2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Ben sıfır numara bez almamıştım ama dedim ya arkadasım dogum yaptı hem onda gördüm hastanede onu takmışlardı hemşireler tam olmuştu büyük gelmemişti dedimya 3610 gr. oldu o da. ben gerek görmemiştim ama görünce 2 paket aldım içlerinde 30 tane var 2 paket aldım ondan 60 tane ediyor. kullanacagı 1 hafta zaten toparlansada dediğim gibi verdiğini anca alır. hoşumada gitti büyük gelmediği için tam koruyordu ilk günler çok kaka yaptıgı için tasmada olmuyordu ben begendim aldım artık karar senin.

tülleri yıka bence markette spreyli kolalardan satılıyor zaten ılık ütüyü basarken bi fısla eskisi gibi olur zaten. benim allerjik astımım var diye kendime ne alırsam alayım yıkamadan giyemiyorum mahfediyor beni gerçi rahatsızda oluyorum üretim aşamasında 40 kişinin elinden geçip en son paketleniyor.yıkamadan giymek yada kullanmak hosuma gitmiyor.

1 paket yenidoğan al bence canım ne olur ne olmaz
bizim beşiğimizin üzerinde tül yok ama bütün parçalarını yıkadım, tülü de yıkarsan bişey olmaz bence, tabi yıkayanlar arkadaşlar varsa daha iyi fikir verebilir

anladım canım dayanmak zorundayız suan kaç kılo kızın

sağol canım...
2500 kilo olmuş benim yavru
haftasıyla uyumlu güzel dedi. başaşağı duruyo...magnezyum yazdı kasılmalara iyi geliyomuş herhalde. kullanıyormusunuz kızlar bir zararı olmaz değil mi?

canım ben 4.ayımdan beri magnezyum olarak osteocare kullanıyorum ve günde 4 tane alıyorum ve benim şimdiye kadar hiç kramp şikayetim olmadı hiç midemede dokunmadı belki bünye ile alakalıdır ama ben 4 tane bu ilaçtan 1 tanede toz magnezyum alıyorum çok rahatım bi ara kasılma şikayetim olmuştu doktorum bu şekilde kullanmamı söyledi magnezyum gerçekten çok önemli

hepinize merhaba arkadaşlar
bugün kontrolümüz vardı çok şükür her şey yolunda kızımız çok hareketliydi nstde çok uğraştırdı:) 2900 gr olmuş kilosu 15 günde 750 gr almış kızım bu arada ben doktoruma sordum bu kilo olayını yani anne kilo almayınca bebek almaz yada annenin mutlaka alması lazım işte bebek 750 gr aldı benim kiloma da bu yansır diye düşünmeyin dedi sen kilo bile vermiş olsan ki bu çok normalmiş bebek senden beslenir ve kilo alır dedi yani ben kilo almadım bebeğim de almamıştır yada ben aldım bebeğim almış diye düşünmeyin dedi anlatabildim mi bilmiyorum ama:) ben almamışım çok şükür oysaki çok düzenli yiyorum ama tek farkı yediğim seylere dikkat ediyorum normalde son aylarda çok kilo alınır diyorlar ama yok öyle bir şey. ayın 11 inde tekrar kontrolümüz var ve alttan muayene edicek doktor doğum ne kadar kaldığını anlarız o zaman dedi. Çok uzun yazdım kusura bakmayın kızlar ama insan bebeğini görünce içi içine sığmıyor:)

Alip almamak arasinda kararsizdim.. benim hic yok.. artik ilk baslarda bol bol giydircez napalim...

ya canım bende hiç 0 almadım gecende arkadaşım çok moralimi bozdu dedi hastane çıkışın şöyle büyük böyle büyük diye bebek içinde kaybolurmuş off ne yapsam bilemedim ama çok cabuk büyüyolar küçüçük alıp da 1 2 hafta giydirdikden sonra ne anlamı var çok cabuk büyüyolar bebekler offf

PRİMA Bebek Bezi Premium Care Prematüre Paket 30 Adetli olarak geçenden mi aldın 2.5 kg dan az olanlar için yazıyor prematüre için diyor 0 numaraya. Eğer o kadar kilo çocuğa tam olduysa ben de alayım. Prima mıydı senin aldığın marka?

4 tane mi :26: ben 1 tane içiyorum:44: kalsiyum ilaci olarak verdi banada

evet canım onu aldım baska markanında sıfırı yok zaten hep 1 numaradan başlıyor. prematüre dediğine bakma gördüm çünkü tam oluyordu. ilk hafta 2 paket yeter zaten diğer haftalarda 2-5 kilo olan 1 numara yeni doganı kullanacam. bu arada arkadasım sezeryandı. biliyorsun sezeryanda 15-20 gün önceden alıyorlar.bu arada doktorumuz yanıldı kilosunda 3 kilo yada 2900 gr. tahmini olacak dedi sezeryana 15 gün kala.hatta üzülmüştük son 15 gün yedirdik bayagı anneye ama yinede doktorun tahmininden daha tombiş oldu.

4 tane mi :26: ben 1 tane içiyorum:44: kalsiyum ilaci olarak verdi banada

evet canım dediğim gibi önceden 2 tane içiyordum kasılma şikayetlerim olunca doktorum arttırdı ve çok iyi geldi uzun süredir böyle kullanıyorum ve çocuga hiç bir zararı olmaz faydası olur dedi doktorum

valla süper oldu bu söylediğin alıyorum ben de madem, teşekkürleeer.

Tatlim hastane cikislari zaten en kucuk beden olur... 0 3 aylik kiyafetlerle karsilastirdim gercekten kucuk.... daha ne olcak arkadasinda bi tuhaf... hem kaybolsun icinde e demk o kadarda deildir tahminimce.:26: kollarini kivircaz hem eldiven falan takilcak, icine badysi bezi derken bence tam olur yaa.. e birazcikta bol gelsin.. bu arada haklisin kucuk bedeni giydiremezsin 2 3 hafta sonra, buyik beden giydirilir.. hem uzmanlar bebekleri dar giydirmeyin diyor gelisim acisindan..

PRİMA Premium Care bebek bezının 1 numarasını kullanıyolar hastanede kızıma 0 yanı premature bebek için olandan aldırmadılar bıze 1 alıyoruz 0 numaranın bantları sıkı dedıler artık yanlarımı sıkı bılmıyorum

öyle yani hem battaniyeye sarılı olacagı içinde sorun yok neyse ya baya bişi aldım artık almak istemiyorum da

öyle yani hem battaniyeye sarılı olacagı içinde sorun yok neyse ya baya bişi aldım artık almak istemiyorum da

Bencede.. melegin buyudugundede alabilirsin esin sen bebegin cikarsiniz a.v.. zamanla olcak seyler bunlar cnm...

Ayşegül ben cepten girdigim icin sürekli giremiyorum istersen özelden cebini gönder hem tanisiriz hem konuşuruz bende izmirde oturuyorum sorucagimiz şeyler olur ben cok tecrübesizim

sıfır ile 1 numara arasında fazla fark yok aslında ama 1 numara kenarlardan biraz geniş oluyor.belide sıkıntı olmadı yani sıkmadı çocugu. görmeseydim almazdım zaten yeni bilmediğim şeylere karşı huysuzum ben almam hayatta ama bunu görünce çok hoşuma gitti onun için paylaştım. 1 numarada ilk çıktıgında sıkıntı yapmıştım bu çok küçük bebeği sıkar... falan diye bu dediğim 2005 senesiydi ama (2seneden fazladır evhanımıyım ama eskiden firmada çalışıyordum marketleri geziyordum tüm yeni ürünlerden haberimiz olurdu ve sonradan geri dönüşlerden bilirdik ürün güzel mi değil mi kullanışlı mı değil mi gibi... ) ama ne oldu şimdi herkes ilk basta 1 numarasını alıyor sonra 3-6 kilo olan 2 numaraya geçiyor. şimdide sıfır çıktı basımıza ilerdede eksi falan çıkar :) çünkü prematüre olan bir bebeğe büyük bu bez :)

Canlarim bu arada prima premiumu etrafimdaki butun yeni dogum yapanlar tavsiye ediyo.. kakayida emiyomus... bilginiz olsun dedim

Benim yiğenim şu anda 10. Aylık 3300 gr. Doğmuştu onda gördüğüm 1 no bez kullandıhep hatta annes 3 paket almıştı 2 paketi bile bitiremedi 2 hafta falan sonra küçük gelmeye başladı birde bu 0-3 ay tulumlarda ilk doğduğunda evet biraz büyük gibi ama inanin 2 hafta şçinde tamoluyor inanılmaz hızlı gelişiyorlar birde markada çok farkediyor mesela chicconun kalıpları bayağı küçük zara da öyle 0-3 aylık chicconun tulumunu aldım ama yenidoğan gibi bayağı küçük ben bady yazın bayağı aldım keşke diyorum 3-6 aylık daha fazla alsaydım diyorum artık almıyorum zaten şu etapta yeterlihele bir doğsun daha karalı ve doğru alışveriş yaparız bence.

aynen cnm 30 derece de kısa program yapıldı mı ohh ne güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…