2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kırşehirden kucak dolusu selamlar.bende göbeğimi seve seve işyerine tahammül ediyorum Allahtan iş yok güç yok bende klasik bi memur olarak örgü yapıyorum

canım çok sağol artık çatlaklar için yapcak bişey yok.onlar oğlumdan hatıra kalcak artık.:)dediğin gibi bol bol spor yapcaz.kuaför işinide gidip konuşmak lazım.bakalım hayırlısı.

kırşehirden kucak dolusu selamlar.bende göbeğimi seve seve işyerine tahammül ediyorum Allahtan iş yok güç yok bende klasik bi memur olarak örgü yapıyorum

:)) süpersin. otur bari lavanta kesesi de yap :)
ne güzel ya ben de örgü örebilmek istiyorum.
iş olmasa bile müdür tepemizde ne yapıyoruz diyor :)

Evet ben de paraben var diye sinir oldum aldıktan sonra ama doktor önerdi diye çok önemsemedim. Bebeğe direk sürmek zararlı herhalde diye düşündüm

:)) süpersin. otur bari lavanta kesesi de yap :)
ne güzel ya ben de örgü örebilmek istiyorum.
iş olmasa bile müdür tepemizde ne yapıyoruz diyor :)

lavanta kesesinin ne işe yaradığını hazır yeni öğrenmişken belki yaparım bi çılgınlık tabi bebek şekerlerimin battaniyemizin ve kapı ssü ile sepetimizin işi bittikten sonra herşeye heveslendim başladım bi kenara bıraktım.
müdür yönünden rahatım şükür hatta her gördüğünde senin ne işin var diyor . korkuyormuş işyerinde doğrururum diye

Keten tohumunu yazanlardan biride bendim kizlar ... Burda ebeler 36. haftadan sonra öneriyor daha öncedinde degil ...
Günlük bir kasik yogurda katarak yemeyi düsünüyorum ben , haftaya yine ebeye soracagim...
Sindirim sistemine kabizlik cekenlerede cok yardimci ..
Hurmayada haftaya baslamayi düsünüyorum , simdi arada bir yiyorum hurmayi ...

kızlar hayırlı günler aranızda bebeğin kıyafetlerini normal deterjanla yıkayan var mı?

canım bence kesinlikle normal deterjanla yıkama. kimyasal içerikleri oluyor sıkıntı olmasın. Ben dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını aldım. Bebişimle ilgili elime geçen herşeyi onunla yıkadım. Yani sadece kıyafet değil battaniye nevresim dolap içi örtüleri oyuncakları bornoz havlu vs. hatta hurçlardan alezden alt değiştirme süngerine kadar aklıma ne gelirse attım yıkadım mis gibi. en son anakucağının içindeki çıkarılabilir parçayı bile öyle yıkadım. :)

Kusura bakmayın bu günlerde burayı biraz ihmal ettim aklım sizlerleydi ama koşturmacalardan giremedim. Bugün Nts ye girdik gayet iyiydi herşey normal. haftaya kontrol var yine.
Sizler nasılsınız? başka doğum yapan var mı? kontroller nasıl?
Hepinizi öptüm. sevgiler...

aynı ben yengem normal deterjan kullanıyordu alerji yapmıştı çocukta

ben daha yıkamadım ama bende bebeğim için özel bi deterjan alıp herşeyini yıkamayı düşünüyorum.kalıntı bırakmayan doğal bir ürün bakıyorum henüz karar vermedim piyasada çok fazla seçenek var.organik adı altında ama iyice araştırmak lazım.

Sağolun kızlar yani bu kadar pimpiriklenmesem mi dedim yıkıcaktım şimdi normal deterjanla ama..

sabun tozu falanda kullanan vardı sanırım uygun olarak onlarda düşünülebilir..

Bende kalıntı olmasın diye dalin sıvı aldım. Dalin yılların markası bildiğimiz ve güvendiğimiz bir ürün. Hem çok güzel yıkıyor hemde mis gibi bebek kokusu gibi kokuyor. Yumuşatıcısını da aldım. cildi hassas olur havluları falan yumuşak olsun diye. ben çok memnunum ve tavsiye ederim.

kızlar söylemesi ayıp bende geçenlerde ağdayı elime aldım. üst kısmıma ağda yaptım çizgiye kadar yani alt kısma kadar. sonra çok pardon popo arasını yanları falanda aldım. ama iş o dudak kısmına gelince kaldı. çekemedim de alamadımda. hem inanılmaz hassaslaşmış hemde göbişten eğilemedim. kolumu uzatıp çekemedim yani. bende sadece en alt orta kısmı jiletlemek zorunda kaldım. şimdi orası biraz biraz uzamış ama ağda yapılan yer iyi durumda.
Kuaföre gitmek istiyorum aslında ama ayaklarım geri geri gidiyor hijyene güvenemiyorum Allah korusun yani direk mikrop.
Bide ağda yapılırken kasıldığımız için erken doğum riski oluyormuş ve birçok doktor önermiyormuş.
Aaayyyyy ne yapcaz bilemedimmm...

bende bütün cicilerimizi battaniye kendi pijama gecelik herşeyimizi hacışakir sabun tozu ile yıkadım. 30 derecede ilave 4 kez durulama yaptım tertemiz oldu mis gibi hiç kalıntı falanda olmadı ben yumuşatıcı kullanmıca ilk 6 ay falan. ama deterjandan memnun kaldım tavsiye üzerine almıştım zaten.

Haklısın bende öyle yapayım bari.

teşekkürler tavsiyen için.yumuş yumuş bebeklerimizi kucağımaza alırız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…