- 14 Şubat 2013
- 927
- 246
- 73
Kizlar ankara da hava serin, dedim hazir serinken biraz yuruyeyim.
Bir tuhafiyeye girdim, kadin Allah bi avazda kurtarsin yakin sanirim doğum aşağı düşmüş karnin dedi, ben bianda soğuk duş etkisi yaşadım daha 1 ayim var dedim ama kadin yok yok okadar sürmez dedi :-(
Bilgisi olan varmi karin aşağı inerse hemen akabinde doğum mu olur
Oo ne guzel sanslisin.. bizimkiler cok uzak.. bu arada kontrolun nasildi kac kilo olmus bebegin durumu iyi mi ?
yok cnm sanmıyorum erken doğum şüphen yoksa bişiy olmaz kiminin karnı asgıda kiminin yukarıda benim haftamdakilerin hep aşığıda mesala takma kafana bnce
kızlar ya dışarı çıkıp dolaşmak istiyorum ama kim hazırlanacak giyinecek
Cok bilmis o!!! Agzi olan konusuyor, herkesin her konuda bir fikri var muhakkak, tobe tobeeeeKizlar ankara da hava serin, dedim hazir serinken biraz yuruyeyim.
Bir tuhafiyeye girdim, kadin Allah bi avazda kurtarsin yakin sanirim doğum aşağı düşmüş karnin dedi, ben bianda soğuk duş etkisi yaşadım daha 1 ayim var dedim ama kadin yok yok okadar sürmez dedi :-(
Bilgisi olan varmi karin aşağı inerse hemen akabinde doğum mu olur
canım bu kadar kusmak i degil allah korusun gebelik zehirlenmesi falan olur bi dra danış. ha tabi ilk baştan beri böyleyse sorun yok ama yeni başladıysa bi sor dra kuzum
pek zorluğu yok sadece tedirginlik hep var herşeyine dikkat ediyorsun ..solunum sıkıntısı var mı elleriyle yüzünü burnunu kapamış mı ..biberonla besliyorum sütüm az geliyor doyup doymadığını anlamam lazım diye..inşallah yakında çkacak seninki de canım şuan kaç haftalık oldu kaç kilo
Iste bana bugüne kadar karnin yukarda diyorlardi, sorunsuz ilerledi bugüne kadar hamileliğim, erken doğum riskim hiç olmadi ama kasilmalarim epeydir oluyor, kadinda öyle deyince bir anda korktum, ,hos hersey Allah dan
Akşam 8de kontrolüm çok heyecanlıyım. Kaç kilo oldu kızçem hemen size haber vereceğim.
Bu arada 1-2 gün içinde doğum çantamı hazırlayacağım.
Ayrıca yarın oda gelecek.
Çook heyecanlı bir hafta yaşıyorum.
Merhaba kızlar, bugün işe gidemedim dün gece 1 den 3 e kadar istifra ettim hepuyuduğumda saat 4 olmuştu çok moralim bozuldu gece hem ağladım hem temizledik etrafı şimdi de kızımın kıyafetlerini yıkadım astım moralim yerine geldi biraz, hava yağmurlu kurumazlar hemen ama kurur kurumaz ütüleyeceğim. Annem kardeşim yanımda olsaydı daha bir neşe içinde olurdum ama sağlık olsun. kv ile çok yakın evlerimiz ama bana bir faydası yok üff hormonlarım alt üst oldu hissediyorum
bende içiyorum canım humana stıll tee hatta dogum yaptıgım gunden berı içiyorum gunde 4,5 defa 7 kutu bıtırmısım bıze 35. haftada cıkarcam dedı doktrumuz ortalama 1600 olur ozamana kılosu dıyo duşnmuş zaten sımdı dedıgım kıloda oyuzden haftasını beklıcez dedı bayrama nasıpse evımızde olacagız gıbı yada bayram bıtımınde cıkarcak sızınde bayrama cıkar herhalde sızın haftanız bızden buyuk bızıde doktorum kente sevk edecektı yer olmadıgı için uşaga sevkettı kentte olsaydı tanışma şansımız olurdu
Ay benim de hic eve giresim yok. Hergun bir is icat ediyorum kendimebir gun pazara, bir gun carrefour'a, bir gun real'e, bir gun markete, bazen arkadasa :)
Hic kapi bulamazsam kendime kizimi okula biraktiktan sonra yolu uzatip geliorm eve, uzun bir tur
canım ben geç saatlerde birşey yiyince böyle oluyorum, akşam arkadaşa gittik çayın yanında yedim birşeyler tabi, eve de 12 ye doğru geldik kocaman bir meyve yedim ve olan oldu işte şimdi iyiyim çok şükür. Bende giyinip dışarı çıkmaya çoook üşeniyordum ama giyindim sonunda aile hekimliğine gidip sevk gibi birşey almam lazım yarın okula vermek için... biraz da hava alayım kendinize iyi bakın güzel anneler
Merhaba kızlar ben dün geceden beri şiddetli tekmeler yiyorum bu konuda da s na tamamen katılıyorum bende bu topiğin başından beri takıp edenlerdenim hatta ben tam tersi burada yeni gelen insanlara topiğe hiç uğramayıp arada bir sadece işte bu topıkte var işte burada resim alıntılayıp paylaşmayın deyşp akıl verenleri anlamıyorum.
canım şimdi geldim doktordan. nstye bağlandım ilk kez kasılmalar o şiddetli tekmeler normal dedi. sancı eşlik ederse kesinlikle gel dedi. suyu pozisyonu kilosu da iyiydi Allaha şükür içim rahatladı vallahi...
Evt cnm kismet inşallah bayram sekeriniz yaninizda olur bizde öyle umut ediyoruz bakalim burda 2300 den önce çıkarmıyorlar pek emme olayina fln alistiriyorlar henüz ufak oldukları icin zor emiyorlarmis ama dr bize hic tarih söylemedi bugün sorcam bende çok sabırsızlaniyorum bi gelseler herşey nasil farklı olcak bende eksikleri tamamlamaya çalışıyorum
baştan beri yasaklılar listesinde bizde varız.kanka diyorum ben artık:)
yaa bana uzun süredir yürüyüşte yasak napcam bilmiyorum sıkıntılardan dolayı.normal doğum çok zorlar epidural normal olsam yeteri kadar açılma olmazsa bebeğe zarar vermekten korkuyorum.üüffff..sezeryende sonraki sıkıntıları malum.ama bebeğim sağlıklı olsunda napiim ben sonraki eziyete katlanırım.epidural normal hakkında ne düşünüyosunuz.?
tabiki canım ne demek bende hayalim41 den aldım sağolsun :)
biberon şeklinde bebek şekeri
Ya bende epidural istiyorum... istanbulda ki butun hastaneleri aradim resmen fiyatlari aldim. Ama felcli kalirsin diye korkutuyolar beni bu insanlari anlamiyorum
Iste bana bugüne kadar karnin yukarda diyorlardi, sorunsuz ilerledi bugüne kadar hamileliğim, erken doğum riskim hiç olmadi ama kasilmalarim epeydir oluyor, kadinda öyle deyince bir anda korktum, ,hos hersey Allah dan
ohhh çok sevindim canım hiç deilse için rahat etmiş oldu
maşşallah bebegimize inşallah zamanında dogarkilosunu söyledimi peki drun
sağol canım...
2500 kilo olmuş benim yavru
haftasıyla uyumlu güzel dedi. başaşağı duruyo...magnezyum yazdı kasılmalara iyi geliyomuş herhalde. kullanıyormusunuz kızlar bir zararı olmaz değil mi?
ohhh ohhh maşşallah oglumuza.
valla canım ben bii ara kullandım midemi mahvetti çok yandı sürekli acı acı agzıma su geliyodu ama bana drum demişdi midene dokunabilir diye sana söyledi mi öyle bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?