2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

yok cnm sanmıyorum erken doğum şüphen yoksa bişiy olmaz kiminin karnı asgıda kiminin yukarıda benim haftamdakilerin hep aşığıda mesala takma kafana bnce

Oo ne guzel sanslisin.. bizimkiler cok uzak.. bu arada kontrolun nasildi kac kilo olmus bebegin durumu iyi mi ?

Akşam 8de kontrolüm çok heyecanlıyım. Kaç kilo oldu kızçem hemen size haber vereceğim.

Bu arada 1-2 gün içinde doğum çantamı hazırlayacağım.
Ayrıca yarın oda gelecek.
Çook heyecanlı bir hafta yaşıyorum.

yok cnm sanmıyorum erken doğum şüphen yoksa bişiy olmaz kiminin karnı asgıda kiminin yukarıda benim haftamdakilerin hep aşığıda mesala takma kafana bnce

Iste bana bugüne kadar karnin yukarda diyorlardi, sorunsuz ilerledi bugüne kadar hamileliğim, erken doğum riskim hiç olmadi ama kasilmalarim epeydir oluyor, kadinda öyle deyince bir anda korktum, ,hos hersey Allah dan

kızlar ya dışarı çıkıp dolaşmak istiyorum ama kim hazırlanacak giyinecek

Ay benim de hic eve giresim yok. Hergun bir is icat ediyorum kendime bir gun pazara, bir gun carrefour'a, bir gun real'e, bir gun markete, bazen arkadasa :)
Hic kapi bulamazsam kendime kizimi okula biraktiktan sonra yolu uzatip geliorm eve, uzun bir tur

Cok bilmis o!!! Agzi olan konusuyor, herkesin her konuda bir fikri var muhakkak, tobe tobeeee

Son düzenleme:
canım bu kadar kusmak i degil allah korusun gebelik zehirlenmesi falan olur bi dra danış. ha tabi ilk baştan beri böyleyse sorun yok ama yeni başladıysa bi sor dra kuzum

canım ben geç saatlerde birşey yiyince böyle oluyorum, akşam arkadaşa gittik çayın yanında yedim birşeyler tabi, eve de 12 ye doğru geldik kocaman bir meyve yedim ve olan oldu işte şimdi iyiyim çok şükür. Bende giyinip dışarı çıkmaya çoook üşeniyordum ama giyindim sonunda aile hekimliğine gidip sevk gibi birşey almam lazım yarın okula vermek için... biraz da hava alayım kendinize iyi bakın güzel anneler

o korku bendede var canım inş. az kaldı artık kavuşmamıza bugun 33+3 gunluk bayrama cıkcak inş. kızım doktorumuz bayrama cıkarırım böyle gıderse dedı 1600 kiloydu pazar gunu yarın gıdecegız işte görmeye

Iste bana bugüne kadar karnin yukarda diyorlardi, sorunsuz ilerledi bugüne kadar hamileliğim, erken doğum riskim hiç olmadi ama kasilmalarim epeydir oluyor, kadinda öyle deyince bir anda korktum, ,hos hersey Allah dan

cnm benim 26 haftalık ken erken doğum riskim olmasına rağmen panik yapmamayı tercih ediyorum benimde suan yukarıda duruo mesala haftama göre asıgıda olması lazımmıs??

Himmmm... randevun sabah 8 de zannettim o yuzden yazdm ben.. aksam haberdar edersin madem... bende bu aksam markete gidicem deterjn almak icin yarin yikarim.... utumude yaparim... heyecn verici gercekten...

Aman cnm dikkat et kendine..saatlerce kusman iyi deil bu aylarda..... allah korusun, bi doktoruna danis istersen..

Evt cnm kismet inşallah bayram sekeriniz yaninizda olur bizde öyle umut ediyoruz bakalim burda 2300 den önce çıkarmıyorlar pek emme olayina fln alistiriyorlar henüz ufak oldukları icin zor emiyorlarmis ama dr bize hic tarih söylemedi bugün sorcam bende çok sabırsızlaniyorum bi gelseler herşey nasil farklı olcak bende eksikleri tamamlamaya çalışıyorum

ahh ne güzel ben tek başıma hiç gezemiyorum illa biri diyecek hadi gidelim gezelim diye ama artık kimse demiyo arkadaşlarım ikisinde bebekleri var ha deyince çıkamıyolar dışarı bende kocamda saolsun hiç düşünmez karısını bigün izin alayımda dışarı çıkartayım karımı diye beni anca balkonum anlıyo

hımmm anladım yani senin mide fazlayı kabul etmiyo neyse tek ondan istifar et başka nedeni olmasında.ohh birazda benim için hava al kuzum

canım şimdi geldim doktordan. nstye bağlandım ilk kez kasılmalar o şiddetli tekmeler normal dedi. sancı eşlik ederse kesinlikle gel dedi. suyu pozisyonu kilosu da iyiydi Allaha şükür içim rahatladı vallahi...

canım şimdi geldim doktordan. nstye bağlandım ilk kez kasılmalar o şiddetli tekmeler normal dedi. sancı eşlik ederse kesinlikle gel dedi. suyu pozisyonu kilosu da iyiydi Allaha şükür içim rahatladı vallahi...

ohhh çok sevindim canım hiç deilse için rahat etmiş oldu
maşşallah bebegimize inşallah zamanında dogar kilosunu söyledimi peki drun

inş. az kaldı canım kızlarmza kavuşmamıza bızım doktor istedıgım kıloya geldı haftasını tamamlatacagız artık dıo 34. haftada emme refleksı gelışıyomuş o yuzden haftaya bıberona baslayacaklar sonra ben kalacakmışm hastanede bı kac gun sonrada evımeze göndercekmış sana öle demıyolarmı hastenede falan kalacaksın dıye sor istersn bı doktora belkı sanada öle der bıde odasını eşyalarını falan hazırladık sadece kızım eksık inş. o da gelecek yakında

:) yürüyüş bana da yasaktı hep sonradan 20 dk yormadan yürü dedi ama çok yoruluyoru yapamıyorum ağrıdan ...bende son zamanlarda normali düşünmeye başladım ama kiloluyum korkuyorum...
teyzeleri kızımın odası pembiş pembiş içimi açıyo o gelene kadar ben eskiticem anlaşılan:))[/QUOTE]

annesi kuzucun sağlıcakla uyusun pembiş odacığında inş.

tabiki canım ne demek bende hayalim41 den aldım sağolsun :)
biberon şeklinde bebek şekeri

çok sağol canım hemen bakıyorum.

Ya bende epidural istiyorum... istanbulda ki butun hastaneleri aradim resmen fiyatlari aldim. Ama felcli kalirsin diye korkutuyolar beni bu insanlari anlamiyorum

yaa banada kimi çok rahat diyor kimi kalıcı bel ve baş ağrısı bırakıyo diyo.bilemedim yaa.perşembe doktoruma sormam lazım.burdan paylaşırım cevaplarını.

canım ben daha 6 aylık hamileyken bi düğünde demişlerki karnı ne kadar aşağıda doğurdu doğuracak gibi duruyo oynarken gidip göbeğini tutasım geldi doğurmasın diye demişler:)) üzerinden 2,5 ay geçti allaha şükür hala yerinde oğlum.takma böyle lafları kafana bide beni her gören aynı şeyi söylüyor düşün:)

ohhh çok sevindim canım hiç deilse için rahat etmiş oldu
maşşallah bebegimize inşallah zamanında dogar kilosunu söyledimi peki drun

sağol canım...
2500 kilo olmuş benim yavru
haftasıyla uyumlu güzel dedi. başaşağı duruyo...magnezyum yazdı kasılmalara iyi geliyomuş herhalde. kullanıyormusunuz kızlar bir zararı olmaz değil mi?

sağol canım...
2500 kilo olmuş benim yavru
haftasıyla uyumlu güzel dedi. başaşağı duruyo...magnezyum yazdı kasılmalara iyi geliyomuş herhalde. kullanıyormusunuz kızlar bir zararı olmaz değil mi?

ohhh ohhh maşşallah oglumuza.
valla canım ben bii ara kullandım midemi mahvetti çok yandı sürekli acı acı agzıma su geliyodu ama bana drum demişdi midene dokunabilir diye sana söyledi mi öyle bişey

Ayşegül cnm inşallah. Bize bi zmn demedi ama kalma olayıni sorcam hatta yoksa bile parayla kaliriz dedik önümüzdeki günlerde de dokunabilcekmisim ahhh ahh gec xmn geccccc

ohhh ohhh maşşallah oglumuza.
valla canım ben bii ara kullandım midemi mahvetti çok yandı sürekli acı acı agzıma su geliyodu ama bana drum demişdi midene dokunabilir diye sana söyledi mi öyle bişey

bana tok al dedi. aç rahatsız edebilir dedi. bu akşam yemeğinden sonra alıcam bakalım nasıl olucak...
aslında midem kuvvetlidir. şimdiye kadar aldığı hiç bi ilaç ağır gelmemiştir ama bunu görücez bakalım nasıl olucak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…