çok sagolun kızlar bilgilendirdiğiniz için.bende öyle yapayım yıllık iznimi kullandırmıyor patron bi yandanda rapor alırsam işten çıkartır belli olmaz özl sektörde malesf insanlar çok acımasız bilmiyorsun neyle karşılaşacağını. bugün bi konusayım bakalım patronla ona göre doktora gideyim...
Burdayım ben. Çamaşır makinemiz tamir oldu. Kızçemin kıyafetlerini yıkıyoruz. Yağmur yağıyor ama, balkona gelmiyor kururlar inşallah zaten hepsi ütülenecek.
yaptıkları şeyler canım tansiyon kilo bebeğin kalp atışlarını dinliyorlar birde doğumdan sonra korunma yöntemlerini anlatıyorlar seçenek sunuyorlar yani bnim ebemin yaptığı şey bu dün son takibim vardı gittim ve bitti doğumdan hemen sonrada bebeğin aşıları için topuk kanı için gün verdiler yani kurtulma şansın yok rahat bırakmıyorlar
cnm kalp atışına hiç bakılmadı zaten ebe de yoktu ki başkası vardı bi adam ilgilendi
aa nasıl yani bi adam ilgilendi ebe miymiş o anlamadığım bi konuda her takipte kalp atışı dinliyorlar valla bunuda yapmıyorlarsa kılımı kıpırdatmam bidahada gitmezdim ben her gitmemde bebeğimin kalp atışlarını dinliyorlar diye gidiyorum duyunca mutlu oluyorum diye
Burdada yagmur var.. utu zor is yardim eden biri vardr insallah yaninda..
canım ya o liinki yollayabilirmisin bende bakayım bi.henüz şeker yaptırmadım.
ayy inş.canım çok sağol.bazen dayanılmaz oluyor.
aynı şikayetler bendede var canım tahminimce herkeste var ve haftalar ilerledikçe dahada artacak gibi.biraz uzanayım kalkınca yürüyemiyorum topallıyorum.
hadi bakalım canım akşama güzel haberlerini bekliyoruz o zaman benimde randevum perşembe kilo ve boyunu çok merak ediyorum.
baştan beri yasaklılar listesinde bizde varız.kanka diyorum ben artık:)
yaa bana uzun süredir yürüyüşte yasak napcam bilmiyorum sıkıntılardan dolayı.normal doğum çok zorlar epidural normal olsam yeteri kadar açılma olmazsa bebeğe zarar vermekten korkuyorum.üüffff..sezeryende sonraki sıkıntıları malum.ama bebeğim sağlıklı olsunda napiim ben sonraki eziyete katlanırım.epidural normal hakkında ne düşünüyosunuz.?
bu topiği topik yapan içinde dinamik olarak yazan dertleşen duygularını paylaşan herkestir.
kimin kurduğu yada bir zamanlar neler yazıldığı benim umurumda değil açıkçası. bu topikte yazmak için kasım annesi olmak yeterli, eski olmaya gerek var diye bir kural olduğunu sanmıyorum.
şuan burda duygularını ve yaşantılarını kim kiminle paylaşıyorsa saygısızlık etmediği sürece, sitem etmeye de ifade etmeye de hakkı vardır.
asıl kimsenin kimseyi yok saymaya hakkı yoktur, bunu anlatmaya çalışıyorum.
Merhaba kızlar ben dün geceden beri şiddetli tekmeler yiyorum bu konuda da s na tamamen katılıyorum bende bu topiğin başından beri takıp edenlerdenim hatta ben tam tersi burada yeni gelen insanlara topiğe hiç uğramayıp arada bir sadece işte bu topıkte var işte burada resim alıntılayıp paylaşmayın deyşp akıl verenleri anlamıyorum.
Annem var bu hafta yanımda. Benim zaten pek bir işe yaradığım söylenemez. Bir iki saat sonra, bana geçmiş olsuna 2 yengem (dayılarımın eşleri) ve teyzem gelecekler.
ben de epüdüral normal istiyorum. bakalım 36. haftada çatı muayenesi yapacak dktr. inşallah bir aksilik olmaz.
Merhaba kızlar, bugün işe gidemedim dün gece 1 den 3 e kadar istifra ettim hepuyuduğumda saat 4 olmuştu çok moralim bozuldu gece hem ağladım hem temizledik etrafı şimdi de kızımın kıyafetlerini yıkadım astım moralim yerine geldi biraz, hava yağmurlu kurumazlar hemen ama kurur kurumaz ütüleyeceğim. Annem kardeşim yanımda olsaydı daha bir neşe içinde olurdum ama sağlık olsun. kv ile çok yakın evlerimiz ama bana bir faydası yok üff hormonlarım alt üst oldu hissediyorum
anladım canım bulabılırsem prematüre kıyafetı alayım ozaman bıraz evdekılerıde en küçüklerini almaya calıştım zaten buyuk gelecek dıye biz cıkana kadar 2 kıloyu bulur inşallah zor oluyo mu bakması bıraz kuçuk ya endışelenıyorum acıkcası kucuk oldugu için nasıl bakarım dıe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?