2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Faydali olabildiysem ne guzel. Haklisin canim ozel sektor zor, bende kisa bir sure calismistim. Konus bakalim hayirlisi olaun canim.

Burdayım ben. Çamaşır makinemiz tamir oldu. Kızçemin kıyafetlerini yıkıyoruz. Yağmur yağıyor ama, balkona gelmiyor kururlar inşallah zaten hepsi ütülenecek.

Burdada yagmur var.. utu zor is yardim eden biri vardr insallah yaninda..

MERHABALAR HERKESE
dün kontrolüm vardı ve doğum raporumuda aldım 32 haftalık şimdilik sıkıntı yok ama kaburga ağrım non stop devam ediyor baş da yukarıdaymış.boyu 42cm ağırlık 1750 gr mış

cnm kalp atışına hiç bakılmadı zaten ebe de yoktu ki başkası vardı bi adam ilgilendi

cnm kalp atışına hiç bakılmadı zaten ebe de yoktu ki başkası vardı bi adam ilgilendi
aa nasıl yani bi adam ilgilendi ebe miymiş o anlamadığım bi konuda her takipte kalp atışı dinliyorlar valla bunuda yapmıyorlarsa kılımı kıpırdatmam bidahada gitmezdim ben her gitmemde bebeğimin kalp atışlarını dinliyorlar diye gidiyorum duyunca mutlu oluyorum diye

Son düzenleme:
baştan beri yasaklılar listesinde bizde varız.kanka diyorum ben artık:)

yaa bana uzun süredir yürüyüşte yasak napcam bilmiyorum sıkıntılardan dolayı.normal doğum çok zorlar epidural normal olsam yeteri kadar açılma olmazsa bebeğe zarar vermekten korkuyorum.üüffff..sezeryende sonraki sıkıntıları malum.ama bebeğim sağlıklı olsunda napiim ben sonraki eziyete katlanırım.epidural normal hakkında ne düşünüyosunuz.?[/QUOTE]

:) yürüyüş bana da yasaktı hep sonradan 20 dk yormadan yürü dedi ama çok yoruluyoru yapamıyorum ağrıdan ...bende son zamanlarda normali düşünmeye başladım ama kiloluyum korkuyorum...
teyzeleri kızımın odası pembiş pembiş içimi açıyo o gelene kadar ben eskiticem anlaşılan:))

değil heralde bende tam bilmiyorum aynı odadalar kalp atışını dinletseler koşa koşa giderim sorun yapmazdım ki

tabiki canım ne demek bende hayalim41 den aldım sağolsun :)
biberon şeklinde bebek şekeri

walla ilk 3 ay yasakti, sonra ok dedi ama bizde pek heves yoktu. Malum konsantrasyon olamiyor insan bebek var diye. Son üc ay doktor önermiyorum dedi bizde yeniden kanka olduk... ama zaten ne esimin ne de benim hic israrimiz olmadi....öncelik bebek...

ama bazi doktorlar son ana kadar öneriyor, cünkü bazi ciftler hamilelik süresince seks yapmadiklarindan iliskileri bitiroyr ( Allah korusun). Benim bir cok arkadasim bebek dogduktan sonra k ilk alti ayda ayrildilar. Psikologlar bu duruma tek cözümün oturmus güvene dayali bir evlilikte bebek yapmaya karar verin diyor. Kadinlarin eslerini kaybetme korkusu ile bebeklerin hayatlari riske giriyor..Son ay bebeklerini kaybedenlerin yüzdesi az degil...Eslerin anlayisli olmalari gerekiyor, bu bebekleri tek basimiza yapmiyoruz...

ben de epüdüral normal istiyorum. bakalım 36. haftada çatı muayenesi yapacak dktr. inşallah bir aksilik olmaz.

Merhaba kızlar ben dün geceden beri şiddetli tekmeler yiyorum bu konuda da s na tamamen katılıyorum bende bu topiğin başından beri takıp edenlerdenim hatta ben tam tersi burada yeni gelen insanlara topiğe hiç uğramayıp arada bir sadece işte bu topıkte var işte burada resim alıntılayıp paylaşmayın deyşp akıl verenleri anlamıyorum.

nolmusss, konu ne... Gecmise bakamadim, fransiz durumdayim..

ayrica konu ne isede takmayin, herkesin hormonlari cok yogunnn.. Olur gider unutlurr.... Bebisleri düsünün neselelninn:)

Annem var bu hafta yanımda. Benim zaten pek bir işe yaradığım söylenemez. Bir iki saat sonra, bana geçmiş olsuna 2 yengem (dayılarımın eşleri) ve teyzem gelecekler.

Oo ne guzel sanslisin.. bizimkiler cok uzak.. bu arada kontrolun nasildi kac kilo olmus bebegin durumu iyi mi ?

ben de epüdüral normal istiyorum. bakalım 36. haftada çatı muayenesi yapacak dktr. inşallah bir aksilik olmaz.

Ya bende epidural istiyorum... istanbulda ki butun hastaneleri aradim resmen fiyatlari aldim. Ama felcli kalirsin diye korkutuyolar beni bu insanlari anlamiyorum

Merhaba kızlar, bugün işe gidemedim dün gece 1 den 3 e kadar istifra ettim hep uyuduğumda saat 4 olmuştu çok moralim bozuldu gece hem ağladım hem temizledik etrafı şimdi de kızımın kıyafetlerini yıkadım astım moralim yerine geldi biraz, hava yağmurlu kurumazlar hemen ama kurur kurumaz ütüleyeceğim. Annem kardeşim yanımda olsaydı daha bir neşe içinde olurdum ama sağlık olsun. kv ile çok yakın evlerimiz ama bana bir faydası yok üff hormonlarım alt üst oldu hissediyorum

kızlar ya dışarı çıkıp dolaşmak istiyorum ama kim hazırlanacak giyinecek

canım bu kadar kusmak i degil allah korusun gebelik zehirlenmesi falan olur bi dra danış. ha tabi ilk baştan beri böyleyse sorun yok ama yeni başladıysa bi sor dra kuzum

Kizlar ankara da hava serin, dedim hazir serinken biraz yuruyeyim.
Bir tuhafiyeye girdim, kadin Allah bi avazda kurtarsin yakin sanirim doğum aşağı düşmüş karnin dedi, ben bianda soğuk duş etkisi yaşadım daha 1 ayim var dedim ama kadin yok yok okadar sürmez dedi :-(
Bilgisi olan varmi karin aşağı inerse hemen akabinde doğum mu olur

pek zorluğu yok sadece tedirginlik hep var herşeyine dikkat ediyorsun ..solunum sıkıntısı var mı elleriyle yüzünü burnunu kapamış mı ..biberonla besliyorum sütüm az geliyor doyup doymadığını anlamam lazım diye..inşallah yakında çkacak seninki de canım şuan kaç haftalık oldu kaç kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…