Ben 0 numara almadım hiç, 1 ve 2 numara aldım bezi benim boyum 177 kız bana çekerse ki öyle olacak gibi görünüyor, 0 denk gelmez diye düşündüm. Kilosu da 3ü geçer büyük ihtimalle zamanında doğarsa. 0 numara da mı alsam ki?
Bir de kızlar biz bu beşikten aldık. Tüllerini falan herşeyini yıkamak istiyorum annem bunlar kolalı yıkarsak böyle güzel durmaz diyor. Üst tülü yıkamadan olmaz ya. Var mı fikri olan?
Ben 0 numara almadım hiç, 1 ve 2 numara aldım bezi benim boyum 177 kız bana çekerse ki öyle olacak gibi görünüyor, 0 denk gelmez diye düşündüm. Kilosu da 3ü geçer büyük ihtimalle zamanında doğarsa. 0 numara da mı alsam ki?
Bir de kızlar biz bu beşikten aldık. Tüllerini falan herşeyini yıkamak istiyorum annem bunlar kolalı yıkarsak böyle güzel durmaz diyor. Üst tülü yıkamadan olmaz ya. Var mı fikri olan?
Cnm iyi olsunlar da biz bekleriz bende dayanmaya çalışıyorum bi acarsam cesmeleri kapatamam valla.burda 2 kilonun üzerine cikinca haftasida uygunsa anneyle ten temasi emzirme altini değiştirme gibi egitimler veriyorlarmis.bizimde 33 gün oldu 1 hafta var aramizda yakinda bizde biberona gecicekmisiz bu bayramin gelmesini coook istiyorum. Burda taburcu olan coook cift gördük artik kogus agasi kizim oldu en kıdemli ve en minik :)))
sağol canım...
2500 kilo olmuş benim yavru
haftasıyla uyumlu güzel dedi. başaşağı duruyo...magnezyum yazdı kasılmalara iyi geliyomuş herhalde. kullanıyormusunuz kızlar bir zararı olmaz değil mi?
Alip almamak arasinda kararsizdim.. benim hic yok.. artik ilk baslarda bol bol giydircez napalim...
Ben sıfır numara bez almamıştım ama dedim ya arkadasım dogum yaptı hem onda gördüm hastanede onu takmışlardı hemşireler tam olmuştu büyük gelmemişti dedimya 3610 gr. oldu o da. ben gerek görmemiştim ama görünce 2 paket aldım içlerinde 30 tane var 2 paket aldım ondan 60 tane ediyor. kullanacagı 1 hafta zaten toparlansada dediğim gibi verdiğini anca alır. hoşumada gitti büyük gelmediği için tam koruyordu ilk günler çok kaka yaptıgı için tasmada olmuyordu ben begendim aldım artık karar senin.
tülleri yıka bence markette spreyli kolalardan satılıyor zaten ılık ütüyü basarken bi fısla eskisi gibi olur zaten. benim allerjik astımım var diye kendime ne alırsam alayım yıkamadan giyemiyorum mahfediyor beni gerçi rahatsızda oluyorum üretim aşamasında 40 kişinin elinden geçip en son paketleniyor.yıkamadan giymek yada kullanmak hosuma gitmiyor.
canım ben 4.ayımdan beri magnezyum olarak osteocare kullanıyorum ve günde 4 tane alıyorum ve benim şimdiye kadar hiç kramp şikayetim olmadı hiç midemede dokunmadı belki bünye ile alakalıdır ama ben 4 tane bu ilaçtan 1 tanede toz magnezyum alıyorum çok rahatım bi ara kasılma şikayetim olmuştu doktorum bu şekilde kullanmamı söyledi magnezyum gerçekten çok önemli
PRİMA Bebek Bezi Premium Care Prematüre Paket 30 Adetli olarak geçenden mi aldın 2.5 kg dan az olanlar için yazıyor prematüre için diyor 0 numaraya. Eğer o kadar kilo çocuğa tam olduysa ben de alayım. Prima mıydı senin aldığın marka?
4 tane mi :26: ben 1 tane içiyorum:44: kalsiyum ilaci olarak verdi banada
evet canım onu aldım baska markanında sıfırı yok zaten hep 1 numaradan başlıyor. prematüre dediğine bakma gördüm çünkü tam oluyordu. ilk hafta 2 paket yeter zaten diğer haftalarda 2-5 kilo olan 1 numara yeni doganı kullanacam. bu arada arkadasım sezeryandı. biliyorsun sezeryanda 15-20 gün önceden alıyorlar.bu arada doktorumuz yanıldı kilosunda 3 kilo yada 2900 gr. tahmini olacak dedi sezeryana 15 gün kala.hatta üzülmüştük son 15 gün yedirdik bayagı anneye ama yinede doktorun tahmininden daha tombiş oldu.
ya canım bende hiç 0 almadım gecende arkadaşım çok moralimi bozdu dedi hastane çıkışın şöyle büyük böyle büyük diye bebek içinde kaybolurmuş off ne yapsam bilemedim ama çok cabuk büyüyolar küçüçük alıp da 1 2 hafta giydirdikden sonra ne anlamı var çok cabuk büyüyolar bebekler offf
PRİMA Bebek Bezi Premium Care Prematüre Paket 30 Adetli olarak geçenden mi aldın 2.5 kg dan az olanlar için yazıyor prematüre için diyor 0 numaraya. Eğer o kadar kilo çocuğa tam olduysa ben de alayım. Prima mıydı senin aldığın marka?
Tatlim hastane cikislari zaten en kucuk beden olur... 0 3 aylik kiyafetlerle karsilastirdim gercekten kucuk.... daha ne olcak arkadasinda bi tuhaf... hem kaybolsun icinde e demk o kadarda deildir tahminimce.:26: kollarini kivircaz hem eldiven falan takilcak, icine badysi bezi derken bence tam olur yaa.. e birazcikta bol gelsin.. bu arada haklisin kucuk bedeni giydiremezsin 2 3 hafta sonra, buyik beden giydirilir.. hem uzmanlar bebekleri dar giydirmeyin diyor gelisim acisindan..
öyle yani hem battaniyeye sarılı olacagı içinde sorun yok neyse ya baya bişi aldım artık almak istemiyorum da
PRİMA Premium Care bebek bezının 1 numarasını kullanıyolar hastanede kızıma 0 yanı premature bebek için olandan aldırmadılar bıze 1 alıyoruz 0 numaranın bantları sıkı dedıler artık yanlarımı sıkı bılmıyorum
Çok sağol, teşekkürler canım benim minişin beyaz kıyafetleri yıkanıyor şimdi sonrasında atacağım kısa programda yıkansın beşiğin tülleri de, 400 devirde sıktırırım, bozulmaz o zaman.
Oh be ne güzel site, herşeyi öğreniyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?