kızlar belki daha önce çok konuştuk ama yinede sormak istiyorum .. şimdi bebeğimin kıyafetlerini yıkıcam kaç partide yıkadınız battaniyeleri falan ayrımı yıkadınız hele bana bi yine anlatırmısınız(((
canım ben bebettonun hastane çıkışını aldım onda var bu dediğin iç zıbın göbek bağı düşene kadar onu kullancam 2 takımda ayrıyetten aldım iç zıbın diye satılıyorCanım ben çıtçıtlı body aldım diye onlardan almayı düşünmüyordum. Sonradan öğrendim meğer bebeğin göbeği düşünceye kadar onlar giydiriliyormuş. 6-7 tane oldu benim toplam. İç-dış zıbın olarak aldım, giydirmesi de kolay olur. Benim ilk bebeğim tecrübeliler daha iyi bilir gerçi.
Saol cnm persembe randevum var o zaman danissam iyi olcak.,., belkidehap kullanirim doktorm tavsiye ederse...yememenin nasıl bir zararı olur bilmiyorum ama balık yemenin çok çok çok faydası olduğunu biliyorum beyin gelişimi için...
hatta dengeli biçimde omega3 almış bebeklerde hiperaktivitenin daha az görüldüğü zihin performansının daha yüksek olduğuna dair araştırmalar var..
bende balık yemiyorum genel olarak ama omega3 kapsül alıyorum günde bir tane. öğlen meyvemi yerken onu da yutuyorum, doktoruna danış istersen tavsiye ederse alırsın sende...
Aynen cnm dek derdim balik :) bende cvz yiyorum badem findikta yiyorum.. ama doktoruma bi danisiyim yinede.. doktorum durdun durdun doguma 2 ay kalami soyluyosun bunu demez insallahhCanım ben et, tavuk ve balık yemiyorum 13 yıldan beri. Doktoruma sordum sorun olur mu diye, daha iyi bile olur demişti. Bir tek omega olayı var onu da cevizden almaya çalışıyorum. Bir de verdiği vitaminler eksikleri karşılar dedi. Ayrıca da süt yoğurt peynir ve bakliyat bol bol tüket dedi. Senin tek derdin balık. Bende dert çok :)
Cok mutlu oldum tatlim.. masallah kizina.. manken olcak belli boyu cok cok iyiSelam kızlar;
Doktordan şimdi geldik.
Biz çıkarken hala iki tane hastası vardı yazık adamın.
Kızçem iyiymiş. Kilosu 2250 gram boyu da 46-47 cm miş.
Manken kızım benim hep boyu ileriden gidiyor.
Ama yine de moralim biraz bozuk.
Bir haftadır suyum gelmediği halde bebeğimin suyu artmamış. Halen alt sınırda yatacaksın kalkmak yok diyor.
Off. Neyse saha kötü şeyler de söyleyebilirdi. Mecbur yatacağım artık.
Öyle işte. NST için haftaya üniversiteye gideceğim. Randevuyu ise bayramdan sonraya bıraktı.
38. haftada alttan muayene yaparız. Normal doğuma o zaman karar veririz dedi.
Başı aşağıdaymış güzel kızımın.
Amma anlattım be.
Canım bebeğimin heyecanı işte.
slm kızlar iyi geceler
bişey sorcam alttan muayene ile çatı muayenesi aynı şeymidir ?
kızlar bu linke tıklayıp okumanızı tavsiye ederim.. çok hoşuma gitti ve motive oldum.. korkularım endişelerim kayboldu resmen.. kendime güvenim geldi... inşallah Rabbim bize de böyle kolay doğumlar nasip eder:)))
Bebek Yapım Bakım Onarım: Gülin'in Normal Doğum Hikayesi
iyi akşamlar arkadaşlar.aklıma bişey takıldı bebek şekeri yaptırdım bende ama bunları ne zaman vermeliyiz?ben hastaneye ve eve ziyarete gelenlere hatıra olsun diye vermeyi düşünüyorum.yoksa mevlüttemi veriliyoki bunlar tam bilemedim mevlüt şekeri dedikleri başka bişeymiki?
Saol cnm persembe randevum var o zaman danissam iyi olcak.,., belkidehap kullanirim doktorm tavsiye ederse...
Aynen cnm dek derdim balik :) bende cvz yiyorum badem findikta yiyorum.. ama doktoruma bi danisiyim yinede.. doktorum durdun durdun doguma 2 ay kalami soyluyosun bunu demez insallahh
Cok mutlu oldum tatlim.. masallah kizina.. manken olcak belli boyu cok cok iyikilosuda yerinde... basi asagida olmasida guzel bi haber... suya gelince az kaldi zaten melegin saglikli olsunda uzanmana bak. Bol bolda su ic,,, ben gunde en az 2 5lt iciyorum..hem suyun azalmamasini hemde enfeksiyonu onluyo
Canim her türlü olur. Ben hayirli olsuna gelenlere verecegim ama mevlütte de verecegim. Böylece gelip kutladiklari icin kimse bos dönmemis olacak insaallah
iyi akşamlar arkadaşlar.aklıma bişey takıldı bebek şekeri yaptırdım bende ama bunları ne zaman vermeliyiz?ben hastaneye ve eve ziyarete gelenlere hatıra olsun diye vermeyi düşünüyorum.yoksa mevlüttemi veriliyoki bunlar tam bilemedim mevlüt şekeri dedikleri başka bişeymiki?
Konuyla belki alakasiz ama bu suana kadarki hamileligim boyunca kafami kurcalamistir... ben balik yiyemiyorum. En son cocuklugumda annem ellerime vura vura yedirmisti..kokusunu duyuyim istifra ederim hemen. Et tavuk desen hic aram yoktur haftada 2 defa falan yerim. Bunun bi zarari olur melegime.. acaba hap kullanmalimiyim kizlar :26:
kızlar merhaba...internetimdeki problemden dolayı bölük pörçük yazabiliyorum...çatladım okuyamayınca....normal doğum korkusu sardı beni kızlar ya...bugün internet gelir gelmez akşam kadar doğum hikayelerini okudum...çok korktum......zamanımızda azaldı..çok heyecanlıyımmmmm:) sizde durumlar nasıl...bu arada mide problemi için rennie duo kullanıyorum...doktorunuza sorun ve kullanın derşm kızlar...sonu gelmez mide yanmalarımın çaresi olmuştu
Kızlar bebek askısı aldınız mı dolap için, elbiseleri nasıl yarleştirdiniz?
Aaa!!! Yok cnm, bizimkilerde kuculme fln olmadiAnnemin kızçemin kıyafetlerinin ütüsüne başlarken yorumu;
Gerçekten çok merak ediyorum bu kadar küçük kolu nasıl ütüleyeceğim?
Kızlar 40 derecede yıkadım bütün kıyafetler istisnasız küçüldü ya...
Sizinkiler? ? ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?