2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Ben 30-40 derecede narin programda yıkadım dalan roxy ile. Renkleri hep açık olduğu için birlikte yıkadım bişey olmadı. Bir posta kıyafetler, bir posta battaniyeler, çarşaflar. Yorganı, yastığı herşeyi yıkadım. Evin içinde kurudular çamaşırlıkta, ertesi gün ütüleyip kaldırdım.

canım ben bebettonun hastane çıkışını aldım onda var bu dediğin iç zıbın göbek bağı düşene kadar onu kullancam 2 takımda ayrıyetten aldım iç zıbın diye satılıyor

Saol cnm persembe randevum var o zaman danissam iyi olcak.,., belkidehap kullanirim doktorm tavsiye ederse...
Aynen cnm dek derdim balik :) bende cvz yiyorum badem findikta yiyorum.. ama doktoruma bi danisiyim yinede.. doktorum durdun durdun doguma 2 ay kalami soyluyosun bunu demez insallahh
Cok mutlu oldum tatlim.. masallah kizina.. manken olcak belli boyu cok cok iyi kilosuda yerinde... basi asagida olmasida guzel bi haber... suya gelince az kaldi zaten melegin saglikli olsunda uzanmana bak. Bol bolda su ic,,, ben gunde en az 2 5lt iciyorum..hem suyun azalmamasini hemde enfeksiyonu onluyo

slm kızlar iyi geceler
bişey sorcam alttan muayene ile çatı muayenesi aynı şeymidir ?

Çatı muayenesi vajinal yapılıyor. İki ya da üç parmağını sokup kontrol ediyor. Ama vajinal muayeneyi sadece açılman var mı diye de yapabilir. Ama ikisi de aynı şekilde yapılıyor...

iyi akşamlar arkadaşlar.aklıma bişey takıldı bebek şekeri yaptırdım bende ama bunları ne zaman vermeliyiz?ben hastaneye ve eve ziyarete gelenlere hatıra olsun diye vermeyi düşünüyorum.yoksa mevlüttemi veriliyoki bunlar tam bilemedim mevlüt şekeri dedikleri başka bişeymiki?

Canim her türlü olur. Ben hayirli olsuna gelenlere verecegim ama mevlütte de verecegim. Böylece gelip kutladiklari icin kimse bos dönmemis olacak insaallah

GÜNAYDINN... Mutlu günler dilerim...

Bebek odası bugün değil yarın gelecekmiş. Neyse sağ salim gelsin de.
Ben doktora sorduğumda ekstradan omega alman gerekmez dedi. Keten tohumunu da düzenli kulanayım artık.
Bol bol su içiyorum, 1 litrelik bir şişem var 3 kez doldurup boşaltıyorum her gün.

Ben bebek sekeri degil de sabun yaptiriyorum. Bir de cikolata yaptircam. Cikolatayi hastaneye gelenlere, sabunlari da eve hayirli olsuna gelenlere vericem. Mevlut yapmicam

GÜNAYDIN KIZLAAAAR:)))

canım aynı şekilde bende başından beri balık yiyemiyorum saysan3 kere ancak yemişimdir oda zorla.doktoruma sordum.cevabı çok güzeldi:)topraktan geldik toprağa gidicez boşver sen topraktan çıkanları ve günde 3 cevizini ye yeter dedi.tamam dedim bende:))))

canım ben korkmuyodum çatır çatır doğururum diyodum taki normal doğum sancısı çeken birini hastanede görene dek.şimdi bende çok korkuyorum napcam bilmiyorum yarın randevum var doktorumla konuşcam.bide şundan korkuyorum ben hamilelik öncesi çook zayıf bir insandım bazen 34 bedenler bile bol olurdu bana.şimdi ya eğer çatım darsa çocuk orda sıkışırda bi problem olursadiye korkuyorum.onuda doktoruma söylicem bakalım hayırlısı inşallah.

Annemin kızçemin kıyafetlerinin ütüsüne başlarken yorumu;

Gerçekten çok merak ediyorum bu kadar küçük kolu nasıl ütüleyeceğim?

Kızlar 40 derecede yıkadım bütün kıyafetler istisnasız küçüldü ya...
Sizinkiler? ? ?

Son düzenleme:
Aaa!!! Yok cnm, bizimkilerde kuculme fln olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…