2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Guzel anneler bebeklerinizin kiyafetlerini 0 ay aldiniz mi hic? ben hic almadim da :26: almalimiyim sizce, 0 3 ay ya da 3 6 ay aldm

Ayşegül cnm inşallah. Bize bi zmn demedi ama kalma olayıni sorcam hatta yoksa bile parayla kaliriz dedik önümüzdeki günlerde de dokunabilcekmisim ahhh ahh gec xmn geccccc

bizim dun 40mız bıle cıktı ama kızıma parmagımızn ucu bıle degmedı daha cok zormuş allahım kımseye böyle hasretlık yasatmasınn bana dokunabılecksın falan demedı sadece bı kac gun kalacaksın dedı inş. o gun bır an önce gelır kızımn odasına bakmaktan yoruldum içini doldursada öle baksam keşke böyle içim buruk

Cnm iyi olsunlar da biz bekleriz bende dayanmaya çalışıyorum bi acarsam cesmeleri kapatamam valla.burda 2 kilonun üzerine cikinca haftasida uygunsa anneyle ten temasi emzirme altini değiştirme gibi egitimler veriyorlarmis.bizimde 33 gün oldu 1 hafta var aramizda yakinda bizde biberona gecicekmisiz bu bayramin gelmesini coook istiyorum. Burda taburcu olan coook cift gördük artik kogus agasi kizim oldu en kıdemli ve en minik :)))

sağol canım...
2500 kilo olmuş benim yavru
haftasıyla uyumlu güzel dedi. başaşağı duruyo...magnezyum yazdı kasılmalara iyi geliyomuş herhalde. kullanıyormusunuz kızlar bir zararı olmaz değil mi?

Magnezyumu ben 4.aydan sonra hep kullandım, ilk içişimde midem yanmıştı. Sonra yavaş yavaş içtim hep ilkinde fondip yapmıştım da . Hiç sıkıntım yok şimdi.

Koğuş ağası mı maaşallah büyümüş de koğuş ağası olmuş, inşallah en kısa zamanda evinizin ağası olur prenses...

Atvde yeni bi program baslamis baba panik yapma diye babalar bebek bakiyoo, Allahim bu erkekler ne beceriksiz yaaa

Guzel anneler bebeklerinizin kiyafetlerini 0 ay aldiniz mi hic? ben hic almadim da :26: almalimiyim sizce, 0 3 ay ya da 3 6 ay aldm

aynı şeyi bende sizlere soracaktım, 2 hastene çıkışının dışında yenidoğan tulumlar aldım 0-3 ay tulumlar da aldım ama çok büyük gibi geldi, atletler kısa kollu uzun kollu zıbınlar aldım ama 2-3 adet. bilemiyorum ki mağazaya gittiğimde kaç aylık ne alacağımı? genelde 0-3 ay mı aldınız? bu işin mantığı nedir ki?

bence lazım sıfır ilk ay giyiyor olsada ilk ay herkes geliyor zaten görmeye 1 takımda olsa şart yani.biz aldık çünkü 18 yıllık arkadasım 15 gün önce dogum yaptı masallah 3610 gr. dogdu ve günde sayısız kıyafet değişiyor.arkadasım4-5 takım ve alt yada bady olarak ekstradanda almıştı ama yetmiyor diyor sürekli kustugu için mecbur çok değiştiriyormuş.ve ayrıca hemende kilo almıyorlar 300-400 gr. mı hemen gidiyor zaten, verdiklerini alana kadar ve üstüne çıkana kadar 1-2 ayı buluyor zaten. merak etme aldıgın hiçbirşey ziyan olmuyor hatta keşke biraz daha alsaymışım diyorsun. mesela bebek bezi ben 2 tane sıfır numara 1 tanede 1 numara aldım yani 3 paket yenidogan aldım yeter sandım megersem günde 7-8 tane gidiyormus 15-20 güne anca yetiyormuş kalktım birdaha yeni dogan aldım. yani sen al arkadasım kenara koy zaten dogurunca bir dünya baska eksikler olacak bari bu masraflarımızı şimdiden halledelim.
ayyyyyy az kaldı çok heyecanlıyım. bu tahmini 8 haftada bir geçse diye sabırsızlanıyorum. hayırlısıyla kucagıma alıp kokusunu içime çekeceğim zamanı dört gözle bekliyorum. nazarlardan korusun hepimizin minişlerini hayırlısıyla sagsalim kucagımıza almayı nasip etsin ALLAHIM

sağol canım...
2500 kilo olmuş benim yavru
haftasıyla uyumlu güzel dedi. başaşağı duruyo...magnezyum yazdı kasılmalara iyi geliyomuş herhalde. kullanıyormusunuz kızlar bir zararı olmaz değil mi?

Canım ben ayakta çok kaldığımda kalçama çok fazla kramp giriyor, magnezyum kullanmıştım ama bir doktor magnezum yerine hergün bir adet maden suyu içmen aynı görevi görür demişti bende 4. aydan itibaren içmedim magnezyumu, arada kramplarım olursa içiyorum ama mutlaka tok olman lazım yoksa mideye dokunuyor ama bebeğe asla bir zararı yok

Ben bi tane yenidogan hastane cikisi bide 0 3 ay 5 li set aldim.. bebekler dogduktan 1 hafta sonra inanilmaz bi gelisme gosteriyolarmis..0 aygiydiremezsin dedi amcamin kizi. Birazda netten arastirdim.. yenidogan tulumlar falanda cok kucuk geldi gozume.. :26:sonucta bebek bezi falnda olucak sis durucak,,. Kis bebegi olacagi icin belki tulum altindan ince bi pijamada giydiririz.. ilk bebek olacagi icin bilmiyoruz hepimiz.. 0 3 ay citcitli bady aldim 56 cm, yani 0 3 ay, onlarda cok buyuk geldi gozume.. bide cok tulumu tavsiye etmiyolar cok kustuklari icin. Butun kiyafetini cikarmk zorunda kaldigin icin. Alt ust takim olarak alin diyolar... ama kafam inanilmaz karisik bu konuda. :44:

sanki bebeğim doğunca giyecek bir şey olmayacak gibi geliyor bakalım doğsunlar sağlıkla da gidip alırlar yetmezse
bebek bezini de yenidoğan 2 paket aldım 50'lilerden, bir paket 2 numara bir paket 3 numara aldım ama yenidoğan 2 paket daha mı alsam ki

Amin canim... cumlemizin....ayni sekilde bende oyle... keske bedenlerin ustunde su kadar kiloya kadar giyilir yazsa

aynen canım benim de kafam karışırıyor alt üst ayrı ayrı almak dediğin gibi daha mantıklı, hani hastane çıkışlarının içinde incecik kravuze gibi gelen tülbent bezi gibi bişey var adını bilmiyorum onun, ondan da ayrıca almak lazım mı içlik mi o ne amaçla giydiriliyor ki

Ben 0 numara almadım hiç, 1 ve 2 numara aldım bezi benim boyum 177 kız bana çekerse ki öyle olacak gibi görünüyor, 0 denk gelmez diye düşündüm. Kilosu da 3ü geçer büyük ihtimalle zamanında doğarsa. 0 numara da mı alsam ki?

Bir de kızlar biz bu beşikten aldık. Tüllerini falan herşeyini yıkamak istiyorum annem bunlar kolalı yıkarsak böyle güzel durmaz diyor. Üst tülü yıkamadan olmaz ya. Var mı fikri olan?

Eklentiler

• $CIMG0832.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 30

cnm benimkide bu şekilde tüllüydü annem yıkadı hiçde bişey olmadı mis gibi oldu hemde sonuçta toz toprak oluyo yeni bile olsa

Mermer şahi midir nedir o mu? İnce ve seyrek dokunmuş, hafif ve yumuşak pamuklu bez
tülbentten kalın, patiskadan ince bir cins seyrek dokumalı kumaştır. genellikle beyaz olur. eski zamanlarda *çocuk bezi dikmek için kullanılırmış.

Cnm sanirim o ic zibin... normalde icli disli takim olarak satiliyo.. ic zibin cok ince tulbent gibi.. dis zibin daha kalin...takim olarak giydiriliyo..

cnm benimkide bu şekilde tüllüydü annem yıkadı hiçde bişey olmadı mis gibi oldu hemde sonuçta toz toprak oluyo yeni bile olsa

Çok sağol, teşekkürler canım benim minişin beyaz kıyafetleri yıkanıyor şimdi sonrasında atacağım kısa programda yıkansın beşiğin tülleri de, 400 devirde sıktırırım, bozulmaz o zaman.
Oh be ne güzel site, herşeyi öğreniyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…