bu sabah Adana da yağmur var. nihayet serin bir hava geldi:)
Aynen ben de öyle yapacağım. Ama hala bebek şekerim yok
günaydın kızlar geri ssayımlar başladıı....
nasıl hissediyorsunuz kendinizi sizde benim gibi aldığınız şeyleri çıkarıp çıkarıp sarılıyormusunuzz... görmeden özlüyorummm ya...
neyse hayırlısyla sağlıklı bi şekilde kavuşalım inş..
Annemin kızçemin kıyafetlerinin ütüsüne başlarken yorumu;
Gerçekten çok merak ediyorum bu kadar küçük kolu nasıl ütüleyeceğim?
Kızlar 40 derecede yıkadım bütün kıyafetler istisnasız küçüldü ya...
Sizinkiler? ? ?
günaydın kızlaaaar:)))
canım aynı şekilde bende başından beri balık yiyemiyorum saysan3 kere ancak yemişimdir oda zorla.doktoruma sordum.cevabı çok güzeldi:)topraktan geldik toprağa gidicez boşver sen topraktan çıkanları ve günde 3 cevizini ye yeter dedi.tamam dedim bende:))))
canım ben korkmuyodum çatır çatır doğururum diyodum taki normal doğum sancısı çeken birini hastanede görene dek.şimdi bende çok korkuyorum napcam bilmiyorum yarın randevum var doktorumla konuşcam.bide şundan korkuyorum ben hamilelik öncesi çook zayıf bir insandım bazen 34 bedenler bile bol olurdu bana.şimdi ya eğer çatım darsa çocuk orda sıkışırda bi problem olursadiye korkuyorum.onuda doktoruma söylicem bakalım hayırlısı inşallah.
Sizinkiler? ? ?
balık muhabbeti olmuş bende balık çok nadir yemişimdir ama semizotunda omega 3 var diye bolca yedim yoğurtladım kavurdum falan , ayrıca çatı konusunda sana şöyle bir örnek vereyim bende eltimde 50 kilo anca oluyoruz inceyizde öyle kıvrımlı falan değil öyle vucut yapımız yani kalça basen falan yok sayılır görücemde resmen balık etli zayıf siz gibi hiç olmadım der, doğum konusunda ise eltim normal yolla ve çok kolay doğurmuş hatta 2. çocuğunda sedyede doğurmuş doğumhaneye girdiğinde olay bitmiş, görümcemde ise 1 cm bile açılma olmuyomuş hep sezeryan olmuş zayıflıkla alakası yokmuş çatı olayının yani
hahahahah, neyse canimm gönlünden vermek eciyormus oda biseydir:)) sekerin yoksada kocaman kalbin var:))
Sizinkiler? ? ?
annemin kızçemin kıyafetlerinin ütüsüne başlarken yorumu;
gerçekten çok merak ediyorum bu kadar küçük kolu nasıl ütüleyeceğim?
Sizinkiler? ? ?
Kızlar bebek askısı aldınız mı dolap için, elbiseleri nasıl yarleştirdiniz?
iyi akşamlar arkadaşlar.aklıma bişey takıldı bebek şekeri yaptırdım bende ama bunları ne zaman vermeliyiz?ben hastaneye ve eve ziyarete gelenlere hatıra olsun diye vermeyi düşünüyorum.yoksa mevlüttemi veriliyoki bunlar tam bilemedim mevlüt şekeri dedikleri başka bişeymiki?
Aynen ben de öyle yapacağım. Ama hala bebek şekerim yok
Gunaydin guzel anneler, nasilsiniz? Umarim iyisinizdir bende iyiyim tesekkur ederim... sabahin 7 sinde uyandim 9 a kadar uyaniktim tekrar uyudum yeni uyandim.sersemlestim. ben şaşkın, Bunyem şaşkın
Sizinkiler? ? ?
Canım benim netten aldıklarımın bir kısmı askıyla geldi, bir de dedesi almış önceden. Gerçekten çok kullanışlı, düzenli oluyor. Lazım yani.Kızlar bebek askısı aldınız mı dolap için, elbiseleri nasıl yarleştirdiniz?
günaydın kızlar geri ssayımlar başladıı....
nasıl hissediyorsunuz kendinizi sizde benim gibi aldığınız şeyleri çıkarıp çıkarıp sarılıyormusunuzz... görmeden özlüyorummm ya...
neyse hayırlısyla sağlıklı bi şekilde kavuşalım inş..
:) olmadı küp şeker veririm peçetede
Teşekkürler, ben pek iyi değilim, ufak tefek şeylere saçma sapan sinirleniyorum, hormonlardan fenalık geldi. Onun dışında şükür iyiyim. İnsan uyu uyan sersemleşiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?