canım bende ağdayla aldırdım 2 ay önce.öncesinde lazer yaptırıyodum maalesef bitmeden hamilelik oldu.şimdi yeniden artar diye sürmek istemiyorum jileti.valla ben kendim evde ağdayla almaya çalışıyorum çok yavaş.kuaförde mikrop kapar diye korkuyorum.
Bak bunu ilk defa duydum. Benimde kücük göğüslerim normalde. Eğer emzirme dönemi bittikten sonra yine küçülürse öyle kullanayım bendee
canım dönerken benimde ağrılarım oluyo ama bi akıntı hissi olmuyo hiç.bi doktoruna danış istersen suyunu kontrol etsin.
Günaydıın kızlaaar Nasılsınız bugün ? Bütün gece uyumadım yaa grip olmuşum. Dışarı pek çıkmadığım için hasta olcağımı düşünmedim ama kaptım işte :2: P.tesi kontrolümüz vardı Kasımın 8i gibi doğum yapıcam nasipse . İnce yapılı olduğum için %50 sezeryan önerilebilir dedi doktorum. Çok korkuyorum sezeryandan. Düşüncesi bile korkutuyo beni. bide ayın 10unda sağlık ocağına gidicem ama gitmeden doktora gidip ultrasona girmemi istedi hemşire. Randevum ay sonu dedim ama ozman devlet hastanesine gidip illaki ultrasona girmem gerekiyomuş. Sebebini anlamadım. Devletteki doktorda kendi kendine mırıldanıyo anacım bakıyo tamam kalkabilirsin diyo bu yaniBide ben cok özür dileyerek söylüyorum ama bikini bölgesine jilet vuruyorum son 2 aydır falan ve doğum yaklasmadan Kuaföre gitmek istiyorum ağda için. Doğum sonrası falan en azından rahat olur benim için. 10unda gittiğimde Nstye de giricem buyuk ihtimal. Belli bi boyuta ulasmadan alınmıyo ağdaylada. 10unda Almasam diyorum acaba vajinal muayene olurmu ki ? Kendimden bile utanıyorum öyle olunca
Kızlar bu arada KETEN TOHUMU kullanmayı yazmışsınız ama bende çok faydalı olduğunu biliyorum lakin hamilelikte ve emziren annelerde kullanılmaması gerekiyomuş. Araştırdım bayağı ama nedense öyleymiş :44:
Bende korkuyorum da baska şansım yok kendim alamıyorum denedim ama çok zorlandım en son jilete döndüm. 1 kerelik yaptırıcam artık Allah a emanetiz :) doğumdan sonra zaten koşa koşa gidicem lazer merkezine. Bende hamilelikten dolayı yaptıramadım yetişmedi
su azalmasi ille akmasi ile mi oluyor yani disariya??
kizlar tam tarif edemeyebilirim ama yasayan var mi gece yatarken bazen donmeye calisinca falan gogus ile gobek aramda 1 noktada gerilme acima oluyor, sonrasinda ilik su akiyor gibi bisey hissediyorum. kese degildir demi Allah korusun?
su azalmasi ille akmasi ile mi oluyor yani disariya??
canım bu arada sık sık olmuyosa eğer problem olmayabilir.çünkü ben sürekli çamaşırımı kontrol ederim.bikaç kez gündüz benimde çamaşırımda normal akıntı dışında bi sıvı farketmiştim.ama çok fazla yaşamadığım için bu durumu doktoruma söyleme gereği duymadım.
canim sivi akisi gobek ile gogus arasinda hissediyorum camasirda deil cok sukur
Bağırsak sesi, mide sesi olması muhtemel bence.
canım bende ağdayla aldırdım 2 ay önce.öncesinde lazer yaptırıyodum maalesef bitmeden hamilelik oldu.şimdi yeniden artar diye sürmek istemiyorum jileti.valla ben kendim evde ağdayla almaya çalışıyorum çok yavaş.kuaförde mikrop kapar diye korkuyorum.
insallah canim ilik bir su akiyor aci sonrasi..
Bende korkuyorum da baska şansım yok kendim alamıyorum denedim ama çok zorlandım en son jilete döndüm. 1 kerelik yaptırıcam artık Allah a emanetiz :) doğumdan sonra zaten koşa koşa gidicem lazer merkezine. Bende hamilelikten dolayı yaptıramadım yetişmedi
benim doktorum 38. haftada vajinal muayene yapacak. Genital bölgeye ağda ve epilasyon aletiyle temizlik önerilmiyor, doğumu tetikleyebiliyormuş. Temizliğinden emin olduğum yer bulursam ben de 38den sonra yaptırırım belki diye düşünüyorum. Doğum başlarsa da başlasın :)
kızlar hergün biyerimde çatlak görüyorum gittikçe artıyo( yaa takmamaya çalışıyorum oğlum sağlıklı olsunda.ama işte gördükçe üzülüyorum.halbuki 2.aydan beri düzenli olarak hep yağladım kremler sürdüm.olacağı varsa oluyo işte (
kızlar hergün biyerimde çatlak görüyorum gittikçe artıyo( yaa takmamaya çalışıyorum oğlum sağlıklı olsunda.ama işte gördükçe üzülüyorum.halbuki 2.aydan beri düzenli olarak hep yağladım kremler sürdüm.olacağı varsa oluyo işte (
canim sivi akisi gobek ile gogus arasinda hissediyorum camasirda deil cok sukur
lierac krem kullandın mı? ben çok memnunum. sadece onu kullanıyorum.
bu benim ikinci gebeliğim ilkinde hiç olmadı
bunda da kullanıyorum, şimdilik bir şey yok. halbuki bacaklarımda çatlaklarım var, ergenlikteki kilo alıp vermelerimden. gebelikte olur diye endişelenmiştim.
al benden de o kadar. bi miskinlik çöktü üzerime sorma gitsin...Ne kadar güzel çalışabiliyorsun. Bayrama ne kaldı şurada. Yağmur çok hoşuma gitti ama nedense böyle moralim falan bozuldu sebepsiz...
her gün yeni bir bilgi insanın kafası daha çok karışıyo dimi? ben işte kan hapı magnezyum ve omega 3 alıyorum daha da bişey içmicem, bitkisel takviye de almicam kısmetse... sadece 37. hafta itibariyle hurma yemeye başlarım diye düşünüyorum..Benim baktığım birçok sitede hamileler kullanmalı diyor ama bir kadın doğum uzmanından bilgi almak daha iyi olur.
Bu alttaki bilgiyi kk dan buldum yine.
Keten Tohumu Zararları
Prostat kanseri şüphesi olan kişiler keten tohumu ve yağını kullanmamalı.
Hormonal etkileri nedeniyle hamile ve emziren kadınlar kullanmamalıdır. Düşüğe neden olabilme riski ya da fetus üzerinde teratojen olma riski bulunmaktadır.
Sentetik ilaçların mide-bağırsak sisteminden emilimini engelleyebileceği için ilaçlarla aynı anda değil 2 saat arayla alınması gerekir.
Keten tohumunun kansere yönelik olumlu etkileri hakkında araştırma yapan Dr. Budwig keten tohumunun ve de bilhassa keten tohumu yağının taze olarak şekilde tüketilmesini, buzdolabında -7 derecede saklanmasını ve soğuk zincirle dağıtılması gerektiğini belirtmektedir. Bozulduğu takdirde ve de bu şekilde tüketildiğinde kansere yol açacak bir takım zarar verici maddelerin üreyebileceğini belirtmiştir. Bu kiriterlere uymayan ürünler kullanılmamalıdır.
Neyse artık kullanmayayım bari.
canım hiç üzülme çatlaklara. benim annemde çok kilo almış çok çatlamış aynı benim gibi..ama sonra kiloları verince ve biraz da hareket ve egzersizle sıkılaşınca çatlakları incecik beyaz çizgiler olarak kalmış, hiçte itici durmuyor. bikiniyle denize girer ve dikkat etmesen görmezsin bile. ama o her zaman kendiyle ve çatlakları ile övünür çatır çatır kaç çocuk doğurdum hiç iz bırakmasalar vücudumda üzülürdüm der...kızlar hergün biyerimde çatlak görüyorum gittikçe artıyo( yaa takmamaya çalışıyorum oğlum sağlıklı olsunda.ama işte gördükçe üzülüyorum.halbuki 2.aydan beri düzenli olarak hep yağladım kremler sürdüm.olacağı varsa oluyo işte (
ya valla bende el yordamıyla yapabildiğim kadar yapıyorum.kuaföre gitsem çok iyi olcak ama ben eğirdirdeyim burada kuaför seçeneği çok az ve temizliklerine güvenemiyorum.mecburen kendim halletmek zorundayım.dediğin gibi doğumdan sonra ilk fırsatta lazere koşucam yeniden:))
canım inanki bu konu hakkında çok bilgim yok.ama bazılarının damla damla aka aka azalabiliyomuş doktora sormak lazım yani.
lierac krem kullandın mı? ben çok memnunum. sadece onu kullanıyorum.
bu benim ikinci gebeliğim ilkinde hiç olmadı
bunda da kullanıyorum, şimdilik bir şey yok. halbuki bacaklarımda çatlaklarım var, ergenlikteki kilo alıp vermelerimden. gebelikte olur diye endişelenmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?