2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
günaydın kızlar geri ssayımlar başladıı....
nasıl hissediyorsunuz kendinizi sizde benim gibi aldığınız şeyleri çıkarıp çıkarıp sarılıyormusunuzz... görmeden özlüyorummm ya...
neyse hayırlısyla sağlıklı bi şekilde kavuşalım inş..

AHAHAHAHAH bende sendenim. Odasina girmeden esyalara bi bakmadan ellemeden duramiyorummmm:))

bende bazilarini 40 da yikadim ama kücülen yok.. Ütülediginde düzelir merak etme...

balık muhabbeti olmuş bende balık çok nadir yemişimdir ama semizotunda omega 3 var diye bolca yedim yoğurtladım kavurdum falan , ayrıca çatı konusunda sana şöyle bir örnek vereyim bende eltimde 50 kilo anca oluyoruz inceyizde öyle kıvrımlı falan değil öyle vucut yapımız yani kalça basen falan yok sayılır görücemde resmen balık etli zayıf siz gibi hiç olmadım der, doğum konusunda ise eltim normal yolla ve çok kolay doğurmuş hatta 2. çocuğunda sedyede doğurmuş doğumhaneye girdiğinde olay bitmiş, görümcemde ise 1 cm bile açılma olmuyomuş hep sezeryan olmuş zayıflıkla alakası yokmuş çatı olayının yani

canım ben 30derecede yıkadım.bı küçülme olmadı.

canım inşallah.bebeğime zararı olmadığı sürece normal isterim.Allah herkesin gönlündeki neyse onu versin.

canım ben 30derecede yıkadım.bı küçülme olmadı.

bende 40 da yıkadım ama küçülen olmadı ama kol ağzı kırmızı olanlar kola rengini vereni olmuş yinede , ütülemişsiniz gerçi düzelmedi mi benim annemde ütülerken çok sıcak yapma sündürme kıyafetleri dedi .......

Cevap veren herkese teşekkür ederim. Evet ütülenirken açıldılar, minnacık kalmadılar, ama mandal yerleri çok zor düzeliyor bir dahakine mandalsız kuruturum. zaten artık bundan sonra yağmur falan olacak genelde içeri asmak lazım.

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar ben oğluşumun kıyafetlerini ütüledikten sonrada herşeyini askılayıp çamaşır kurutma telinde 1 gün daha beklettim.belkli ütünün nemi falan vardır diye tam kuruduklarından iyice emin olunca dolaba astım.ana yüreği içim el vermedi nem falan olur diye tabi babası bu olayı acayip kıskandı benim kıyafetlerime neden bu kadar özen yok acaba diye

Gunaydin guzel anneler, nasilsiniz? Umarim iyisinizdir bende iyiyim tesekkur ederim... sabahin 7 sinde uyandim 9 a kadar uyaniktim tekrar uyudum yeni uyandim.sersemlestim. ben şaşkın, Bunyem şaşkın

Günaydın kızlar,

Canım ben hastane için kese aldım onun içine lokum ya da çikolata koyup onu gelenlere ve ordakilere dağıtcağım. Bebek şekerlerini eve gelen dost ve akrabalara dağıtacağım. Kalırsa mevlütte yeni gelenlere veririm.

Aynen ben de öyle yapacağım. Ama hala bebek şekerim yok

Bebek şekeri için ne düşünüyorsun bilmiyorum ama kemeraltına gidecek olursanız busimo jolie bebek dünyası'na bakmanızı tavsiye ederim. Çok güzel şeyler var. Tel:232 425 4004 0533 9615643
Ben takı yastığı, şeker kutusu, dağıtmak için bebek şekeri (gerçi ben şeker yerine lavanta koydurdum), odası için keçe, kapı süsü, lokum kesesi hepsini burdan aldım.

Gunaydin guzel anneler, nasilsiniz? Umarim iyisinizdir bende iyiyim tesekkur ederim... sabahin 7 sinde uyandim 9 a kadar uyaniktim tekrar uyudum yeni uyandim.sersemlestim. ben şaşkın, Bunyem şaşkın

Teşekkürler, ben pek iyi değilim, ufak tefek şeylere saçma sapan sinirleniyorum, hormonlardan fenalık geldi. Onun dışında şükür iyiyim. İnsan uyu uyan sersemleşiyor.

Ben farketmedim hiç belki de küçülmüştür :S
Ama o minnacık şeyleri ütülemek bir güzel oluyor ki ben seve seve koklayarak zevkle ütüledim.

Kızlar bebek askısı aldınız mı dolap için, elbiseleri nasıl yarleştirdiniz?
Canım benim netten aldıklarımın bir kısmı askıyla geldi, bir de dedesi almış önceden. Gerçekten çok kullanışlı, düzenli oluyor. Lazım yani.

Canım yapmaz olur muyuz? Öpüp kokluyorum ben de durmadan. Odasına girip çıkıyorum durmadan :) Kızım şimdiden bütün dünyam o oldu.

:) olmadı küp şeker veririm peçetede

Okunmuş şeker diye ver gitsin :)

Teşekkürler, ben pek iyi değilim, ufak tefek şeylere saçma sapan sinirleniyorum, hormonlardan fenalık geldi. Onun dışında şükür iyiyim. İnsan uyu uyan sersemleşiyor.

Bende de var bir iki gündür huysuzluk. Hava değişti, herşey değişti sanki. Sabahları geç kalkmaya başladım. İyice tembelleştim.
Bakalım sonum ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…