 1,5 hafta kurbandan sonra evimdeyim inşllhhhhhhh.
aynı durumdayız canım bende penguen gibi yürüyorum, Allah iznimize sağ salim kavuştursun bebeklerimizi de vakti zamanı gelince sağlıkla kucağımızda eylesin inşallah...

Mrb arkadaşlar nasılsınız?
Biraz önce kontrolüm vardı doktor bebeğimin kafasının biraz büyük olduğunu söyledi ve 3 hafta sonra vajinal bakıcak ona göre sezeryan veya normal doğum olacagını söyleyecek. Ben kesinlikle sezeryan olmak istemiyorum ama artık kısmet. Moralim bozuldu sezeryan lafını duyunca... Hergün sabah akşam yürüyüş yap dedi ama ben yürümekte zorlanıyorum bacak arası ve kalçam ağrıyor.sizlerde durum nasıl?

İnşallah herkesler iyidir.
çok şükür ekime girdik sağ salim. Rabbim sonuna kadar hepimize güç kuvvet versin
kızlar ben yine hatırlatmak istiyorum normal doğum yapacak arkadaşlar pelviks kaslarını güçlendirici hareketler yapmaya başlayalım ufak ufak ta yürüyüş.
ya arkadaşım her gün 30 dk yürüyodu. 1 saat içinde sancınlandı ve doğurdu. çok kolay oldu. bende özeniyorum ama çok fazla hareket yapamıyorum üşendiğimden:)

canim benim kilosu ne?? önemli olan o sen 35. haftadasin artik prematura falan kalmamis. Benim derdim 56 lar olmayacak o:)))

Canım geçen hafta 2.700 falandı 49 cm boy . Ben daha önce almıştım zaten korkarım ki onlar olmayacak :)

evet canım dün benim ebemde bana doğuma kadr 30 dk yürüyüş önerdi ve yalnız olmadan yanımda biriyle mutlaka yürürken arada sırada yere çömerek üçe kadar sayıp tekrar kalkmamı söyledibende yapmaya çalışıyorum inş faydasını görürüm

hadi bakalım canım akşama güzel haberlerini bekliyoruz o zaman benimde randevum perşembe kilo ve boyunu çok merak ediyorum.

bizde başından beri yasaklıyız:) kardeş gibi olduk eşimle:)))

baştan beri yasaklılar listesinde bizde varız.kanka diyorum ben artık:)

yaa bana uzun süredir yürüyüşte yasak napcam bilmiyorum sıkıntılardan dolayı.normal doğum çok zorlar epidural normal olsam yeteri kadar açılma olmazsa bebeğe zarar vermekten korkuyorum.üüffff..sezeryende sonraki sıkıntıları malum.ama bebeğim sağlıklı olsunda napiim ben sonraki eziyete katlanırım.epidural normal hakkında ne düşünüyosunuz.?

Herkeslere selam olsun arkadaslar ... Insallah herkesler iyidir ..

Bilgecebuk bebeklerinin ve senin iyi olmana sevindim canim biran önce kucagina alirsin insallah ..
Hilal trnaysgl, leaf ayni dileklerim sizler icinde kizlar ..

Oglum hasta onu doktora götürüyorum ..
Artik buralar sogudu iyice , hastaliklarimiz eksik olmaz (.

Mrb kizlar nasilsiniz? Geronimostan var mi bi haber? Bugun hic iyi deilim hareket ettikce asagi taraflara biseyler batiyo nefesimi kesiyo, umarim kotu bisey yoktur..

Gecmis olsun canim.. sende dikkat et kendine ki meleginde iyi olsun...

Bana da yürüyüş yasak, yine de hala normal doğurabileceğime olan inancım gayet güçlü devam ediyor.

yok merdiven başında bekleyecek yokuş gene bana kalıyo:)

Onlar mecbur sen değilsin. Benimkiler de arıyo. Benim kilom şu, kontrollerim yolunda şu ilaçları kullanıyorum diyorum gitmiyorum. İlk başta yok illa gel seni takip etmeye mecburuz dediler. Siz kendiniz benim eve gelin buyrun dedim. O saatlerde ben çalışıyorum gelemem dedim. Zaten aile hekimlerine çok sinir oluyorum. Bir de onlar için kendimi yoramam. Hastanede doktorlar köpek gibi çalışıyor, aile hekimlerinin üçte biri para alıyorlar. Aile hekimleri akşama kadar yatsın anca. Bazen şeytan diyo hiç açma telefonu.

Mrb kizlar nasilsiniz? Geronimostan var mi bi haber? Bugun hic iyi deilim hareket ettikce asagi taraflara biseyler batiyo nefesimi kesiyo, umarim kotu bisey yoktur..

Burdayım ben. Çamaşır makinemiz tamir oldu. Kızçemin kıyafetlerini yıkıyoruz. Yağmur yağıyor ama, balkona gelmiyor kururlar inşallah zaten hepsi ütülenecek.

kızlar ben raporumu aldım yalnız benm günüm 32+ bugün hatta doktor 33 dedi ordaki kız 7 günün yandı rapoorda dedi doktorla görüştüm raporumu 32 haftalık olarak yapabilirmiisniz yanmasın dedim doktor hamilesin ne demek ya yaparım devletten zenginmisin dedi çok mutlu oldum tam 32 haftalık hamile die rapor verdi rapor almanız için tam 32 haftada gidin yani bana biri demişti 32 hafta tam dolck öle gtceksin demişti yalanmış 31+6 gidin bence doktora kızlar bilgi veriyim almayan varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…