2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

benim de aksam saatlerinde oluyor üşüme..gece uyandığımda ise cok sıcak basmış oluor...

Kızlar gece gördüğüm rüyaya bakın; Ben, Hatice sultan,Şahuban Sultan ve Mercan ağa Sultan Süleymandan kaçıyoduk.Beni arkada bırakıp koşuyolar durun beni bekleyin ben o kadar hızlı koşamam karnımda bebek var diye arkalarından karnımı tuta tuta koşuyodum Heralde dün çok etkisinde kaldım dizininAllahım bu mercimek bana daha neler eder acaba bana

valla bugün öğlden sonra izin almayı bile düşünüyorum benimde tırnaklarım mosmor okadar üşüyorumki petekler yanıyo bir de ben ufo yakıyorum millet bura çok sıcak diyo ben hissetmiyorum diyorum

bizim iş yerindede bekar kızlar var askılıyla dolaşıolar cam açıp karşısına geçiolar. diorum içiniz yanıo sizin evleninde görün die herkes hamilemisin dio ama ben 3 ay olmadan söylemeyelim diye hastayım diyorum. hoş zaten hasta gibiyim iyce kötüledim betim benzim attı bembeyazım. ellerim mosmor dudaklarımda öle. hiç bişey yiyemiyorum. bazen çok mu şikayet ediyorum diyorum ama dayanılcak gibi değil. bildiğin enerjim sıfır hatta sıfırında altında.

hahahaha Allah iyiliğini versin ya

Rabbim yardımcın olsun. Sabır versin... Sık dişini az kaldı

hahahaha :) bende acun ılıcalıyı gördüm onla ilgili bişeyde seyretmedim ama :) bi yarışmadaymışız acun bizim grupta yarışıyo araba itiyoruz ama olmuyo. başka bi grupla anlaşalım diyoruz. o grupta kazancaımız parayı yarı yarıya paylaşırız diyolar. acun da olmaz size %40 veririz diyo. o gruptaki kızlar razı oluo ama erkekler olmuo. bende diorum içimden bu acun da ne cimriymiş diye :) adam o kadar zengin neyin hesabını yapıyo diyorum :)

sabah yorumlara baktım:

Rüyada ünlü bir kimseyi görüp onunla tanışmak, iş hayatında düşünemeyeceği nispette bir kazanca ulaşacağına, tüccarsa çok karlı bir iş yapacağına, memursa rütbe ve memuriyetinin artacağına delâlet eder. Bu rüyayı kadın görmüşse evli ise çocuklarından çok menfaat bulacağına, bekârsa böyle bir erkekle evleneceğine işaret eder.

Bu rüyayı kadın görmüşse evli ise çocuklarından çok menfaat bulacağına bu kısmına yordum :) hayır olsun diyelim

Hey allahım yaaaa hayır olsun inşallah

Son düzenleme:
Günaydın kızlar :) bende aranızda yeni sayılırım ilk defa yazıyorum :) Bende de 2 gündür baş dönmesi ve tansiyon düşmesi var hemde fazlasıyla yeni başladı daha bundan önce oh oh rahat geçecek diyordum ama nazar değdirdim kendi kendime galiba.. İşe zor atıyorum kendimi ve akşam zor gidiyorum eve eşim de çık işten diyor ama ben çok kararsız kaldım sizce çok mu erken işten çıkmak için yoksa evde yatıp dinlenmek en iyisi mi olur benim için ???

KIZLAR ÜSÜMEDE GEBELIK BELIRTISIYMIS

biraz daha sabir bakalim valla pazartesiyemi alsam diyom randevuyu sonra ya Sabir diyommm beklee hem biraz daha büyumus olur
kuzum

valla bugün öğlden sonra izin almayı bile düşünüyorum benimde tırnaklarım mosmor okadar üşüyorumki petekler yanıyo bir de ben ufo yakıyorum millet bura çok sıcak diyo ben hissetmiyorum diyorum

Aynı durumdayım,şu anda işyerinde montumla oturuyorum.Odamız sakin ama
çaycının bana garip garip baktığını farkettim.Kendisi kısa kollu geziyorda.
Ben de hem peteğin dibinde oturuyorum hem de klimayı açıyorum ve hala
üşümeye devam.Şimdi benim gibi olduğunuzu okudum rahatladım.
En azından aynı şeyleri yaşıyoruz ben anormal değilmişim.

Günaydın canım,hoşgeldin.
Bence bir süre izin alabilirsin ve dinlenebilirsin.

ayyyyy inşallahhhhhhhhhhh

Evde sıkılmayacaksan ve çalışma zorunluluğun yoksa evde yat dinlen derim. Ben kayın validemle yaşıyorum ((((
biraz da onlardan kaçmak için çalışıyorum :/ ev almak için de çalışmam lazım. Ama kv herşeye karışmasa ve evimde yalnız olacağımı bilsem asla çalışmam şu halde. eşime zaman ayırır bebeğime daha faydalı nasıl olurum diye bakarım platese giderim hamilelik ile ilgili bisürü etkinlik var onlara katılırım. Ama nasip işte doğumdan sonra nasıl evde kalıcam diye tasalanmaya başladım bile (((((

senin durumunda zormuş canım ya Allah sabır versin.. Kayın validen anlayışsız biriyse zor tabi İnşallah bebek olunca herşeye çok karışmaz da sende rahat edersin. Bende sanırım çıkıcam işten dediğin gibi ilgilenicek bir sürü aktive var hatta dün gittiğim hastane aradı hamile hastaları için ücretsiz egzersiz programı başlatmışlar çağırdılar ama işten izin almak zor olacağı için gidemem diye düşünüyordum çıkarsam rahat rahat giderim :)

işte burada bir süre olmasam malesef olmuyor canım çünkü yönetici asistanıyım ve yerim boş kalamıyor maleseff ((((( 1 gün gelmesem karışıyor işler

O zaman bir üstteki mesajına da istinaden gönlünden nasıl geçiyorsan öyle yap canım.
Belli ki işten çıkmak seni daha mutlu edecek ve istediklerini yapabileceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…