2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Bende korkuyorum da baska şansım yok kendim alamıyorum denedim ama çok zorlandım en son jilete döndüm. 1 kerelik yaptırıcam artık Allah a emanetiz :) doğumdan sonra zaten koşa koşa gidicem lazer merkezine. Bende hamilelikten dolayı yaptıramadım yetişmedi

benim doktorum 38. haftada vajinal muayene yapacak. Genital bölgeye ağda ve epilasyon aletiyle temizlik önerilmiyor, doğumu tetikleyebiliyormuş. Temizliğinden emin olduğum yer bulursam ben de 38den sonra yaptırırım belki diye düşünüyorum. Doğum başlarsa da başlasın :)

Benim baktığım birçok sitede hamileler kullanmalı diyor ama bir kadın doğum uzmanından bilgi almak daha iyi olur.

Bu alttaki bilgiyi kk dan buldum yine.

Keten Tohumu Zararları

Prostat kanseri şüphesi olan kişiler keten tohumu ve yağını kullanmamalı.

Hormonal etkileri nedeniyle hamile ve emziren kadınlar kullanmamalıdır. Düşüğe neden olabilme riski ya da fetus üzerinde teratojen olma riski bulunmaktadır.

Sentetik ilaçların mide-bağırsak sisteminden emilimini engelleyebileceği için ilaçlarla aynı anda değil 2 saat arayla alınması gerekir.

Keten tohumunun kansere yönelik olumlu etkileri hakkında araştırma yapan Dr. Budwig keten tohumunun ve de bilhassa keten tohumu yağının taze olarak şekilde tüketilmesini, buzdolabında -7 derecede saklanmasını ve soğuk zincirle dağıtılması gerektiğini belirtmektedir. Bozulduğu takdirde ve de bu şekilde tüketildiğinde kansere yol açacak bir takım zarar verici maddelerin üreyebileceğini belirtmiştir. Bu kiriterlere uymayan ürünler kullanılmamalıdır.

Neyse artık kullanmayayım bari.

Son düzenleme:
kızlar hergün biyerimde çatlak görüyorum gittikçe artıyo( yaa takmamaya çalışıyorum oğlum sağlıklı olsunda.ama işte gördükçe üzülüyorum.halbuki 2.aydan beri düzenli olarak hep yağladım kremler sürdüm.olacağı varsa oluyo işte(

ya valla bende el yordamıyla yapabildiğim kadar yapıyorum.kuaföre gitsem çok iyi olcak ama ben eğirdirdeyim burada kuaför seçeneği çok az ve temizliklerine güvenemiyorum.mecburen kendim halletmek zorundayım.dediğin gibi doğumdan sonra ilk fırsatta lazere koşucam yeniden:))

su azalmasi ille akmasi ile mi oluyor yani disariya??

canım inanki bu konu hakkında çok bilgim yok.ama bazılarının damla damla aka aka azalabiliyomuş doktora sormak lazım yani.

kizlar tam tarif edemeyebilirim ama yasayan var mi gece yatarken bazen donmeye calisinca falan gogus ile gobek aramda 1 noktada gerilme acima oluyor, sonrasinda ilik su akiyor gibi bisey hissediyorum. kese degildir demi Allah korusun?

canım bu arada sık sık olmuyosa eğer problem olmayabilir.çünkü ben sürekli çamaşırımı kontrol ederim.bikaç kez gündüz benimde çamaşırımda normal akıntı dışında bi sıvı farketmiştim.ama çok fazla yaşamadığım için bu durumu doktoruma söyleme gereği duymadım.

canim sivi akisi gobek ile gogus arasinda hissediyorum camasirda deil cok sukur

Bende hamilelik öncesi gitmiştim epilasyona çok fazla artmadı son 2 aydır düzenli sir apdaya gidiyorum artık 2 haftada bir gidicem her doğum olur öyle giderim hastaneye diye ödüm kopuyor hijyen konusu da önemli ço güvendiğm bir yere gidiyorum herşeyi tek kullanımlık.

artık jiletle bile yapamazken ağdayı görüp yapıştırmak ve çekmek daha da zor değil mi?
kuaförde mikrop kapacak diye ben de korkuyorum
3. aydan sonra 1 kez ağda yaptırmıştım ama şimdi gergin, daha büyük bebek doğumu tetiklerse diye de korkuyorum

yıllarca lazere gittim boşu boşuna hamile kalında hepsi mahvoldu.

ya en büyük korkum o zaten ya doğumu tetiklerse ağda...

benim de sürekli kaşınıyor göğüslerim ve göbeğin altıyla genitalin üstü... sanırım çatlayacakalr

lierac krem kullandın mı? ben çok memnunum. sadece onu kullanıyorum.

bu benim ikinci gebeliğim ilkinde hiç olmadı

bunda da kullanıyorum, şimdilik bir şey yok. halbuki bacaklarımda çatlaklarım var, ergenlikteki kilo alıp vermelerimden. gebelikte olur diye endişelenmiştim.

ya lierac ta paraben varmış önermediler.önce bio oil kullandım şimdi mustela kullanıyorum çok düzenli arada saf zeytinyağı sürüyorum.göğüslerim bile doğru dürüş büyümedi ama göğsümde bile çatlak oldu.cildim zaten normalde kurudur.ablamdada çok olmuştu.birazda genetikmiş galiba.ama yeni yeni çatlaklar için tedaviler çıkıyo.lazerle görüntü biraz düzeltiliyomuş.artık onları yapcaz:)))

Ne kadar güzel çalışabiliyorsun. Bayrama ne kaldı şurada. Yağmur çok hoşuma gitti ama nedense böyle moralim falan bozuldu sebepsiz...
al benden de o kadar. bi miskinlik çöktü üzerime sorma gitsin...
her gün yeni bir bilgi insanın kafası daha çok karışıyo dimi? ben işte kan hapı magnezyum ve omega 3 alıyorum daha da bişey içmicem, bitkisel takviye de almicam kısmetse... sadece 37. hafta itibariyle hurma yemeye başlarım diye düşünüyorum..
canım hiç üzülme çatlaklara. benim annemde çok kilo almış çok çatlamış aynı benim gibi..ama sonra kiloları verince ve biraz da hareket ve egzersizle sıkılaşınca çatlakları incecik beyaz çizgiler olarak kalmış, hiçte itici durmuyor. bikiniyle denize girer ve dikkat etmesen görmezsin bile. ama o her zaman kendiyle ve çatlakları ile övünür çatır çatır kaç çocuk doğurdum hiç iz bırakmasalar vücudumda üzülürdüm der...

canım kuaförle anlaş eve çağır. 20 lira falan fazla alır ama evinin ortamında tümü kendi malzemelerinle çok da hijyenik bişekilde yaptırmış olursun...

Ben de 35. haftaya geldim çok şükür benim de çatlağım yok 3. aydan beri düzensiz bir şekilde aklıma geldikçe badem yağı sürüyordum 6. aydan sonra düzenli bir şekilde liearac kullanıyorum. 2. tüpe geçtim. Ayrıca gün içinde de birkaç yağdan karışım yaptım ondan sürüyorum, özellikle kaşınınca. Umarım çatlak olmaz 15 kilo aldım ama boyum uzun o yüzden karnım çok çıkmadı. Biraz daha ufak tefek kişilerde daha fazla oluyor sanırım biraz da genetik. Ama nemlendirmenin önemi de büyük. fido2010 hiç canını sıkma. görüntünün en kötü hali bu, doğumdan sonra daha az görünecekler, bir de contractubex var o da kullanılabiliyor (gebelikte gerekirse kullanılabilr deniyor). Benim de ergenlikte bacaklarımda ve göğüslerimde bir iki çatlak olunca karnım çok çatlar sandım ama olmadı. İnşallah bundan sonra da olmaz. Olursa da yapacak birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…