al benden de o kadar. bi miskinlik çöktü üzerime sorma gitsin...
her gün yeni bir bilgi insanın kafası daha çok karışıyo dimi? ben işte kan hapı magnezyum ve omega 3 alıyorum daha da bişey içmicem, bitkisel takviye de almicam kısmetse... sadece 37. hafta itibariyle hurma yemeye başlarım diye düşünüyorum..
canım hiç üzülme çatlaklara. benim annemde çok kilo almış çok çatlamış aynı benim gibi..ama sonra kiloları verince ve biraz da hareket ve egzersizle sıkılaşınca çatlakları incecik beyaz çizgiler olarak kalmış, hiçte itici durmuyor. bikiniyle denize girer ve dikkat etmesen görmezsin bile. ama o her zaman kendiyle ve çatlakları ile övünür çatır çatır kaç çocuk doğurdum hiç iz bırakmasalar vücudumda üzülürdüm der...
canım kuaförle anlaş eve çağır. 20 lira falan fazla alır ama evinin ortamında tümü kendi malzemelerinle çok da hijyenik bişekilde yaptırmış olursun...
kırşehirden kucak dolusu selamlar.bende göbeğimi seve seve işyerine tahammül ediyorum Allahtan iş yok güç yok bende klasik bi memur olarak örgü yapıyorum
ya lierac ta paraben varmış önermediler.önce bio oil kullandım şimdi mustela kullanıyorum çok düzenli arada saf zeytinyağı sürüyorum.göğüslerim bile doğru dürüş büyümedi ama göğsümde bile çatlak oldu.cildim zaten normalde kurudur.ablamdada çok olmuştu.birazda genetikmiş galiba.ama yeni yeni çatlaklar için tedaviler çıkıyo.lazerle görüntü biraz düzeltiliyomuş.artık onları yapcaz:)))
:)) süpersin. otur bari lavanta kesesi de yap :)
ne güzel ya ben de örgü örebilmek istiyorum.
iş olmasa bile müdür tepemizde ne yapıyoruz diyor :)
kızlar hayırlı günler aranızda bebeğin kıyafetlerini normal deterjanla yıkayan var mı?
kızlar hayırlı günler aranızda bebeğin kıyafetlerini normal deterjanla yıkayan var mı?
canım bence kesinlikle normal deterjanla yıkama. kimyasal içerikleri oluyor sıkıntı olmasın. Ben dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını aldım. Bebişimle ilgili elime geçen herşeyi onunla yıkadım. Yani sadece kıyafet değil battaniye nevresim dolap içi örtüleri oyuncakları bornoz havlu vs. hatta hurçlardan alezden alt değiştirme süngerine kadar aklıma ne gelirse attım yıkadım mis gibi. en son anakucağının içindeki çıkarılabilir parçayı bile öyle yıkadım. :)
canım bence kesinlikle normal deterjanla yıkama. kimyasal içerikleri oluyor sıkıntı olmasın. Ben dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını aldım. Bebişimle ilgili elime geçen herşeyi onunla yıkadım. Yani sadece kıyafet değil battaniye nevresim dolap içi örtüleri oyuncakları bornoz havlu vs. hatta hurçlardan alezden alt değiştirme süngerine kadar aklıma ne gelirse attım yıkadım mis gibi. en son anakucağının içindeki çıkarılabilir parçayı bile öyle yıkadım. :)
ben daha yıkamadım ama bende bebeğim için özel bi deterjan alıp herşeyini yıkamayı düşünüyorum.kalıntı bırakmayan doğal bir ürün bakıyorum henüz karar vermedim piyasada çok fazla seçenek var.organik adı altında ama iyice araştırmak lazım.
Bende korkuyorum da baska şansım yok kendim alamıyorum denedim ama çok zorlandım en son jilete döndüm. 1 kerelik yaptırıcam artık Allah a emanetiz :) doğumdan sonra zaten koşa koşa gidicem lazer merkezine. Bende hamilelikten dolayı yaptıramadım yetişmedi
benim doktorum 38. haftada vajinal muayene yapacak. Genital bölgeye ağda ve epilasyon aletiyle temizlik önerilmiyor, doğumu tetikleyebiliyormuş. Temizliğinden emin olduğum yer bulursam ben de 38den sonra yaptırırım belki diye düşünüyorum. Doğum başlarsa da başlasın :)
Bende kalıntı olmasın diye dalin sıvı aldım. Dalin yılların markası bildiğimiz ve güvendiğimiz bir ürün. Hem çok güzel yıkıyor hemde mis gibi bebek kokusu gibi kokuyor. Yumuşatıcısını da aldım. cildi hassas olur havluları falan yumuşak olsun diye. ben çok memnunum ve tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?