- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
Benim yiğenim şu anda 10. Aylık 3300 gr. Doğmuştu onda gördüğüm 1 no bez kullandıhep hatta annes 3 paket almıştı 2 paketi bile bitiremedi 2 hafta falan sonra küçük gelmeye başladı birde bu 0-3 ay tulumlarda ilk doğduğunda evet biraz büyük gibi ama inanin 2 hafta şçinde tamoluyor inanılmaz hızlı gelişiyorlar birde markada çok farkediyor mesela chicconun kalıpları bayağı küçük zara da öyle 0-3 aylık chicconun tulumunu aldım ama yenidoğan gibi bayağı küçük ben bady yazın bayağı aldım keşke diyorum 3-6 aylık daha fazla alsaydım diyorum artık almıyorum zaten şu etapta yeterlihele bir doğsun daha karalı ve doğru alışveriş yaparız bence.
oğlum 2040 kg doğdu o şaşkınlıkla eşim koşarak bez almaya gitti prematüreler için molfixin bezini almış 20 günde 140 bez değiştirdi 3 paket bez götürdük hastaneye..evde de şuanda hastaneden kalanı kullanıyoruz.molfixten memnun kaldık prematüre olarak şimdi artık 1 numarasına geçeceğiz diğerlerini deneme şansımız olmadı deneyenler ne der bilmiyorum ama ilk zamanlar müthiş bez kullanyorlar 0 numara bile almış olsanız 5-10 gün sürmez 1 paketn bitmesi merak etmeyin
Mermer şahi midir nedir o mu? İnce ve seyrek dokunmuş, hafif ve yumuşak pamuklu bez
tülbentten kalın, patiskadan ince bir cins seyrek dokumalı kumaştır. genellikle beyaz olur. eski zamanlarda *çocuk bezi dikmek için kullanılırmış.
benım esımde ilk molfıx almış ama 1 numara aldırmışlar sonra bız Prima Premium Care 1 numarasıyla islak mendılını almaya basladık memnunz evdede onu kullanıcam ama baya bı bez kulanılıyo alınan bez paketının sayısını bıle haatırlamıyorum valla o kadar cok oglun sımdı kac kılo
canım ben 4.ayımdan beri magnezyum olarak osteocare kullanıyorum ve günde 4 tane alıyorum ve benim şimdiye kadar hiç kramp şikayetim olmadı hiç midemede dokunmadı belki bünye ile alakalıdır ama ben 4 tane bu ilaçtan 1 tanede toz magnezyum alıyorum çok rahatım bi ara kasılma şikayetim olmuştu doktorum bu şekilde kullanmamı söyledi magnezyum gerçekten çok önemli
Canım ben ayakta çok kaldığımda kalçama çok fazla kramp giriyor, magnezyum kullanmıştım ama bir doktor magnezum yerine hergün bir adet maden suyu içmen aynı görevi görür demişti bende 4. aydan itibaren içmedim magnezyumu, arada kramplarım olursa içiyorum ama mutlaka tok olman lazım yoksa mideye dokunuyor ama bebeğe asla bir zararı yok
Magnezyumu ben 4.aydan sonra hep kullandım, ilk içişimde midem yanmıştı. Sonra yavaş yavaş içtim hep ilkinde fondip yapmıştım da. Hiç sıkıntım yok şimdi.
Benim yiğenim şu anda 10. Aylık 3300 gr. Doğmuştu onda gördüğüm 1 no bez kullandıhep hatta annes 3 paket almıştı 2 paketi bile bitiremedi 2 hafta falan sonra küçük gelmeye başladı birde bu 0-3 ay tulumlarda ilk doğduğunda evet biraz büyük gibi ama inanin 2 hafta şçinde tamoluyor inanılmaz hızlı gelişiyorlar birde markada çok farkediyor mesela chicconun kalıpları bayağı küçük zara da öyle 0-3 aylık chicconun tulumunu aldım ama yenidoğan gibi bayağı küçük ben bady yazın bayağı aldım keşke diyorum 3-6 aylık daha fazla alsaydım diyorum artık almıyorum zaten şu etapta yeterlihele bir doğsun daha karalı ve doğru alışveriş yaparız bence.
kızlar belki daha önce çok konuştuk ama yinede sormak istiyorum .. şimdi bebeğimin kıyafetlerini yıkıcam kaç partide yıkadınız battaniyeleri falan ayrımı yıkadınız hele bana bi yine anlatırmısınız(((
Konuyla belki alakasiz ama bu suana kadarki hamileligim boyunca kafami kurcalamistir... ben balik yiyemiyorum. En son cocuklugumda annem ellerime vura vura yedirmisti..kokusunu duyuyim istifra ederim hemen. Et tavuk desen hic aram yoktur haftada 2 defa falan yerim. Bunun bi zarari olur melegime.. acaba hap kullanmalimiyim kizlar :26:
Konuyla belki alakasiz ama bu suana kadarki hamileligim boyunca kafami kurcalamistir... ben balik yiyemiyorum. En son cocuklugumda annem ellerime vura vura yedirmisti..kokusunu duyuyim istifra ederim hemen. Et tavuk desen hic aram yoktur haftada 2 defa falan yerim. Bunun bi zarari olur melegime.. acaba hap kullanmalimiyim kizlar :26:
yememenin nasıl bir zararı olur bilmiyorum ama balık yemenin çok çok çok faydası olduğunu biliyorum beyin gelişimi için...
hatta dengeli biçimde omega3 almış bebeklerde hiperaktivitenin daha az görüldüğü zihin performansının daha yüksek olduğuna dair araştırmalar var..
bende balık yemiyorum genel olarak ama omega3 kapsül alıyorum günde bir tane. öğlen meyvemi yerken onu da yutuyorum, doktoruna danış istersen tavsiye ederse alırsın sende...
aynen canım benim de kafam karışırıyor alt üst ayrı ayrı almak dediğin gibi daha mantıklı, hani hastane çıkışlarının içinde incecik kravuze gibi gelen tülbent bezi gibi bişey var adını bilmiyorum onun, ondan da ayrıca almak lazım mı içlik mi o ne amaçla giydiriliyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?