Gitmek zorunda değilsin, öyle diyorlar ama zzorunda değilsin, onlar seni takip etmek zorundalar, çok istiyorsanız kendiniz benim eve gelin de. Bence gitme eğer senin için gerekli birşey yoksa.
Valla aylardir aklima gelen en son sey bile degil ne yalan soyliimBizim aylardır yasak zaten yasak olmasa da çocuk bu kadar büyüdü kıpır kıpır konsantrasyon falan olmazdı bende :)
Ebe napcakmis yokusun basinda? Elinde tartisi tansiyon aleti gelip orada mi yapacakmis bunlari? Laf işte...gittim geldim cnm ya deli ettiler yaptıkları bişey olsa anlıycam bi tansiyon bi kilo ölçümü ben bunları telefondada derimm nolcak...mecburuz da bilmem nede saydı durdu zaten rahat bırakmıyolar ki perşembe eşimi aramışlar cuma beni aradılar uzaktayım dedim geleceksin mecbur dediler gitmedim dünde 3 defa aradılar sonra gene eşimi aramışlar...dedim ama otobüsle git yokuş çık merdiven çık ben zaten rahatsızım yürüken çok sancılanıyorum gene gün verdiler bi daha ki tarih aralığı verdiler siz aşağıda arayın çıkmayın ebe hanım iner dediler aman amann
Valla aylardir aklima gelen en son sey bile degil ne yalan soyliim)
Ebe napcakmis yokusun basinda? Elinde tartisi tansiyon aleti gelip orada mi yapacakmis bunlari? Laf işte...
Bizim aylardır yasak zaten yasak olmasa da çocuk bu kadar büyüdü kıpır kıpır konsantrasyon falan olmazdı bende :)
yok merdiven başında bekleyecek yokuş gene bana kalıyo:)
gittim geldim cnm ya deli ettiler yaptıkları bişey olsa anlıycam bi tansiyon bi kilo ölçümü ben bunları telefondada derimm nolcak...mecburuz da bilmem nede saydı durdu zaten rahat bırakmıyolar ki perşembe eşimi aramışlar cuma beni aradılar uzaktayım dedim geleceksin mecbur dediler gitmedim dünde 3 defa aradılar sonra gene eşimi aramışlar...dedim ama otobüsle git yokuş çık merdiven çık ben zaten rahatsızım yürüken çok sancılanıyorum gene gün verdiler bi daha ki tarih aralığı verdiler siz aşağıda arayın çıkmayın ebe hanım iner dediler aman amann
canım dün geceyi öyle atlattım işte kasıla kasıla niyeyse elim ayağım gitmedi doktora... bu gün için öğleden sonraya kendi doktorumdan randevu aldım ona gidicem bakalım durum ne? doğum sancısı olduğunu sanmıyorum çünkü ağrı yok ama bu durumun ne olduğunu ve normal olup olmadığını öğrenmem lazım ki sonrasında içim rahat etsin... kasılmalarım halen devam ediyor...Gec olmadan git bence, icin rahat etsin
İlahi, alemsin)
aynı durumdayız canım bende penguen gibi yürüyorum, Allah iznimize sağ salim kavuştursun bebeklerimizi de vakti zamanı gelince sağlıkla kucağımızda eylesin inşallah...günaydın yine yuvarlanarak iş yerine geldim. artık yürüyüşüm bile bi garip oldu resmen penguen gibi yürüyorum paytak paytak.neyse son 1,5 hafta kurbandan sonra evimdeyim inşllhhhhhhh.
canim benim kilosu ne?? önemli olan o sen 35. haftadasin artik prematura falan kalmamis. Benim derdim 56 lar olmayacak o:)))
İnşallah herkesler iyidir.
çok şükür ekime girdik sağ salim. Rabbim sonuna kadar hepimize güç kuvvet versin
kızlar ben yine hatırlatmak istiyorum normal doğum yapacak arkadaşlar pelviks kaslarını güçlendirici hareketler yapmaya başlayalım ufak ufak ta yürüyüş.
ya arkadaşım her gün 30 dk yürüyodu. 1 saat içinde sancınlandı ve doğurdu. çok kolay oldu. bende özeniyorum ama çok fazla hareket yapamıyorum üşendiğimden:)
herkese günaydinnnnnnn,
ben yine dün cok yoruldum ama aksam ilk defa bir kac saat deliksiz uyudum... Enteresan bisi var yalniz, su yalanci agrilarim azaldi benim, hatta cok az hissediyorum:))Bugün 3 de doktor kontrolümüz var, cokda heyecanlanmiyorumm, alttan eliyle bakiyor nst ye sokuyor o kadar. Ultrason falan yok(
ayrica biseyi eklmek istiyorum 35 haftalik hamile bir arkadasim var dün aksam esiyle birlikte olmuslar, cok dikkat etmisler ama tüm gece ve sabah kanamasi gelmis. Simdi doktora gidiyorlar... aman dikkat edin, yada az kaldi az dayaniverin. Bak yasadigi korku stres ne kadar fazlaa...
bizde başından beri yasaklıyız:) kardeş gibi olduk eşimle:)))
İnşallah herkesler iyidir.
çok şükür ekime girdik sağ salim. Rabbim sonuna kadar hepimize güç kuvvet versin
kızlar ben yine hatırlatmak istiyorum normal doğum yapacak arkadaşlar pelviks kaslarını güçlendirici hareketler yapmaya başlayalım ufak ufak ta yürüyüş.
ya arkadaşım her gün 30 dk yürüyodu. 1 saat içinde sancınlandı ve doğurdu. çok kolay oldu. bende özeniyorum ama çok fazla hareket yapamıyorum üşendiğimden:)
Herkeslere selam olsun arkadaslar ... Insallah herkesler iyidir ..
Bilgecebuk bebeklerinin ve senin iyi olmana sevindim canim biran önce kucagina alirsin insallah ..
Hilal trnaysgl, leaf ayni dileklerim sizler icinde kizlar ..
Oglum hasta onu doktora götürüyorum ..
Artik buralar sogudu iyice , hastaliklarimiz eksik olmaz(.
hadi bakalım canım akşama güzel haberlerini bekliyoruz o zaman benimde randevum perşembe kilo ve boyunu çok merak ediyorum.
baştan beri yasaklılar listesinde bizde varız.kanka diyorum ben artık:)
yaa bana uzun süredir yürüyüşte yasak napcam bilmiyorum sıkıntılardan dolayı.normal doğum çok zorlar epidural normal olsam yeteri kadar açılma olmazsa bebeğe zarar vermekten korkuyorum.üüffff..sezeryende sonraki sıkıntıları malum.ama bebeğim sağlıklı olsunda napiim ben sonraki eziyete katlanırım.epidural normal hakkında ne düşünüyosunuz.?
gittim geldim cnm ya deli ettiler yaptıkları bişey olsa anlıycam bi tansiyon bi kilo ölçümü ben bunları telefondada derimm nolcak...mecburuz da bilmem nede saydı durdu zaten rahat bırakmıyolar ki perşembe eşimi aramışlar cuma beni aradılar uzaktayım dedim geleceksin mecbur dediler gitmedim dünde 3 defa aradılar sonra gene eşimi aramışlar...dedim ama otobüsle git yokuş çık merdiven çık ben zaten rahatsızım yürüken çok sancılanıyorum gene gün verdiler bi daha ki tarih aralığı verdiler siz aşağıda arayın çıkmayın ebe hanım iner dediler aman amann
yok merdiven başında bekleyecek yokuş gene bana kalıyo:)
Mrb kizlar nasilsiniz? Geronimostan var mi bi haber? Bugun hic iyi deilim hareket ettikce asagi taraflara biseyler batiyo nefesimi kesiyo, umarim kotu bisey yoktur..
Hayatınızda İzleyebileceğiniz En Güzel Doğum Videosu - YouTube izlerken çok duygulandım kızlar gözleriim doldu.duygusal bir suda doğum videosu sizlerle payleşmak istedim keşke hepimizin doğumu bu kadar güzel ve rahat olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?