Ben farketmedim hiç belki de küçülmüştür :S
Ama o minnacık şeyleri ütülemek bir güzel oluyor ki ben seve seve koklayarak zevkle ütüledim.
Canım benim netten aldıklarımın bir kısmı askıyla geldi, bir de dedesi almış önceden. Gerçekten çok kullanışlı, düzenli oluyor. Lazım yani.
Günaydın kızlar,
Canım ben hastane için kese aldım onun içine lokum ya da çikolata koyup onu gelenlere ve ordakilere dağıtcağım. Bebek şekerlerini eve gelen dost ve akrabalara dağıtacağım. Kalırsa mevlütte yeni gelenlere veririm.
Bebek şekeri için ne düşünüyorsun bilmiyorum ama kemeraltına gidecek olursanız busimo jolie bebek dünyası'na bakmanızı tavsiye ederim. Çok güzel şeyler var. Tel:232 425 4004 0533 9615643
Ben takı yastığı, şeker kutusu, dağıtmak için bebek şekeri (gerçi ben şeker yerine lavanta koydurdum), odası için keçe, kapı süsü, lokum kesesi hepsini burdan aldım.
ben kendi araştırmalarım sonucu takviye omega3 kullanmak istediğimi söyledim doktora. kilo aldırır diye yazmıyordum ben dedi, çok hızlı kilo alıyorum da... kilo sorun değil dedim. carlson marka kullanıyorum canım...Hangi markanın omegasını kullanıyorsun doktorun mu önerdi?
canım orjinal besinlerlen omega3 almak en güzeli tabiki ama kapsül içeriğindeki omega3 takviyesini alabilmek için sanırsam günde 1 kilo ceviz falan yemek gerekirSaol cnm persembe randevum var o zaman danissam iyi olcak.,., belkidehap kullanirim doktorm tavsiye ederse...
Aynen cnm dek derdim balik :) bende cvz yiyorum badem findikta yiyorum.. ama doktoruma bi danisiyim yinede.. doktorum durdun durdun doguma 2 ay kalami soyluyosun bunu demez insallahh
Cok mutlu oldum tatlim.. masallah kizina.. manken olcak belli boyu cok cok iyikilosuda yerinde... basi asagida olmasida guzel bi haber... suya gelince az kaldi zaten melegin saglikli olsunda uzanmana bak. Bol bolda su ic,,, ben gunde en az 2 5lt iciyorum..hem suyun azalmamasini hemde enfeksiyonu onluyo
Teşekkürler, ben pek iyi değilim, ufak tefek şeylere saçma sapan sinirleniyorum, hormonlardan fenalık geldi. Onun dışında şükür iyiyim. İnsan uyu uyan sersemleşiyor.
Çatı muayenesi vajinal yapılıyor. İki ya da üç parmağını sokup kontrol ediyor. Ama vajinal muayeneyi sadece açılman var mı diye de yapabilir. Ama ikisi de aynı şekilde yapılıyor...
canlarım günaydınnn
çok yoğun bir iş gününden yazıyorum size... iflahım kesildi, kasılmalarım daha iyi durumda...
magnezyum gerçekten mide bulandırıcı ama işe yaradı sanırsam
ben kendi araştırmalarım sonucu takviye omega3 kullanmak istediğimi söyledim doktora. kilo aldırır diye yazmıyordum ben dedi, çok hızlı kilo alıyorum da... kilo sorun değil dedim. carlson marka kullanıyorum canım...
canım orjinal besinlerlen omega3 almak en güzeli tabiki ama kapsül içeriğindeki omega3 takviyesini alabilmek için sanırsam günde 1 kilo ceviz falan yemek gerekir
maşallah kuzunaa... benim doktor boyumuzu hiç söylemiyor yaa, sadece kiloyu söylüyo. neden acaba?Selam kızlar;
Doktordan şimdi geldik.
Biz çıkarken hala iki tane hastası vardı yazık adamın.
Kızçem iyiymiş. Kilosu 2250 gram boyu da 46-47 cm miş.
Manken kızım benim hep boyu ileriden gidiyor.
Ama yine de moralim biraz bozuk.
Bir haftadır suyum gelmediği halde bebeğimin suyu artmamış. Halen alt sınırda yatacaksın kalkmak yok diyor.
Off. Neyse saha kötü şeyler de söyleyebilirdi. Mecbur yatacağım artık.
Öyle işte. NST için haftaya üniversiteye gideceğim. Randevuyu ise bayramdan sonraya bıraktı.
38. haftada alttan muayene yaparız. Normal doğuma o zaman karar veririz dedi.
Başı aşağıdaymış güzel kızımın.
Amma anlattım be.
Canım bebeğimin heyecanı işte.
B12 çok önemli canım bebeği geçtim senin sağlığın için de çok önemli etten alamıyorsan bakliyatı daha düzenli tüket bence...Canım ben et, tavuk ve balık yemiyorum 13 yıldan beri. Doktoruma sordum sorun olur mu diye, daha iyi bile olur demişti. Bir tek omega olayı var onu da cevizden almaya çalışıyorum. Bir de verdiği vitaminler eksikleri karşılar dedi. Ayrıca da süt yoğurt peynir ve bakliyat bol bol tüket dedi. Senin tek derdin balık. Bende dert çok :)
keten tohumunu nasıl alıyordun ve neden alıyordun bi detaylı anlatsana canım? bu konu bi kere daha geçmişti ama unutmuşum...GÜNAYDINN... Mutlu günler dilerim...
Bebek odası bugün değil yarın gelecekmiş.Neyse sağ salim gelsin de.
Ben doktora sorduğumda ekstradan omega alman gerekmez dedi. Keten tohumunu da düzenli kulanayım artık.
Bol bol su içiyorum, 1 litrelik bir şişem var 3 kez doldurup boşaltıyorum her gün.
maşallah kuzunaa... benim doktor boyumuzu hiç söylemiyor yaa, sadece kiloyu söylüyo. neden acaba?
B12 çok önemli canım bebeği geçtim senin sağlığın için de çok önemli etten alamıyorsan bakliyatı daha düzenli tüket bence...
keten tohumunu nasıl alıyordun ve neden alıyordun bi detaylı anlatsana canım? bu konu bi kere daha geçmişti ama unutmuşum...
Kızlar hem çok sabırsızlanıyorum bebeğimi kucağıma almak için hemde içten içe dua ediyorum vakti zamanı gelince gelsin diye...
nasıl melankolik bi gündeyim anlatamam, bu yağmurlu havalar yaramıyor bana...
doğum anımı bebeği kucağıma ilk alışımı, eşimin yüzündeki ifade nasıl olacak bunları düşünmekten resmen işe konsantre olamıyorum...
Allaha şükür dün doktor herşey yolunda erken doğum görünmüyor dedi de kasılmaları falan takmıyorum...
Günaydıın kızlaaar Nasılsınız bugün ? Bütün gece uyumadım yaa grip olmuşum. Dışarı pek çıkmadığım için hasta olcağımı düşünmedim ama kaptım işte :2: P.tesi kontrolümüz vardı Kasımın 8i gibi doğum yapıcam nasipse . İnce yapılı olduğum için %50 sezeryan önerilebilir dedi doktorum. Çok korkuyorum sezeryandan. Düşüncesi bile korkutuyo beni. bide ayın 10unda sağlık ocağına gidicem ama gitmeden doktora gidip ultrasona girmemi istedi hemşire. Randevum ay sonu dedim ama ozman devlet hastanesine gidip illaki ultrasona girmem gerekiyomuş. Sebebini anlamadım. Devletteki doktorda kendi kendine mırıldanıyo anacım bakıyo tamam kalkabilirsin diyo bu yaniBide ben cok özür dileyerek söylüyorum ama bikini bölgesine jilet vuruyorum son 2 aydır falan ve doğum yaklasmadan Kuaföre gitmek istiyorum ağda için. Doğum sonrası falan en azından rahat olur benim için. 10unda gittiğimde Nstye de giricem buyuk ihtimal. Belli bi boyuta ulasmadan alınmıyo ağdaylada. 10unda Almasam diyorum acaba vajinal muayene olurmu ki ? Kendimden bile utanıyorum öyle olunca
Kızlar bu arada KETEN TOHUMU kullanmayı yazmışsınız ama bende çok faydalı olduğunu biliyorum lakin hamilelikte ve emziren annelerde kullanılmaması gerekiyomuş. Araştırdım bayağı ama nedense öyleymiş :44:
Günaydıın kızlaaar Nasılsınız bugün ? Bütün gece uyumadım yaa grip olmuşum. Dışarı pek çıkmadığım için hasta olcağımı düşünmedim ama kaptım işte :2: P.tesi kontrolümüz vardı Kasımın 8i gibi doğum yapıcam nasipse . İnce yapılı olduğum için %50 sezeryan önerilebilir dedi doktorum. Çok korkuyorum sezeryandan. Düşüncesi bile korkutuyo beni. bide ayın 10unda sağlık ocağına gidicem ama gitmeden doktora gidip ultrasona girmemi istedi hemşire. Randevum ay sonu dedim ama ozman devlet hastanesine gidip illaki ultrasona girmem gerekiyomuş. Sebebini anlamadım. Devletteki doktorda kendi kendine mırıldanıyo anacım bakıyo tamam kalkabilirsin diyo bu yaniBide ben cok özür dileyerek söylüyorum ama bikini bölgesine jilet vuruyorum son 2 aydır falan ve doğum yaklasmadan Kuaföre gitmek istiyorum ağda için. Doğum sonrası falan en azından rahat olur benim için. 10unda gittiğimde Nstye de giricem buyuk ihtimal. Belli bi boyuta ulasmadan alınmıyo ağdaylada. 10unda Almasam diyorum acaba vajinal muayene olurmu ki ? Kendimden bile utanıyorum öyle olunca
Cnm aynen oyle... ilk 3 ay dusuge son aylarda erken doguma sebep oluyo diye biliyorum... ayrica inanilmaz siskinlik odem yapiyomus.. gorumcem 15 yasi da gogusleri buyusun diye iciyo tohumu suya koyup
kizlar tam tarif edemeyebilirim ama yasayan var mi gece yatarken bazen donmeye calisinca falan gogus ile gobek aramda 1 noktada gerilme acima oluyor, sonrasinda ilik su akiyor gibi bisey hissediyorum. kese degildir demi Allah korusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?